YORUMLAR
Toplam 22 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Ağustos 2011 Çarşamba 18:16

Kürt Sorunu Siyasetle, PKK sorunu Silahla Çözülür"....İyi de adama sormazlar mı mademki çözüm çaresini biliyorsun, 80 yıldır Kürt sorununu 27 yıldır PKK sorununu NİYE çözmedin? Çünkü çözmek İSTEMEDİN:::!!! ta ki iş Kangren olana kadar geldi... haydi şimdi tedaviye uğraş Kangreni....

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 24 Ağustos 2011 Çarşamba 09:31

Chp sorununu halletmeden,kürt sorununu halletmeye kalkmak.ne kadar akılcılık.Chp nedir belli mi? Chp nin kimliği varmı?Mesela chp sosyaldemokrat mıdır,yoksa darbecimidir? Cuntacımıdır? Baasçı Esatçımıdır? yoksa Kaddafici falanmıdır.Önce chp nin kimlik sorununu hallediverin.

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 23 Ağustos 2011 Salı 20:44

Pkk denilen Ermeni terör örgütü,2012 yılına ağır yaralanmış vaziyetde,komada yoğun bakımda yatıyor olarak girecek.Bu durumdan üzüleceklere de, sevineceklerede, yani Türk-İslam Ülküsü düşmanlarına da, dostlarına da bilhassa duyurulur.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 23 Ağustos 2011 Salı 17:04

Kürt sorunu nasıl oluştu ise öyle çözülecektir. İçeriden destek görmeyen bir hareket uzun sürede başarılı olmaz. Halk evvelce küstürülmüş ve zorla teröristlerin kucağına itilmiştir. Şimdi halk yeniden kazanılacak ve teröristler yalnızlaştırılarak tasfiye edilecektir. Bu iş bir süreç işidir, aynen ortaya çıkması gibi... (canmehmet)

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:41

Devlet-i Aliye Osmaniyenin 600 yilda zor basarabildigi kizil Elma hasletini TC insallah 20 sene icerisinde basarip ilk önce arka bahcelerimize daha sonraki yillarda da diger cografyalara yayacaktir.Pek tabidirki bundan rahatsizlik duyanlar ayak bagi olmaya devam edecektir.Belki ben göremiyebilirim,bütün dünyada Türkce Ingilizceden daha önemli bir hüvviyet kazanacaktir.Türkce´nin kendine has olan agirligi ve dominantligi baska kültürdekileri celp edecektir.Saltuk Bugra Han

Yorumu oyla      62      53  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:20

Misafir 16:54'e Başbakan'ın 2005'te Diyarbakır'daki konuşmasını bir kez daha gözden geçirip hafızasını tazelemesini ve sonra Hakka inanıyorsa bir özür dilemesini tavsiye ederim. GKA

Yorumu oyla      65      53  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 23:04

INANMIYORUM,inanam..bir yorumcu kardesimizin yazdigi yorumdan sonra gözlerim adeta disari firladi"CHP´nin cilgin kale projesi" nasil olurda proje ve Halk partisi bir arada yazilabilinir ve yorumlanabilinir.Benim bildigim Halk partisinin en iyi uyguladigi projeler(Zulum projeleri,carsaf ve bas örtüsü yirtma günleri projeleri,demokrasiyi askiya alma projeleri...vs) lütfen yorum yaparken bizide düsünüp yorum yazin,hic unutmayinki..yanlis Bagdat´tan döner.A.C

Yorumu oyla      58      58  
Gerçekvatandaş 22 Ağustos 2011 Pazartesi 19:28

(2) Erdoğan yönetimindeki AKP hükümetinin bu davranışının iki gerekçesi olabilir; Ya ABD nin verdiği izin ancak bu kadardır ve AKP hükümeti ABD denin emir talimatları doğrultusunda hareket etmektedir ya da hükümet esasen PKK yı bitirmek istememekte ve siyasi bir propaganda veya oy malzemesi olarak kullanmayı sürdürmek arzusundadır.. Kısacası Türk Milletine rağmen aldatmacalarla ihanetler ve anaların ağlayışı devam edecek görünüyor.. Bu güne kadar AKP nin açılım ve PKK politikalarının sonuçlarının neler olacağı konularındaki yorumlarımda hiç yanılmadım.. Umarım ve dilerim bu kez yanılmışımdır..

Yorumu oyla      68      53  
Gerçekvatandaş 22 Ağustos 2011 Pazartesi 19:28

(1) Hava harekatı durdu ve hemen peşi sıra olması gereken kara harekatı gün geçmesine karşın hala başlamadı daha doğrusu yine başlatılmadı.. PKK lılar inlerinden çıkıp tekrar terör eylemlerine başlayabilecekler ya da “gecikmeli bir kara harekatı” olacak ise bunun istihbaratını zaten anında almışlardır ve hızla Irak'ın içlerine çekilip yırtacaklar.. Kendilerine verilen bu fırsattan istifade şu anda böyle bir kaçış olduğuna eminim.. Bu durumu görmek için asker veya savaş uzmanı olmaya gerek yok.. Böyle bir sözde askeri harekat biçimi, asla dağdaki PKK yı yönetim kadrosu beraberinde kökünden yok etme eylemi olamaz..

Yorumu oyla      67      53  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 18:34

..14:48..14:16...14:04..13:52...hemen gözüken yorumlar bunlardı,,ARKADAŞLAR TEBRİK EDİYORUM SİZLERİ,,ne güzel akılcı,,mantıklı analizler beleşe konalım bu sefer,,ne güzel yorumlar,,UCUZ İŞCİ BESİ BÖLGESİ çok hoşuma gitti,,böyle öz türkçe ifadeler çok net anlaşılıyor,,,,,,,,harika yorumlardı..........zombi

Yorumu oyla      64      51  
hulya 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:51

CHP'nin çılgın projesi de sınırları KALE gibi örmek olsun...

Yorumu oyla      63      56  
hulya 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:49

TERÖR vücuttaki kanserli hücre gibi.Tedavisi zor."Kanserden korma; Geç kalmaktan kork" diye bir slogan vardır.Geç kalındığı belli.Önce beynin tedavi olmayı istemesi gerekir.Hiç bir feadakarlık göstermeden tedavi olmak nasıl imkansızsa geç kalındığında da KURTULMAK imkansızdır.Bazılarına ilkel gelebilir.Çözüm sınırlar KALE gibi örülmelidir.Örülürken harcanan hizmet ve para da türk ekonomisine katkı olarak geri dönecektir.Bu çözüm planında ölüm yok,kayıp yok ÇÖZÜM var.

Yorumu oyla      63      52  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 17:00

OWLEYE 14:04 dostum, Çinin DOMİNO taşı gibi nasıl yıkılacağını göremeyişinize inanamıyorum. Kapitalizim rehabiliteye uğrar,Revizyona tabi tutulur bu kaçınılmazdır.Zira Dünya artık çok küçük bir köydür.Fakat Çinin bunda öncü olacağını iddia etmek,hala 18 ci asır hayallerinin esaretinden kurtulamamışlığın işareti olsa gerek.Sevgiler.H.T.

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 16:54

Yalan ve uydurma ithamlarda bulunmak,Bulent beye hiç yakışmamış.Akp 2005 de böyle bir söylemi nerede ne zaman söylemiş ıspatlamak zorundasınız.Bu söylemi ortaya atanlar,Akp düşmanı ve statiko yanlısı,militarizimden beslenen,vesayetçi,oligarşik ve jüristokratik yapılardır.Tıpkı TSK bünyesinde kurulan 43 tane İnternet sitesinde yayımlanan uydurma yazıların,Yalçınkaya tarafından çıktı alınıp,belge olarak yargıya sunulması gibi.Sizler böyle davrandıkça,hızla çöküşe doğru gitmeye mahkümsunuz.

Yorumu oyla      55      62  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:48

2- Yani artık teröristler saklandıkları derin mağaralardan çıkıp çam havasını soluyabilir, ardından da TSK nın karadan kuşatmasını engelleyen RTE ye şükranlarını sunabilirler. Bu bi fasit daire. Şahin Görünümlü Muhabbet Kuşu AKEPE’nin açılımları, BDP saçmalıkları, MHP patlamaları, YCHP çatlamaları, evlatlarına yananlardan oy ANAM oy feryatları, siyasilerden OY babam OY halayları, malum %50 nin bi taraflarına yaktıkları kınaları ve TV de haber izlerken ellerindeki patlamış mısırları beraberinde fır dönüp duracak. CISS!

Yorumu oyla      74      55  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:47

1- AKEPE Genel Başkan Yardımcılarından Çelik ne demiş? Devlet içerdeki vatandaşına Güvercin, Dağdaki Teröriste Şahin olacakmışşşş!!! Rahmetli Erbakan olaydı aynen şöyle derdi onlara; Sizi gidi ŞAHİN görünümlü MUHABBET KUŞLARI siziii! Ben de herkesin anlayacağı DİLDEN belirteyim ki, AKEPE hükümetinin PKK ya -önceden ihbarlı- HAVADAN BOMBALAYIP KARADAN POMPALAMA harekâtı(!) SON,THE END, FIN, ENDE,FINE,FINAL,FINISHED!

Yorumu oyla      72      54  
OWLEYE 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:16

Burada da sıkça görebildiğimiz kadarıyla abd tarafından şişirilen balonların nasıl ve ne biçimle patladığını bilmeyen muhteremlere tavsiyem,Domuzlar körfezi denen operasyonu bir irdelemeleridir.Abd nin kullandığı maşaları nasıl ateşin içinde bırakıp kaçtıklarını anlamalarıdır. Balon altında seyir alemine dalanların suratında kalacak olan abd nin nefesi ve balon parçacıklarının tokadıdır.Ne yazık ki;İslam coğrafyası ne Mustafa Kemali ne de Ömer Muhtarı hakedecek kadar dahi Allaha yakın değildir..

Yorumu oyla      74      53  
OWLEYE 22 Ağustos 2011 Pazartesi 14:04

Nostradamus olmaya hacet yoktur..2012 yılı ortadoğunun ameliyatının büyük ölçüde tamamlanacağı yıl olacağını öngörmekteyim..Cerrahların bölgede deneyimli olduğunu bilmekteyiz ( İngiltere ve Fransa )Üzerine bir de Abd nin 30 yıllık bop planı da eklenince AMİN demek için çok daha fazla nedeniniz olacağını göreceksiniz..Şayet ab ve abd ucuz işçi besi bölgeleri oluşturma planlarını erkene almazsa Çin in ezici gücü ile birlikte sakat bırakılmış bir kapitalizmle yaşayacaklardır..

Yorumu oyla      71      53  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 13:52

Yandaşlık yapacam diye vicdanını kaybedenleri, ihalelerde kamu malını çarparak kul hakkı yiyenleri, kul hakkı yiyenlere çanak tutarak onları koruyup kollayanları, Başbakan'a dokunmak bile ibadettir diyerek Şirk Koşanları, hatta bir insanı ilahlaştırarak bir anlamda putperestlik yapanları, insanımızı yardıma muhtaç etmeyi siyasi bir hamle olarak kullananları, tüm bunları görüp bilmesine rağmen yine de yardakçılık yapanları Yüce Allah'ım ıslah etsin (AMİN). GKA

Yorumu oyla      69      52  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 13:44

Açılımın ne anlam taşıdığını bilmeyenlerden Allah bu ülkeyi ve halkını korusun (AMİN). Aynen ben de katılıyorum. Çadır mahkemelerle açılıp, sonra aniden milliyetçilik ekseninde saçılan; devlet eliyle bölücübaşı ile pazarlık yaparak açılıp, sonra onu izole ederek saçılan; 70 düvele karşı mücadele ediyor görünerek açılıp, Hillary'nin telefonuyla saçılanlardan Allah bu ülkeyi ve halkını korusun (AMİN). Yancılıktan cepçilik umarak bu ülkeyi heba edenlerden Allah cümlemizi korusun (AMİN). GKA

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 12:41

BOP adım adım gelişiyor.Planlayanlar ellerini değdirmeden kardeşi kardeşe kırdırarak hedeflerine ulaşıyor.Sıra Türkiye ye geldiğinde alt yapı hazır,düğmeye basmak kaldı.Bu tezgahı hazırlayan ülkelerle anlaşılırsa terör biter.Bu sorunu güç ve silah çözer.M.A.

Yorumu oyla      62      54  
Misafir 22 Ağustos 2011 Pazartesi 12:23

Ne yani,güneydogulu insanlarimizi terör yuvasinin kucaginami itelim,bu topraklarda Kürt sorununu ve terör meselesini ayri tutup gerekli olan önlemleri alan tek iktidar AKP iktidaridir.Acilimin bile ne anlam tasidigini bilmiyenlerden Allah bu ülkeyi ve halkini korusun (AMIN).Atatürk Cumhuriyeti kurmak icin yedi divele karsi savas verdi, Erdogan ise 70 düvele karsi mücadele yapiyor.Terör örgütüne karsi en büyük silah AK partiyi hep tek basina iktidara tasimaktir,halk dogruyu gördü.BG

Yorumu oyla      60      65