YORUMLAR
Toplam 35 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 12:53

11:06 Candan yaklasiminizi ve bena kardesiniz olarak hitap etmenizden duygulandim.Capanoglu´nun fazla bir bilgi ve becerisi olmamasina ragmen kalbi büyüktür.Yazdigim her yorumun samimi olmasina ve insanlari rencide yapmamaya asiri dikkat ederim.Yunus´un dedigi gibi"Eger bir gönül yiktin ise o kildigin Namaz degil"Her sey bazen sizin istediginiz gibi yorumlanmayabilinir bu tür yorumlarida buda Allah´in yarattigi bir Kuldur katagorisinde degerlendirirseniz mutlu olurum.Capanoglu

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:23

Geleyim konuya.BİZ ve ÖTEKİLER,HARAMCILAR ve HELALCİLER ayrımında,islamında siyasallaştığı,iman etme gündeminin ise neredeyse gereksizlik görüldüğü bir ülkede yaşamak ve ASKERİ ASKERİ bir kimlikten öte göremeyenlerin,görmek istemeyenlerin,askeri olarak her yapılanıda BİR ŞİKEYE bağlayan ANLAYIŞSIZLARIN UTANACAĞI ONCA ŞEY VARKEN,daha hala AK kimlikle dolaşır İMALARI artık AĞRIMA gidiyor!şıklarınızdaki A)B)C)D)E)F)G)den sonraki başka bir İHTİMALİN ne olduğunuda artık HERKES iyi biliyor sn yazar.

Yorumu oyla      60      49  
Misafir 1 Kasım 2010 Pazartesi 11:06

Öncelikle sn yazar ve sevgili yorumcu dostlar GÖNÜLDEN KALBE hepinize GÜNAYDIIN!!Bir önceki yazınızda Çapanoğlu kardeşime cevap yazmak istiyorum izninizle sn yazar.Çapanoğlu kardeşe kurban,kalp ibremin yönü hiç değişmedi TURK TIME'a karşı.Ancak yönümü burda tutmak için sağlığımla ve işimle ilgili ince ince ölçümler yapmak zorundaydım,zorundayımda hala.HÜCRE gibi canlı olmam lazımki,beynimdeki dilimdeki buraya dökeceğim kelimelerin,cümlelerin anlamı olsun.ve TEYZEM,senide çook seviyorum...

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 22:51

Vatandas tercihini ezici bir cogunlukla Referandumda tecelli ettirmistir.Bundan sonra söylenen hic bir sözün bir degeri yoktur.Vatandas Demokrasiyi yukarilara ,bazilari asagiya, bir baskalarida yerin dibine göndermek istiyor.Var olan Demokrasiyide kendilerine ayirmislar.Demokrasi sofrasi onlar icin ayni Halil Ibraham sofrasi,tika basa tikiniyorlar,hic bir zaman düsünmemislerdir,bu Ülkede baska canlilarda var.Sizikidi hep bana ,Rep bana Demokratlari.Capanoglu

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 22:34

Sevgili yorumcular,bu sayfanin ve kendinizin kiymetini cok iyi bilin. Bütün samimiyetimle söylüyoru,benimle ayni görüsden olmayan yorumcularin yorumlarini daha pür dikkat okuyorum.Hic bir zaman onlara asla darilmadim ve darilmiyacagim.Yazar´in hakli uyarilarini bügün daha iyi anladim.Kurallar ve kaideler uyulmak icin vardir,kurallara ve kaidelere uylunca yasam ve Türkteim daha güzel oluyor.Ne mutlu ona ki, baskalarini üzünce gülmiyene ve sevinmiyene.Capanoglu

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 18:35

" 15:45 " beyefendi, afedersiniz(!) sizin adayınızı seçmemekle hata yapılmış. 2014 Yılında CUMHURUN Vekilleri değil,Cumhurun ASILLARI cumhurun REİSİNİ seçecek. Sizde 2014 de adayınızı çıkarırsınız,bakarız Cumhurun ASILLARI kime oy veriyor.Sizi temin ederim ki AKP li değilim,ama görünen köyde kılavuz istemez.2014 deki Cumhurun Reiside belli,2019 dakide belli,2023 de Cumhuriyetin YÜZÜNCÜ Yılında daÇankayada OTURACAK olan belli.Manzarayı umumiyeyi okuyabilen bunu net olarak görür.H.Tahsin.

Yorumu oyla      61      60  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 18:29

Cumhurun Reisinin davetine mazeretsiz icabet etmeyen herkesi, "O GÜRUHA" dahil ediyorum.ve "O Güruha" diyorumki,Cumhuriyetin sınırları içerisinde bulunan DAĞLARDA, teröre karşı ŞEHİD düşen ASLANLARIMIZIN Analarının,Bacılarının,Halalarının,Teyzelerinin kılık kıyafetine de dönün bir bakın bakalım,ŞEHİD yakınlarına dönüp bir bakın bakalımda,Ülkem İnsanının kılık kıyafeti hakkında fikir yürütün.Cumhurun kılık kıyafeti hakkında bilgi sahibi olun...H.Tahsin

Yorumu oyla      62      61  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 18:06

Agir ol Molla desinler Gercekvatandas.Her yazilani üstüne almaniza gerek yok,nihayetinde burda yillardan sonra teknolojinin imkänlarindan yararlanarak,insanlara ve Ülkemize yararli olmaya calisiyoruz.Sizden istirhamim, hareket eden her seye ates acmayiniz.Hic kimse mükemmel degildir ve bu iddiada bulunamaz.Siz kos koca 70 Milyonluk Ülkenin Basbakanina her türlü yaklasimda bulunacaksiniz,sizin rumuza yönelik yazilmiyan bir yoruma,firtinalar koparacaksiniz.Sizi akli Selim düsünmeye davet ediyorum.

Yorumu oyla      66      67  
Gerçekvatandaş 31 Ekim 2010 Pazar 15:45

(2) bu “güruh” ile bir arada olmayı arzu etmiyoruz..Zorla güzellik olur mu arkadaş?.. Madem bu ülkede demokrasi var diyorsunuz, o halde davete katılıp katılmama da (Başbakanınızın eşinin olduğu kadar) bizim de demokratik tercih hakkımız” diye karşılık verirler.. Bana gelince; davette CHP en azından iki milletvekili ile temsil edildi de, TSK dan katılan olmamasını ve Emine Hanımın eşinin yanında bulunmamasını doğru bulmuyorum ama (kendilerinin doğru bildiği gerekçeleri ile) demokratik haklarını bu yönde kullanmaları da saygı ile karşılıyorum.. Bununla beraber tercihlerini davete katılmama yönünde kullananları ve özellikle de Cumhuriyetimizin koruyucusu ve kollayıcısı değerli Silahlı Kuvvetlerimizi “Cumhurun ve Cumhuriyetin düşmanı” olarak tanımlamayı (tehevvüren de olsa) gayrı vicdani, haksız, tahkir ve tahrik edici buluyorum..

Yorumu oyla      72      62  
Gerçekvatandaş 31 Ekim 2010 Pazar 15:45

(1) Eğer biz sonuca değil sebebe bakarız gibi taraflı bi yaklaşımla, Cumhurun davetine gitmeme nedeninin bir biri ile alakası yok gibi bi mazeret ileri sürerek Başbakanınızın eşini savunmaya çalışırsanız; o birileri de size “halkın yarısından azının oyu ile iktidara gelip cumhurbaşkanını, kendi kendinize aday göstererek (kendin pişir kendin ye tarzında) seçmeniz karşısında, “güruhunuzu” Cumhurun temsilcisi sayma hakkını nereden buluyorsunuz?.. 1) Biz kendilerini sevmiyoruz, seçmedik de.. 2)Ayrıca; davet verenin eşi ile davete katılacak olan hanımların çoğunun kıyafetlerini, bazılarının el sıkışmayı dahi günah sayacak kadar bağnaz oluşlarını anti laik ve çağ dışı görüyoruz.. Bu iki nedenle laik T.C. Devletinin en değerli mevkiinde, sevmediğimiz, seçmediğimiz, eşlerinin giyim kuşam ve davranışlarını tasvip etmediğimiz

Yorumu oyla      69      62  
Gerçekvatandaş 31 Ekim 2010 Pazar 14:30

Yine H.Tahsin bey, Cumhurun davetine (Cumhurbaşkanınızın eşini protesto ettiklerini ima ile) katılmadıkları için Cumhur ve Cumhuriyet düşmanı diye nitelendirmekte beis görmediğiniz o “güruhun” içerisinde, (yine cumhurbaşkanımızın eşini protesto ettiği herkesçe bilindiği için) Cumhurun davetine katılmayan başbakanınızın eşini de dahil ediyor musunuz?.. Ediyorsanız, görüş ve düşüncenize saygılıyım.. Ama etmiyorsanız, adil ve tarafsız olduğunuz hususunda kaygılıyım..

Yorumu oyla      77      60  
Gerçekvatandaş 31 Ekim 2010 Pazar 14:12

Ayrıca bana sataşarak aklınca ders vermeye kalkan ve seviyeyi=düzeyi indirmeye teşebbüste bulunan rumuzsuz misafirimiz 11:45 e de Başbakanınızın çok nadir de olsa tuttuğum nazik(!) deyişlerinden birini hatırlatayım.. Laf atma ve tahriklerle ortalığı karıştırmaya çalışan birileri için şöyle demişti Başbakanınız; “ya edebinle kal, ya da terk et”..

Yorumu oyla      68      59  
Gerçekvatandaş 31 Ekim 2010 Pazar 14:02

(Bu arada H.Tahsin bey diye başlayıp devam eden ve aceleden rumuzsuz giden bir önceki yorum da bana aittir, bilginize) H.Tahsin bey’e (sorularını ortaya yöneltmesi nedeniyle) “nezaketle” yanıt verme durumunda kaldığımı, yorumları ortaya da olsa, kendisinden de aynı seviyeyi=düzeyi muhafaza etmesini beklediğimi belirtirim..

Yorumu oyla      66      58  
Gerçekvatandaş 31 Ekim 2010 Pazar 13:54

Yine H.Tahsin bey, akp iktidarının 2002 yılında bitmiş durumda devraldığı pkk terörünün, yanlış açılım politikaları nedeniyle azdığı ortada. Bu yüzden şehidimizin sayısının ne zaman biteceği sorunuzun sorumlu muhatabı akp hükümetidir ve cevabını da ya o ya da destekçisi olan sizler vermelisiniz.

Yorumu oyla      73      58  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 13:36

H.Tahsin bey, sizin deyişinizle cumhuriyetin başörtülü köşkündeki bayramı kutlama kokteyline o sözünü ettiğiniz şehit vatan evlatlarımızın başörtülü analarından bacılarından teyzelerinden kaçı davet edilmişti ve kaçı oradaydı?

Yorumu oyla      75      57  
OWLEYE 31 Ekim 2010 Pazar 12:31

Nihayetinde, inançlı insanların siyaset vasıtasıyla şahsi çıkarlarını beslemeleri için kudretli kutsal yalanları olmalıdır..Faize karpayı deyip de yaradanı kandırdığını zannetmek için akli sistematikte yaratıcının hapsedilebilirliğinin mümkün olması gerekir..Kul hakkıyla gelenin kovulacağı kapıya her gün anlamını bilmediği dualarla müracaat eden ibadet ehli bir şahsın, umarsızca torpil ve kayırma yığınının hizmetkarı olmasının sosyopsikanalitik sürecinde kişinin inancının ödünç alınmışlığı yatar

Yorumu oyla      74      57  
OWLEYE 31 Ekim 2010 Pazar 12:25

Kollektif hafızadaki yetersizliğin temelinde, algı boyutuna giren fazladan ve değersiz bilgilerin yarattığı illüzyon yatar..Nitekim illüzyonun gücüne dikkat çekmişsiniz..Siyasilerin suçu normalize etme yani rasyonalizasyon mekanizmaları, katilin makdulden suçsuzluğa varma mekanizmasına çok benzer..Öncelikle aldığımız maaş altına girdiğimiz sorumluluğa yetmemektedirle başlayıp hak sınırının aşıldığı birçok durumda, süperegonun baypass edilmesi söz konusudur..

Yorumu oyla      73      56  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 11:45

Benim hid tahammül edemiyecegim insan tipleri At gözlügünü gözünde unutan unutkanlardir.Ya Arkadas senden kimse Desdan yazmani istemediki! Üzülürsün diyede yaptigin gaf ve garabetleri yazmiyorum.En iyi insan kendi hatasini kendisi gördügü zaman hata dan dönebilir diyede bir tezim var.Bu kadar savunma yapmanada gerek yoktu,insan ne kadar yazarsa ve konusursa hata ve yanlis orani o derecede yüksek olur.Bir daha yapma emi?

Yorumu oyla      67      71  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 09:25

Ortaya bir soru soruyorum.Cumhuriyetin "BAŞÖRTÜLÜ KÖŞKÜNDE" yapılan Cumhurun Bayramını kutlama KOKTEYLİNİ boykot eden CHP ve Kuvvet Komutanlarına sesleniyorum,30 Yıla yakın bir süreçte,Vatanı UĞRUNA dağlarda ŞEHİD düşen aslanlarımızın ANNELERİNİN, bacılarının, Teyzelerinin kılık kıyafetlerine bakın da,kimlerin çocuklarını VATANSAVUNMASI için cephede savaştırdığınızı ÖĞRENİN.Cumhuriyet ve Cumhur düşmanı güruh, verilecek ŞEHİDİMİZİN sayısı ne zaman bitecek...H.Tahsin....

Yorumu oyla      68      71  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 03:37

Prof.Dr.Nursen Mazıcı: "Baykal Belasını buldu! Ekibi de belasını bulur İnşallah"!!! Gel de Şaşma! Erdoğan'a Çat! Baykal'a Çat! Kimden yana? (E.B)

Yorumu oyla      73      57  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 01:18

Prof.Nursen Mazıcı..dün CNNTURK..saat 10 canlı yayında..iett puantörlüğünden 8 milyar dolar servete nasıl erişti birisi önce onu açıklasın dedi..spıker dondu kaldı..helal olsun sayın Mazıcıya..anlayana..n.dönmez

Yorumu oyla      75      53  
Misafir 31 Ekim 2010 Pazar 01:04

a,b,c,d..g ya,hic biri degil sorunun cevabi.Teyze´de gitmis,her halde yazi tura atmis,Insallah bir de saglamasini yapmamistir.Hic biri niye hele bir sorun bana bakalim.Tayyip devri beyler,mümkünmü?Beytül mala dokunmak.Size bir fikra anlatayim.Bayburt´lu dört arkadas Kahveye gitmisler,karson sormus ne icersiniz.Iclerinden biri bunlara birer cay,Behende sor bahiyim ben ne icirem?aha bu kendini ayricalikli gören Baybut´un BAYAZ TÜRK´LERINDEN.

Yorumu oyla      60      65  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 23:26

Yorumcularla hasbihalde cümlenizde Tayyip kimin "Dumanini sökecek"diye bir yazida gecen cümleyi bana hatirlattiniz.Bu konuya aciklama getirmek ihtiyacini hissetim.Benim Dumanimi her halde sökecek degil!Hedef bellidir.Bunlar yillarca Halk ile Vatandas arasina set ceken ensesi kalinlar,Piyonlar ve onlarin Aga babalari.Digerleri zaten malum tekrar olur diye yazmiyorum ve aklinizdan gecen has bahcenin Beyaz gülleri.No.Name

Yorumu oyla      61      63  
Gerçekvatandaş 30 Ekim 2010 Cumartesi 20:15

(4) Tüm bu olumsuzlukları ve gelecekte Cumhuriyetin temel değerlerini değiştirmeye ya da ortadan kaldırmaya yönelik hedefleri tahmin edilebildiği halde, son referandumda % 58 lere kadar destek bulan bu siyasi iktidar mensuplarının sorumlu oldukları adam kayırma, kendilerine menfaat sağlama ve diğer yolsuzlukları hakkında işlem yapabilecek, kendilerine dur diyebilecek bi babayiğit ya da yetkili kaldı mı ülkede?.. Akp iktidarları hiç mi takdire değer işler yapmadı?.. Tabii ki pek çok başarılı hizmetler de verdiler.. Bu konuda haklarını teslim etmek gerek.. Ama yaptıkları takdire değer işler; başarısız oldukları konular ile cumhuriyetimize birlik ve beraberliğimize zarar verebilecek tutum ve davranışları yanında; hukuk dışı, yanlı, gayrı adil işlerini ya da yolsuzluklarını asla mazur göstermemelidir.. Şimdilik benden bu kadar..

Yorumu oyla      80      59  
Gerçekvatandaş 30 Ekim 2010 Cumartesi 20:15

(3) Medya ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi özel sektör patronlarını da emrindeki maliye bakanlığının vergi deneticileri vasıtasıyla kıskaca alıp etkisiz kıldı mı?.. İktidar yandaşı halk, hukuk dışı ve gayrı adil tüm bu uygulamaları görüp bildiği halde; adeta vicdanları körelmiş bicimde siyasilerine arka çıkmayı, alkışlamayı sürdürüyorlar.. Seçmeni de; Başbakanından Bakanlarına ve milletvekillerine kadar bazı iktidar partisi mensubu siyasilerin yolsuzluk iddiaları karşısında; ya suskun kalmayı yeğlemekte ya da üstüne üstlük “bizlere o kadar hizmet verdiler, yiyip içtikleri helal olsun arkadaş” diye arka dahi çıkmaktalar.. Yani sayın Yazarımızın (b,c d) ve (e) şıklarındaki tüm ihtimaller bir arada söz konusu.. Siyasi iktidarın emniyet ve yargıda kadrolaşma beraberinde uyguladığı tehdit ve baskılarını, kendi açıklarının üzerine gidilebilmesini engelleme yönünde kullanmakta olması da ilave (f) şıkkı olsun..

Yorumu oyla      76      58  
Gerçekvatandaş 30 Ekim 2010 Cumartesi 20:15

(2) Bunun yanında özellikle ağa babaların dahil olduğu pek çok yolsuzluğun üzerindeki örtünün açılabilmesine ve deşilebilmesine de cesaret edilemiyor.. Çünkü Akp iktidarı (yöneticilerini yandaşlarından atadığı) emrindeki Emniyet, MİT, Haberleşme teşkilatları yanında Adalet Bakanlığı kanalı ile özel yetkili C.Savcılarını harekete geçirterek; kendinde muhalif bildiği görevde ya da emekli; medya, üniversite, emniyet, yargı mensupları ve TSK komuta kademesinden ayrılmış ya da muvazzaf askerler üzerinde (tehditler, hukuk dışı yöntemlerle dinleme ve izlemeler, gayrı adil ve usul dışı soruşturmalar, aramalar, olur olmaz suç isnatları, yakalamalar, tutuklatmalar gibi) başarı(!) ile etkin kıldığı baskılar sonucu; tümünü sindirmeyi becerdi..

Yorumu oyla      75      58  
Gerçekvatandaş 30 Ekim 2010 Cumartesi 20:14

(1) Hepimizin de bildiği gibi genelde hatırı sayılır miktarlardaki rüşvet ve yolsuzlukların kralını; kamuda yönetim, karar veya onay yetkilerini yani devlet gücünü elinde bulunduranlar gerçekleştirmiştir.. Özellikle iktidar olan siyasi partilerin (Genel Başkan, Başbakan, Bakan, milletvekili ve belediyeleri gibi) temsilcileri, bu bakımdan ağır ağabeyler kategorisinde ilk sıraları kimseye kaptırmazlar.. Doğal olarak haklarında sayısız yolsuzluk ihbarı, dosyası bulunan bi dolu Akp hükümeti mensupları ile milletvekillerine dokunulmazlıkları nedeniyle şimdilik dokunulamıyor ve halkın önemli bi bölümünce sanki bu cenah sütten çıkmış ak kaşık gibi sanılıyor.. Oyasa dokunulmazlıkları kalktığı anda soruşturma ve davalar üzerlerine yağmur gibi yağacak..

Yorumu oyla      78      57  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 19:14

Eee.. bunaldim bee yagsiz tuzsuz yorumlarinizdan tabiki bugün icin diyorum.Suya sabunada biraz dokunun Horon hizlansin.Teyze´yi anliyorum Kösk´te cok kaldi:)) bayagi yorulmustur.Digerleri olmaya bana darginlar Köske göndermedim diye,valla hic darilmasinlar Cumhur olarak tek kisilik yer vardi.Bir dahaki Bayramda cumbur cemaat gideriz.Nasil olsa yolu bilen bir kisi var.

Yorumu oyla      57      52  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 18:58

Biraz da gülelim:"Temel ile Amerkalı ellerinde viskilerle sohbete dalmışlar. Temel 'penum faprigalarum varıdu, sanai tesuslerum varidu hepisi pirden yandu, haçan pen de sigortadan parayu aldum yiyip içup kezeyrum'demiş. Amerkaslı da 'Benim de Okyanus kenarında restoran zincirlerim vardı, bir kasırga çıktı hepsini yıktı. Ben de sigortadan parayı aldım senin gibi geziyorum'demiş. Temel'in gözleri dalmış,duymaz olmuş. Amerikalı dürtmüş 'NE OLDU YA'? "ULA SEN KASURGAYI NASIL ÇIKARDIN DA" (E.B)

Yorumu oyla      67      50  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 18:38

Zamanında "Verdimse Ben verdim, Size NE"diyenden, "Herşeyi Anamın Çıkınından yaptım"diyenden, "Benim Memurum işini Bilir" bildiğini açıklayandan, "Vicdanıyla Cüzdanı arasında sıkışanlar"ın var olduğu bilenden hesap sorulmazsa "Bugün Başbakan Sensin ister ASAR İster KESERSİN" diyenin karşısında yutkunur Gargara bile yapılır!!!E.B

Yorumu oyla      71      52  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 14:43

Son zamanlarda Yolsuzluklarin Medyada az yazilip cizilmesinin en büyük sebepleriniden birisi kendilerininde firsati kaza yapmamalaridir.Yagli bildircini mideye indirmeye alismis olan bu sektör,bu ugurda da Demokrasiyi sekteye ugratmislardir.Ye babam ye Cumhuriyetinden,calis babam üret babam ondan sonra ye, Cumhuriyetine kosar adimlarla gidiyoruz.Gözümüz Aydin olsun.Capanoglu

Yorumu oyla      69      57  
teyze 30 Ekim 2010 Cumartesi 13:33

CUMUDİYE: Eskiden buzdağına 'cumudiye' denirmiş.Titanik battığında,Titanike bir cumudiye çarptı lafının Türkiyeyi sardığı yıllar...Tevfik Fikret derste heyecanla edebiyat dersi anlatmakta fakat öğrencilerin aklı Titanikte.Fikret tatlı tatlı Servet-i Fünun hareketini anlatırken öğrencilerden biri elini kaldırmış 'Hocam CUMUDİYE nedir'diye sormuş.Fikret: 'Cumudiye okyanusta büyük buz kütleleridir,bunlar bazen bir gemiye,bazende tatlı bir sohbete çarpıp perişan ederler'demiş.Sayın yazarın şıkları arasından bir şıkka gönül verdim ama a-söylesem mi b-söylemesem mi c-yoksa cumudiye mi olsam? Kendi şıklarımdan c şıkkı diyorum.Sayın yorumcular siz sohbete devam.Ben Titanikin cumudiyesi değil de sohbete çarpan cumudiye olayım bu konuda:))

Yorumu oyla      67      51  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 11:25

Nereden baslayayim diyede düsündüm,en sonunda klasik bir tesekkür faslindan sonra"Tesekkür yapmak benim Felsefemde cok önem arz eder"Peygamberimiz(SAV) insanlara güler yüzle davranmayi bile sadaka gibi oldugunu buyurur.Yükselen yorumcu seviyesi basligi hic merak yapmayin bizi simartmaz,aksine daha fazla bilinclendirir ve mutive yapar.Bence siz cok sansli bir yazarsiniz,bu kadar kalemleri ve görüsleri seviyeli insanlari mum ile arasaniz bulamazdiniz.Yemek yapmak icin müsadenizi istiyorum.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 09:35

Sn Kuşoğlu,"Akla tavsiyeye ihtiyaçları yok,TORPİLEDE ihtiyaçları" olmamalı. Şayet siz onbirbin birinci sınıf yargı mensubunun tamamının Torpil ile hareket edebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Ama siz "TORPİLİLİ ve AKÇELİ yargı işleri" merak ediyorsanız, bende öylesine bol miktarda malzeme varki,İTO ile YARGI(!) arasındaki SERÜVENLER çok hafif kalır..Aaaah o "dedelerin JÜRİSTOKRASİ çetesi" var ya,o öylesine hukuk cinayetlerinin altına imzalar attıki,Türk halkının unutamıyacağı cinsden.H.T

Yorumu oyla      64      69  
Misafir 30 Ekim 2010 Cumartesi 09:26

Sn Kuşoğlu, Evet "galip belli" ve maçlar hiç zevki geçmiyor.Burada suç Maçları sürekli Galip bitireceği belli olanınmı, yoksamağlup olmak için "Çırpınan", ÇIRPINDIKÇA da sürekli batağa sürüklenen MUHALEFETLERİN mi? Yoksa suç "Türk Halkının mı"?Sn Kuşoğlu,Bir Ligde Şampiyon tek ise, ve sürekli şampiyon oluyorsa,diğer takımları BEHEMAHAL düzeltmek lazım.Bunun yoluda Türk Halkını "aptal yerine koymak" değildir.Müzbin MAĞLUP takımlara,çeki düzen verip,onlara MODERN sistemleri öğretmektir.H.Tahsin.

Yorumu oyla      74      59