YORUMLAR
Toplam 28 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 17:53

Sn YS.Başbakan hakikaten "gürcü" olmuş olsa sesimi çıkarmıyacağım.Adam gürcü değil,kaldıki Gürcü olmak suçmu ki.Gürcülerin Türklerle hangi TARİHSEL Düşmanlığı varmı?.Oysa Ermeni kökenli olupda, olmadıklarını iddia eden onlarca siyasi kişiliklerini,üstelik çok önde gelen önder kabul ettikleri kişiliklerini isim,isim buraya sıralamak mümkün.Üstelik BELGELERİ ile birlikte.Fakat biz bilirizki,Hiçbir insan kendi KÖKENİNİ kendisi tayin edemez ve kökeninden ötürü suçlanamaz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 17:45

Bir çocuğun illaki bir babası, bir anne ve annesinin de hamilelik dönemi vardır. Ve çocuğun (sorunun), doğumunu takiben, gelişip serpilmesi için beslenmesi, korunması ve gözetilmesi de gerekir. Şimdi, "PKK", bir sonuç olduğuna göre, bunun anne-babası kim-kimlerdir? Kim koruyup, gözetmiş gürbüz! hale gelmesine neden olmuştur? Bunlar gözardı edilerek, "Aaa... Nasıl olaca k?" demek saflık değilse, samimi de değildir? Sorun haline getiren "kafa" çözemez. Çözümü nasıl olacak? Nasıl mı?(Canmehmet)

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 13:35

Teyze 22:05,benden duymus olmayin dediniz läkin,TA Beyi yorumcular cok fena yapti,Bir hafta kendini toparlayamaz zannederim bunun "müsepbibi sizsiniz"

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Ekim 2011 Pazartesi 13:28

Bir Karadeniz sevdalisi olarak benimde N.Sönmez dostumuza diyrceklerim var sevgili H.Tahsin Bey.Tutturmus bir GÜRCÜ gidiyorsun..esasinda be senin ve sizin gibilere kizmiyorum sadece aciyorum.Bu söylemlerinizle bilerek yada bilmiyerek ülkeme nifak soktunuz,hic unutmayinki "etki tepkiyi dogurur" Eger bu ülkede bölücü irkci kafatasci, kipma yirtma, yandan cakli birisini ariyorsaniz KARADENIZ bölgesinde aramayin.Gürcü diye adlandirdiginiz kisi;Hepinizden daha Türk ve Müslümandir.YS

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 23:55

Necmettin, sen İnşaat Mühendisisin, ben ise Tarihçi.Senin ODTÜ-ITÜ ve Yıldızdan mezun olmadığını,"Vatan-Işık-veya Yükseliş,Kimbilir belkide Edirne Devlet Mimarlık ve Mühendislik akademisinden(!!!)Mezun olmuş olabileceğini düşünüyorum.Gençler anlamaz sen benim ne demek istediğimi anlamışsındır.Sen kalk Gel Sürmenye,ben seni POTOMYAYA götüreceğim,Orada kaç tane "GÜRCÜ" varmış bana tek tek sayacaksın.Orada Gürcü yok,Gürcü olmak suçmu???.Bu Ülkede Gürcü Müslümanların rakkamını bilirmisin.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      50  
teyze 23 Ekim 2011 Pazar 22:05

Benden duymuş olmayın ama Talat Atilla Beyin yazısını okuyun.Güzel noktalara dikkat çekiyor.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Ekim 2011 Pazar 18:55

3 sehit daha bugün...1000 sehit ama potamyalı gürcü 10 yıl ülkeyi yöneten tek yetkili adam..muhalefeti sucluyor.49.8 liklere eliniz kırılsın allah topunuzn...akan sehit kanlarında vebaliniz büyük....n.dönmez

Yorumu oyla      57      53  
Misafir 22 Ekim 2011 Cumartesi 22:35

savunmasi sana ve bana kllmissa diyince" ikisi birden hickiriklara boguldular.Dedem Köye dönünce sadece iki hafta yasadi..elleri tetigi cekmekten hep yara olmustu,cok agirda yaralanmisti.Böyle olmasina ragmen tekrar vatan savunmasina gitmek icin can atardi,vatanmvatan diye bu dünyadan ebedi aleme göc etti.Allah hic kimseyi vatansiz birakmasin,vatanin olmayinca dininde, törende olmaz-2-

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 22 Ekim 2011 Cumartesi 22:30

Size benim kurt dedemin Rus istilasinda,manga arkadaslarinin sehit düsmesinden sonra vatan savunmasini hangi sartlar altinda yaptigini anlatayim.Ayaginda carigi 0lanin o günün sartlarinda sansli oldugu seneler..elde yok avicta yok,belinde Sürmen bicagi,elinde on cakar bir atar odundan tüfek.Iki hafta boyunca bütün silah arkadaslarini kaybetmis,kalan sadece üstegmeni ve kendisi.Düsmana bir türlü teslim olmuyorlar,durumun vahimiyetini gören Üstegmeni dedeme dönerek"-Süleymen ...bu ülkenin -1-

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 22 Ekim 2011 Cumartesi 22:26

Sayın yazar, neden kıvrandığını çookk iyi anlıyor okuyucuların çoğu. Aslında sen de farkındasın, "İşin içine" diye başlamışsın ama, adını alenen koyamıyorsun, bu makalenin en can alıcı yeri de işte o cümle.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 22 Ekim 2011 Cumartesi 22:22

BOZUK SAAT yine doğru zamanı göstermiş. Anlatamadım gitti şu H.T. denilen "bozuk saat"e, ya AKPli olacaksın, ya da milliyetçi. Buradaki yorumunda yine doğru söylemiş ama yanlış yerde duruyor. Peşinde dolandığı asabi adam müsveddesiyle ortak nesi var, bir yazsa da biz de karar versek.

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 22 Ekim 2011 Cumartesi 21:26

Teyze sen üzülme.Bu sefer çok farklı olacak,inanın çok ama çok farklı olacak.İkigünde pkk lı leş sayısı beşyüzün üzerinde.Bu şerefsiz oğlu şerefsiz maskeli hınçak ermeni yapılanmasının kökünü kurutacağız.Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.İçeriden ihanete uğramayalım yeter.Hala sağda solda İhanet edebilecek yapılar yine kıyıda köşede yerli yerlerinde azda olsa mevcut.Bunları ayıklayabilirsek,kripto kimlikli hınçak ihanet şebekesini çökertmek çok kolay olacak.H.T.

Yorumu oyla      59      49  
teyze 22 Ekim 2011 Cumartesi 17:40

18:41 yeğenimin askere gidişini yazayım hem gül hem ağla.Dışardan bakınca belli değil bir gözü yetersiz,çocukken kaza geçirdi.Şimdi tedavide ve çok üzgün askerliğim yarım kaldı diye.Acemilikte ATIŞ birincisi olmuş.Dağıtımda Şırnağa gitti.Allahallaaa nasıl birinci oldun dedim verdiği cevap:Nişan alırken zaten bir gözü kapatıyoz yav, ben iki gözüm kapalı bile askerlik yaparım dedi.Tek gözle nişan alma için gülüyoruz,böyle kahraman evlatlarımızdan milyonlarca var olduğu için şükrederek ağlıyoruz aynı anda.

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 22 Ekim 2011 Cumartesi 11:16

TÜRKİYENİN HALİ;4 kişi CAMİYE GİRMİŞLER MESCİD NAMAZINA DURMUŞLAR,,1.si demişki oradaki müezzine canım,biricik müezzinim NAMAZA NE KADAR ZAMAN VAR SÖYLEDE BİLELİM..2.cisi demişki ey ahmak namazın bozuldu konuştun namazdayken..3.cüsü ey gafiller haberiniz yok ikinizinde namazı bozuldu.niye konuştunuz..4.cüsü demişki onlara ALLAHA ŞÜKÜRLER,HAMD-I SENALAR OLSUN,,ben sizin gibi yapmadım,,MEVLANADAN,,,,bizim ülkemizin ahvalleri taa baştan,en geriden beri böyledir..........zombi

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 21 Ekim 2011 Cuma 18:41

TEYZE; Yorumlarini okuduk läkin bu elim olaylarla ilgili daha damar yorum istiyoruz sizden.Öyle bir doldumki aglamakla kalmak istemiyorum sadece,hickirarak aglamak istiyorum.Bugün Türkiye sinirlari icerisnde sizin kadar dogallama yorum yazacak daha birini tanimadik tanimiyacagizda her halde. Ne olur yiyenlerini kirma "aglamak istiyoruz".Elimizde imkän olsa bu nefretimizi daha baska bir türlü giderirzde,o gün Insallah gelmez, getirmezler..

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 21 Ekim 2011 Cuma 10:39

Perşembe 22:43,bu tür tartışmaları yapmanın zamanı değil,fakat madem böyle bakıyorsunuz,dönüp tarihe bakın bakalım,bahsekonu "Terörist Devleti" getirip ortadoğunun göbeğine kim yerleştirdi?,Yerleştirilip bağımsızlık İLANI yapıldıktan sonra İLK TANIYAN Ülkelerden biri de TÜRKİYEMİYDİ?,Tanınma esnasında Türkiyenin başında kim vardı? Dön 1936 ve 1937 Yıllarında Rahmetli Atatürk'ün TBMM deki Filistin ve Yahudi yerleşimleri ile ilgili MECLİS KONUŞMALARINI incele.Atatürk'ü kimler şehid etti...H.Tahsin

Yorumu oyla      61      50  
teyze 21 Ekim 2011 Cuma 00:36

Ariflerden biri alim iddiasında olan birisine sorar'Aklı selim nedir'diye, alim kişi 'iyi ile kötüyü ayırt eden akla aklı selim denir'diye cevap verince arif kişi gülümseyerek 'bu akıl benim keçilerimde de var, çünkü keçilerim zehirli otla tatlı otu ayırt ederek zehirlisini yemiyor'der.Bu sefer alim kişi mahcubiyet içerisinde arif zata der ki,'size göre aklı selim nedir?'Arif,'aklı selim iki hayırlı şeyden hangisinin daha hayırlı olduğunu bilen akla denir'.der.ALLAHIM,milletimin bu ağır sorununun çözümünde EN HAYIRLI ŞEY ne ise oraya yönlendir bizi.(3)

Yorumu oyla      61      49  
teyze 21 Ekim 2011 Cuma 00:35

Yeni Anayasaya eklenmesini arzu ettiğim şeyler var:BIÇAK KEMİĞE DAYANDI-SÖZÜN BİTTİĞİ YER-BEN SÖYLEMİŞTİM-FALAN FİLAN İSTİFA-KANI YERDE KALMAYACAK bunları kullanmak YASAK olsun,SİNİR oluyoruz artık.Bir arkadaşım güzel bir cümle kurdu bugün biraz değiştirip yazıyorum.Sarhoşunun bile ALLAHHHH diye nara attığı bu millete Allahın yardımı için duadayım.(2)

Yorumu oyla      60      49  
teyze 21 Ekim 2011 Cuma 00:34

Bütün Mehmetçikler evladımız ŞEHİT-YARALI-SAĞ hepsi için gözyaşı döküyoruz.Biri Şırnakta asker(şu anda Gatada sivillikten kalma bir rahatsızlığından dolayı tedavide),biri son Çukurca çatışmada arkadaşları şehit-yaralı kendi sağ çıkabilen 2 asker yeğenim var.Bugün aynı yerde bir şehit daha verdik orda askerlik yapan bütün asker yakınları gibi GİTTİ bu sefer dedik.Bizimki gitmedi AMA neticede BİR EVLAT DAHA GİTTİ.Gidenlerin-kalanların hepsine kurban oluruz(1)

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 22:43

Kime isyan edeceginizi buldum..TERÖRIST ÜLKEYI getirip Müslümanlarin ortasina yerlestirenlere isyan edin.Irail ile birlikte buralara terörde gelmistir.Ipek yolunun üzerinde bir kac eskiyanin haricinde eskiya tanimayan O.Dogu halklari terörün her türlüsüne maruz kaldilar.Bu lanet devletin yasamasi icin buralarda herkes herkisin düsmani olma mecburiyeti vardir,bu devlet "At ile arpayi bile dövüstürür" baska birini suclu olarak ararsaniz inanin gözünüzde " at gözlügü vardir"

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 22:31

Ey Ehl-i VATAN..Ey Ehli Müslümanlar..bugün birbirimizi elestirmenin ne sirasidir nede zamanidir.Bugün Türke giydirilmek istenen kefeni yirtma zamanidir.Inaniyorum sizlerde ayni duygulari yasiyorsunuzdur,inanin iki gündür yemeden icmeden kesildim, bedenimin buralarda, ruhumun MEHMETCIKLERIMIZLE birlikte oldugunu hissetiyorum.Yaniyorum, isyan edecegim kime edecegime karar veremedim.Vicdanimin beni yerden yere vurmasindan kahroluyorum,adam olmamakla siz hic suclandinizmi kendi benliginizde.!

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 17:07

Biraz önce Ankara'da şehidimizin cenazesi kaldırıldı. Onu seyrettikten sonraki duygusallığımla yazıyorum, kusuruma bakmayın. Kime isyan edeyim demişsiniz ya, hepimize isyan edin, hepimize. Cenaze kalktıktan 2 gün sonra "hayat devam ediyor" diyen algımıza isyan edin. 1992'den beri hep devam ediyor, ama bi durun diyemediğimize isyan edin. Unutan, unutturan bize, demokrasiyi sandığa indirgeyen toplumun tüm katmanlarına isyan edin. Aynaya bakınca ben masumum diyen herkese isyan edin sayın vekil. TS

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 15:42

ihannet diye tutturanlar, fazla aramayın, o aradığınız çok uzakta değil. Çankaya'da...

Yorumu oyla      61      64  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 15:03

Bu saldırıyı PKKdan ziyade müttefik bir ülkeye ait özel kuvvetlerin gerçekleştirdiği çok açık .Herhalde Özal zamanında 5000 peşmerge boşuna Guam adasına götürülmedi ve bugünler için yetiştirildiler. Bölgedeki iletişimi kontrol yeteneği de ABDnin teknik kapasitesi dahilinde.

Yorumu oyla      65      50  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 14:22

H.Tahsin-3.Sn Kuşoğlu ben ömrümü Türk Milliyetçiliği davasına vermiş eski bir MHP il bşkanıyım.1999 seçimleri sonrası Aktif siyaseti noktalamış bir yurttaşınızım.Buradan size soruyorum.Akılım almıyor. Onca teknolojik cihaza rağmen 250-400 arası terörist sınırdan geçip 24 askeri şehit ediyor 20 nin üzerinde yaralama yapıyor,ve hiçbirşey olmamış gibi tıpıştıpış gidebiliyor. Peki bu nasıl oluyor? Bu İhanet olmadan OLMAAAAZ.İhaneti ben görüyorum,fakat siz TBMM olarak bulup açıklayın.H.Tahsin.

Yorumu oyla      68      52  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 14:13

BİR KERE ETKİN,KARARLI,CESUR,FIRTINA,KABUS olmalıyız onlara,,özel güçlerle dünyanın her tarafında vurmalıyız,,ÜLKE SINIRLARI İÇİNDEDE SON DERECE DİKKATLİ KILI KIRK YARARAK ASLA KANUN DIŞINA ÇIKMADAN KARARLI,CESUR,BIKMADAN USANMADAN VURMALIYIZ,,ordu daha yeni taktikler geliştirmeli gerekirse emekli başarılı subaylardan fikri,fiziki yararlanmalı,,yapılmıyor acaip canım SIKILIYOR,,dağlıca eski komutanını dinleyin herşeyi anlatıyor,,ŞİŞKO,GÖBEKLİ PAŞALAR artık çalışsın veya emekli olsunlar....zombi

Yorumu oyla      68      52  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 14:06

H.Tahsin-2.Benim sizlerden ve TBMM deki Milletin vekillerinden beklentim.SİYASETİ, özelliklede Politikayı hiç olmazsa 6 AYLIĞINA rafa kaldırıp,kenara koyup,TBMM dekilerin tamamı TOPYEKÜN terörü bitirebilmek için el ele vermeli.Bu süreci bitirme çalışmaları yerine, süreçten politik varyasyonlarla rant elde etmeyi düşünenleri, yüce Türk Milletide affetmeyecektir,Tarih ise hiç affetmeyecektir.27 Nisan sürecinde tıpkı sn Ağara ve E.Mumcuya attığım mesaj da belirttiğim üzere...H.Tahsin-2

Yorumu oyla      68      51  
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 14:01

Sn Kuşoğlu duygularınız ve duygularımız..hep aynı, farklı düşünenler terör yandaşları.Milletimizin kahir ekseriyetinin nabzı aynı yönde atıyor.Siyaseti bir kenara bırakıp,İktidar ve Muhalefetin tek vucut "YEK VUCUT" olacağı gün bugündür.Kimse bu ortamdan siyasi rant çıkarmayı hesap etmemeli.Bu zeminden,bu ortamdan siyasi rant elde etmeye çalışanlara Türk Milletinin vereceği cevap çok ama çok AĞIR olur.Gün birlik,gün bütünlük olma zamanıdır.H.Tahsin-1

Yorumu oyla      65      50