YORUMLAR
Toplam 20 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Ekim 2010 Çarşamba 10:18

Üniversitelerde türban serbestliği bu ülkenin kasıtlı güme götürülen hakkıdır. Bakın göreceksiniz şimdi de önce ilk ve ortaokul öğrencileri velilerinin bizim kızların da eğitim hakkı var demesiyle, sonra kamuda türbanlı çalışanların deşifresiyle, sonra YÖK başkanının her sınava başörtüsü ile girilebilir gibi talimatlarıyla kaşınıp güme gidecektir. Yarayı kaşımak için acelenin sebebi siyasi rantıdır. Çözülürse rant uçar. Kızların başındaki değil bu adamların beyinlerindeki örtü asıl sorundur.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 20 Ekim 2010 Çarşamba 09:39

Bu tip siyasetcilerin halka ve Ülkeye yapacaklari hizmetlerden cok,yaptiklari gaflarin,devirdikleri cam agaclarinin sayisi daha fazladir.Bu tür vatandaslar arsindaki ayirimlar,mezhepler arasindaki ayirimlar 21.Yy yakismiyor.Siyasetcileri en iyi halk dizayin eder.Söförün oglu Mehmet bey bir halk cocugu oldugunu ima ederken,mümine hanimlarinda ebeveynlerinin halkin bir parcasi oldugunu lütfen unutmasin.Cok srvdigimiz yazarimiz dan elestirinin ötesinde kritik aliyorsa varsin gerisini o düsünsün.Cp

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 20 Ekim 2010 Çarşamba 03:03

Asil konuya gelirsek; Muammer Ince'nin tavrini cok dogru buluyorum. Turban dini inanclari siyasete alet ederek siyasi gucu ele gecirmeye calisan bir zihniyetin nisani, uniformasidir. Nazilerin kahverengi gomleklileri, Italyan fasistlerin de kara gomleklileri vardi. Siyasal islamcilarin alamet-i farikasi ise turban ve badem biyiktir. Turbanin islamla ve mantikla ve geleneksel basortusu ile alakasi yoktur. Bu devirde kadin sacindan kim tahrik olabilir. Siyasi simge olan turbana RED..

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 20 Ekim 2010 Çarşamba 02:52

Ben de farkli birsey soylemedim. Cocuklugunda belki makine, somun, motor yagiyla hasir nesir olmus, carsiyi, balikci halini tanimis bir Tayyip Erdogan'in, babasi tapu memuru olan Kilicdaroglu'na karsi avantajli oldugu kesindir. Olay kullanilan aracin kac ton yuk tasidigi olayi degil. Insanin babasinin meslegi hersey degildir ama birseydir, faktordur. Yani diger butun faktorler esit olsa gurescinin oglumu iyi kavga eder yoksa kuaforun oglu mu..Yildiray-1

Yorumu oyla      53      51  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 18:45

Yorumları okudum,birkaçı dikkatimi çekti.Yorumcu arkadaş,"Kamyoncu Oğlu" olmanın bir ayrıcalık olduğuna vurgu yapıyor.Pekala,20 Ton yük taşıyan bir aracın(kamyonun) kaptanının oğlu olmak bir ayrıcalık ise,100-200 TONLUK bir GEMİNİN kaptanı bir şahsın oğlu olan Tayip Erdoğana nasıl bir ayrıcalık tanımamız gerekiyor. Politikacılar,babalarını,atalarını,sülalelerini seçme şansına sahip değildirler,fakat, izleyecekleri POLİTİKALARI seçme şansına sahiptirler.Hasan Tahsin.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 11:50

Bir önceki yorumda anlatmaya çalıştım, unuturlar, bilemezler diye. Dolayısıyla, mesele Kamyoncu Şerif'in oğlu olmak değil, Kamyoncu Şerif'in oğlu kalabilmektir. Sn. İnce'nin Kamyoncu Şerif'in oğlu olması bir ayrıcalık değildir; fakat oğlunu milletvekili olmayı başaracak şekilde yetiştirmiş olması Kamyoncu Şerif için bir ayrıcalıktır. Biri gururlanacaksa Kamyoncu Şerif gururlanmalıdır. CHP'li bir kısım bu tip zayıf hamlelerle prim yapma peşindedir ki bu aciziyettir. A.B.

Yorumu oyla      76      54  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 11:42

Muharrem İnce halkı en çok temsil eden siyasetçidir demiş misafir. Bakın, sadece Sn. İnce için yazmıyorum; VIP salonundan uçan, uçmasa da polis ekortlarıyla seyahat eden, restorantların özel odalarında yemek yiyen bir vekil en çok halk için uğraşan birisidir fakat halkı temsil eden birisi olamaz. Bilemez, hatırlayamaz sokaktaki adamın yaşadıklarını. Yemek beklemez, otobüs beklemez, sıra beklemez. O da bir kenara bırakılıp, onu el üstünde taşıyanlar çekilene kadar bilemez sokağın çamurunu. A.B.

Yorumu oyla      63      49  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 11:17

Kamyoncunun oglu olmak bir ayricalik ise koskoca Tir söförlerinin ogullarina ne demeli?ne günlere kaldik adamin özrü kabahatinden daha büyük. Tarihimizde en fazla Devletimiz bu tür yaklasimlardan zarar görmüstür.Davete icabet diye sarttir diye cok önemli bir gelenegimiz vardi, o bile dejenere olmaya basladi.Eger Bas örtüsünden bu derecede nefret ediliyorsa,sokagada cikmasin sahaneleri.

Yorumu oyla      69      50  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 09:34

yalova elmalık köyünden inceye..helal olsun akrabaları elmalıkta yasayan orhangazili olarak gurur duydum..yalova kurtuluşunda mikrofonu aldı sayın cindoruk için en güzel sözleri söyledi..necmettin dönmez

Yorumu oyla      55      63  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 05:46

Bulent Bey, Anadolu'da bir laf vardir; Armut dibine duser! Yada Almanlarin bir sozu vardir "Maymunu ormandan cikartirsin, ama maymunun icindeki ormani cikartamazsin". Kamyoncular her anlamda hem uyanik hem de fiziken dayanikli olmak zorundadirlar. Kamyonculuk meslek olarak herkesin yapabilecegi bir is degildir, ozel vasiflar ister. Muammer Ince'de babasinin yaptigi meslekten kisilik olarak etkilendigini gururla dile getirmis. Kamyonculugu, garaj memurlugu ile karistirmayalim..Yildiray

Yorumu oyla      56      57  
Misafir 19 Ekim 2010 Salı 03:08

Boş laf.. Muharrem İnce şu an tedavüldeki siyasiler içinde en fazla halkı temsil eden kişi bence.Körlerle sağırlar birbirini ağırlar misali birbirinze propaganda yapmak yerine zahmet edip sokaktaki cipi,villası,atı-yatı-katı-gemisi olmayan halka bir soruverin.. ve siz Bülent Kuşoğlu zahmet edip bir taksiye binseniz taksi şoförü dahi size anlatır kim halk kim değil.

Yorumu oyla      55      59  
Misafir 18 Ekim 2010 Pazartesi 23:38

Çok haklısınız Sy.Yazar. Ama gelin görün ki Bizler böyleyiz maalesef! Yani Yanlış Yapmayız! Osmanlıdan beri 700 yıldır HATA Yapmayan Dünyada TEK Milletiz! Tabii Dünya Yerse!!! "Kamyoncu Şerif'in Oğlu"! Sanki Sanırsınız ki "Padişahın şeyin şeyi"! Ne demiş Konfüçyüs "En büyük Hata, yapılan hatadan dönmemektir"! ama kime dersin ki! Ha bir de şu meşhur "ANADOLU ÇOCUĞUYUM" meselesi var! Trakya'yı Yok sayan, ve de sanki Anadolu'dan "Hırsızı, arsızı,ırz düşmanı, rüşvetçisi,yağmacısı çıkmazmış gibi! E.B

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 18 Ekim 2010 Pazartesi 22:50

Takiye kardesim takiye bunlarin yaptigi.Bayburt´lu Zihni yasasaydi bunlar icin güzel bir dörtlük söylerdi.Yokmu yorumcular arasinda siirle ugrasan bir yetenek?yazsin su chp´ye ve Babsi Söför olam INCE Beye.Site de Ince Beyle ilgili yorumlarin arasinda entresan bir yorum gözüme carpti.Yorumcunun biri Ince´nin yerine Teyze gitsin diye yorum yapti.Bence cok mantikli ve yerinde bir tercih olur.Burda da bize yediklerini degil gördüklerini anlatir..Ha, ne dersiniz bu is olur her halde.

Yorumu oyla      67      51  
Misafir 18 Ekim 2010 Pazartesi 21:15

Bülent bey hayir ola,aniden bu degisikligin sebebi mahiyati ne olabilir.Atiyorum 1.)Capanoglu´nin yorumlarindan etkilendiniz.2.)Halk partisinin bu ülkeye verecegi hic bir seyin olmadigini anladiniz.3.)Ülkede dönen dolaplar"BALYOZ,ERGENOKON,HERON VAKASI vs.4.)Ülkemizin Dünya´nin en iyi 15 Büyük ekonomileri arasina girmesi.5.Referandumdaki halkin ezici tercihi.6.Size ALLAH tarafindan ilham gelmesi.Ilginize tesekkürler.Cp

Yorumu oyla      65      58  
-AB- 18 Ekim 2010 Pazartesi 20:41

CHP'nin bu lidere rağmen halktan nasıl kopuk olduğuna o kadar çok örnek var ki. CHP'nin kurumsal hafızası, kimliği haline geldi tepeden bakmak. Sadece lider ile kısa süreçte düzelebilecek birşey de değil bu. Kadro ister. AKP ise sanki biraz kendine uygun halk yarattı. Oscar Wilde diyor ki:"Halkın, gerçekten bilmesi gereken şeyler hariç, hemen herşeyi bilmek için doymak bilmez bir merakı vardır." Dizilerle, haber bültenleri ve açlık sınırıyla artık halk budur. Ama doğrudur yanılmaz. A.B.

Yorumu oyla      66      49  
Misafir 18 Ekim 2010 Pazartesi 19:40

Bülent Bey her seyi söyledi,tabiri caizse bize bir sey birakmadi.Bir seyler söylemek,bir seyler yazmak ile ilgili rahmetli Türkes´in bir hatirasini sizlerle paylasmak istiyorum.Türke bey siyasete atildigi ilk dönemlerde Kasaba´da bir Kahveye ugrar caylar icilir,kahveden cikarken yanina bir Vatandas yaklasir ve der,konusma zorlugu cekiyorsan önceden not al kägittan okursun.Bu sefer bende rahmetli gibi yapiyorum,bir daha ki yorumda kurtlarimi dökerim.Capanoglu

Yorumu oyla      76      50  
Gerçekvatandaş 18 Ekim 2010 Pazartesi 17:24

CHP ya Muharrem İnce gibi halktan kopuk abuk üyelerini ya da Partinin adındaki "Halk" kelimesini çıkarıp atmalı..

Yorumu oyla      73      51  
Misafir 18 Ekim 2010 Pazartesi 16:26

Bulent beyin yazısının altına bende İMZAMI atmak istiyorum, Tabi müsadeleri ile. Hasan Tahsin.

Yorumu oyla      74      49  
teyze 18 Ekim 2010 Pazartesi 14:16

Biz Anadolu çocuğuyuz bizde yamuk olmaz,biz işte falan bölgedeniz bizde adamı şöyle ederler vs vs bu tür beylik lafların, genellemelerin ya da işte ben pamuk işçisi filanın oğluyum gibi sözleri kullananların ortama göre kendilerine destek amaçlı kullandıklarını düşünüyorum.Anadolu takımlarımızdan FENERBAHÇEYE bu akşam başarılar dilerim,Anadolu takımları İstanbul takımlarını ohhh canıma değsin ne güzel yendiler bu hafta:))

Yorumu oyla      69      52  
teyze 18 Ekim 2010 Pazartesi 14:15

HALK denince bende oluşan ilk algı şöyle olmuştu.Yıllar önce kendini sanatçı zanneden birisi Anadolu şehirlerinden birinde festivalde çıkacakmış.Çıkmadan evvel demeç patlatmış: HALKA İNİYORUZ.Kulakları çınlasın o zaman Tercümanda yazardı Rauf Tamer şöyle cevap vermişti: HALKA İNİLMEZ,ÇIKILIR.O zaman şöyle düşünmüştüm haaa demek ki bu halk denilen topluluk gazinolara gidemeyen festivallerde bedava şarkıcıları izleyenlerdir.Rauf Tamerin yazısıyla da kendime bir güven gelmişti:)) Bugün halk denince anladığım SADECE YÖNETİLENLER.

Yorumu oyla      74      49