YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sabriye 1 Ekim 2010 Cuma 10:28

Yazı yazmayı öğrenmek herşeyden önce DÜŞÜNCEYİ öğrenmektir;En kolay şey ise,insanın kendisini aldatmaktır.Çünkü bir insan genellikle istediği şeyin GERÇEK olduğuna inanır.Oysa KARŞILIKLI HATALARI KABULLENMEK GEREK!Helede bu hatalar gerekli yerlerden tescillenmişse;Üstelik KENDİ düşünce taraftarlarından!Valla arkadaşlar rastgele bir DOĞRUYA ulaşmaktansa,YÖNTEMLİ bir çabayla YALNIŞA ulaşmayıda tercih ederim.Akıllı insanlarsınız vesselam.Ne demek istediğimi eminimki anlayacaksınız!

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 30 Eylül 2010 Perşembe 21:42

Benim Lise sonda not vermede cok fukara bir Edebiyat hocam vardi sizin yorumlarinizi okusa, alim Allah belki de erken emekliligi bile göze alabilirdi.Benim vermek itedigim mesaji alamiyorsaniz sucu kendinizde arayin lütfen.Hepimizin eksik taraflari vardir,bunlari birilari görünce ancak bunlarin sayisini azaltabiliriz.Yoksa senin gözlerin görmüyor yaklasimlariyla oldugumuz yerde sayariz.Lütfen elestirilere biraz daha fazla sabir.Syglr

Yorumu oyla      55      49  
sabriye 30 Eylül 2010 Perşembe 21:05

Benim yazdıklarımı BEĞENMEMENİZ UMURUMDA BİLE DEĞİL:)Gerçekleri görmemeniz için KÖR olmanız lazım.Ama pardon gerçekler SESSİZ olur,yalanlar ÇIĞLIK!

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 30 Eylül 2010 Perşembe 17:47

Köse yazari ile okuyucularinin bir birine benzedigine bugün sahit oldum.Yazarimizin hic bir site de esi benzeri yoktur.Gel gör ki her halde yogun calisma temposundan olacak yazdigi köse yazisina fazla önem vermemis olabilir.Yorumculara ne demeli?biri yagmurda islanmis,birinin akli hala referandumda kalmis,digeri yeni AYS ile Turizimin patlayacagindan dem vuruyor.Yahu, dogru dürüst sizlere yakisan yorum yazin.Simdi beni burda birde kalkar elestirirsiniz,yine yorumculari yorumluyan yorumcu diye.

Yorumu oyla      54      52  
sabriye 30 Eylül 2010 Perşembe 09:59

sonra bir İÇE BAKIŞ!Ülkemin kara kırılgan zemininde BİR YÜRÜYORUM,ÜÇ DÜŞÜYORUM artık.Zira durum ortada.VEE birçok insanımızında benim halimde olduğundan eminim.Dışarda alabildiğine yağmur yağıyor.Ama boşa gidiyor bu yağmur BOŞUNA yağıyor.HALK olarak artık bizi YAN YANA,OMUZ OMUZA ISLATMIYORSA ne önemi varki sn yazar?VE sn yazar elleriniz yüreğiniz dert görmesin.Umarım bu yazıyı gerken yerler okur umarım.

Yorumu oyla      59      53  
sabriye 30 Eylül 2010 Perşembe 09:50

Günlerdir yazmıyordum.Denizin uğuntulu yüzünde SAĞIR BALIKLAR gibi olam dedim.Ama yapamadım.Yazınızda ise bir DURULUK hasıl.Tekrar tekrar okutan bir DERİNLİK!Hani tabiri caizse okurken yorulmuyorum.Hani asık suratla YUMRUKLARIMI SIKARAK okuduğum yazılar gibi değil bu yazı.Sarih bir gülümseme ve gizil bir hüzün oluşsada yüzümde,bilinen olaylardan HAYRET makamında imgeler peyda ettirmedi bende.Sanki bir topluluğun FOTOĞRAF çekildikten sonra dağılmış hali gibi bu yazı.KAHVE SİGARA ve her okunan

Yorumu oyla      59      53  
yayla 29 Eylül 2010 Çarşamba 23:02

Muhalefet partileri % 42 hayır toplam oyunu alırken,sanıyorlar ki bu oylar onların çalışmasıyla bir hedefe veya partiye yönelmiş.Bu kitle zaten,bu kültür ve düşüncelerle yaşamakta ve böyle devam etmeyi düşünmekte.Muhalefet partileri, millet ve devlet meselesinde,gerçekleri anlatan ,aydınlatan bir ümiti,bir proje ile halka sunmalı ; millet ve devlet çıkarları etrafında toparlanmayı sağlamalılar.Referandumdan 'beklenenler ' ile bugün yapılan ve söylenenler arasındaki çelişki gidişi açıklıyor.

Yorumu oyla      55      52  
yayla 29 Eylül 2010 Çarşamba 22:44

"Orta sınıf "olarak tanımladığınız kitle, Ülkenin siyasi eğilimine bakılırsa, Referandumda % 42 oranında hayır oyu veren kesime karşılık olmakta.Bu oranın yoğunlaştığı bölgeler ise Ege ve Akdeniz sahil şeridi.Yani bir sınıftan çok üç bölgede yoğunlaşmakta;insanlarının kültür yapısı da bilinmekte.Referandum sürecinde tartışılan konular ile geçen 17 günde uğraşılan konular bakıldığı zaman,bir çelişkiyi nasıl yaşadığımızı görürüz.Bu aldanışı millete muhalefet partileri anlatacak.Peki öyle mi ?

Yorumu oyla      55      52  
Misafir 29 Eylül 2010 Çarşamba 21:08

Siyasi kaliplardan uzak durabilmek.Bunu yapabilecek yigit her halde yoktur.Hadi bir deniyeyim bakalim.Cumhuriye marsinda,10. Yil marsinda, yeni kurulan devletteki halki mutive yapabilmek icin bir sürü gayret var, o günün sartlarinda bu tür probagandalarin yapilmasi uygun bir durum idi,bugünün sartlarinda halki daha baska seylerle mutive edeceksin,ne bileyim iyi bir AYS,iyi bir demokrasi. Gercek bir sivil AYS dan sonra ülkemize gelecek Turist sayisinda Atom bombasina benzer bir patlama olacak.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 29 Eylül 2010 Çarşamba 20:53

Her ne kadar bugün aman benim yorumumu yorumla sesleri var olsa da,Bülent beyin yazisini yorumlamak tetcih sebebim.Esasen asil olan dogru olandir,milletin cogunlugunun tercihi Islam hukukuna göre yanlistir.Bu sistemde ister istemez medyanin büyük etkisi altinda kalmayacak insan yoktur,birde buna ev baskisi,ahali baskisi,sahislara olan asiri sevgi eklenince ortaya dogru olamayan bir tercih cikiyor,bunada halkin iradesi tecelli etti diye diyorlar.Yazarimizin önemlide bir ricasi var.D.var.Ygto

Yorumu oyla      55      50  
Misafir 29 Eylül 2010 Çarşamba 14:26

Sayın yazarı tebrik ediyorum. Kendini "makul çoğunluk" arasında bir nefer olarak hisseden benim gibilerin duygularına tercuman olmuş. Keşke liderler, siyaset adamları bu yazıyı enine boyuna okusa; keşke bu vurgular temel alınarak siyaset yeniden tartışılabilse. Keşke birileri vurup götürürken, bizler kendimizi "makul kerizler" olarak hissetmesek. Bu ülkeye, bu ülküye sevgimizi sorgulamak zorunda kalmasak. Keşke siyasiler bizim onu sevdiğimiz kadar ülkemizin bizi sevdiğini hissettirse. Keşke...

Yorumu oyla      77      53  
teyze 29 Eylül 2010 Çarşamba 13:41

Yorumumu yorumlayacak yorumcu sen daha nitekli bir çözüm bul benden bu kadar:)))

Yorumu oyla      59      51  
teyze 29 Eylül 2010 Çarşamba 13:40

Makul, masum ve mağdur vatandaşlardan biri olarak cevap veriyorum.Bizden umudu kesin.Zaten kimsenin umut ettiği de yok lafın gelişi.ORDU SON BİR DARBE YAPSIN.Meclisteki bütün vekilleri,başrollerde GAZETECİLER olmak üzere bütün akademisyenleri, Şükrü Saraçoğlu Stadyumuna toplasınlar bu güzide topluluk üzerinde anlaşacakları bir ANAYASA hazırlasınlar.(Bu arada anca ölmeyecekleri kadar su ve ekmek verilsin ki ellerini çabuk tutsunlar) Sonra bu Anayasa bize sunulsun. Bu arada yeni yasaları hazırlayanlar stadda gözaltına devam, referandum sonucunu bekleyecekler.Kendi aralarında çimlerimize zarar vermeden her türlü sportif faaliyette bulunabilirler,seyirci bile var.EVET çıkarsa mesele yok,HAYIR çıkarsa...Çıkmaması için açık oy gizli sayım yapılsın.

Yorumu oyla      67      52  
Misafir 29 Eylül 2010 Çarşamba 12:37

"Türkler 80 yıldır doğru bildiklerinin ,yanlış olabileceği iddiası ile karşı karşıya".Evet Yalan üzerine bina edilen kurumların önünde iki seçenek vardır.1-Ya ciddi bir restarasyon ve rehabilitasyona tabi tutulup mevcut bina kurtarılmalı,2-Yada Bina yıkılıp YENİDEN SAĞLAM Temeller üzerine yapılmalı.Türkler,Yalan Tarih üzerine bina edilen bu AYGITLA uzun soluklu yol alamaz.Anlayana "Avcının evindeki SAHTE PASAPORTLAR" herşeyi,ama herşeyi anlatıyor.Arif Doğanın İTİRAFLARI da "Gürbüz Çocukları".H.T

Yorumu oyla      60      64