YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 14 Mart 2011 Pazartesi 10:17

varislerininde elini kolunu salliyarak girmeleri yadirganmamalidir ki, bu projeyi hazirliyanlar aksam yatip sabah kalkarak böyle bir hayati önem tasiyan projeyi akillarina getirmemislerdir.Batida buna benzer seyler Doktor ne yerse yesin hastalara uygulaniyor,ne olacak yani el alem ölülerine din adami gönderiyor bizde dirilerimize gönderelim.elestirilecek ne var bunda Allah askina. Cilgin demokrat

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 14 Mart 2011 Pazartesi 10:09

Bir devlet düsünün,rejiminin ismini läiklik olarak secmis,läikligin tarifini "Ne Kiliseden yana, nede Camiden yana traif yapmis" Yillar gectikce bazi kesimlerin Islam hakkinda bildikleri iki tane cümle var bunlarda ALLAH (cc) Hz.Muhammet.Bu kesime Tarkan´nin sarkilarini bi sorsaniz gözlerini kapatip bir cirpida size noktasina virgülüne kadar okur,"Hemde nakarati ile" Ben sahsen bohcacinin her türlüsünün,sigortacilarin,Haciz Memurlarinin elini kolunu sallayip girdigi kapidan Peygamberlerin 1

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 13 Mart 2011 Pazar 10:50

Finansal Ergenekon,Türk Milletinin ürettiği KATMA değerin %70-80 nini,dolaylı veya dolaysız olayları VASITA olarak kullanarak,her yıl HÜÜP etmektedir.Finansal Ergenekon,yalnız bununla yetinmeyip,Türk Halkının FİNANSAL engel DUVARINI aşabilecek,her türlü PROJENİN önüne ENGEL olmayı asla ihmal etmemektedir.Yapının EN BÜYÜK DÜŞMANI,Türk Halkının Refahı yakalayabilecek PROJELERİ üretip ortaya koyanlardır.Bunu yerli heron,yerli Yazılım,yerli yüksek TEKNOLOJİ projelerine karşı daima uygulamıştır.H.Tah

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 13 Mart 2011 Pazar 10:33

başbakan.meclis başkanı.istanbul topbaş.147 akp.li vekil 7 bakan.23 vali 124 kaymakam .400 dn fazla belediye başkanı imam kökenli zaten devlette binlerce bürokrat diyanetten diğer bakanlıga gecen sayısı 5 bini gecti ..anlayana..n.d

Yorumu oyla      61      53  
Misafir 13 Mart 2011 Pazar 10:33

Okuyucu “Yarım doktor candan, yarım hoca imandan edermiş” Çok güzel bir söz. Birçok imamın kendisinin, ailesinin yada çocuklarının sorunları var. Cami dışında özel iş yapıyor. Hangi imam eğitim psikolojisi dersi almış. Rehber öğretmenler yada psikoloklar bile vatandaşı tam anlayamıyor. Dikkat etmek gerekir. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Ben imamımı eve sokmam.

Yorumu oyla      61      52  
Misafir 13 Mart 2011 Pazar 10:28

Finansal Ergenekon,Askerlik suresinin KISALTILMASI çalışmalarını engelleyebilmek için,her türlü kılığa bürünüp,PROVAKSYONLARINA devam edecektir.Çünkü,İKİ MİLYONU aşkın,Üniversite mezunu TÜRK GENCİ,İşlerinden ve ÜRETİMDEN alıkonulup,İki Milyonu aşkın Türk GENCİNİN ENERJİSİ heba edilmesi önlenip,TÜRK EKONOMİSİNİN emrine sunulabilmeye devam edilecektir.Bu MANZARA,Finansal Ergenekonu son derece RAHATSIZ edecektir.Çünkü bu olay,Musul KERKÜK PETROLLERİNİN,Türk Halkına verilmesi kadar önemlidir.H.Tahsi

Yorumu oyla      65      52  
Misafir 13 Mart 2011 Pazar 10:20

Finansal Ergenekon denilen yapının,en büyük MAŞASI,İmralı Canisinin yönettiği Ermeni Terör örgütü olan pkk dır.Ülkedeki tüm TUZAKLAR,bu Örgütün merkezde yer aldığı yapı üzerinden planlanıp,uygulamaya konur.Bu çerçevede planlanıp uygulamaya konulan TUZAK lardan biride,"İklim denilen bayanın" maşa olarak kullanıldığı son TUZAK planıdır.Ne yazıkki bu TUZAK planında,"AV'LAR" çok acemice tavırlar sergileyerek,tek tek YEM olmaya aday olmuşlardır.Son tabloda görünen o ki,Malüm yapının sonu geldi.H.T.

Yorumu oyla      65      52  
Misafir 13 Mart 2011 Pazar 10:05

Finansal ERGENEKON,Büyük ATATÜRKÜN ölümünden itibaren, 70 Yılı AŞKIN bir süredir,TÜRK HALKININ kanını VAMPİR gibi emmiştir.Bu Yapı,ÇARKLARINA ÇOMAK sokan herkesi acımasızca linçe tabi tutmuştur.Bunun örneklerini,siyasi yaşamımızın her on yılda bir kesitinde görmekteyiz.Son otuz yılda ÖDEDİĞİMİZ FAİZ açık örnektir.70 Yılı aşkın bir süredir TÜRK halkının kanını VAMPİR gibi emen,FİNANSAL ERGENEKONA maşalık yapan provaktörlere gerekli dersler verilmediği sürece,Türk Halkına huzur yoktur.H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      52  
Morina 12 Mart 2011 Cumartesi 21:17

Aile hekimliği yürümedi. Belki aile imamlığı filan yürür. Bu arada sayın yazar yorumcuları konu etmeye başladığına göre konu sıkıntısı da çekiyor.

Yorumu oyla      55      60  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:33

7.VE SON YORUM: Bize içi küfür hakaret dolu BİN sayfalık mesaj yollasa birisi inanıyorumki okuma bilen herkes sonuna dek okur.Yaradanımız 6666 mesaj yolladı OKUsak,anlayamadığımız yerleri imamlara sorsak.Cemaat OKUmaya bir başlasa,imamlarda başlayacak.Şimdi bakıyorlar cemaat yüzeyde gezintide,imamlarda derine dalmıyor.Cemaate göre imamımız mı var,imamlara göre cemaat mi bunu bilmiyorum.Samimi-şuurlu bütün imam ve cemaati tenzih ederim.

Yorumu oyla      58      51  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:32

SONDAN BİR ÖNCEKİ YORUM: Ayetler arasında çelişki gibi görünen aslında asla çelişki olmayan konuyu nasıl çözdüğümü merak eden çıkabilir diye yazıyorum.Yaradanımız kendine doğru bir adım atanı asla yarı yolda bırakmıyor.Rahmetli babaannem buna KALBİ HULUS derdi.(Hulus_i kalb=ihlasla, Allahın rızasını düşünüp inanarak).Dualarım kabul oldu çok şükür ayetleri açıklayacak imam karşıma çıktı.Şimdi onları açıklayamam,biraz uzun.

Yorumu oyla      57      51  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:32

İmamın çok iyi bildiği konuymuş.HABİBİMİZİN özelliğinden kaynaklandığını,onun farkını vs anlatmaya koyuldu.BİZ PEYGAMBERLER ARASINDA AYRIM YAPMAYIZ Bakara 136 ayetine göre konuyu deşince KOMPLOCU olmuştum.Ondan sonra ne derse desin artık imam benim için:NE OLDUĞUN KULAĞIMDA ÖYLESİNE ÇINLIYOR Kİ,NE DEDİĞİNİ DUYAMIYORUM (Emerson sözü)

Yorumu oyla      57      51  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:32

Ailemizin imamı konusu güzel proje, fakat..Bu konu için bir kitap yazarım örnekleme yöntemi kullanarak yine de meramımı anlatamam.Benim ortalama bilgili imamla işim olmaz,komşumun olabilir.Ben bir imama şunu sordum:Ya Musa beni GÖREMEZSİN Araf 143 ve Başını ne yana çevirirsen hep ALLAH'ın vech'ini (yüzünü) GÖRÜRSÜN Bakara 115 ayetlerinde geçen GÖREMEZSİN-GÖRÜRSÜNü anlatabilir misiniz?

Yorumu oyla      57      51  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:31

Belki olay bu kadar basit kişisel birşey iken dallanıp budaklanması,olayı HERKESİN kendi çıkarınca kullanması bana iğrenç geliyor.Evirsem çevirsem nerden baksam bu olay doğru veya yalan,galiba İMAMLAR önce SİYASİLER VE GAZETECİLERle samimiyet kurmalı. Ne farkı var ev ve kahve dedikodularıyla,yönetenlerin-yönetecek adayların tepelerinde geçen bu dedikoduların,entrikaların?İMAM önce baştan başlamalı diyorum.

Yorumu oyla      56      51  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:31

NASAdan geliyorum İKLİM değişikliğine.Kanaatim, Baykal'a iftira var.Şimdi, iftira et iz bırakır kısmını geçip komplo denilen olayın sırıtan yanlarını herkes gibi bende görüyorum.Eğer komploysa bu kadar acemi olmamalıydı.Benim düşündüklerimi ELBETTE KOMPLOCULARDA DÜŞÜNMÜŞTÜR.O zaman bu nedir diye düşündüğümde belkide çok basit bir şeydir İKLİM PSİKOLOJİSİdir deyip olaya nokta koyuyorum.

Yorumu oyla      56      51  
teyze 12 Mart 2011 Cumartesi 20:30

Bizim ailede bazı olaylar için bir cümle kurulur 'SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ herhalde NASA'da düşünmüştür'.Yıllar önce uydumuz AY'ı Amerikanın patlatıp yok etme projesi gündemdeydi.Sohbet ederken biri 'Olur mu öyle şey o zaman med cezir ortadan kalkacak' demişti de birimiz cevap vermiştik: Senin düşündüğünü NASA'da düşünmüştür heraldee.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 12 Mart 2011 Cumartesi 18:28

Not düşme ihtiyacı duyuyorum.Seçimlerden sonra yine tartışırız.CHP Ergenekon denilen davanın sanıklarından birini veya birkaçını aday yapması halinde,FATURASINI seçimlerde çok ağır bedelle öder.Diğer bir konu ise,ACİLEN Sivil ANAYASA Taslağını HAZIRLAYIP,Halkın önüne mutlaka koymalıdır.Aksi halde,kimse,AKP nin de CHP nin de 12 Haziran seçimlerinde alacığı oyu tahmin edemez.Sandıktan çıkacak sonuçlar ŞOK edebilir.Bu tür tespitlerime geçmişte şahid olan eski CHP Milletvekili dostum sağ.H.Tahsin

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 12 Mart 2011 Cumartesi 17:25

CHP nin "Aile Sıgortası projesi" güzel bir çalışma.Detaylandırılıp,üzerinde dahada çalışılarak HALKA anlatılma.CHP nin diğer bir projesi olan,Bedelli askerlik ile ilgili önerisi,devamında "Askerlik süresinin ilk etapda 9 aya,ardından6 aya indirilmesi" çalışmaları MÜKEMMEL.Keza Sanayici ve YATIRIMCININ önündeki ENGELLERİN tamamen kaldırılması,Yabancı sermayenin özellikle de Körfez sermayesinin ANADOLUYA AKITILMASI için yapılacak çalışmalarla güçlendirilip,Türk işsizinin önü açılmalı....H.Tahsin.

Yorumu oyla      65      52  
Misafir 12 Mart 2011 Cumartesi 16:15

Bence gereksiz bir uygulama. Bu memlekette sadece Sunni Müslümanlar yok. Aleviler, Gayrimüslümler, Budistler vs. de var. Onlara da Dedeler, Papazlar, Lamalar gidecek mi? Gidecek olsalar Misyonerlik faaliyette bulunuyorlar diye suçlamayacak mıyız? Yalnız yaşayan Kadının evine İmamın girip-çıkmazı toplum nasıl karşılar? Çok mu kültürlüyüz? İmamı içeri alan Kadın Kocası tarafından yanlış anlaşılıp ölümler yaşanmayacak mı? İhtiyacı olan gider Camiye,yasak mı var?

Yorumu oyla      57      54  
Misafir 12 Mart 2011 Cumartesi 12:04

hanım imamlar da olmalı. erkek imam istemeyebilirler... hanım imam kafabezi de sarmalamış olmalı... sevaptır... hemd olsun amarica ve hz obama ve gezegen imamı efendimiz...

Yorumu oyla      58      60