YORUMLAR
Toplam 38 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 25 Ekim 2010 Pazartesi 10:40

02:42 Yavrularina insallah kavusmussundur,bizim icinde onlari bagrina bas ve doya doya hasret gider lütfen.Bende Annemi cok severim,Allah yavrularini iki cihanda mutlu eylesin.Benimde cocuklarim belli bir yasa gelmelerine ragmen aksam onlari koklamadan yatarlarsa kendimde büyük bir eksiklik görürüm.Bir yavrum ögretmen,digeri ise Avukattir.Sizlerden bir ricam var,hayatta tek bir idialiniz olsun,cocuklariniza ve egitimlerine en büyük önemi verin.Bülent beyin,egitim üzerine yazisini bekliyoruz.

Yorumu oyla      56      49  
teyze 25 Ekim 2010 Pazartesi 02:40

00:06 hafıza sorunu yaşıyorum.Googleden bulurdum istesem,şimdi Auguste Comte yi bulduğum gibi:)) Ayrıca bilmiyorum değil adı aklıma gelmedi yazmıştım.İBNİ HALDUN için teşekkür ederim.Bu gece çocuklarım yolda sabaha kadar onları bekleyeceğim beklerkende İBNİ RÜŞD ne yapmış ne demiş onu inceleyeyim biraz.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 25 Ekim 2010 Pazartesi 00:06

22:32 Teyze patentli yorumda bilmedigini ima.. yaptigi konuyla ilgili bir iki cümle yazmayi uygun gördüm.Mukaddime´nin yazarini bilmemek yorum yazanlarda dokuz kusurlu hareketlerden bir tanesidir.Neyse ben dilim döndügü kadar yazmaya calisacagim.Ibni Haltu-n ömrünün büyük bir kismini Endülüs Devletinde geciren Kulturwissenschaftler,Ökonom ve Hadis ilmi duayeni ve Bilge´dir.Necmi Dönmez´in bildigi Bilgelerden degil sakin karistirmayin.YeterlimiTeyzemiz.Öbür soruyuda H.Vatandas cevap versin.Syglr.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 23:26

Islam sark edebiyatinda büyük bir yeri olan Bostan ve Gülistan(Seyh SADI)kitabinin bir yerinde söyle bir kisim geciyor."Ben ölürsem mezarimda Gül bitmezse ben o topraktan süphe ederim.Bilmiyorum kabak tadi verirmi?Teyze´den bahis edecegim,bu sitenin isterse Yüz sene yayin hayati olsun,Teyze gibi bir candan Yorumcu gelemez,ismimden süphe ederim gelirse.Bülent Bey Teyze´nin kayin validesinin iyi bir gelini oldugunu söyledi,bende yazarin iyi bir Yorumcusunun oldugunu üstüne basarak söylüyorum.

Yorumu oyla      61      49  
teyze 24 Ekim 2010 Pazar 22:32

Hakikivatandaş ve konuk yorumcu.Mukaddimeyi yazan kimidi adı aklıma gelmedi SOSYOLOJİNİN babası asıl o ama Avrupada başka birini ilan ettiler onunda adı aklıma gelmedi. Konuk yorumcu böyle birşey kasdetti,vatandaş ise bu sözü Sokratın daha önce söylediğini Mevlanayla bir sorunu olamayacağını.Hadi şimdi barışın:)) İkinizede artı verecem.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 22:20

Bülent Bey,su yol arkadasim yazinizin parantezini biraz acarmisiniz lütfen.N.Dönmez kardesime yönelik yorum yapmistim Editörün sansürüne takilmis,iyikide takilmis sordugum ve bilgilenmek istedigim mevzular agir mevzulardi.Editörü kutluyorum,bende olsam sansürlerdim.Capanoglu

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 22:01

Dogrusu söyledir,baslamis anlatmaya.Ikiside ayni anda cikmistir.Birisi kalkandi,digeri kilic.Nerdeyse 10 tane yorum yapilmis bir kiside cikip Gercevatandas ile benim arami bulmadi,yardim istememe ragmen.Bu kisadan hisse hikäyesini bunun icin anlattim,insallah anlamissinizdir.Sabriniza yüzbin kez tesekkür ederim,bazen mecburiyetten konunun disina cikiyoruz.Konuyu yarim yamalak birakmak bu sayfanin yorumcularina yakismaz.

Yorumu oyla      56      49  
teyze 24 Ekim 2010 Pazar 21:58

Gerçekvatandaş 19:09 güzel bir noktaya temas etmiş kendisine bir adet artı vereceğim.Bülent Bey,yol arkadaşınız N.Dönmez le yola çıkılmaz gibime geliyor:)) Konu ne olursa olsun bilge Cindoruk geliyor yazıyor,bütün haberlere.Gerçekten inanıyor mu yoksa espri mi yapıyor bir türlü anlayamadım.O öyle yazdıkça oy veresim olsa bile vermem onların partisine aksi tesir yapıyor.Hiç olmazsa şunu şunu yapacaz desin.Bilge demekle Bilge olunmaz Mevlana,Gazali veeee son sırada Sokrat'a ayıp oluyor.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 21:54

Bu ise bir nokta koyalimda arkadaslari daha fazla mesgul etmiyelim Gercekvatandas.Önemli olan bu sözleri kimin dedigi degildir,bu sözlere sahip cikmaktir.Siz Sokrates diyorsunuz bende Hz.Mevläna.Biri Rizeli ve digeri Bolu sehrinden iki kisi hararetli bir sekilde tartismaya girmisler, efendim diyor Rize´li ilk Pirasa Cennetten cikti,Bolu´lu hayir efendim Kabak cikti,bunlarin tartismasini gören baska biri bakti is kötüye gidiyor,durun bakalim demis olay sizin bildiginiz gibi degil.(I)

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 21:44

N.Dönmez, dostum,15:57 deki yorumunla, nasıl bir DÖNÜLMEZ yolda olduğunu bir kez daha KANITLADIN.11 bin Hakim ve Yargıcın, "kömür-erzak vs.vs. lerle" kandırılabileceğine, senden başka kimler inanır bu ülkede biliyormusun? hımm istersen ben sana söyliyeyim, "Yarsavcılar" inanır, yarsavcılar.Unutmadan söyliyeyim, bir de Otobüslere binip,200-300 km yol katetdikten sonra Cumhuriyet Mitinglerine katılan "sürü takımı" inanır.Valla inanamıyorum size. H.Tahsin.

Yorumu oyla      58      49  
Gerçekvatandaş 24 Ekim 2010 Pazar 19:09

Hani bazen yorumlarınızda konunun dışına kayıyoruz ister istemez ya, yine de bi şekilde ilgisi var tartışmalarımızın sayın yazarın öngördüğü hususlarla.. Ama bi de n.dönmez” arkadaşımın yorumlarına bakıverin.. Konumuz ne olursa olsun, o bellediği tek hedefini “çokomilk” gibi hiç aklından çıkarmadan, aralara girip salvoya devam ediyor.. Tıpkı Cem Yılmaz’ın GORA filminde olur olmaz zamanlarda ortaya çıkarak “Kaptan, üzerimize gelen bi gemi var” diye bağırıp ardından ortadan kaybolan “uzaylı asker” gibi.. Ne diyelim, gazan mübarek olsun arkadaş:))

Yorumu oyla      59      49  
Gerçekvatandaş 24 Ekim 2010 Pazar 18:07

Yahu yanıtıma bakıp da benim Sokrates’i Mevlana’ya karşı savunduğumu falan sanmayın.. 10 Sokrates bir Mevlana etmez bana göre de.. Sadece tüm dünyanın kabul ettiği gibi sözün sahibine, hakkını teslim etmek gerektiğine inanıyorum, hepsi bu.. Misafir 00:18; Gazali’nin kendisinin kazanamayacağı halde cahillerle tartışmaya girmesi ve bunu sürdürmesi kendi hatası.. Ayrıca Gazali’nin bu itirafı; insanlara yeterince güven veremediğinin, kendini kabul ettiremediğinin ve ikna yeteneğine sahip olmadığının bi kanıtı bence.. Gazali şimdilerde sağ olaydı; ReCep bey’e bakıp da cahil cühelanın nasıl kolayca ikna edilebildiğini ve her denilenin nasıl kabul ettirebildiğini, tartışmalardan nasıl hep zeytinyağı gibi yüze çıkmanın başarabildiğini görür, sözünü de geri alır yalayıp yutardı.. Eğer Gazali’nin ve dolayısı ile senin amacın, bu deyişle(!) kendince cahil bildiklerini aşağılamaksa; okur yazar olmayan, cahil ancak temiz ve güvenilir bir insanın, Kuran Ayetlerini ve İslam dinini; tüm karşı çıkanlara göğüs gerip mücadele vererek yedi düvele kabul ettirebildiğini de unutma sakın..

Yorumu oyla      65      51  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 15:57

YSK..milli iradenin secimde ırzına bir kez daha gecilmemesi için..secime 45 gün kala kömür erzak torbası yesil kart dagıtımı durdursun..secim sucu saysın ilke kararı yetkisi var yüregi yeterse tabii..n.dönmez

Yorumu oyla      55      53  
teyze 24 Ekim 2010 Pazar 11:30

HSYK zamanla düzelir bizim nesil görür mü onu bilemeyecem. 3M de nerden çıktı 3G diye bir şey duymuştum M olandan haberim yoktu belgesi varsa gereken yapılmalıdır.ABD de Parlamentocular kazanırsa bizde onları örnek alacaz ancak o zaman parlamentomuz karar verecek demekki diye düşünüyorum.TEMEL Amcaya benzer benimde amcam var.Torunu için veli toplantısına gitmiş.Öğretmen hanım şikayette bulunmuş çocuğa EVDE şunları şunları çok çalıştıracaksınız vs bir sürü şey söylemiş.Amcamın tepesi atmış:Madem evde biz öğretecez okula niye gönderiyoruz demiş:)) Ben buna çok güldüm emicam haklı.Aynısını başvekil ana ve yavru vekillere söylüyorum herşeyi vatandaştan beklemeyin birazda siz çözün meseleleri.

Yorumu oyla      59      50  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 01:52

Eger gercekvatandas, sokrates bu sözü söylemis olsa dahi kibirinden söylemistir,size hak veriyorum.Mevlana´nin bu sözü söylemesi Mütevaziligindan ve Hakka teslim olmasindan dolayidir.Bilgilerinize sunarim.

Yorumu oyla      61      50  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 01:18

Dostlar bana ya yardim edin yada araci olun.Bir güzel söz yazayim dedim Hz.Mevläna´dan bin pisman oldum.Imam-i Gazali´nin yine bir güzel sözünü yazacagim,onuda Sokrates´e yamarlar diyede cekincelerim var.Hadi bir deniyeyim bakayim.Mevlam neylerse güzel eyler."Cahillerle yaptigim bütün münakasalari kaybettim"Imami-GAZALI.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 00:36

MİLLİ olanlar seçimde ittifakla tek safta birleşecegiz...ne mutlu türküm diyenler.demokrasi.cumhuriyet diyenler.azman jıpli 20 bin avroya yüzük 110 bin avroya saat takan trıpleks havuzlu altın musluklu villalarda oturan karun kadar zengin yei sosyeteden hesap sorulsun diyenler BİRÇ.DİRİ.İRİ olacagız yok başka care..n.dönmez

Yorumu oyla      57      58  
Misafir 24 Ekim 2010 Pazar 00:33

Gercekvatandas; Sokrates´e göstermis oldugunuz yakin ilgi ve alaka gözlerimi yasartmamistir,sadece senin adina sevindim,bizim kültür adina üzüldüm.Batinin degerlerini bu seviyede savunmanizin altindaki manayi cözebilmis degilim.Benim size tavsiyem ihtisasinizin tek tarafli kültürlerle sinirli kalinmamasi dogrultusunda olabilir.Sokrates, cek cakci idi.Mevlana ise gercek bir düsünürdü.Puanlarin icin Dankeschön bay Gercekvatandas.

Yorumu oyla      57      52  
Gerçekvatandaş 23 Ekim 2010 Cumartesi 23:01

(3) Bu arada Akp nin kurucu üyelerinden Nevzat Yalçıntaş’ın oğlu ve (ara sıra ReCep beyi kızdıran davranışlar sergilemiş olsa da) İTO başkanı Akp li Murat Yalçıntaş’ın Yargıtayda iş bağlamak için Rüşvet verdiği iddiası, gündeme bomba gibi “düşürülerek”, 3M olayı hemen ikinci plana atıldı ve önü adeta perdeleniverdi.. Eğer rüşvete aracılık ettiği ve rüşvetin verildiği ileri sürülen kişiler (Akp iktidarının açıkça hasım ilan ettiği) Yüksek Yargıtayın bazı faal ya da emekli üyesi yargıçlar olmasa idi, önemli ve hatırlı bi Akp ailesinin, kendi de Akp li İTO başkanı oğlunu suçlama ya da zan altında bırakma pahasına, böyle bi soruşturmanın başlamasına biraz zor tanık olurduk gibi geliyor bana..

Yorumu oyla      72      54  
Gerçekvatandaş 23 Ekim 2010 Cumartesi 23:01

(2) İş yönetim ilke ve etik kurallar kitapçığı, o kurumsal şirketin anayasasıdır.. Kasten ihlali halinde, kurala uymayan personel kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmaz.. Bu arada Şirket yetkilileri, rüşvet verilerek alınan işlere dair bilgileri detaylı olarak Türk Makamlarına ilettiklerini de belirtiyorlar.. Hükümetten halen bi açıklama gelmedi ve C.Savcılıklarına da intikal ettirilen herhangi bir bilgi veya belge olmadı.. Bu durum rüşvet olaylarının Akp İktidarı döneminde meydana geldiği ihtimalini kuvvetlendiriyor.. Aksi halde daha işin başında yarım yamalak bilgilere dahi sahip olsalar, peş peşe ekranlara çıkacak olan Akp li siyasilerce, anında sorumlulara ve dönemin hükümet eden partilerine bi bombardıman başlatılırdı..

Yorumu oyla      69      52  
Gerçekvatandaş 23 Ekim 2010 Cumartesi 23:00

(1) 3M firması gibi dünyanın önde gelen şirketlerinden birinin; (itibarının sarsılması, borsada hisselerinin taban yapması, yasal bedeller ödemesi gibi kuvvetle muhtemel tehlikeleri göze alıp) Türkiye temsilciği yönetimince bazı kamu kurum ve kuruluşlarına mal ve hizmet satmak için rüşvet verildiğini öğrenince, şirket sorumluları hakkında soruşturma başlattığını dünyaya ilan edip açıklayacak dirayet ve cesareti göstermesi ancak ayakta alkışlanır.. Böyle kurumsal ve çok uluslu pek çok şirkette, iş yönetim ilkeleri ve etik kurallar her şeyden önce gelir.. Bu kurallar manzumesi, yönetim kurul başkanından vasıfsız elemanına kadar tüm personele bir kitapçık şeklinde tebliğ edilerek verilir..

Yorumu oyla      65      52  
Gerçekvatandaş 23 Ekim 2010 Cumartesi 21:37

No Name; M.Ö. 400 lü yıllarda yaşamış Sokrates'in o malum ve ünlü deyişini kendisinden 1600 yıl kadar sonra (M.S. 1200 lü yıllarda) yaşayan Mevlana'dan yürüttüğünü ima etmişsin ya, helal olsun sana.. I am giving you ten points for your funny coment:))

Yorumu oyla      63      55  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 19:32

Bazen hepimiz karamsarliga düsüyoruz,yok ABD,yok NATO,Füzeler bilmem neremize kadar geldi dayandi.Bu milletin her kes ne oldugunu biliyor,biz ise korkudan nerdeyse tir titriyecegiz.Kurdugumuz Imparatorluklarin,yiktigimiz Imparatorluklarin sayisini bilen kac kisi var?Böyle büyük bir Tarih ve Devlet yönetme becerisi olan bir Millet nasil olur bir takim eksen kaymasi,sapmasi safsatalarinla zaman gecirebilir?Önceden cocuklarina Türkler geliyor diyenler,Füzelerle bizi korkutuyor.Capanoglu

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 18:52

Bir sey biliyorsam o da hic bir sey bilmiyorum sözü Hz.Mevlana´ya aittir.Türk Islam kültürü cok agir ve zengin kültürtür.Bazen Avrupa´lilar caktirmadan bize ait degerleri kendilerine aitmis gibi göstermislerdir.Sokrates,Felsefe dahisi bilinmesine ragmen Islam Alimleri karsisinda tabanlarini yaglamistir.Dünya´da güzel olan her sey Islam patentlidir.Daha sonra uygulamis olduklari planli kültür emperyalizmi sayaesinde müslümanlari adeta mankurtlamislardir.no.name

Yorumu oyla      63      57  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 17:58

Bulent bey, subjektif yorum yaptigima hukmetmis! Ferman padisahinsa, daglar bizimdir..

Yorumu oyla      57      50  
teyze 23 Ekim 2010 Cumartesi 17:33

15:39 yorumlarımın ana fikri HEDEFTEN SAPMA.Hedef yazarın yazdığı konuda yorum, sapma kel alaka yorum yani benim yaptığım.Tulumbacı yorumu benimle alakalıydı.Bir buçuk yıldır bu sitedeyim TOTEM ve Hasan Tahsin Beyin yorumlarından çok şey öğrendim mesela.Yorumundan ne kasdettiğini pek anlayamadım.Ama yinede yorumundan faydalanacağım.O sözü Mevlana mı söylemişti,Sokrat mı İŞTE bunu öğrenmek bile benim için kazanç.Hedeften yine saptım özür yazarımızdan-yorumculardan çok şey öğreniyorum teşekkür.

Yorumu oyla      66      51  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 15:39

Eyvah burayi Tulumbacilar basti,yangin da yok ates de yok,var olan tek bir sey var o da bilhassa bu sayfanin bir yüksek okul seviyesine dogru gitmesidir.Hic kimse otorite oldugunu ima etmiyor,hepsinin bildigi tek bir sey var, o da hic bir sey bilmedikleridir(Hz Mevlana).Bu yazdiklarim bir hayal ürünü degildir,gercegin taa ta ötesindedir.Iyi ki varsiniz,IYIKI VARSIN (BÜLENT BEY)no name

Yorumu oyla      63      50  
teyze 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:13

TULUMBACI SENDROMUna göre: ANA hedef YANGIN SÖNDÜRME İKEN amaçtan uzaklaşıldı iş başka bir hal aldı.Başrollerde ben olmak üzere arada yorumcular hedef sapması yapıyoruz şu an benim yaptığım gibi:)) Bülent Beye ve yorumculara benim için yazdıklarından dolayı teşekkür ederim.Siz bana bakmayın ben sık sık tulumbacı sendromuna girebiliyorum sizler yorumlarınızda yazarımızın konusunda yorum yapmaya devam edin ben GERÇEKTEN gerek yazarlarımızın yazılarından gerek yorumlardan bilmediğim çok şey öğreniyorum.Tekrar teşekkürler.

Yorumu oyla      66      49  
teyze 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:11

TULUMBACILAR yangın yerine koşarak giderken bazen başka bir tulumbacı ekibiyle karşılaşırmış.Racona göre arkadan gelen ekibin yavaşlayarak öndeki ekibi geçmemesi gerekirmiş.Fakat bazen öndekini sollayanlar olurmuş.İşte o zaman bıçakların konuştuğu kanlı bir çatışma başlarmış.Galip gelen ganimet olan tulumbaları alıp kendi mahallesine dönermiş.BU ARADA YANGIN devam ediyor.

Yorumu oyla      65      50  
teyze 23 Ekim 2010 Cumartesi 13:10

TULUMBACI SENDROMU.Ben bu sendromu Üstün Dökmen'in bir kitabında okudum.Aklımda kaldığı kadarıyla kısaca özetleyip yorumcu yorumlarına bağlamak istiyorum.İnsanlar bir ana hedefi varken ve oraya gitmesi gerekirken bu hedefle alakasız bir yeni hedefe yönelirmiş bu hedef sapma olayına eski İstanbul tulumbacılarından esinlenip 'Tulumbacı Sendromu'adını vermiş Ü.Dökmen.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 11:04

HSYK seçimleri ile ilgili,"Bakanlığın listesi kazandı(!)" AYMAZLIĞINI derinlemesine SORGULAMAMIZ gerekiyor.Bu seçimlerde OY VEREN,1 ci sınıf Hakim ve yargıç,Yargı kurumunun içinde bulunduğu VAHAMETTEN bir an önce kurtulabilmesi için,6 binin üzerinde bir oy ile birlikte hareket etmeyi tercih etmiştir.Oy verenlerin hiçbirinin,yargı konusunda AKILA da ihtiyacı yoktur,tavsiyede ihtiyacı yoktur.Yeni yapılanmanın tekamül etmesinin ardından, geçmişe yönelik yeni "BOMBA" haberlere hazır olalım.H.Tahsin.

Yorumu oyla      60      51  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 10:59

"HSYK Seçimleri"..Sn Kuşoğlu, Anayasa düzenlemeleri ile yeniden şekillenen HSYK ve AYM kurumlarının yapıları, bir nebze daha DEMOKRATİK, bir nebze daha UYGAR dünya standartlarına yaklaştırılmıştır.Özellikle belli kesimin, "AKP kendi yargısını yapılandırıyor" tespitine de asla katılmıyorum.Bu tespitimi destekleyen şu iki hususu sorgulayalım.1-Yüksek Yargı ile ilgili son RÜŞVET skandalı(???).2-HSYK seçimlerinde oy kullanan 10500 yargıcın 6600 tanesinin oy verdiği liste akp li olamaz.H.Tahsin.

Yorumu oyla      59      52  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 02:39

Arkadaslar yorumlarinizin Ruhuna lütfen kilit vurmayin.Kendinizi serbest birakinda Yazarin sectigi konu acikliga kavussun.Ayricalikli sitenin Yorumcularinin yorumlarida ayricalikli olmasi gereklidir.Bakiyorum, Totem,H.Tahsin´nin fevkalede güzel yorumlari var.Insan Okuyunca bilgilerine bilgi katiyor.Gercekvatandas da güzel yaziyor diyecegim amma Capanoglu´nu yerden yere vurmasaydi.Teyze Rumuzlu kardesimiz degil bu sitenin bütün sitelerin en iyi ve en seviyeli Yorumcusudur.Tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      70      49  
Misafir 23 Ekim 2010 Cumartesi 02:12

"Bireysel Hak ve Hürriyetler ile Kamusal Alan"!Sy.Yazar demek istiyor ki bunlar ABD'de sorun olduktan sonra Bizde sorun olması normal!Yıllarca vardı ama halkımız türban sorunuyla bunları ancak farkına vardı.Ör."TÜRK Devletine Vatandaşlık bağıyla bağlı herkes TÜRK'tür"dediğimiz halde Balat'taki vatandaş Mişon Fatih'teki Ahmet'le aynı bireysel HAKLARA sahip değil!Mişon Liseyi 1.likle bitirir ama Askeri okula gidemez!Hukuk mezunu olur ama YARGIÇ olamaz!Ama Ahmet ABD'de Subay da olur Yargıç da!E.B

Yorumu oyla      62      49  
Misafir 22 Ekim 2010 Cuma 21:35

Efkär basti gönlüme yine isyan ediyor, cümlesini burda kullanmam her halde sizi rahatsiz yapmaz Bülent Bey.Memleketi 70 Cente muhtac edenler,AYS kitapcigini saga sola firlatanlar Ülke yönetmesini biliyorlar,bütün Dünya Ülkelerinin hayranlikla izledigi bu Hükumet Ülke yönetmesini bilmiyor sizin tabirinizle.Hic kusura bakmayin bu hal ve tutumunuzla bu Ülke cok daha Ak Partisi iktidari görecek.Katkiniz büyük,su tasimaya lütfen devam edin.No Name

Yorumu oyla      67      52  
TOTEM 22 Ekim 2010 Cuma 15:36

Ortada bu derece haksızlık ve hukuksuzluklar hüküm sürerken her isteyen kendi bakış açısı ile olayı kendi penceresinden ele alıp haklı çıkabiliyor.İşte bu tür ortamlarda eleştiri en kolay ve tadına doyulmaz meyve oluyor.Hsyk mı dediniz?Hukuk mu dediniz?Şimdi ben Hsyk nın yada tüm yargının eski hukuk tanımaz işgalcilerin elinden alınıp yeni hukuk tanımaz işgalcilerinin eline geçiyor olması konusunda hangi taraftan yana olmalıyım?YA siz hangi tarafındasınız?Bu denklemi çözün sizden taraf olayım.

Yorumu oyla      76      56  
Misafir 22 Ekim 2010 Cuma 11:27

Sayin Kusoglu,ilk önce okuyucuya ve yorumculara olan engin hos görünüz ve samimiyetinizden ötürü her kes adina tesekkür yapmayi bir borc biliyorum.Okuyucu yorumlarinda Capanoglu´nun siyasi takildigini yazdiniz,haksizda degilsiniz bu konuda.Nasrettin Hoca´nin vu konuda cok güzel bir sözü var.-Ben senin gencliginide bilirim,ihtiyarliginidas.Ben siyasi partilerin Liderlerinide tanirim partilerinide,yaptiklari icraatleri de.Ne yapayim elimde degil siyasi takilmamamak.Yine gördünüz siyasi takildim!

Yorumu oyla      76      49  
Misafir 22 Ekim 2010 Cuma 10:58

Sınav iptal edilecek mi edilmeyecek mi onun içinde yazı tura atması gerekecek artık Temelin iş zor.Hükümeti evet hayır yarışmasına sokmak lazım yoksa işlerin çözüme ulaşacağı yok.Vatandaş hükümete soruyor, hükümet vatandaşa evet mi hayır mı ?Vatandaş noter oldu elinde mühür.Asıl sorumlular küfelerindeki yumurtalarla ne yapmaya çalışıyorlar,bir görebilsek, çürük, kırık yumurta kokuları geliyor, burun direğini sızlatıyor!

Yorumu oyla      60      49