YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 22 Mayıs 2011 Pazar 23:43

Mano mermer, mano kafa diye cok güzel bir deyimimiz sirasi gelmisken CHP kadrosuna kendini müdahil görmek istiyen vatandasa hatirlatirim.Bu partinin mayasinda var halk ile ugrasmak..eger bu parti sindirme, despotizm,dipcik vs..anti demokratik bas yollara bas vurmayip,adaleti, hümanizmi,gercek demokrasiyi benimsemis olsaydi birikmis meselelerimiz coktan fi tarihi olurdu.Bu partinin yetkili kisilerinden biri olsaydim, ilk önce halktan daha sonra dünyadan özür dilerdim.Nerde onlarda bu erdemlik...!

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 22 Mayıs 2011 Pazar 01:10

Ne gazlar geliyor değilmi.Bunlar sitelerdeki kadrolu AKP liler tabiki hepsi 10 kişiyi geçmez,vatandaş kılığında yazarlar,adamına göre ne bulurlarsa. işte BOP bu kadar kolay,aşağıdaki yazılara ve oklara bakın birşeyler uman zavallılar ,CHP liler hariç elbet.Anayasa maddelerinin olmazsa olmazlarını konuşmaya bile gerek yok.Evrensel maddelerdir.Aytun Beyede yazdım.Şimdilik ,ama karar aldık ,ara dönemde .....hayır.Dürüstseniz hayır.Biz türk halkıyız ve olmalıyız.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 19 Mayıs 2011 Perşembe 16:45

Sn Bulent Kuşoğlunun, CHP gibi bir Partinin ve özellikle de İFTİRACIBAŞI bir zihniyetler arasında siyaset yapmasına, bulunmasına hayretle bakıyorum.

Yorumu oyla      64      62  
Misafir 18 Mayıs 2011 Çarşamba 22:42

Daha neler..Halk düsmani, proje düsmani bir partiyi boyayip millete sirin gösterme cabalari beyhudedir.Bir gün zamaniniz olurda Rahmetli Menderes ve arkadaslarinin önünden gecerken kendinize bir sorun bakalim,Azrailden önce davranip bunlarin canini kimler almistir.! Bu mezarlar orada oldukca,kalbinde Allah sevgisi, vicdaninda adalet duygusu tasiyanlar bunlara pas da vermez oy da vermez (Sayin yazarimizi, tenzih ediyorum)sözüm ona degildir,kendisine saygilarimi sunuyorum.

Yorumu oyla      65      61  
Misafir 17 Mayıs 2011 Salı 20:13

Üretme ve ödeme yeteneğiniz yoksa 100 lira borç fazladır. Eğer, üretme yeteneğiniz varsa ve borçlanma kapasitenizin üzerinde artıyorsa o zaman borcunuz sizin için sorun olmayacaktır. Sorun, aldığınız borç paranın üretim yerine tüketimde kullanılmasıdır. Ki, Borçlanan özel sektör bu paraları yatırıma kullanmaktadır. Gerçeğinde, özel sektörün yurt dışından aldığı borçlar zamanında dışarıya çıkardıkları kendi paralarıdır. Olumsuz yönlerimizi ifade edelim, ancak, olumluları da görerek (canmehmet)

Yorumu oyla      57      59  
Misafir 17 Mayıs 2011 Salı 18:08

Bir sloganım var, Kılıçdaroğlu duysun: İSTİKRAR SÜRSÜN, YANDAŞLAR BÜYÜSÜN, TÜRKİYE BORÇLA SÜRÜNSÜN - HAYALDİ O BİLE BORÇLA OLDU.

Yorumu oyla      69      57  
Misafir 17 Mayıs 2011 Salı 09:50

İleriyi görmek karşıyı görmek değil,dağın arkasını görmektir.Ekonomiyi çok iyi bildiğiniz ve bizlere dağın arkasını tarif ettiğiniz için teşekkürler.TÜRKİYE kalkınmada derecelere gireken kişi başına düşen milli gelir düşüyor? satişlardan kazançlar yabancılara yurt dışına gidiyor.Özel sektörün ve üreticinin hali perişan, sizin önerileriniz doğrultusunda tedbirini almayan olayın doğruluğunu büyük kayıplarla anlıyacaktır, MİTHAT

Yorumu oyla      69      55  
Misafir 17 Mayıs 2011 Salı 01:00

sayin bülent bey,neden gectigimiz iktidarlarin imfye yaptigi borclardan bahsetmiyorsunuz,bu iktidar ülkemizi diger iktidarlardan yüklü borclarla teslim almadimi,bu iktidarin hicmi iyi yani yok hepmi kötü,pekiyi önceleri hastanelerde ilac kuyrugu rezilliginden neden yazmiyorsunuz,özel hastanelere gidemedigimizi neden yazmiyorsunuz, simdi ise özel hastanelerde tedavi görebiliyoruz,ilacimizida istedigimiz eczaneden aliyoruz,lütfen nankör olmayalim.

Yorumu oyla      63      61  
Misafir 17 Mayıs 2011 Salı 00:54

Rakamlar filan önemli değil ,enflasyon olacaksada olur,bunlarla oy gelmez,sert muhalefet günleri gelmekte.Hiçbir konuda taviz vermeyin yeter.Yalvaracaklar,dünyayıda yalvartacaklar,son danslarını yapıyorlar.

Yorumu oyla      58      58  
Misafir 16 Mayıs 2011 Pazartesi 23:31

Sayin Bülent Bey,zahmet edip bu rakamlari buraya eklemisiniz, Basbakani ve partisinide elestirmeyi ihmal etmemissiniz,Basbakani, kalkinma partisini tanimasa idik size yerden göge kadar hak verebilirdim.Ben anlamiyorum bizim siyasetciler neden hep rakiplerini elestirirler, elestirdikleri rakiplerinin hicmi iyi taraflari yok.! Hani Hoca merkepten düsünce ah benim gencligimde.. diye hayiflanirken etrafina toplananlar"Biz senin gencliginide iyi biliriz Hocam" ...Hocada ses seda kesilmis.Saygilar

Yorumu oyla      57      55  
Misafir 16 Mayıs 2011 Pazartesi 21:06

Sorun ve eleştiri gelişmenin vazgeçilmez şartlarındandır. Bununla birlikte işaret edilen sorunlara da çözüm getirmek gereklidir. Sadece soruna işaret ederek eleştirmek, kişileri sorunun bir parçası yapacaktır. Cevabı bulunması gereken sorular; Türkiye neden bilgi üretememekte,neden gerçek manası ile düşünce ve ifade özgürlüğüne sahip değildir? İlk cevabı biz verelim. Türkiye cumhuriyeti ilan etmiş, demokrasiye geçmemiştir. Sistemin yanlışlarının sorgulanmasına izin verilmemiştir.(canmehmet)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 16 Mayıs 2011 Pazartesi 18:41

Emeklinin maaşı, memurun maaşı, hansa gorga borç 5 te 1'e düşmüş deyince çözdüm; çoban bizim ama göbeğini başka bir memlekette kaşiyor. İthracat 5 kat arttıysa ithalat kaç kat arttı günün sorusu olsun; yerli heronların yazılım tabanı nereden sağlanıyor ve ham yazılım kodlarına ulaşım hakkımız var mı da haftanın sorusu.

Yorumu oyla      59      54  
Misafir 16 Mayıs 2011 Pazartesi 16:20

14:00, ONBAŞI Esat, beni dinle kardeşim.Ülkenin İHRACATI beş misli artmış mı? Emeklinin maaşı BEŞ MİSLİ artmış mı?,Memurun Maaşı BEŞ misli artmış mı?artmış, bunların hepsi doğru mu? doğru.IMF ye olan BORÇ Beşte birine kadar düşürülmüş mü?.Hans'a, Gorga Olan BORÇ beşte birine düşürülmüş mü? EVET düşürülmüş.İSRAİLİN sömürüsüne SON verilmiş miEVET,Kendi HERONLARIMIZI yapıyormuyuz? Evet,Kimse kıvırmasın yeğenim Projede görevli.Bırakın ahkam kesmeyide, Proje ÜRETİN.G.Kaşıyan Çoban.

Yorumu oyla      59      59  
Misafir 16 Mayıs 2011 Pazartesi 14:56

Doğru soru, doğru cevabı getirir. Türkiye neden borçlanmıştır ve borçlanmaya devam etmektedir? Özetle borç neyin sonuncudur? Almanya'nın mart 2011 ihracatı ile ithalatı arasında yaklaşık 27 milyar dolar (fazlası) fark vardır. Türkiye'nin ise, mart ayı ihracatı ile ithalatının (eksi) farkı, 9,8 milyar dolardır. Türkiye, ham ve yarı mamul; Almanya, yüksek teknolojiye sahip mal-makine ihraç etmektedir. Onlar sanayi, bizler, esnaf-imalatçı toplumuz. Peki, neden? (canmehmet)

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 16 Mayıs 2011 Pazartesi 14:00

Hanehalkı dediği var ya kardeşler, işte o siz oluyosunuz, o mavi alan hepten biz oluyoruz. Şimdi GKÇoban diyecek ki benim tüm hayallerim gerçek oldu, borç sana ait -- doğrudur derim doğal olarak çünkü başka bişey denmez. Tüm avunmalar GSYH oranı üzerinden olacak (mavi hariç) ama havuz problemi misali çocuğunuz cari açık filan sorarsa, "biz tatmin olduk, süreç yargıda" deyip sallamayı ihmal etmeyin. Çünkü tablonun mavi bölümü hayallerin nasıl gerçek olduğunu açıkça gösteriyor, mahçup olmayın...

Yorumu oyla      58      54