YORUMLAR
Toplam 12 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
-AB- 23 Mart 2011 Çarşamba 11:18

3- Son olarak, bilen bilir ama ben yine de vurgulayayım; lütfen burayı şahsi kininizi kusmak için kullanmayın. Bizi de yoruyor, tadımızı kaçırıyorsunuz. Bir fikriniz varsa, bu ne olursa olsun tartışalım, ama lütfen fikriniz olsun. Bir açınız olsun. Yok kaç parti değiştirmiş, yok şimdi nerdeymiş bizi bağlamıyor, çünkü kendisi de burada güncel siyaset yapmıyor. Kendisine saygımız da belki en başta bundan zaten. A.B.

Yorumu oyla      60      49  
-AB- 23 Mart 2011 Çarşamba 11:12

2- Bize ne servis edildiyse kabullendik ve kabulleniyoruz. Şimdi, belli bir kitlenin (veya taraftar grubunun) oyuyla bir yere gelip, başka yere geçmek ve başka anlayışa hizmete başlamak "Way Way" olabilir. Fakat, görüşleri ile örtüşen, temsil ettiği kitleyi de ikna edip, arkasına alarak başka bir yerde hizmete gönüllü olmak zordur. Takdir gerektirir. Çünkü en azından fikirlerinde sağlam olmalıdır kişi, yoksa kendi taraftarlarına bile anlatamaz. Görüşüm budur. Bilmem anlatabildim mi "way" kardeş.

Yorumu oyla      61      50  
-AB- 23 Mart 2011 Çarşamba 11:06

1- Misafir 22:44, "Way" deyiverip tarafını deşifre etmesine gerek bırakmayan yorumunda sadece sayın yazara değil aynı zamanda siyasi "raco"na da haksızlık yapıyor bence. çok partili demokrasiye geçişimizle birlikte parti tutmak, futbol takımı tutmaya benzetildi. Bu yöneten kesim için kolaycı, yönetilen bizler için ise haksız bir yaklaşımdı, ve öyledir. Biz aileden XX partiliyiz, BB partisine oy veremeyiz diyerek, en azından kendi partimizi tembel kıldık biz. Yenilenme ihtiyacı duymadılar... A.B.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 23 Mart 2011 Çarşamba 10:31

Tavandan hop diye düsen 22:44 yorumcuya cok fena bozuldum,diger taraftan övgünün ve taktirin oldugu yerde elestirininde bir gercek oldugunu kabül edelim.Bülent Beyin parti degistirmesi ile ilgili burada cok yazildi ve cizildi.Bizim kanaatimiz cok güzel bir secim yaptigi yönündedir,gerekcelerinide burada bir bir saymistik,yorumcu dostum Allah´inizi seversniz söyleyiniz!CHP de gözle görülür bir iyilesme yokmudur! Ee.. daha ne diye mantiksiz yorum yaziyorsunuz.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 23 Mart 2011 Çarşamba 10:27

CHP örtülü Sosyalistlerin işgalinden kurtarılamadığı taktirde,muhalefet olmaya çakılıp kalacaktır.Dünyada Sosyalizimden ümidini kesmiş olanlar,Sosyaldemokrat bir kimliğe dönüşebilmek için azami gayreti gösterirken,malesef Ülkemizdeki eski TÜFEKLER,büründükleri çeşitli kimlikler üzerinden,Ülke için atılan her olumlu adımın önüne TAKOZ koymayı görev edinmişdir.Ülke GELİŞMEMELİ,geri kalmalı.Zira Sosyalist Devrimin önü daima açık kalmalı.Sosyalizmin önündeki engel,Mükemmel Demokrasidir.G.K.Çoban.

Yorumu oyla      57      49  
OWLEYE 23 Mart 2011 Çarşamba 09:48

Taht soytarıları ve kral yardakçılarına söz söyleme hakkı tanımaktan imtina etmediğiniz sürece sanırım farklı bir yaklaşım sunduğunuz zannında olduğum ve müstesna bildiğim bu köşe kan kaybetmeye devam edecek..Tarih adı altında fazilet sitelerinden ve cevat rıfat atilhan hezeyanlarından tarih bilgisi kotaranların çarşaf yorumları köşenize bilişsel çeşitlilik katmayacaktır uyarımı da eklemek isterim.Ve bu ülkenin son 15 yıldır dünya rüşvet liginde ilk üçdeki yerininın sabit olduğunu da unutmayalım

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 23 Mart 2011 Çarşamba 09:04

22:44 de yazan yorumcu,Partiler halka hizmet aracıdır.Tıpkı Demokrasinin halka hizmet aracı olduğu gibi.Parti değişikliği anormal bir durum değildir.Şayet anormal bir durum ise,AKP nin %90 nının geçmişi,en az üç dört parti değişikliği yaşamıştır.Mhp sinden-Faziletine kadar,Anapından Dyp sine,hatta SHP sinden RP sine kadar en az üç dört parti değiştirmemiş,siyasetçinin sayısı %10 ları bulmaz.İnsanlar fikri yönden değişebilir ve dönüşebilir.Yeterki KARAKTER zaafiyetine girmesin.

Yorumu oyla      60      50  
Misafir 22 Mart 2011 Salı 22:44

Bu yazar acaba şu anda hangi partide? Ve bu kaçıncı partisi? Waybenim memleketim vayyy...

Yorumu oyla      53      57  
Misafir 22 Mart 2011 Salı 10:31

H.Tahsin bey,siz chp nin "Aile sigortası" hayaline inanıyormusunuz.Fazla değil bir yıl önce paralı askerlik gündemde konuşulurken,ortalığı velveleye veren chp nin bedelli askerlik projesine inanıyormusunuz?.Dün gurup başkanı A.Hamzaçeli,çıkmış 2B arazileri ile yasa çıkarıp,Orman vasfını yitiren arazileri,işgalcilerine satacaklarını söylüyor.2 Yıl önce Akp nin çıkarmış olduğu 2B yasasını A.Y.M ne götürüp,İPTAL ettiren Chp değilmiş gibi.Siz bunlara inanıyormusunuz.Çok Safsınız.Vatankurtaran Şaban.

Yorumu oyla      66      57  
Misafir 21 Mart 2011 Pazartesi 20:53

El insaf yahu,yardimi sadece kendi parti cevresi ile sinirli tutan CHP,bugünlerde yardim havarisi kesilmis.Milli Sef dönemlerinde fakir fukaranin, Köylünün sagin Inegine göz dikenler birden "Mega yardimsever olmus" Ben size bir sey söyliyeyim mi! CHP´nin mayasinda Halk diye bir sey yoktur,yardim yapmak esasinda kültürlerinde yoktur.Bizim orada bu gibi islere Merkebi boyayip sahibine satmak denir.Allah´ini severlerse AK partiden kopya cekmesinler,hic bir sey aslina uygun olmaz.

Yorumu oyla      63      69  
Misafir 21 Mart 2011 Pazartesi 13:10

Yardım ne zaman KUTSALDIR.? Gerçek İhtiyaç sahibine verilmek kaydıyla, VEREN EL,alan eli GÖRMEMESİ kaydı ile...Batı bu mekanizmayı Devlet eli ile YASAL bir düzenlemenin ürünü olarak çalıştırıyor.Bu çerçevede,CHP nin AİLE SIGORTASI sistemini destekliyorum.Tek ŞART,Ailede ÇALIŞABİLİR konumda BİR KİŞİ dahi OLMAMASI Kaydı ile.....Bir kez daha yazıyorum.Tek ŞART,Ailede ÇALIŞABİLİR özelliklere sahip,bir kişi dahi olmaması kaydı ile,Aksi Halde İŞSİZLİK SIGORTASI sistemine İHANET olur.H.Tahsin.

Yorumu oyla      71      53  
Misafir 21 Mart 2011 Pazartesi 13:06

Takmissiniz AKP ye, takan cevreler malum bunlar;Yillarca bu Ülkedede baska canlilarin yasadigini bilmek istemiyen zümreler.Evet, CHP zamaninda yardimlar yapilirdi bunlari ana basliklari ile burda siraliyorum:Bürokratlara,yüksek memur kademelerine ve Ailelerine,Kartel medyasina,hortumcular vs..Benim anlamadigim yapilan yardimlarin fakir fukaraya yapilmasi bazilarinin midesini bulandirmasi.Artik bir seyde mutabik kalacagiz, bu Ülke artik Cakmalardan kurtarilmistir,halkin kendisinin olmustur.

Yorumu oyla      64      67