YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 22 Şubat 2011 Salı 13:19

Bu yazı baştan sona tutarsız.ne alakası var bağladığınız konunun bir biriyle. PKK-Hizbullah-Hükümet anlaşmasını bi yazında bizde bilelim. O zaman anlarız. Yani Soner Yaçın'a oh demenin arapçası bu yazı.5 yıldır ertelenen yasanın yürülüğe girmesiyle isim isim bilinmiyormuydu kimler serbest kalacak. Hizbullahcıları yurt dışına PKK kaçırmadı mı? Seçime kadar terör olmayacak diye imralıyla anlaşan kim? PKK ile mücadele isteyen asıl bunları yazar

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 20 Şubat 2011 Pazar 23:48

Sayın Talat,bu yazının baştan aşağı eyyam kokuyor.Bu dönemde ne şiş yansın ne kebap demeye getiriyorsunuz.Benim başıma böyle bir şey gelmez,neme lazım diyorsunuz.Bu dönemde belli mi olur.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 20 Şubat 2011 Pazar 00:13

Talay bey, 'Çağın Ateşini Yakan Adam' değerli büyüğümüz Abdullah Duman Türkiye için bir kazanımdır. Sahip çıkmakla milletimizin kalbini kazanıyorsunuz. Saygılarımla.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 19 Şubat 2011 Cumartesi 15:40

Burada bazı yorumcularımız birtakım AHKAMLAR kesiyorlar.Şunu herkes kafasına soksun.Türkiye Cumhuriyetini TÜRK HALKI kurmuştur.İşgalcilerin, "çete" dediği,Kuva-ı Milliye örgütleri kurmuştur.Kimse Masal anlatmasın...Sn Atilla, lütfen cevap verin,sözde "ABD emparyalizmi düşmanlığı" yapan S.Yalçının Oda Tv sine ve S.Yalçına,ABD ve onun Ankara Büyük elçisi neden sahip çıktı,Bu yapıların,Okyanus ötesi ve Filistin İşgalcileri ile bir Bağlantıları varmı acaba?..Yeni belgeler çıkacak,bekleyelim.G.K.Ç.

Yorumu oyla      60      52  
Misafir 19 Şubat 2011 Cumartesi 12:38

diğer konuda tarafım var pkk konusunda tamemen yanında ve çoook teşekkür ederek görüşlerine inancına ve her pkk ile ilil yazını en ince ayrıntılarına kadar okuyor ve doğrularını anlayıp Allah razı olsun diye bin defa duvar ediyorum hiç bir zaman pkk yı da af etmeyeceğim her zaman her yerde lanetliyorum size kolay gelsin diyorum allaha emanet olasınız D.T.adına.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 19 Şubat 2011 Cumartesi 11:50

talat atilla,sen hala gerçeği görmüyorsan,gerçek seni bir görecektir.oturduğun yerde hiç bir zaman tek başına kalamazsın.senide yiyecek aç bir kurt bu medya dünyasında bulunur.unutma...

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 19 Şubat 2011 Cumartesi 11:20

sayın atilla lütfen bugünkü serdar akinan yazısını okuyun.gerieye dönülmez akşamın ufkundayız sayın atilla.türkiye tarihinin kırılma döneminde nasıl gazeci olacagınıza karar vereceksiniz.sizin gibi mevkilerde olanları tarih aldıgı tavırlarla yazacak bunu unutmayın.

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 19 Şubat 2011 Cumartesi 11:09

biri de yorumunda bizlere neler çektirdiniz cumhurieyt diye diyor.yav bu cumhurieyeti kuranların bu millete getirdigi çagdaş hakları hala kullanıyorsunuz.suudi arabistanda araba bile kullanamıyor kadınlar.nedir derdiniz bu cumhurieyetle.aslında gerçekte bu milletin yarısı cumhuriyet devrimlerinden hiç bir şey anlamadı.o zaman nasıl din yobazlarını dinliyorsa bugünde aynı şekilde.devrimler sizin hacı hocaların şeyhlerin dervişlerin elinde oyuncak olmanızı engellemeye çalıştı.caminimi aldı senden.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Şubat 2011 Cumartesi 11:06

yazdıklarınızı bir kez daha düşünün bir de kendinize içinizden sorun,bize söymeniz de gerekmez, sorun bir kendinize, böyle nalına mıhına neden konuşuyorum iktidarın gazabındanmı korkuyorum diye.ergenekona lojistik destek diyerek bütün akp karşıtı söz söyleyenleri içeri alanbilirler.bütün batı sahili ve atatürk ,laiklik ,irticayı istemiyoruz diyenler darbeci yapılacak bu gidişi gösteren oda tv haberlerini begenmiyormusunuz.lütfen bize örnek verin oda tv hangi konuda yalan yazdı.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Şubat 2011 Cuma 21:35

Bu nasıl bir örgüt ki beş benzemeyeni var.Buna nasıl inanıyorsun.Bu gün ki hükümetin ergenekoncu diye içeri tıktıklarının hepsi PKK ile savaşmış insanlar.Çevir kazı yanmasın.Hangisi pkk ile dost.Bak hükümet pkk ile masada.mırın kırın ettiler sonra mit görüşüyor diye işin içinden çıktılar.konuyu pkk ya bağlamışsın.esas derin devlet yani abd ve yerli işbirlikçilerine gram söz söyleyemiyorsun.F tipi örgütlenmeden bahset biraz.Paul williams ın açıklamalarını da okumadın mı?Hrant Dink, danştay suikas

Yorumu oyla      55      50  
zeki çetinöz 18 Şubat 2011 Cuma 15:38

bunlar değilmi adını bile yazmam habura ayaklarına savcı hakim götüren gerisi teferruat gazel okumayın

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 18 Şubat 2011 Cuma 09:10

Sn ATİLLA, sizden rica ediyorum,İFTİRACIBAŞI olan S.Yalçının,Gazeteci Sevilay Yükselire attığı İftira ve Çamur kampanyasının örneklerinden birkaçına lütfen bir göz atın.Sevilay hanımın düştüğü durumu,sevilay hanıma kulak vererek lütfen seslendirin.Haysiyet Cellatlığını meslek edinenler için, "Basın Özgürlüğü" bir araç,bir silah değil de nedir.Sn Atilla size soruyorum,dünyanın hangi ÖZGÜR Ülkesinde,İFTİRA atma özgürlüğünün,"basın özgürlüğü" adı altında kullanılmasına müsade edilebilir.T.Sofuoğlu.

Yorumu oyla      58      53  
Misafir 17 Şubat 2011 Perşembe 18:40

pkk da karanlık oda tv de.soner yalçın yalçın küçük ün arkadaşı değil mi?peki yalçın küçük öcalanın arkadaşı değil mi?al birini vur ötekine neyini savunacaksınız bunların.

Yorumu oyla      55      55  
Misafir 17 Şubat 2011 Perşembe 18:35

Bunlar Cumhuriyeti kendi Babalarinin üstüne tapulamislar.Cumhuriyet´ten sadece kendileri faydalanacaklar diyede madde koydurmuslar, birileride yav, bizde insan gibi yasamak istiyoruz dedigi anda kiyameti kopariyorlar, eyvah Cumhuriyet Atatürk devrimleri elden gidiyor.Yeter millete cektirdikleriniz, foyalariniz meydana cikti.Halk cakmalarida iyi tanidi gercellerinide.

Yorumu oyla      58      56  
Misafir 17 Şubat 2011 Perşembe 13:34

Sn Atilla,Oda tv nin sahibinin aylar süren takip olayından sonra SORGUYA alınmasının ardından kopan gürültülere bakmak için sanal almede bir gezintiye çıktım. Abooo birde ne göreyim, bizim "Emperyalist düşmanı(!) Devrimci yoldaşların alayı", DÖNEK olup, ABD dostu oluvermişler."ABD nin Talimatı mı dersiniz,Obamanın talimatı mı" dersiniz,alayı bir anda "Dönek oğlu dönek" oluvermişler be kardeşim....bir Liboş.

Yorumu oyla      58      54  
Misafir 17 Şubat 2011 Perşembe 08:13

Ertan KÜÇÜKAY,Sayın ATİLLA İnsanların görüş ve düşünceleri farklı olabilir,tabiki yasaya aykırı olmamak kaydıyla DEMOKRASİ budur.Vicdanlarımızı kanatan bir yaraya parmak basmışşınız.Biryanda bölücülerle mücadele yapmış kişilerin içinde bulundugu durum diğer yanda bölücülerin pohpohlanması ve devlet katında itibar görmesi ve bununda aleni kamuoyu önünde tezahürü,bu çelişkidende öte bir durum.Ancak dogru tektir M.İKBALİNDE dediği gibi MİLYONLARCA YILDIZ ÖLMEDEN ŞAFAK SÖKMEZ.SALAMLAR,SAYGILAR.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 15 Şubat 2011 Salı 11:15

27 Mayıs 1960 dan beri süren VESAYET rejimi artık sona doğru yaklaştı.Bu çerçevede süren Demokratikleşme süreci, VESAYETÇİ rejimin,Militarist bürokratlar ayağından sonra,sıra medya ayağına,ardından Jüristokrasi, onun ardından da FİNANS ayağı ve Siyaset ayağına kadar uzanacak gibi görünüyor.Özellikle,Jüristokrat ve Siyasi Hortumcu ayağı masaya yatırıldığında, "Dananın kuyruğu kopacak" ve asıl gürültü ortaya çıkacaktır.Bekleyelim görelim.Henüz sürecin başındayız.Mefküre.

Yorumu oyla      83      79  
Misafir 15 Şubat 2011 Salı 00:52

biliyor buda herhalde yapılan meslekte cesur olmanın mükafatı olsa gerek diye düşünüyorum

Yorumu oyla      60      65  
Misafir 15 Şubat 2011 Salı 00:51

30.000 üzerinde iken sizinki 2.000 lerde; oda tv ye gelen belgeler ve bilgiler kadar sizede geldiğini tahmin ediyorum.Facedeki beğenen kişi sayısıda şunu gösteriyor ki üzeri kapalı eleştiri,haber ve yorum prim yapmıyor.Ergenekon konusu ile emin olmamakla birlikte şüpheleriniz olduğunu söylerken pkk konusunda ki görüşünüz daha net ama sonucu söylemiyorsunuz.Buda ne şiş yansın nede kebap tarzı bir durum oluyor.Bugün için Oda tv yi bilen kişi sayısı binlerde iken bugün için belkide milyonlar

Yorumu oyla      73      70  
Misafir 15 Şubat 2011 Salı 00:43

taşırken ve toplum mühendisliği yapılırken ODa tv de yayınlanan zir vadisi görüntüleri ve polislerin konuşmaları ne sizin sitenizde nede tv lerin haber sitelerinde yer almadı.Oda tv en başlayıp pkk ya uzanan yazınızda pkk ya sağlanan itiyazları siz ve bizler sağlamadığımıza göre kimi kastediyorsunuz?Bunun iktidar olm ihtimali varmıdır? İktidar veya başkaları ise bunu okuyucunuz ile paylaşmıyorsanız size basit bri örnek verceğim Oda tv ninde sizinde facede sayfanız var Oda tv nin beğeneni

Yorumu oyla      71      67  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 23:56

Sn Atilla,Pkk nın kökeninde "Kripto kimlikliler" var.Köklerine dönüp bakın büyük dedelerine dönüp bakın,bu ülkeye dost mu düşmanmı olduklarını net olarak görebiliriz.Bununla beraber,bazılarının da köklerine dönüp bakarsanız, kim olduklarını çok net olarak görebilirsiniz.Bu meyanda çalışma,araştırma yapan önemli bilim adamı Tarihçilerimiz var.Belgeler yalan söylemez...H.T.

Yorumu oyla      79      71  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 23:51

çevir kazı yanmasın

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 23:41

ERGENEKON "var" demek pekeke yok demektir. tt kime yaranıyor? ATATÜRK CUMHURİYETİ gitmiş... benim anımsatmam ne yazık ki BANA zor geliyor! çünkü dirilmiş ölü OLMADI. hemd olsun amarica. VATİKANLI.

Yorumu oyla      62      51  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 23:31

Ayrıca; Talat Bey, Arasıra ziyaret ettiğim ODATV ile PKKyı bir terazinin iki kefesi gibi kıyaslamanız da; yakışmamış.

Yorumu oyla      63      50  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 23:27

Talat Bey, Cevap gayet basittir:"Olanlar BOP çerçevesindedir." Onun gereğini yapmaktadır; ABD ve işbirlikçileri. Onun için; devlete ve hükümete "has..tir" diyenlere birşey olmamaktadır.Onun için; narko-teröre dokunulmamaktadır.Onun için, hukukumuz; "sehven"lerle doldurulmaktadır.Onun için; hukuk kan ağlamaktadır. Kıyamet yakındır, vesselâm!...

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 22:54

İlginç ve sanırım doğru bir açı ama kafa karışıklığından sizin gibi etkili bir yazar bile kurtulamıyor.

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 14 Şubat 2011 Pazartesi 22:23

Ah, Talat Atilla size ne diyebilirim ki? Belli ki duygusal ve vicdanlısınız ama bu adamların neler yazdıkları, ne düşündükleri ortada değil mi? Ne yapalım şimdi; Sizin vicdanınız rahat olsun diye bu insanlar dışarda mı olsunlar.

Yorumu oyla      53      63