YORUMLAR
Toplam 17 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
teyze 26 Eylül 2010 Pazar 21:46

Hayrola neden son günün?Daha karpuz kesecezzzz demiyeceğim merak etme çok gıcık kaçacak o kadar nitelikten anlarım:))) Bence bir yere gitme iki partili sistem iyi mi olur kötü mü fikir beyan et tartışın bende öğreneyim safım belli olsun.Belki senin fikirlerinden etkilenirim bu konuda sabit fikrim yok.6.baskı olacak AMA ne edeyim hakkaten bilmiyorum :)))

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Eylül 2010 Pazar 21:27

Tamam Teyze pes ettim.Bana 3. Madde yi göstermenizle birlikte yaptığım eleştirilerimi geri çekiyorum.Bundan sonra haddimi bileceğim hiç kuşkunuz olmasın.Kurallara uyulunca kurallar daha güzel mana ifade ediyor.Zaten bugün benim son günüm.

Yorumu oyla      53      49  
teyze 26 Eylül 2010 Pazar 19:18

18:45 konuk yorumcu 3.maddeyi ihlal etme:)))) BKNIZ: Bu yorumu yazdığımız yerin sağ tarafına.Yazarın yazısını eleştir-destekle bana ne, ben benimle ilgili kısmına cevap yazdım.Ayrıca MİSAFİR olunca yorumcu ben nicelik açısından bütün misafirleri TEK KİŞİ zannediyor olabilirim:))

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 26 Eylül 2010 Pazar 18:45

Allah,Allah ben her halde kendimi ifade edemiyorum.Ağız tadıyla ben bu site de birini eleştirme hakkım yokmu.Dokunulmazlığın sadece Parlamenterlere ait olduğunu biliyordum,yanılmışım.Kelimelerin cümlelerde kullanılmasının heyecan verebileceğinide bana öğretmeniz daha fazla heyecan verdi.Bizim Teyzemize olan hayranlığımızı artik sorgulamak gibi bende bir düşünce oluşmaya başladı.Ne olur yazılarını beğenmediklerinizi demokrasiye bağlı kalarak cezalandırma şıkkını seçiniz.

Yorumu oyla      55      50  
teyze 26 Eylül 2010 Pazar 18:08

Tutturdun bir nicelik-nitelik(yeni öğrenilen kavramlar insanda heyecan uyandırır kendimden biliyorum:))Niceliğin niteliğe dönüşmesi ve tersi niteliğin niceliğe dönüşmesi yasası vardır oralarda da biraz tur at kelime haznen gelişsin.Bir şey üreten ve olayları olduran küçük bir seçkin grup, olup biteni seyreden oldukça büyük ikinci grup, nelerin olup bittiğini bilmeyen muazzam kalabalık.Nicholas Murray.KONUK yorumcu 14:29 seçkin grup içinde olduğun belli tebrik ederim:))))Nobel amatör yorumcu ödülüne adayım.Kendini daha iyi hissetmeni sağlayacaksa katkım olsun bir yıldır bsayar kullanmasını biliyorum ve tek parmakla yazabiliyorum.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 26 Eylül 2010 Pazar 14:29

Sitemizde yeni köşe yazarlığına soyunup sanki yıllarca bu site de imiş havası yakalayan Bülent bey,amatörce yorum yazan site eleştirmenlerinin bir kısmıne methiyede bulunmuştur.Totem arkadaşa yaptığı methiyeyi öpüp başıma koyuyorum.Teyze zimize yapılan methiyeye itirazim var.İlk önce Teyze ye burda bir Misafir tarafından yazılarında Nicelik var,nitelik yok dedi.Vay anam sen nasıl böyle dersin diye feryadı Figan yaptı.

Yorumu oyla      56      51  
Misafir 26 Eylül 2010 Pazar 13:06

Türkiye nin siyasi parti yapılanmaları ister istemez bazı tabuların tartışılmasının önünü açacaktır.Hiç kimse tabuların arkasında sipere yatmasın,sipere yatanların kafaları hariç her tarafı görünüyor.Bunların krizciler,nemacılar,tuzu kurular,heroncuların olduğunu bebelerde biliyor.Tabuların yıkılmasından korkanlar,saltanatlarınında yıkılacağından çok emindirler.Yğto

Yorumu oyla      54      49  
teyze 25 Eylül 2010 Cumartesi 12:44

Başkanlık sistemi araştırmalarıma başlarken ilk önce TIP dünyasından yardım alayım dedim.KORKULAR ve TAKINTILAR hakkında bilgi sahibi olmaya karar verdim.Netice: Obsesif Kompulsif Bozukluk tanısı koydum:))Bu bozukluk bir yorumcuya TAKAN bir başka yorumcu da olabileceği gibi,bu kış bölüneceğiz diyen geniş bir kitlede de olabiliyor.(SEVDİKLERİME ZARAR GELEBİLİR takıntısı BENCE insanda birazcık olmalı Kİ tedbirli olabilsin.Bu benim fikrim.)Detaylı bilgi için Arif Verimli Hocaya başvurabiliriz.İfrat ve tefrite kaçmadan DOĞRUyu bulabilmemiz dileğiyle.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 21:33

ŞEMSİYE DP KIRAT...tp.tantan.pamokoglu.uzan.dsp.çiller.m.yılmaz.haberal hoca.r.hisarcıklı.sinan aygün şener.hepsi ortak dp listesinden secime girmeli bence..yüzde 25 oy demek bu..akp atta muhalefete demek..yüzde58 evet kimseyi korkutmasın akzine bir diri iri yapsın..necmettin dönmez

Yorumu oyla      57      57  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 18:23

Sayın Yorumcular daha öncede ima yoluyla da zikr yapmıştım.Lütfen yorumlarınızın tümünde niceliğin yanında nitelik de katmayı deneyin.Kullandığınız bir kelimeyi ve cümleyi tekrar kullanmamayaın.Yorumlarınız bazen 4.baskı,5.baskı olabiliyor.Dün yine bir yapıcı eleştiri yapayım dedim,yazdığıma yazacağıma beni pişman yaptılar.At kaçtı,torba düştü gibi üzerime geldiler.

Yorumu oyla      57      55  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 18:12

Türkiye ye iki partili sistemi yakıştırmayanlar,yıllarca bu ülkeyi tek partili sisteme mahküm yapmışlardır.Daha sonra ki yıllarda kurulan Demokrat partisi başkanı Merhum Menderesi dar ağaçına göndererek tek partili sistemde ısrar yapmışlardır.Eyalet sistemini halka öcü gibi gösterenler,beyaz Türk lerden başkaları CEHENNEME diyen sözde özel yaratılmış insanlardır.Çapanoğlu

Yorumu oyla      56      53  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 17:56

İnadım inat,bizde kati sürette yoktur kabahat cümlesi bana hep bu vatan için bir çivi dahi çakmayan çakma insanları hatırlatıyor.Benim yorumumdan yarası olanlar gocunsun.Memleketin bunca sorunları varken çarcaf yırtan,baş örtülüleri eğitimden mahrum bırakan zihniyetin halk tarafından tehlikeli görülüp iktidardan uzak tutulması bu partiyi akıllatmadığını hala gözlemleyebiliyorum.Ne demişler huy teneşirde çıkarmış.yğto

Yorumu oyla      54      52  
teyze 24 Eylül 2010 Cuma 17:22

Bülent Bey 1.paragrafta yazdığınız şeyler için teşekkür ederim.Tebrik edilenler arasında olma ihtimalimin % 58 olmasından değil:))) Yorumcuların bu minnacık yerde ne çektiğini görüp takdir ettiğiniz için.

Yorumu oyla      56      53  
teyze 24 Eylül 2010 Cuma 15:15

2 partili bir sistemi kaldırabilecek miyiz? ---Bu konudada ikiye ayrılacağız.Ancak oran veremiyorum.Rahmetli babaannem sağ olaydı 2 partiye çok sevinirdi sandık başında partisinin sembolünü kolayca bulurdu.Memlekete faydası ise seçim gecesi kimse sabahlamaz saat 21.00 olmadan sonuçları öğrenirdi.Zararlarına gelince: Ben çok sinir olurdum mesela mecburmuyuz bu ikisinden birini seçmeye diye.NOT: Bunlar benim yüzeysel görüşlerim derinlemesine gerçekten bilmiyorum zamanla öğrenecem elbet.

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 13:07

2 partili bir sistem Türkiye'de yaşamaz.Zaten 1. AKP dönemindeki AKP_CHP anlaşmasında CHP kazık yedi :) Bir onlar bir onlar olacakken AKP hep ben , hep ben dedi.Olacaksa bile bizde bu bencillik yüzünden yürümez.2007 seçimiden önce Sn. Baykal 2011'de iktidariz demişti :) Aman bence gene verilen söz tutulmayabilir.Dual sistemler bazen kısa devre yaparlar , bir bakarsınız ki üçüncü bir parti gelmiş.MHP'nin denklem dışı olduğuna inanmıyorum ve bir sonraki iktidarın MHP olacağı kanaatindeyim.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 13:02

Satma savma işlerini sürekli dillendiriyorsunuz ama türk telekom 90'lı yılların başında 25 milyar dolara özelleştirilemedi.Türkiyenin borcu 22 milyar dolarken anayasa mahkemesi engelledi. o zaman sizin gibi düşünen üyeler vardı. Şimdi de aynı düşünen üyeler var. Bu yapının değişmesi bence olumlu 3-4 bin tl alıp yan gelip yatan personel yerine 1000 tl alıp 2-3 kişinin (daha önce) yaptığı işi yaptırıp para kazandırıyorlar işletmelere. Satılmıyor belirli bir kısmı devrediliyor. Biraz araştırın...

Yorumu oyla      54      55  
Misafir 24 Eylül 2010 Cuma 11:35

Sayın Kuşoğlu,sizin yazılarınızda gözünüz gibi korumaya çalıştığınız partilerin,eski hallerinide iyi tanırım yeni hallerini de. Başbakanı bir fıkra ile anlatmaya çalışmanız eşyanın tabiatına uygun değildir.Türkiye yi dünya devleti,halkını dünya insanı yapabilme becerisini görmek istememeniz içinizdeki kalıplaşmış parti ve yandaş anlayışınızı silememenize bağlıyorum.Sizlerin partizanca davranmanız aynı zamanda halkımızda tetikleme meydana getiriyor ve Başbakana hizmet imknı sunuyorsunuz.Yğto

Yorumu oyla      54      56