YORUMLAR
Toplam 32 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Ekim 2011 Perşembe 09:45

Terör üzerinden siyasi rant beklentisi içerisinde olup,bunu sözleri ile açığa vurmaktan çekinmeyip,hükümetin istifa etmesi beklentisi içerisinde olanlar teröristin işbirlikçisidir.Bu tür siyasetçilerin,terör saldırısı ile şehid edilen canlarımızın cenazelerinde,ırkçı sılogan ve işaretler eşliğinde hamasi içeriklerle dolu,çapulcu takımından hiçbir farkı yoktur.Hatta terör yolu ile,iktidara sahip olmayı düşünenler,bizatihi teöristin işbirlikçisidir.Emin olsunlarki Türk halkı bu gerçeği görmektedir

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 15:56

EdItÖr..sevgili kardesim,araya girmeseydin olmazmiydi! Siz hic meraklanmayin sevgili yazarimiza yönelik her türlü yapilan haksiz elestiriler, yine yorumcular tarafindan hak ettikleri sekilde agizlarinin payini verirler.Hakaret vari yorum yazanlarin burada ne isi olabilirki, bu tür hakaret vari yorumlarin yapilabilecegi bir sürü site var bi zahmet onlari oraya alalim.I"ste kapi iste sapi" Hadi by,by güle güle.Kapiyi kapamayi unutmasinlar..

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 15:38

"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK. Bu önemli sözün sahibinin ismi sizi rahatsız etmiyorsa, bu sözün ne kadar anlamlı olduğunu kavrayabilirsiniz. Ben AKP-CHP-MHP veya babamın oğlu olsa Allah katında hesabını veremeyeceğim icraatın mesuliyetine ortak olamayacağımı hissettiğim için yanlışları eleştiriyorum. Bu basit açıyı anlayabilmek için hür vicdan gerektiğinden bazı arkadaşların anlayamamasını da yadırgamıyorum artık. TS

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 15:23

Sn Kuşoğlu gibi, engin hoşgörü ve nezaket dolu uslubuna tahammül edemeyen okuyucu ve yorumcuların bulunabileceğine inanamıyorum.Bende sn Kuşoğlunun birçok fikrine katılmıyorum,bu benim iftira ve hakaret etmeme neden olamaz.Yorumcuların sn Kuşoğlunu üzecek bir tarzı kullanmalarının bağışlanır yanı olamaz.Üstelik gün siyaset yapma günü değil.Türkiyeye Savaş açılmış,dışarıda birkaç Devletin birlikte yaptığı bir saldırı gününde siyaseti bir kenara koymalıyız.H.Tahsin.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 15:02

EDİTÖR: Sevgili yorumcular; Turktime, yorumcuların eleştiri sınırlarını en geniş şekilde sunabildikleri sitelerin başında geliyor. Zaman zaman artan hakaret ve iftira niteliğindeki yorumlara bu sitede yer verilmesi söz konusu olamaz. Yazarlarımızın görüşleri kendilerini bağlar ve bu sitede yazdıkları sürece onların onurlarını korumak yayıncılık sorumluluğumuzdur. Değerli yorumcularımızla ilgili bir başka dikkat çekmek istediğimiz husus ise; Yazarımız Sayın Bülent Kuşoğlu’nun kimseyi irite etmeyen yazılarına rağmen bir iki noktadan ısrarla incitilmeye çalışılması ve iftira niteliğindeki yorumlardır. Elinde belge ya da bilgisi bulunanların gideceği yer mahkemedir, Turktime değil. Bu ve benzeri yorumlara yer vermediğimiz zaman, söz konusu kişilerin bizi ”sansürcü” ilan etmeleri her türlü izahtan varestedir. Bu sorumluluk içinde objektif yorumlarınızı bekler, ilginize teşekkür ederiz.

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 14:48

Tarih bu şakşakçıları yazacak. Hükümet yanlış yapmıyor demek için herkese hakaret edebilecek kadar aciz insanlara fazla itibar edip cevap dahi yazmaya lüzum görmüyorum artık. bıktım çünkü. Sadece hükümet yanlış yaptığından değil, hatta daha çok birileri muhakeme yoksunu olduğu ve sınır tanımaz şakşakçılar olduğu için GENÇ ÖLEN bir ülke olduk. Buna sevinenler, kalemi veya silahıyla ve hatta birileri gibi klavyesiyle bunlara sebep olanlardan da beter olsun diyorum başka da bişey demiyorum. TS

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 14:03

EDİTÖR; "CHP Ankara" rumuzuyla, "İstikbal GÖK'lerdir" başlıklı yazının yorumcusunun sözleri Sayın Kuşoğlu'nun kişilik haklarını zedeleyici ve eleştiri sınırlarını aşmıştır. Yeniden değerlendirip, tekrar göndermesini rica ederiz.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 14:00

EDİTÖR; "HASTANE" rumuzlu okurumuzun gönderdiği yorum Sayın Kuşoğlu'nun kişilik haklarını zedeleyen ve ispatı mümkün olmayan yorumlara dayanmaktadır. Değiştirip, tekrar göndermesini rica ederiz.

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 13:57

EDİTÖR; "CHPAnkara" Rumuzulu okurumuzun farklı bir IP'den gönderdiği yorum da eleştiri sınırlarını aşan ve ispatı mümkün olmayan sözlere dayanmaktadır. Değiştiip, tekrar göndermesini rica ederiz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 13:56

EDİTÖR; "CHPAnkara" Rumuzulu okurumuzun yorumu Sayın Kuşoğlu'nun kişilik haklarını zedeleyici ve ispatı mümkün olmayan yorumlara dayanmaktadır. Yeniden değerlendirip göndermesini rica ederiz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 13:54

EDİTÖR: Misafir isimli yorumcumuzun yorum ve sözleri eleştiri sınırlarını aşmaktadır. Yeniden değerldirip yazmasını rica ederiz.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 12:44

09.53 Yazan kişi.Türkiyeyi 30 yıl faiz sarmalığına mahküm edip,haftada bir milyar dolar,yılda 52 milyar dolar faiz alan uluslararası yahudi finans lobisinin detekleyip beslediği maşa terör örgütü,seni çok mutlu etmiş gördüm.Çok mutlu olupda matem maskesi takmış,sevinç yorumlarını çok erken yazmaya başladın.Birşeyin farkında değilsin.Türk Milleti terör örgütünün kimlerin elinde maşa olduğunu bildiği gibi,terörün yarattığı ortamı bahane edeip,hükümete saldıranlarında kim olduğunu çok iyi biliyor.

Yorumu oyla      54      60  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 12:33

TS senin ne kadar mutlu olduğunun farkındayım.Terörden beslenenlerin sanal dünyadaki tetikçilerinin sonuda teröristlerin sonu gibi olacağından hiç şüphen olmasın.

Yorumu oyla      53      60  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 10:28

19 Ekim 2009 neyin tarihiydi? Siz AÇILIM, cesaret diye nağralar atarken bizim bu SAÇILIMDIR yanlıştır derken sesimizi duyuramadığımız tarihtir. Siz biz diye ayırma günü değil ama bakın 12 Eylül ve onun anayasası nasıl döneminde şakşaklandı, bugün lanetleniyorsa, yarın da bugün AKPnin yanlışlarını bile şakşaklayanların vicdan hesabı vereceği gün olacak, tarihe böyle yazılacak. Hoş bu kesim büyük ihtimalle o gün her kim tepedeyse onu şakşaklayacak, onun yanlışlarına alet olacaktır ya neyse. TS

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 19 Ekim 2011 Çarşamba 09:53

Misafir 23:37 sana çok şey yazardım da halim yok, hulkum kalmadı. 24 şehit, en az 10 yaralı bugün. Şimdi ben de sana aynı tonda sorayım: Yıl 2001 kişibaşı yıllık ŞEHİT=?, Yıl 2002 kişibaşı yıllık ŞEHİT=?, Yıl 2011 kişibaşı yıllık ŞEHİT=???????? TS

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 18 Ekim 2011 Salı 23:37

Yıl 1983,Kişibaşı GSMH=?......Yıl 1991 kişibaşı GSMH=?.......Yıl 2001 kişibaşı GSMH=?......Yıl 2010 Kişibaşı GSMH=?......Ve aynı yıllara ait,Kamu Borç Stokunun GSMH olan oranı=?....ve Yine aynı yıllara ait toplam Vergi GELİRLERİNİN yüzde kaçı FAİZE Gidiyordu..Herkes bu rakkamlara bakıp Türkiyenin nasıl yönetildiği hakkında bilgi alsın.Çünkü RAKKAMLAR yalan söylemez.Kimin IMF ci,kimin Emperyalist UŞAĞI olduğunu rakkamlar söyler.Tanrıma ŞÜKREDİYORUM ki,Ülkeme bir Ali BABACAN BAHŞETMİŞ.

Yorumu oyla      65      53  
Misafir 18 Ekim 2011 Salı 23:33

Turkiyede zengini artik cipinden taniyoruz. son donemde bas ortulu bayanlarin cipe olan ilgisini gorunce bizim eski ogrenci bizim eski muminleri ve hanimlarini ve kizlarini uyariyor saniriz. sermaye artik inananlarin elinde. uzuntum onlarda cip tuzagina dunya zevkleri tuzagina dustuler. ah su kapitalizm yikmadik duvar birakmiyor. okyanus otesinden dua ile selam ederim

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 22:53

Bakiniz lütfen,servet düsmanligi yapmamaya özen gösterelim.Yanliz Avrupali zenginle bizim zenginlerimiz arasinda daglar kadar fark vardir.Bir kere Avrupali zengini sokaktaki vatandasdan ayiramazsiniz, Türkiyedeki sonradan olma zenginleri ayni kara dana gibi secersiniz.Avrupali zengin zenginligini halkin yararina sunar, Türkiyedekide ev halkinin yararina sunar.Bu cizgi cok önemli bunu cok iyi analiz yapiniz bir zahmet.Sonradan görme dinden dönme sözü fuzuli söylenmemis degilmi dostlar.

Yorumu oyla      61      49  
TOTEM 17 Ekim 2011 Pazartesi 19:57

aslında bende daha az sigara ve içki içilmesini istiyorum. ayrıca 15 yaşındaki çocukta bile bin liralık telefon olmasına ve yollarımızda almanya dakinden bile çok lüks aracın dolaşmasına, dümdüz asvalt yollarda üstelik otabanda bile hız sınırı 130 iken 3-4 bin motor arazi jeeplerinin dolaşmasına karşıyım.Ençokta devletin patronlardan direk vergi tahsil edemeyip bu yollara başvurmasına karşıyım.Vesselam Bende başbakanın temennilerine katılıyorum ama izlediği yola katılmıyorum.

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 17:43

Her türlü akademik makaleden takip edileceği üzere Dolaylı Vergiler ile Dolaysız Vergiler arasındaki denge aynı zamanda vergide adaletin göstergelerindendir. Bizde Dolaylı Vergiler hep yüksek. Yani adaletsizlik hep var çünkü sistem yanlış. Üretmiyoruz, ödemiyoruz, ödemeye kalkarsak yetişemiyoruz, vs. vs.. AKP iktidar diye bu sistem daha adil olmuyor. Dışarıdan bakmak öyle yorum yapmak kolay. Fakat AKPci veya Karşıt bakılacak kadar basit olay değil bu. Kim gelse aynısını yapmak zorunda, dert o.TS

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 17:24

Bakın gurbetçi dostum, geçen sene dolaylı vergilerin tüm vergiler içindeki payı %67 olmuş. Avrupa menşeili ÖTV, özellikle lüks tüketimi önlemek için kurulmuşken bizde halkın tüm kesimlerine vergi yükünü dağıtabilmek,lüks-ihtiyaç ayırmadan herkese uygulamak için. Bu arada kurumlar vergisi ÖTV'den toplanan miktarın neredeyse yarısı. Başbakan'ı koruma ihtiyacınıza saygı duyarım ama bu mevzu Başbakan'dan eski bir yara. Vergi kaçıranlar da sadece AKP'liler değil. Artarak devam ediyor o kadar. TS

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 17:14

"Bana hangi partinin Milletvekilisin söyle" söyliyeyim senin kim oldugunu sözünü ille buraya yazdircaktin Bülent Bey! Niye böyle inkärci ve partizan davranabiliyorsunuz,halbuki bizim tanidigimiz yazarda bu denli fanatik bir Halk partili zihniyeti yoktu, anlasilan yine "üzüm üzüme bakarak kararmis" Hani halk partisinde degismler olacakti, hani Halk partisi halkin partisi olacakti.Basbakanin "DIK" durmasindan niye bu denli rahatsiz oluyorsunuz.Eski tas eski hamam,,size neyi hatirlatiyor..?

Yorumu oyla      56      58  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 17:08

Devlet mefhumunu ve hükümet ayrımını PKK görüşmesiyle vurgulamıştı, o zaman da tatmin olmamıştım. Ben ÖTV menşei değil diğer vergilere oranına vurgu yapmıştım. Dünyanın en pahalı benzini, Avrupa'da en yüksek maliyetle arabalara binmemizi bu vergilere borçlu olduğumuzu bilmeniz için gazete okumanız bile yeterli. Parayı kaçıran zenginleri ve ezilen diğerlerini daha iyi anlayabilmeniz için Türkiye'de biraz daha fazla vakit geçirmelisiniz. Başbakan dürtüsüne girmeyin, sorun ondan eski ve büyük. TS

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 15:52

TS 14:21,Özel Tüketim vergisi Avrupa menseili bir vergi türüdür, yani Anavatani Avrupadir.Isim geregi Alman vergi sistemini cok iyi bilirim.Bilmem bilirmisiniz, Alman maliyesinden paralarini kaciran bazi zenginler,yine maliyenin büyük bir operasyonu ile yakalandilar(5 milyon euro karsiliginda alinan CD ler)buradanda anliyabilirsinizki; devlet "Tavsani kagni arabasi ilede yakalar" Basbakani anliyabilmeniz icin,devlet mefhumunu ve kutsiyetini anlamaniz gerekiyor kanaatini tasiyorum...

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 14:21

Misafir 13:59, yurtdışından takip ettiğiniz için konuyu kaçırdınız galiba: burada konu edilen enflasyon değil, vergi zamları. Hangi ülkede yaşıyorsunuz bilmem ama ÖTV yoluyla toplanan vergiler ile gelir vergileri oranlarına orada bakın. Anavatanda ÖTV yoluyla tüm halkın sırtına yüklenen külfetin sebebi asla kazançtan düzgün toplanamayan vergiler. Bu hükümet de diğerleri gibi halkın sırtına binmeyi tercih ediyor. Ayrıca haklısınız, muhalefet vekillerinin görevi Başbakan ne yapsa alkışlamaktır! TS

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 14:05

ülemizin ve iktidarin kiymetini bilin, bilmek zorunuza gidiyorsa komsumuz Yunanistana gidin.Yunanistan´a verilecek AB kredisi bile günlerdir Almanya basininda tartisiliyor,verecekleri krediyi bile hippe olarak basina aks eddiriyorlar,elin Avrupalisida zannederki verdigi bütün vergileri baska ülkelere pes kes cekiyorlar.Bizim halkimiz acliga ve zorluga dayaniklidir,baskasindan yardim almak hem sahsin hemde ülkenin bagimsizligina zelal getirir.En iyisi kendi yagimizla kavrulmak Selam ve Dua ile 2

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 13:59

Rica yapmama ragmen sevgili Bülent Bey, bu yazisindada "Teyzemizin o güzel tabiriyle" Basvekilimize satasmadan duramadi,eee..ne demisler satasana satasacaksin..Masallah yazar Canakkale bogazindan aldi Marmara bogazindan cikti.Yillar yili yurt disinda kaliyorum hani bizim milletin gitmek icin can attigi Avrupa varya,siz burada her gün yapilan gizli asikar ZAMLARI bir bilseniz sasirirsiniz..size domatesten örnek vereyim,DM döneminde domatesin kg 2,- DM idi simdi ise 2,- Euro.Yapmayin yazarim -1-

Yorumu oyla      56      56  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 12:44

Teşekkür ediyorum sayın VEKİLE,isterdim iktidar vekilleride biryerlerde yazı yazsa halkla paylaşsa UFKU AÇILIRDI,neyse ANAYASANIN dertlerimize İLAÇ olacağına asla,asla inanmıyorum,yapsınlar karşıda değiliz bahaneler ortadan kalkar,,ŞİRKETLERE gelince on yıllardır yapılıyor şahsi giderler vergiden düşülüyor BİLMEYEN ÇOBAN BİLE KALMADI,,biz bile bir iş kursak hemen bu kılıfa sarılırız........zombi

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 11:57

Otomobil vergisi olsun, bence sakıncası yok zaten hep ekonomik açıdan hakettiğinden lüks yaşayan bir ülke olduğumuzu düşünüp dururum. Az üretip lüks tüketmek zaten sürdürülemez. Fakat gerekçe ve açıklamalar çok komik "güncelleme". Kur yükseldi, vergi dolayısıyla zaten güncellendi. Hatta ÖTV'nin de KDV'sini alıp vergiyi vergilendirdiğimiz için bayağı da güzel güncellendi. Geçelim bunları da amaç aslen tüm zamları şimdi yapıp 2 sene boyunca alıştırarak unutturmak. Çünkü sonra seçim geliyor. TS

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 17 Ekim 2011 Pazartesi 11:47

Sn. yazarı, yeni anayasa ile karşımıza çıkacak sorun ve hesaplaşmanın sadece 1982 sonrası veya tek başına askeri vesayet ile ilgili değil, yüzyılı hatta yüzyılları aşan sorunlarla yüzleşme saptamasına gönülden katılıyorum. Esas sorun şudur bence, şahsımın da dahil olduğu 82 anayasasının karşıt ilan ettiği birden fazla kesim bunu kısır bir hesaplaşma, daha fazla özgürlük ve demokrasi gibi altı kolay dolmayacak sloganlara bağlamaya çalışıyor. Ortaya konacak temel felsefe çok daha sağlam olmalı. TS

Yorumu oyla      56      49  
teyze 17 Ekim 2011 Pazartesi 01:55

Ben bu saatte beşinci rüyamı görüp en az ikisini anlatmak üzere evde horlayan kim varsa uyandırır anlatırdım.Uykularım haram olunca oturup cinayet romanlarında katil arıyorum.Katili buldum kendimi tebrik ettim.Bunu şundan yazdım.Romanda katili buldum ya yeni başkentimizi de buldum sanıyorum.Kanal İstanbul projesi aslında yeni başkent projesi olabilir.(2)

Yorumu oyla      58      49  
teyze 17 Ekim 2011 Pazartesi 01:52

Başvekilimiz,Obama nın yüzüne karşı söylediği cümlenin tamamı şöyledir: “İsrail’in avukatlığını yapıyorsunuz- diye yoğun bir dedikodu var Ortadoğu coğrafyasında”.Cümlenin ilk yarısını 3 Temmuzdan önce duysaydım van munitten şampiyonluğu alır bu söze verirdim.Bu saatte ev halkının tamamınıda uyandırır bu mühim sözü duyururdum.(1)

Yorumu oyla      58      49