YORUMLAR
Toplam 30 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 18 Nisan 2011 Pazartesi 13:19

Bir RİCA da benden.Sn Yazarımız,YENİMAHLLE belediyesi CHP ye geçti,hizmetler SIFIR oldu.Bunun sebebi mucibesi nedendir acep.Sn Genelbaşkan,yenimahalleye bağlı mahallelere bir müfettiş göndersede yolların halini ahvalini bi öğreniverse diyorum.Saygılar. M.D.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 17 Nisan 2011 Pazar 23:48

Sevgili yazarimiz, dert ortagimiz, aylardir ülkemizin meselelerini masaya yatirip tartismaya seviyeli bir bicimde actigimiz sutünümüzde Bülent Beyden bir istirhamim olacak, kendiside bunun farkindadir.Acizane istegimin yapilmasi cok güc olmasina ragmen meyvesi tatli olacaktir.Her kesim, her parti Türkiyeyi ve dünyayi degistirmek icin ortaya cikiyor, hic kimse insani ve insanligi degistirmek ortaya cikmiyor, insan ve insanlik degismeden dünya degismez.Lütfen bu ricami projelerinizin icine alin.

Yorumu oyla      57      49  
Vefacan 15 Nisan 2011 Cuma 18:05

Geleceği görebilmek için, en başta insanı, Konfüçyüs'ü, Soktares'i, Eflatun'u, Aristo'yu, Makyavel'i bilmek gerekir. Neden? Konfüçyüs doğu'yu, Makyavel batının bakış açısını, değerlerini temsil eder. Bunlarla, doğunun ve batının gideceği yeri bilirsiniz. Bilebilir miyiz? Elbette, bugünler dünlerden doğar... Özetle, insanı inandıkları ve beklentileri, çıkarları yönlendirir. Bunlarla geleceği de tahmin edebilirsiniz. Ayının kırk türküsü vardır, hepsi de armut üzerine, İnsanın da!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 15 Nisan 2011 Cuma 10:25

ÖzayAtay bey,Asıl kıyamet,Haberal şirketleri ile ilgili dosyalar ortalığa saçıldığı zaman kopacak...CHP "Haberal Yükünü" bence taşıyamaz...

Yorumu oyla      63      61  
ÖzayAtay 14 Nisan 2011 Perşembe 22:46

Darbe sanıklarını hiç olmazsa hayali ihracattan yargılanmıyorlar diye savunuyor Kemal.Yani darbeciliği hayali ihracattan daha evla görüyor.Aslına bakarsan suç olarak bile görmüyor,yine aslına bakarsan vatanseverlik görüyor.Onun için gitti buldu,üye oldu Ergeneoconu,muradına erdi,seçime onunla girdi.Tamam tamam da mesela şu Gürsel Tekin'e kimsenin birşey dediği yok.Yerel mahkemede SAHTEKARLIKTAN mahkum oldu,dosyası Yargıtayda. Onanırsa sahtekarlıktan hükümlü olacak.Kemal ona ne diyecek?

Yorumu oyla      64      57  
Misafir 14 Nisan 2011 Perşembe 22:32

Sayin yazar, her türlü bilgiyi yazinizda döktürmüssünüz, Allah nazardan saklasin diyelim.Yazinizin arasina "En kötü sivil yönetim, en iyi Askeri yönetimden iyidir" gibi demokrasimizi yüceltecek sözlerede yer verseydiniz.! Mensubu bulundugunuz partinin demokrasimizin kör ve topal olmasinda günahlarinin ve hatalarinin oldugunu size hatirtlatmak demokrasi borcudur.BG

Yorumu oyla      63      54  
Misafir 14 Nisan 2011 Perşembe 19:52

Sevgili AB;Düzeltiyororum 17:41 yorumumu.Sayin Kilcdar Bey,milletin büyük cogunlugunun vicdaninda suclu olan,organize yaptigi mitinglerde "Ordu göreve" Pankarti ile barisik yasayabilen birini aday göstermesini demokrasiye susayan Ülkemiz adina vahim bir durum olarak görüyorum.Bir kac tane gücünü ve nemasini darbelere bagliyan militan görüslüler icin degermiydi..!!!

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 14 Nisan 2011 Perşembe 19:23

kemal başkanımız ile dengir mir mehmet fırat dosya harbi sonuç bakanlık makamını ter eyledi mehmet bey ve mecliste geride kaldı artık milletvekili olamayacak bu arada hatırıma geleb bir isim daha oldu Şaban dişli ilede kemal başkanımızın dosya açıklaması olmuş şaban bey ortalardan kaybolmuşdu,merak ettim acaba aday oldumu diye bir de ne göreyim zatıalilerinin durmak yok hizmete devam düsturu gereği sakarya ilimizden 3.sırada hamdolsun,durmak yok dedim fırata dur şabana yürü diyen iradeye selam..

Yorumu oyla      59      50  
-AB- 14 Nisan 2011 Perşembe 16:49

Hasan Tahsin abimin bahsi geçen adayların neler getireceğine dair kaygılarını anlayabiliyorum ve şahsi kanaatim İzmir ve Kastamonu'da artış yaşanacakken, Ankara'da S. Aygün ile +/- bir etki görülmeyecektir. Fakat 17:41 Misafir dostumuzun olaya sadece "sanık" tabirinden bakmasını anlayamıyorum. Unutmayın ki, dokunulmazlık zırhı olmasa şu anda Sn. Başbakan da, daha bir çoğu da sanık durumundadır. Yasal olarak "sanık" olmak "suçlu" olmak değildir. Amacım savunmak değil, hakkı teslim etmek. A.B.

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 13 Nisan 2011 Çarşamba 23:28

*VE ARAP COĞRAFYASI: Bu coğrafyada olanları anlamak, anlatmak uzun iş. Ben şimdilik bir fıkrayla geçiştireyim."ABD dışişleri bakanı Hilary ablamız(!), Kahire havaalanında sıkışmış bir halde koştururken yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmeye kalkmış. Görevli ,"Orası erkekler tuvaleti." diye uyarınca da Hilary Clinton gülerek: "Ne fark eder ki, bu coğrafyada erkek mi kaldı? " demiş.ABD'nin ne işi var orda ardından izmir limanımızı kullanıcaklar nasıl oluyo bunlar ey aziz milletim anlayamıyorum

Yorumu oyla      57      60  
Misafir 13 Nisan 2011 Çarşamba 17:41

Halk partisi sanik durumunda olan birilerini aday göstermesi bu partiye pahaliya mal olacaktir.Bu nasil bir analayis,yillarca dokunmazliklardan dem vur,hemen akabinde iskembeyi kübradan attiklarini inkär eyle.Benim kanaatim yillarca halk partisinin arkasindan giden kücük bir azinlik bu aday gösterme isini bayram havasi ile kutlamistir,diger taraftan Klicdar Beye daha yeni yeni sempati duyma asamasinda olanlar ürkmüsler ve hayal kirikligina ugramislardir.(...Cocuk ölü dogmustur...)...!!!

Yorumu oyla      65      55  
Misafir 13 Nisan 2011 Çarşamba 16:34

12 Haziran seçimlerinin neticeleri,hangi partinin,hangi konuda strateji hatası yaptığını,net olarak ortaya koyacaktır.Ergenekon sanıklarının Listelerde yer bulmuş olması,yer aldıkları partiye KATKIMI yoksa ZARARMI verdiğinin tablosu,seçime girdikleri bölgelerdeki,bir önceki seçim sonuçları ile 12 Haziran seçim sonuçlarının mukayesesi ile net olarak ortaya çıkacaktır.Bana göre ilgili seçim bölgelerinde %15-20 oy kaybı yaşanacaktır.Birde çevreye etkisi olacaktır.Haberalın bölgesine bakarız.H.Tahsi

Yorumu oyla      62      52  
Misafir 13 Nisan 2011 Çarşamba 16:29

CHP de bazı kliklerin mensupları ve CHP yi kendi emelleri doğrultusunda bir ensturman gibi kullanmayı gelenek haline getirmiş olan bazı Militarist JAKOBEN zihniyetli guruplar,CHP deki DEĞİŞİMDEN son derece muzdaripdirler.CHP 2011 seçimleri ile birlikte,HALKIN çeşitli katmanları ile buluşma,kucaklaşma sürecine gireceğinin işaretini vermiştir.Bu işaret CHP nin hızla SOSYALDEMOKRAT bir yapıya kavuşacağının işaretidir.Bu süreçte CHP nin tek hatası,Ergenekon sanıklarına listede yer vermesidir.H.Tah

Yorumu oyla      63      51  
TOTEM 13 Nisan 2011 Çarşamba 13:21

Ben sayın Kuşoğlunun Chp den milletvekili adayı olmasını garip bulmuyorum ve siyasi düşüncesine saygı duyuyorum ama kim nekadar kızarsa kızsın sayın Çırayın yada Cindoruğun hatta hatta Demirelin Chp aşkına anlayamıyor,anlayamıyor,anlayamıyorum.Ve liderlerinin peşinden kayıtsız ve muhakemesiz giden kitleleri hiç anlamıyorum N.D kardeşim daha dün Ap naraları atarken şimdi Çıray ve cindoruğa başarılar dilemesi bence koskoca bir tutarsızlık.Bu durum sizede enteresan gelmiyormu?Yada ben susayımmı?

Yorumu oyla      62      51  
Misafir 12 Nisan 2011 Salı 23:36

yolun açık olsun bülent kardeşimiz..n.dönmez

Yorumu oyla      61      49  
-AB- 12 Nisan 2011 Salı 14:53

Değerli yazarımız, gelecek vizyonunuz, sosyal analizleriniz ve ucuza kaçmayan kemikli siyaset anlayışınızla bu ülkeye vereceğiniz çok şey olduğuna inanıyorum. Yolunuz açık olsun. Adet yerini bulsun diye söylemedim, samimi olarak diliyorum ki bu ülke için yapacağınız çalışmalarda yolunuz açık olur. A.B.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 12 Nisan 2011 Salı 12:48

Millitvekilligi,milletin temsilciligi size yakisir sayin yazarim. Allah cizginizden ayirmasin,oldugunuz gibi kalin biz sizi bu yönünüz ile sevdik.Yüce yaratan sizlere, vatana millete ve partinize hayirli hizmetler nasip eylesin.CAPANOGLU

Yorumu oyla      70      49  
Misafir 12 Nisan 2011 Salı 11:19

Sayın Kuşoğlu Chp den aday olmuşsunuz hayırlı olsun.Yazınızıda okudum üzerine çok konuşulabilecek bir yazı ama ben bir Chp li siyasetçi olarak sizi ileriyi görmeye çalışmaktan ziyade bugünü ve gözönündeki yalın gerçekleri görmeye davet ediyorum.Salt bu yalın gerçekleri görmemekte ısrar eden Chp li politikacılardan farklı olarak gelecek kehanetleri yerine Chp nin ısrarla yaptığı yanlışları görmenizi tavsiye ediyorum.Chp neden başarısız bunu düşünün ve halka aptal ve cahil diyerek kolaya kaçmayın.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 12 Nisan 2011 Salı 00:25

Polatliya yakisan bir evladisiniz. Yolunuz acik olsun. GM

Yorumu oyla      65      49  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 23:14

sayın bülent kardeşimiz hayırlı olsun.allah yolunu açık etsin

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 22:41

18:04 Sn dostum,Siyasette çoğu zaman bazı dengeleri iyi tutmak gerekir.Bence CHP olumlu ve sağlıklı bir yola girmiştir.Bana göre gidişat iyidir.Ayrıca ben "Kripto kimliklileri" bilirim fakat,bunların içerisinde kötü niyetli olanlara kafayı takarım.Yoksa Etnik Kimlik insanın hür iradesinin belirleyebildiği bir özelliği değildir.Önemli olan yaşadığı Ülkeye ihanet içerisinde olmasın...H.Tahsin

Yorumu oyla      61      49  
Gerçekvatandaş 11 Nisan 2011 Pazartesi 21:13

06.10.2010 tarihli yorumumda Bülent Bey’e; “Bence siz de milletvekilliğine aday olmayı düşünmelisiniz” ve kendisinin CHP ye geçtiğini öğrendiğimiz gün 18.12.2010 tarihli yorumumda da “Artık sizi önümüzdeki genel seçimde TBMM nde göreceğimden kuşkum yok..” demiştim.. Bu temenni ve tahminimin gerçekleşmiş olması nedeniyle gurur ve mutluluk duyduğumu belirteyim.. Sevgili Bülent Bey; TBMM çalışmalarına değerli katkılarda bulunacağınızdan emin sizi içtenlikle kutlarım.. Bu arada sizi önümüzdeki dönem CHP Hükümetinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görmeyi de çok arzu ederim:))

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 18:04

Dokunulmazlıkları kaldırmak isteyen CHP, Haberal'ı dokunulmazlık zırhı içine almak isteyen CHP!!! Aferin yakışır bu çelişki CHP'ye!!! Sy.H. Tahsin, Yeni Anayasa'yı yapacak olan Haberal hakkında bildiklerini açıklasa da bilgilensek. Ne de olsa Kripto uzmanıdır ya, fırsatı buldukça söven, buyrun size fırsat!!!

Yorumu oyla      54      59  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 16:15

CHP yi "Fosillerden ve Dinazorlardan" temizleyen anlayışa teşekkür etmeyi bir borç bilirim.Artık Arıtman ve Anadolların,Sav ların yüzünü görmemeyi beklerken,yeni Anadollar,yeni Savlarla karşılaşmamayı umud ediyorum.Dr.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 15:38

Öncelikle belirteyim,Yazıya yapılan ilk yorum bana ait.CHP deki değişim,DÖNÜŞÜMÜ başlatabilecek nitelikte.Bu yönden umut verici bir durum.Tek Üzüntüm,Enver Aysever, Fikri Sağlar ve Ercan Karakaşın değerlendirmeye alınmayışıdır.Dilerim bu arkadaşlar,Partinin muhtelif organlarında değerlendirilir.Tabi sevgili yazarımız,sn Kuşoğlunun Milletvekili olması,biz E-Dergah mensuplarına,ayrı bir mutluluk vermiştir.Tekrar vatana,Millete hayırlı vede uğurlu olsun.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      51  
teyze 11 Nisan 2011 Pazartesi 15:14

Eğer ölmezde sağ kalırsam küresel yaşlanmaya bende nine olarak eşlik edeceğim,Malthus AÇLIK VE SEFALET KAÇINILMAZ demiş.Diğer dünya milletleri başının çaresine baksın bizim millete bir şey olmaz diye düşünüyorum.Kıtlık zamanı babaannem tek başına dört çocuk büyüttüğüne göre bize karada ölüm yok.

Yorumu oyla      59      49  
teyze 11 Nisan 2011 Pazartesi 15:13

Bu bilgileri saçma bulmadım,tam isabet mi onuda bilemeyecem zaman gösterecek,ne karşı ne yandaş bir argüman geliştiremeyecem,makalede Türkiye yok ama ben bizim ihtiyar heyetinden biri olarak yorum yazayım.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 08:43

Sayin Kusoglu,iyi bir yerden aday gösterilmeniz degisimin kimyasina uygun bir davranis oldu.Siyaset dinazorlarinin ve gerilmden yana olanlarin liste disi kalmalari bir seylerin daha iyi olacaginin habercisi oldu.Burada bazi araliklarla yazilan yorumlar ile yönetiminizin paralel bir cizgisinin olmasi halkin sesine kulak vermeniz, bu partide bir seylerinin olacagini görmek icin müneccim olmiya gerek yoktur.PM secilmenizden sonraki siyasi tutmunuz ve sessiz cizginiz gözlerden kacmamistir.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 11 Nisan 2011 Pazartesi 00:23

Bülent Bey şimdi CNN de duydum Ankara 1.Bölge adayı dedi sizin için çok sevindim hayırlı olsun.Gelişmiş ülkelerin 20 sene sonrasının ihtiyarlarına kafa yoramam şimdi yarın yorum yazarım:)) TEYZE

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 10 Nisan 2011 Pazar 21:21

Sevgili Bulent bey,öncelikle güzel yazınız için çok teşekkür ediyoruz.Adaylığınız, Vatana,Millete HAYIRLI OLSUN.

Yorumu oyla      61      49