YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
aslı 7 Temmuz 2010 Çarşamba 10:50

sayın atilla, bir ufak katkı yapayım. İlgili fabrikayı hernekadar Gübretaş almış gibi söylensede, aslındca alanların ismi açıklanmayanlar olduğunu ileride göreceksiniz. işin en ilgincide, beş kuruş vermeden bu fabrikayı alanlar, sözde sahibi oldukları hissenin %1 ini 50-60 milyon dolara Gübretaş a satarak bir de üste harclık aldılar!.... Hadi bu sorulara siyasiler cevap vermiyorda, sermaye piyasası ne yapıyor acaba.

Yorumu oyla      54      49  
sabriye 2 4 Temmuz 2010 Pazar 12:05

sırrı denip TOZLU RAFLARDA yer alıyor.Bu yönde yapılacak bir soruşturma olsa bilede,ZAMAN AŞIMIYLA BİRLİKTE olaydan tamamen sıyrılınıyor.Umarım açıklanır diye umud etsemde bir yandan,halazırda bizim bildiğimiz ve aklımızın bir köşesinde tuttuğumuz onca DEVLET SIRRIDA AÇIKLANMAYI BEKLİYOR!sn Atilla kardeş paylaşımınız için var olun.Bekleyelim görelim...

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 1 4 Temmuz 2010 Pazar 12:01

Acaba bu sır gibi,devleti idame etme kurumunda,MİLLETTEN SAKLANAN daha ne gibi sırlar var sn Atilla kardeş?Desenize gene anlamsız ihtirasın,gene anlamsız zenginlik veya kuvvet savaşının ATEŞİ sarmış iktidarı;ki gerçekte SIRSA eğer,bir taraf tutulduğunda,zihnin bir köşesiyle bile bir tarafın desteklenmesi,artık kendisininde o parçadan olduğunun kanıtıdır!Oysa sözle söylenince evet YOLSUZLUKLARA,HAKSIZLIKLARA SON VERİLECEK deniyor,ama EYLEME gelince bunlar destekleniyor,üstüne üstlükte DEVLET

Yorumu oyla      53      49  
solcu 19 Haziran 2010 Cumartesi 15:09

ahmet bey o kadar insanın hakkını yedi tabi hulki beyinde daha ne yüzle böyle açıklamalr yapabiliyor şaşırıyorum. insan önce aynada kendine bakmalı sonra karşısındaki insanları eleştirmeli. şahsen ahmet beyin yaptığı eleştiri değil çok büyük bir ayıp. bana hiç samimi ve içten gelmiyor. önce ahmet bey yanındaki o kadar kişinin vebalini ödesin onlardan helallik alsın sonra başkalarına hakkını helal etmesin.

Yorumu oyla      53      49  
Sertel 18 Haziran 2010 Cuma 15:29

Bazı haberlere yaptığımız yorumu önce yayınlayıp,birkaç dakika sonra SANSÜRLERCESİNE kaldırmanızı eski bir meslekdaşınız olarak KINIYORUM...

Yorumu oyla      53      49  
SEYMEN BEYİ 17 Haziran 2010 Perşembe 23:41

BOTAŞ'ın devlet kuruluşunun Jersey adalarında açtığı sözüm ona temsilcilikte kaç kişi çalıştırdığı, bunların kimler olduğu, oraya gidip gitmediklerini, aldıkları maaşı ticari sır diye açıklamayanlar buna cevap verirler mi? kesinlikle hayır? Atilla Talat'ın takibini sürdürdüğü bu konu 2008'in haberlerinden arşivimde hemen buldum. Pek çok kez değişik yerlerde dikkat çektiğimi hatırladım ve en ilginçi bu üretim tesisinden bugüne kadar bir Torba Gübrenin bile Türkiye'ye girmemiş olmamasından.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 15 Haziran 2010 Salı 14:57

Enteresandır sayın Atilla'nın dillendirdiği olayı hiçbir basın organında görmedim ve açıkçası sayın Atilla nın sorduğu soruların cevaplarını bende merak ettim.Gelelim Art konusuna Bir yanım her ne düşünceden olursa olsun seslerin ayak oyunları ile kesilmemesinden yana ama diğer yanımda Çalıklar Atv grubunu alırken aldığı kredileri ve yandaşlığını sorgulayanların Bir sendika başkanı ve oğlunun hiçbir ticari faaliyeti yokken böylesi büyük bir servete sahip olmasını sorgulamamalarına takılıyor.

Yorumu oyla      53      49  
ateş 15 Haziran 2010 Salı 13:36

hulki'ye en güzel cevabı rahmetli ERHAN GÖKSEL canlı yayın programında vermişti...seçim sonunda göreceğiz demişti ve hulki seçim sonucunu görmüştü..farkındamısınız hiç samimi değil..

Yorumu oyla      53      49  
Platypus 14 Haziran 2010 Pazartesi 17:51

Gizli ortağın kökeni araştırılsa bir de bakarmışız arkasından İsrail çıkmış. Sonra sorarız neden o zaman sert çıktık adamlara diye.

Yorumu oyla      53      49