YORUMLAR
Toplam 18 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 20 Şubat 2011 Pazar 23:55

ben bu şahsi yakınen tanıyorum bööle resimlere alaksı olmayan bi devlet büyüğüdür konumu itibari ilede devletin üst düzey görevlisidr.eğerki gerçeklik payı olsaydı haber kanalları eminimki bu haberi es geçmezdi bekir bey dinine çok bağlı bi şahsiyettir.lütfen kişi hakkında detaylı bilgi almadan karalamayalım.araştıralım doğruluğunu

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 29 Eylül 2010 Çarşamba 12:10

gün gelecek bu pravakasyonların hesabıda verilecek haburdaki türkiyeye tecavüzü seyreden milletim

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 28 Eylül 2010 Salı 01:09

e neyse başka ülkelerde bu işi giyinik yapıyorlarda olay pespayeleşmiyor.patlatın kanal borularını hiç durmadan nede olsa camı açmazsanız mahallenizin dışkısı ayakkabınıza bulaşmaz.S.A

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Eylül 2010 Cumartesi 04:15

Aaa ne yapmiski adam sanki sehide kellemi demismis kimin yanindan cikmismis hangi otelciyle birlikteymismis... Yüreginiz gücünüz varsa adam gibi konusun söyleyin söyleyeceklerinizi yaaa - bizim milletimizde onla bunla yatmak gayet normal hale gelmisya pesssss söyleyecek söz bulamiyorum size - sadece sunu diyorum:::: Zina Binayi yikar - unutmayin

Yorumu oyla      59      53  
Misafir 14 Eylül 2010 Salı 13:56

bu olaylar cubıdıde saklıdır baykal efen di ya bugun gel ya hiç gelme cubıdı üzgunum üzgunuz ben kımım hıııııııııç

Yorumu oyla      53      53  
Misafir 11 Eylül 2010 Cumartesi 12:24

insanların yatak odasınada girer bu kokuşması yakın olan zihnıyet bunların kendi karılarına bile güveni yoktur inceleme yapsan böyle çıkar kesin

Yorumu oyla      67      49  
Gerçekvatandaş 9 Eylül 2010 Perşembe 19:59

(2) O “birisi” bi vakitler baygın halde hastaneye getirildiğinde, kapısı kilitli kaldığı için camı kırılıp çıkarıldığı makam aracına bindirilmeden önce, nerede ve kimin yanında rahatsızlanmış?.. O “birisinin” hanımı, neden o otel sahibesi sosyetik güzel hatunla konuşuyor diye Çankaya semtinde ikamet eden kankası lady’e küsüp selamı sabahı kesmiş?... Yarası olan varsa, bu sorularımdan gocunup susar ve pısar; eğer aslı yoksa en sert dille yalanlar ve haberi üretenlere veryansın edip haklarında gereğini yapar… (Laf aramızda; bu soruların yanıtını veren haberler bir yıldan fazla bi süredir internette son derece yaygın dolaşıp duruyor ama bu güne dek O birisinden çıt çıkmadı nedense..)

Yorumu oyla      94      51  
Gerçekvatandaş 9 Eylül 2010 Perşembe 19:59

(1) Ben de konuşmayacaktım ama ReCep beyin mitinglerde Baykal için sarfettiği sözler ve MHP ye yıpratmaya yönelik kasetlerin piyasaya sürülmesi karşısında dayanamadım, şimdi yeri de zamanı da geldi.. İşte size internette dolaşan (Günahı vebali haberi yazanlara ait) iddialara dayalı bi kaç soru; Ankara’da köklü bi otel’in sahibi sosyetik güzel, eşi öldükten ve dul kaldıktan sonra işleri yürütemeyip battığı halde, hangi siyasi liderle görüşmeye başladıktan sonra, nasıl kısa sürede toparlayıp da eski varlığından bile fazlasına kavuşmuş ve neden başı açık iken örtünüp tesettüre girmiş?..

Yorumu oyla      100      51  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 19:48

Yatmış , videosu çıkmış da ne olmuş? Oferle otelde pazarlık mı yapmış? Gemicik mi almış nereden kazanıldığı belli olmayan paralarla ? Ya da devletin kuruluşlarını haraç mezat yabancılara mı satmış? Telekomu iki yıllık net karı karşılığında özelleştirmiş falan mı? Ne yapmış bu MHPli? Öcalan'a sayın falan mı demiş ya da şehitlere kelle mi demiş? Ya da Irak'ta Müslüman kadınların ırzına geçilirken hiç ses çıkarmayıp Gazze için gözyaşı dökenlerden mi imiş? Tu kaka ,ne kötü adammışın sen yav böyle?

Yorumu oyla      74      51  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 19:22

Uzan'ların elin de bu tip kasetlerin çok olduğu istediklerini bunlarla tehdit ettiği biliniyor,şimdi 2.Uzan olayı da bu olmalı,ama ne olursa olsun refarandum da HAYIR diyeceğiz,AKP'nin yaptığı anayasaya güvenmiyoruz,milli iradeye saygı duymadan yapılan anayasa yanlıştır,işte bu yüzden HAYIR.

Yorumu oyla      67      50  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 19:19

AKP'liler dikkat etsin de onların da kasetleri ortalığa serilmesin,hem AKP iktidar da dolayısıyla bu kaset meraklılarını bulup ortaya çıkarıp cezalandırmakta onların işi,oturup kasetleri seyredeceklerine görevlerini yerine getirip suçluları bulsunlar,halk onlardan bunu bekliyor,aksi hal de AKP'yi suçlayacağız.

Yorumu oyla      68      50  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 19:04

eyvah ki akp ye ne eyvah, akp her zaman yol açan oluyor bu konularda ve yarın kendisine yapılacaklar için yol gösteriyor, akp nin videoları yoktur dimi hiçç? ruslarla falan yada masaj salonlarında? kimin eli kimin cebinde falan? bi kaç sene sonrayı görür gibiyim... Flaş flaş flaş akp eski bakanı veya milletvekili bilmemnenin bilmemne görüntüsü vs. gibi haberler :) Akp de bunun farkında o yüzden gücünü kaybetmemeye çalışıyor, zayıflayanı yıkarlar, yıkarlar demiyorum yıkarlarrrr

Yorumu oyla      61      49  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 18:37

Bu görüntülerin partilerin iç hesaplaşmasından kaynaklanmadığı mhp li eski vekilin video su ile netlik kazanmıştır.En azından benim için öyledir.Şu an için bunun tek sorumlusu hükümet gibi gözüküyor.hükümetin de kendini aklaması için kendi bünyelerinden birisinin videosunuda internete vermeleri gerekir.

Yorumu oyla      58      51  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 17:25

burda bazı arkadaşlar adam erkek merkek yazmış ne olmuş yani felan filan bu heriflerin evli barklı olduğu çoluk çocuk sahibi olduğu kimseyi ilgilendirmiyor toplumun ne kadar yobazlaştığı burda yorum yazanlardan belli oluyor o kişinin eşi çocuğu ne hissediyor acaba sorarım burda yorum yapanlara vatana millete nasıl hizmet edecek bu zihniyet topluma mal olmuş bu sözde siyasilere nasıl güveneceğiz bugün karısını altadan yarın memleketi aldatır yazık yazık at gözlüklü yobazlara yazık.

Yorumu oyla      58      50  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 14:41

bekir bey de erkektir. aLAN RAZI VEREN RAZI. HELAL OLSUN. skreterini mebus mu yapmış? şimdi bizde başlamayalım refahlıların hikayelerine.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 12:45

Boşa çaba ... Bu tür kasetlerle hiç bir yere varılamayacağını kasetleri yayınlayanlar hala anlayamadı. Ne MHP ne CHP ne kasetlerde görüntüsü olanlar bu görüntülerle küçülmez de büyümez de. Bir yurttaş olarak ne Aksoy'un ne bir başkasının cinsel hayatı beni ilgilendirmiyor , ilgilendirmediği gibi başkasına da bu konuda .ok yemek düşüyor. Ben vatana millete hizmeti olmuş mu , bu ülkede taş üstüne taş mı koymuş yoksa ülkenin eserlerini peşkeş mi çekmiş , satmış mı , yemiş mi ona bakarım !

Yorumu oyla      69      50  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 12:18

Kasetlerin nereden ve nasıl çıktığı hakkında şüpheleri olanlar bu olaylarda darbe yiyen Turgut Altınok'un başına gelenleri ve kimin çıkar sağladığını iyi düşünsünler. Ben pek çok hakim ve AKP mensubunun bu yolla dizginlenip ayaklarına zincir vurularak köleleştirildiğini tahmin ediyorum.

Yorumu oyla      67      49  
Misafir 9 Eylül 2010 Perşembe 12:13

Nasıl bir ülke olduk. Genel evde bile yatağın olduğu odaya mahremiyet vardır. Demek ki bu çekimleri yapan insanlar eşlerin cinsel hayatlarını, hatta ne pozisyonlarda birbirlerine yaklaştıklarını bile en ince detayına kadar takip ediyorlar. Bu bir hastalıktır, AKP iktidardan gitse de, kendilerine sağlanan özel olanaklar yok olsa da bırakamaz bu sefer en yakınlarına rahatça girip çıktıkları yere yönelirler.

Yorumu oyla      64      49