YORUMLAR
Toplam 19 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Bildiğini Bilen 28 Eylül 2009 Pazartesi 20:21

Voltaire ne demişti; “Düşüncelerine katılmıyorum, ama senin fikrini özgürce söyleyebilmen için canımı bile veririm”.. İşte demokrasi bu!.. Çok sesliliğin bulunmadığı yerde demokrasiden bahsedilemez… Eleştirir, karşı çıkar, yuhalar, lanet de okuyabilirsiniz bir medyanın yayınlarına… Ama (devlete ve millete karşı bir suç işlemediği ya da suç işlemeyi teşvik etmediği sürece) yazarının işine son verilmesini ya da o medya organının kapatılmasını istemek, demokrasi düşmanlığı yapmaktır... Bu ülkede demokrasi var sayılır ama hukuk ve bağımsız yargı gerçekten var (Bağımsız Yargı derken Mahkemeleri kastediyorum, adalet bakanlığına bağımlı, kural ve doğal olarak taraflı C.Savcılarını değil)… Doğan gurubu bilerek ve isteyerek vergi kaçırmış da cezayı hak etmişse, cezasını çekecek tabii. Ama bu duruma alkış tutup sevinmek de yanlış…

Yorumu oyla      53      49  
Propoganda Siteleri 23 Eylül 2009 Çarşamba 19:47

Gerçekler gizlenip Sansürlenemez. sizler de çıktığınız o mikrop dolu çirkefin içinde tekrar boy verip yok olacaksınız. Bu ülke ne devirler geçirdi, satılık medya hep ayakçılığa geriledi di geriledi..

Yorumu oyla      53      49  
kenan 18 Eylül 2009 Cuma 21:45

rauf atilla polat doğan grubunun borcunu faiziyle birlikte 4,5 milyar olduğunu yedi ay önceden yazmıştı.doğanlar bunu ciddiye almadı ama şuan durumları hiçte iyi değil.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 16 Eylül 2009 Çarşamba 13:52

gazeteyciyi özgür savaşçı ilan ediyorsanız sizkilere çakan gazeteciyede enazından tahammül göstereceksiniz.Ne zor şeymiş değilmi adil ve demokratik olmak:))bütün zevklerinizden sizi mahrum ediyor değilmi?evet kendinizi bir değerlendirin!!acaba siz bir duruşu ve etik değerleri olan bir insanmısınız yoksa ucuz bir politik holiganmı?yok bunun cevabını bana değil kendinize verin:)bu sizin kendi imtihanınız ve yargılamanız,ister mahkum edin kendinizi isterde beraat.iyi yorumlar..

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 16 Eylül 2009 Çarşamba 13:47

İnsan hayatında istikrarlı olmalı,bir duruş ve prensip sergilemeli.Eğer diktaya karşıyım diyorsanız başka bir diktayı savunmayacaksınız.eğer basın özgürlüğünü savunuyorsanız bazı yazarlara sövüp sevmediğiniz gazetelere paçavra deyip saldırmayacaksınız.işler sizin istediğiniz gibi giderken demokrasi havarisi kesilip rüzgar tersine döndüğünde demokrasi kandırmacadır demeyeceksiniz.80 darbesini yerden yere vurup kınıyorsanız,menderesi asanlara alkış tutmayacaksınız.sevmediğiniz cenaha küfür eden-

Yorumu oyla      53      49  
halk 16 Eylül 2009 Çarşamba 01:39

Amaçlanan buydu zaten, doğan grubuyla her türlü kirli işi ilişkiyi kuran akp, önce protesto ederek grubu halk önünde açık etti, ihale istiyorlar vermedik ondan böyle oldu dedi, sonra araziyi verip olayı örttü.. Sonra bu operasyonu yapıp halkın gözünde oh olmuş dedirtti.. Başarılı bir operasyon önceden hazırlandığı açık ve net... Kime verilecek konusunda ise adres belli Fettah Tamince ye... Kendisi kısa zaman önce söylemişti medya düşünyorum diye.. Fettah Tamince kimdir? Bi araştırın bakalım...

Yorumu oyla      53      49  
sevgi pıtırcığı -2- 15 Eylül 2009 Salı 21:29

takmaması,yapıyorum çünkü yapabiliyorum kibriyle davranması ve sivil darbesini yapıyor olması çok ürkütücü.Hiç bir tiran ilelebet kalamaz iktidarda ancak ahir ömrümün bu darbecilerin yönetimiyle geçmesinide istemiyorum.Doğan gurubunun uğradığı hışmı tamda bu sivil darbenin bir parçası olarak görüyorum.Kimki AKP iktidarına biat etmiyor başlarına ya engizisyon davası yada maliye geliyor.Bu maliye başka kimleri didikler?Niye insanlar gık diyemiyor?Bu yönetimin ismi demokrasimi oluyor şimdi???

Yorumu oyla      53      49  
sevgi pıtırcığı -1- 15 Eylül 2009 Salı 21:23

Doğan"ın nasıl biri olduğuu gayet iyi biliyoruz.Ancaklı...fekatlı cümlelerden ikrah etmekle birlikte, fekat Doğan bu sisteme gayet ii entegre biri.RTEda bu sisteme gayet ii entegre olmuş biri ve bu güçler tepişmesi olduğundan işin içinde namusla ilişkilendirilebilecek bir ufacık detay bile bulunmadığından Allah kahretsinki yine RTEna karşıyım.Tek tabanca olmak istemesi ve kendi zenginini,basınını vb yaratması ve bu yaratma,oluşturma aşamasında hak,hukuk,moral değerleri gibi hiç bir şeyi

Yorumu oyla      53      49  
Aslıhan 15 Eylül 2009 Salı 17:26

Hürriyet acaba hangi yandaşa veya candaşa kamu bankası kredileri ile hediye edilir???

Yorumu oyla      53      49  
Cem 15 Eylül 2009 Salı 14:21

Ülkeye bak ulkeye. Bunun adı demokrasi mi faşizim mi? Bir taraftan kamu bankası kredisi ile alınan atv ve sabah, diğer taraftan devlet imkanları kullanılrak batırılmaya çalışılan bir grup. Demokrasinin yerleştiği bir ulkede bu bir çok kelleyi götürür. Ama burası Türkiye herşey olur. Buna dur diyecek birileri çıkıncaya kadar bu kervan boyle yürür.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 15 Eylül 2009 Salı 13:16

Eğer bu tavır ve uygulama salt hukuk ve adalet adıan yapılıyor olsaydı,bende büyük bir zevkle alkışlardım ama bunun böyle olmadığını biliyorum.dün doğan gurubuna bu ayrıcalıkları sunan ve hertürlü yolsuzluğuna zemin hazırlayıp görmezden gelenler bugün salt ters düştükleri ve çıkarlarına hizmet etmediği için bu yaptırımları uyguluyorlar.olaya sonuç bağlamında bakarsak bencede doğan bunu hakketti,ama detaylar okadar sevimli ve masum değil.böylesi kirli ilişkiler beni herzaman rahatsız ediyor.

Yorumu oyla      53      49  
Diyojen 15 Eylül 2009 Salı 08:54

Yazık olmuş vah vah çok üzüldüm adam o kadar parayı nerden bulacak türkiyede yolunacak kaz da kalmamış ne yapacak adam bu krizde nerden bulacak bu kadar parayı. Kimsenin dokunulmaz olmadığı bir türkiye yarattığımız zaman, işte o zaman adalet hak hukuk insan hakları gelir türkiyeye.

Yorumu oyla      53      49  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 15 Eylül 2009 Salı 03:42

Milliyet`den Bir Arkadasada Asagi Yukari Ayni Konulari Yazdim!!Ama Oda"Suan Bu Konular Tehlikeli""Her Konu Belgeli Olursa Belki Ileride Ilgilenebiliriz Demisdi"!!Konu RTE ve Ekibinin Yaptiklari-Götürdükleri Idi!!Rüsvet Konusunda Kastelli`ye(Cevher Ozden)Ait Cok Güzel Bir Söz Kulaklarimda Cinliyor"Rüsvetin Belgesi mi Olur Pezevenk"!!Sanirim Herkes Hatirliyacak-Ozelde Sizler!!Herkes Bilsin Ki RTE,A.Dogan`nin,Namaz Kilan-Kuran Okuyan-Daha Cok Allah Diyen-Allah`siz Müslüman"VERSIYONUDUR"!!.Buyurun!.

Yorumu oyla      53      49  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 15 Eylül 2009 Salı 03:28

Dayanamadim Devam Ediyorum!!¨.Sayin Atilla Biliyoum Siz Ugur Dündar`i Seviyorsunuz!Bilmiyorum Niye?!Benimde Takdir Ettigim Cok Calismasi Var Tabiki!!.Onceki Yazilarda"IHBAR"dedimde Oradan Aklima Geldi!Son Genel Secimlerden Yaklasik 1-1,5 Ay Once sayin Dündar Bir Kac Yazi Yazdim Ama Malesef Cevap Alamadim!Bilemiyorum Neden?!Tabiki Siz Cevaplayin Diye Yazmiyorum!Malum O Zamanda Maliyenin Kiskaci Vardi!Ve Unakitmazi Yere Goge Sigdiramiyorlardi!!Ondan Olsa Gerek Yazdiklarim Ilgilerini cekmedi!!!-

Yorumu oyla      53      49  
sakin 15 Eylül 2009 Salı 03:19

valla karanlık doğan'ın tansiyonu yükselir mi yükselmez mi bilemem ama bildiğim bir şey varsa o da kendisinin bu milletin tansiyonunu milliyet'i satın aldığından beridir hiç düşürmediğidir! bakalım bu tansiyon ne menem birşeymiş kendisi de tadına baksın biraz da! basın özgürlüğüymüş! hangi basın? ne basını? türkiye'de basın mı var yoksa "baskın basanındır" düsturuyla çalışan bir "açıkgözler topluluğu" mu var? bir grubun elinde 50 tv,50 gazete,50 dergi olursa istediği havayı çalar ve oynar!

Yorumu oyla      53      49  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 15 Eylül 2009 Salı 03:09

Tek Kurus Odemeden Al!!3,5 Milyar Dolar`a Sat!!Oh Ne Güzel!!Bu Islerde Olanlar Malesef Aldiklari Komisyonlarla"YAT"larinda Yasamaya Devam Ediyorlar!!"Günes"leniyorlar mi?"Tan(y)er-i"nimi Bekliyorlar Bilinmez?!!Yoksa"YILMAZ"vede"MESUD"Bahtiyar`lar mi?!Tabiki"DENIZ"leride Unutmamak Lazim!!Ama Onun Bir Sucu Yok!Cünkü"ONLARA"Ozal"BU SISTEMI OGRETTI"!"BAYKAL"Gölü Kendini Hep Böyle Savundu!"BIZ MASUMUZ"OZAL Bize"YEMEYI OGRETTI"!"Ne Yapalim Kardesim!Birkere Bu Isleri Ogrendik"!!Simdilik Yeter Dostlar!.

Yorumu oyla      53      49  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 15 Eylül 2009 Salı 02:53

Yok Yok Yapamiyacagim"IHBAR"Hattiniz Bana Göre Degil!!Ben Yine Sirasi Geldikce!!Konular Olusdukca!!Bilgimiz Dahlinde"YORUM"lara Devam Edelim!!Bu Saatden Sonra Adimiz"MUHBIR"e Cikmasin!!"OZGUR"ce Yorumlarimizi Yapiyoruz!!Ilgisiz"ILGILILER"de Dikkatlerini Cekecek Sey Görürlerse"GEREGINI"Yapsinlar!"BAYRAM"Ederiz!!Bazilarinin Zannettigi Gibi"KORKMAYIZ"!!"BEKLIYORUZ EFENDIM"!.A.Dogan`in Sadece"DIS BANK"Operasyonu Bile Onun Ipinin Cekilmesine Yeterde Artar Bile!!Oyle Degil mi?!Tek Kurus Odemeden Al!!.

Yorumu oyla      53      49  
Yeni ve Eskiye Dair Ne Varsa!!. 15 Eylül 2009 Salı 02:41

Sayin Atilla HerZaman ki Gibi Süpersiniz!!Tebrikler!!..Ama Inanin A.Dogan`a Bu Yapilanlar!Yapilacak Olanlarin vede Yapilmasi Gerekenlerin %1 Bile Olmadi!!Oyle Ya Tefecilikden Buralara Gel!Devlet`i Organize Bir Sekilde Soy!Kimsenin Aklina Dahi Gelmiyecek Hertürlü Melaneti Yap!Sonra Masum Rolleri`ne Soyun!!Size Bir Tüyo Simdiden Benden!Arkasindan da"KOC"Gibi Firmalar Geliyor!!MasaAllah-Allah Nazardan Saklasin!!!.Ondan Sonrasi Süpriz Olmasa Gerek!!Isterseniz Onuda"IHBAR"Hattina mi Yazayim?!!..

Yorumu oyla      53      49  
VATAN KURTARAN ŞABAN 15 Eylül 2009 Salı 01:05

Yazık yahu adama, bıraksaydılarda vergi kaçırmaya devam edip,ülkeyi soyma endüstrisini genişletmeye devam etseydi.

Yorumu oyla      53      49