YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 21 Mart 2011 Pazartesi 00:14

Amerika´nin Birlesmis Milletlerd ki statüsü degismedikten sonra su anda Libdaki manzaralari cok daha görüp sahit olacagiz.Birlesmis Milletlere Üye olan bir cok fakir Ülkenin aidatlarini ABD ödemektedir,bu su anlama geliyor burada parayi ben veriyorum ve hür türlü karari istedigim gibi cikartirim.Yani Türkcesi,"Istedigim gibi At oynatirim"Daha neyi tartisiyoruz,Amerika Emperyalizmi, tek güc olarak kalip,baska Jandarma istemiyor.Itirazi olan varsa söylesin!

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 20 Mart 2011 Pazar 21:55

Libyaya yapılan operasyonun tek amacı var.Petrol ve Doğalgaz Kaynaklarının,Müslümanların ve özellikle de TÜRKLERİN eline geçmesine ENGEL olmak. Herkesin gözünden kaçan bir NOKTA var, TPAO nun son yıllarda LİBYA ile yapmış olduğu,Petrol ve Doğalgaz arama ve çıkarma ANLAŞMALARI...Bilmeyenlere duyurulur.Libya-Sudan Hattı,Dünyanın yeni keşfedilmemiş,Petrol ve Doğalgaz kaynakları.Uzay Fotoğrafları öyle söylüyor...("Bidon Kafalı").

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 20 Mart 2011 Pazar 19:52

16:51 Kardeşimiz söylermisin, "Emperyalist güçler Libyaya saldırıp" Müslüman kanı döküyorda, Kaddafi orda yaklaşık iki aydır, TAVŞAN KANIMI döküyordu?.Sana ne söylersek söyleyelim,sen bildiğini okuyorsun.Bu arada Emperyal ile Emperyalist arasındaki farkı araştırıp öğrendin mi?.G.K.Çoban

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 20 Mart 2011 Pazar 16:51

"Emperyalist Güçler Libya'ya saldırıyorlar"! Türkiye, İktidarıyla Muhalefetiyle bu saldırılara DESTEK veriyorsa şimdi Eperyaslist değil de İyiliksever mi sayılıyor??? Geçenlerde fırsatı bulsakl Emperyalist'in kıralı oluruz dediğimde söylemediklerini bırakmayanlar şimdi dillerini nerede saklıyacaklar acaba??? Müslüman Kanı dökülüyormuş! Kim döküyor? Emperyalistler ve onlara "Gerekirse Askeri destek verebiliriz" diyen TÜRKİYE dahil!!! AKP ve CHP dahil!!!

Yorumu oyla      57      57  
teyze 20 Mart 2011 Pazar 13:25

Yavru ayıya sormuşlar: Anneni mi çok seversin babanı mı? Amannn, demiş, ne fark eder ikiside ayı. Libya petrol paylaşımını ayılar mücadelesi olarak görüyorum.Hava saldırması oluyormuş şimdi duydum daha.Kısıtlı bir sürede anca bu kadar girebildim internete.Zaman mekan farketmiyor(FB örneği) tarih hep aynı tekerrrür ediyor.

Yorumu oyla      61      50  
teyze 20 Mart 2011 Pazar 13:24

Bir haftadır iletişimden uzak sayılırım dünyada olan bitenden haberim yok.Yok fakat böylesi daha güzelmiş.Sıfır havadis sıfır stres gibi.Nükleer konusunda ölçütüm şudur: Tehlikeli bir şey ama kimler karşı ona bakıyorum istemezük diyenler daha çok dikkatimi çekiyor.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 20 Mart 2011 Pazar 09:03

CHP yine MUHALEFETE talip oldu.Müzbin alışkanlığından kurtulması çok zor olsa gerek.CHP bu tavrı ile,ergenekonun en büyük FİGÜRANI olduğunu kanıtlamıştır.Sn Sağlarında ifade ettiği gibi,Hukuksuzluk denizi içinde çırpındığını,her seferinde Ergenekon sanıklarına sahip çıkmakla ortaya koyan CHP, son gelişmeler olan Haberal,Balbay,Cihanere buyur,Sağlara red diyerek adeta TESCİLLEMİŞTİR,evlere şenlik bir durum.Yanıtı Türk Halkı verecektir.

Yorumu oyla      58      55  
Misafir 20 Mart 2011 Pazar 02:20

Aynı fıkradaki gibi Bizler de Analarımıza "Sülalemizde bir karışıklık falan yok değil mi?" sorduğumuzda HAYIR cevabı almıştık!!! Ama gel gör ki MUHTEŞEM YÜZYIL, Öz be Öz TÜRK'üz derken KARİZMAMIZ'ı çizdi!!! Atalarımız olan Osmanlı Padişahların % 90'ının Anneleri, Baba Anneleri Sırp, Rum, Ermeni, Rus vs. olduğuna göre Biz Milletce ne oluyoruz? Sözde Türk, yani Çakma, nasılsa Mutluyum diye Türk sayıldığına göre, önemli değil..

Yorumu oyla      55      57  
Misafir 20 Mart 2011 Pazar 00:15

Eger bir Ülkede her 30 senede bir birilerinin telkinleri ile Demokrasi Bayragi yerlerde süründürülürse halada süründürmek icin cete örgütler kurulursa,hic kusura bakmayin degil üsümek üsütecegiz ve donacagiz.Nükleer enerji bazi cok kücük devletler tarafindan hatta Komsu devletcikler tarafindan santaj malzemesi olarak kullaniyorsa,orta cagi kapayip yeni cagi acan Milletin torunlari olarakta her halde yapmamiz ve nimetlerinden kullanma hakkimiz var."Demirden korkan Trene binmesin"

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 19 Mart 2011 Cumartesi 14:18

Wikileaks (2) ABD, (bireyci,çıkarcı maddeci toplum) neden kendi silahına, amacına hizmet etmeyen birisinin mermisini (Wikileask oluşumunun) kullanmasına izin versin? Gelişmiş batının, Afganistan, Irak, Afrika, Ortadoğu, Latin ülkelerindeki haksız sömürülerini, İsrail'in zulmünü diğerleri ile birlikte açıklamaz belirli amaca hizmet eden (batıya zararsız)bilgiler ortalığa saçmaktadır? Türkiye, ileri tekonolojiye ulaşamadığı, İslam alemi ile sinerji üretemediğinde "uydu" kalacaktır. (canmehmet)

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 19 Mart 2011 Cumartesi 13:58

"Wikileaks" (1) bir PR çalışmasıdır. El aletleri nasıl tezgahlara, tezgahlar makinelere dönüşmüş ise, gazetecilikte ilk anlayışını (kullanma amaçlı) değiştirilerek bugünkü konumuna getirilmiştir. İlk kırılma Fransız ihtilal arefesidir. Günün kanaat önderleri, gazetelerin halk üzerindeki etkisini keşfeder ve yönlendirme amaçlı kullanmaya başlarlar. Medyaya baktığımızda, haberlerin ham (saf) değil rafine (işlenmiş)olduğunu görülmektedir. İnternet kimin kontrolündedir? ABD'nin, peki, (canmehmet)

Yorumu oyla      62      49