YORUMLAR
Toplam 27 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
taraf03 13 Eylül 2009 Pazar 12:44

Seni sevme nedenim inan bu açıkça yazıların ve ülkene bağlılığın sevgili attila yazıların anlamı ve içeriği çok isabetli terekkürler bolvadinli

Yorumu oyla      53      49  
OWLEYE 11 Eylül 2009 Cuma 18:11

Bir medya grubu ile bir devlet reisi metres ilişkisine girebilir benim memleketimde..,bir köşeyazısına köşe dönülebilir ya da tayininiz köşebent kafalı idarecilerce, uygun görülebilir.Dul kalmış medya patronu neler hisseder, kim bilir ?

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 11 Eylül 2009 Cuma 16:24

BURADA GÜNLERDİR YAZILMIŞ SON YORUM BENİMKİ SEBEBİ NE BİLİYORMUSUNUZ?BİLİYORSUNUZ BENCE:))EĞER BU YORUMUMDA HAKTAN ADALETTEN VE DEMOKRASİDEN YANA OLUPTA DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ SAVUNMAK YERİNE SÖZÜ GEÇEN YAZARLAR ALEYHİNDE YAZSAYDIM BU KÖŞE BANA YAPILAN SALDIRILARLA DOLU OLURDU AMA ŞİMDİ KEYİFLERİ KAÇMIŞ:))BURADA HER YAZDIĞIM YORUM SONRASI BANA HAKARET EDİP SALDIRAN KİŞİLERİ ENGELLEMEK YERİNE MALESEFKİ EDİTÖR KARDEŞLERİM BENİM CEVAP HAKLARIMI SANSÜRLÜYORLAR.AMA OLSUN KİM HAKKI SAVUNMAK KOLAY DEDİKİ?

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 10 Eylül 2009 Perşembe 13:08

baskıcı ve hazımsız tavır militancadır.bu bağlamda ben bu bahsi geçen yazarların susturulmaya ve tasviye edilmeleri çabasına sonuna kadar karşıyım.bir ülkede muhalif sesler ve fikirler sansürleniyorsa o ülkede demokrasiden ve hukuktan bahsedilemez.biz burada onyıllardır ülkeyi dikta ile yöneten güçlere ve oluşumlara muhalefert ederken yeni bir dikta yapılanmayı destekleyip alkışlayacak değiliz.eğer ülkemizde özgürlük ve demokrasi istiyorsak bu yazarlara destek olup bu baskıya karşı durmalıyız.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 10 Eylül 2009 Perşembe 13:04

Daha öncede yazdım;bekir coşkun,e.çölaşan ve özdili uslupları ve saplantılı saldırganlıklarını sevmiyorum.ama bu yazarların hakaret ve aşşağılama içeren tarzlarını es geçersek muhalif türdeki yazılarının devamına sonuna kadar destek veriyorum.siz bir yazarı sevmeyebilirsiniz,fikirlerine katılmayabilirsiniz ama her sevmediğiniz yazarın yada fikirlerin sansürlenmesini yada ezilmesini istiyorsanız siz bir dikta yanlısı militansınız demktir.militanlığın sağcısı solcusu dincisi laiki olmaz.her-

Yorumu oyla      53      49  
zort 10 Eylül 2009 Perşembe 11:45

bekir coşkun yazılarını hasretle bekliyorum.yaz benim dürüst şaibesiz yazarım.bak arkadaşın ne yazmış bu gün.SEN İSTANBULSUN BÜYÜK DÜŞÜN.tabiki büyük şehrin can kaybıda büyük olur.şehitlere kelle diyenlerin bu kayıplara ne diyeceğini merak ediyorum.herhalde yağmur telefatı derler.SELAM OLSUN SİZİN GİBİ YAZARLARA

Yorumu oyla      53      49  
zort 10 Eylül 2009 Perşembe 10:49

valla bu adamlar geçmiştede en sıkı muhalifti şimdide en sıkı muhalif.bu adamlar açık gördümü yazar.tuvaletin kapısına bile yazar.bu adamları hiç bir allahın kuluda engelleyemez çünkü adamlarda mangal gibi yürek var.bu adamlar yazsın bizde okuruz.birileri bu adamlar tasfiye olsun diye kendilerini yırtsalarda paralasalarda bu adamlar okunur.kimse kıçını yırtmasın bu adamların bayağı okuyanı var hemde azımsanmayacak kadar.nasılki m.şevket eygi sevilerek okunuyor bu adamlarda okunur.

Yorumu oyla      53      49  
halil gürsoy 10 Eylül 2009 Perşembe 05:32

sn. bekir coşkun türk basınının yüz akıdır. aydın doğanın onu kovması alçalmanın son aşamasıdır... sanırım bundan sonra doğan medya çukurlaşmaya başlayacaktır. içine düştükleri çirkef çukurunda da hep birlikte boğulacaklardır... birde numaradan haca gidiyorlar!... yeni jenerasyon takıyeciler..

Yorumu oyla      53      49  
AYDIN DOĞAN..TAYYIP 10 Eylül 2009 Perşembe 00:52

İSTEDİ ŞAK DİYE GÖZCÜYÜ KAPATTI..ŞAK DİYE ATAR BU YAZARLARI..PAZARLIK YAPACAK VERGİ BORÇ KALDIR DİYECEK..KATIKÇI KAVGASI ÇOOK GÖRDÜK..N.D

Yorumu oyla      53      49  
okuyucu 9 Eylül 2009 Çarşamba 23:25

sayın Aydın DOGAN bir zamanlar ne diyordu, mesut ziyarete geldi onu pijamalarımla karşıladım karşılıklı birer kahve içip yapacaklarnı söyledim.(Mesut dediği o zaman ülkenin başbaknı olan rizeli mesut dan bahsediyor) bu ülkede yetimim parası ile han hamam sahibi olanlar hesabını bir gün verecekler.

Yorumu oyla      53      49  
Köşeleri tutmak 9 Eylül 2009 Çarşamba 17:35

köşe dönme konusunda uzmanlaşanlar şimdide muhalif gazete köşelerine göz dikmiş durumdalar.Muhalif ekranları karartamasalar, gazeteleri kapatamasalar bile yazar ve programcıları hedef alıp, işinden ediyor ve seyirci- okuyucu kitlesini cezalandırıp, kendi köşelerinden nisbet yapıp rahatlıyorlar dalkavuk yağlamalarıyla, ama gerçek gün gibi ortada kral çıplak.

Yorumu oyla      53      49  
yıldız 9 Eylül 2009 Çarşamba 17:22

Doğan grubuna kesilen fatura deniz feneri haberidir.

Yorumu oyla      53      49  
serim kutlu 9 Eylül 2009 Çarşamba 16:27

Hurriyet gazetesinin bu hale gelmesi daha dogrusu getirenlere yaziklar olsun BEKIR COSKUN UN gitmesiyle gazete komada oburleride giderse hurriyet gazetesinin ruhuna fatiha EMIN COLASAN DAN sonra ben basta ogazeteyi hic bir arkadasim almadi cakma hacilar gazeteyi bitirdiler yazik cok yazik HURRIYET E bir fatiha

Yorumu oyla      53      49  
CİNGÖZ RECAİ 9 Eylül 2009 Çarşamba 15:45

AKEBE İKTİDARINZ ÇAKTIRMADAN DESTEK VERİRMİSİNİZ.EMİN ÇÖLAŞAN'I AKAPE İSMİYOR DİYE İŞTEN ÇIKARIRMISINIZ,ELDE VAR SIFIR.AKEPE YE KİMSE YARANAMAZ.BUNU UNUTMAYIN.ONLARIN GÖZLERİ DOYMAZ.DEVAMLI İSTERLER.ONLAR TAMAMEN YANDAŞ MEDYA İSTER.NE OLDU İŞTE AĞZINIZLA KUŞ TUTSANIZ YARANAMAZSINIZ.GÖZÜNÜZÜ KAPATIP YANDAŞ OLMANIZ İSTİYORLAR.DEMOKRASİ Mİ?APTAL OLMAYIN NE DEMOKRASİSİ.NE ZAMAN VARDI Kİ....

Yorumu oyla      53      49  
CUMBADAN RUMBAYA 9 Eylül 2009 Çarşamba 15:40

BU YAZARLARA,YAZAR DEMEM DİYENLER DİKENSİZ GÜL BAHÇESİ SEVDALILARIDIR.UTANMIYORLARDA.İKTİDARIN HER YAĞTIĞINI ONAYLAYAN YAZAR'A YAZAR DEĞİL YANDAŞ DENİR.BU TİP İNSANLARA BİR EYLEM YAPACAĞIM,GÖKTEN YAĞMUR YAĞDI DİYECEKLER.UTANMA DUYGULARINI KAYBETMİŞLER.UTANMAK LUGATLARINDA YOK..KALMAMIŞ...

Yorumu oyla      53      49  
okan 9 Eylül 2009 Çarşamba 14:20

bunlar zaten gazteci değilki tetikçi olarak kullanılan kişiler .bunlar için iş bitmez başka gazteye geçerler orada patrona yalaklık yaparlar yıllardır aydın doğanın hırsızlıklarını niye yazmıyorlardı bunlar şimdi mi dürüst oldular.bırakın bu ayakları saf solcular yer bunları.

Yorumu oyla      53      49  
oğuz tolga 9 Eylül 2009 Çarşamba 14:11

Siyasi islam bunları yemiyormuş değil mi? Trabzonda ""Akıl külahda bir çividir,bir sert darbede akıl kafaya girer ama can çok acır""derler. Naber akıl kafaya girer mi dersiniz? Holding olarak Boş yere ağlamayın safınızı tutun. Tuttuğunuzu sandığınız saf siyasal islamın şeyiymiş bugüne kadar, farkında mısınız?.

Yorumu oyla      53      49  
Oğuz Tolga 9 Eylül 2009 Çarşamba 14:11

Ertuğrul abimizin yazıları,umre seyahatleri ve başbakan güzellemeleri de biliniyor.Bu örnekleri arşive inersek yüzlerce yapabiliriz kolaylıkla.Peki Doğan Grubu ders alırmı?Almaz?Çünkü özellikle Hürriyet ve Radikal vs,hala en büyük okuyucu grubunun medeni insanlar olduğunu unutmuş gibiler.onlar sanıyor ki AKePe aleyhine yazarlarsa hem okuyucu artar hem de AKePe nin hoşuna giderler.Değilmiş değil mi?Doğan Grubunu laik Atatürkçü ve Cumhuriyetçiler okuyor onlar reklam veriyor oreklamlardan etkileniy

Yorumu oyla      53      49  
Oğuz Tolga 9 Eylül 2009 Çarşamba 14:09

Ertuğrul abim hamdolsun Mekkeden çarpılmadan döndü ama meğerse cezayı burada çekmesi öngörülmüş.Eh allah büyük. Sen AkePe yalamalığı yapacam diye oralara git gel.Bir araba tatava yaz.Allah çarpıyor valla belli çarpıyor.Şikayet etmesin,Petrol Ofisi cezası ve Hilton arazisine insaat yapmak için Doğan Holding'in yaptığıhükümet yalakalıkları ortada.Emin Çölaşan'ın bile Tayyip Erdoğan uğruna işten atılması da.... Ertuğrul abimizin yazıları,umre seyahatleri ve başbakan güzellemeleri de biliniyor.

Yorumu oyla      53      49  
kenan 9 Eylül 2009 Çarşamba 12:23

Bencede sayın BAYBARS, bu memlekete Altan ailesinden, hasan cemal den, Akif beki den,cengiz çandar dan,şamil tayyar dan, emre aközden den,ali bayramoğlundan, nazlı ılıcak tan ne hayır gelirse gelir. bu yazarlarımız varken sırtımız yere gelmez türkiyenin evvelallah :::))))

Yorumu oyla      53      49  
yılkesen 9 Eylül 2009 Çarşamba 12:00

tek tipcilik ve tetikcilik birbirine akraba iki kavram. habercilik ve ispiyonculukda öyle bir şey. medya ve malcılık da benzer şeyler. doğan ve erdoğan da keza öyle. bundan bir kaç hafta önce malum cemaat gazetesinin genel yayın yönetmeni buyurmamışmıydı? medyadan bazıları tasfiye edilecek diye? aldatma ve kandırma pipisi ve yolarkadaşlarına kim muhalafet eden ve ayakbağı olan kim varsa gücü yettiği ve sırası geldiğine kanaat getirdikleri herkesi tasfiye etmeye devam ediyorlar. amaaaa...

Yorumu oyla      53      49  
hulya 9 Eylül 2009 Çarşamba 10:10

Eeee ne yapalım biz de HABER TURK alırız :)))

Yorumu oyla      53      49  
Adil Tarafsız 9 Eylül 2009 Çarşamba 09:51

Zaman kötü, ama bunlar da geçecek. Ülkemin AYDINLIK yüzlerine tetikçi diyecek kadar gaflet, dalalet ve H....T içinde yüzenler gün gelecek bu sözleri yüzlerine vurulduğunda utanacak SURAT bulamayacaklar. Çocuklarına verecek cevap bulamayacaklar, işte o çocuklara acıyorum. Babalarının yaptıklarından, söylediklerinden utanacak o günahsız çocuklara acıyorum. Allah o babaları islah etsin.

Yorumu oyla      53      49  
okan 9 Eylül 2009 Çarşamba 09:03

bunlar zaten gazeteci değiller ki birer tetikçi

Yorumu oyla      53      49  
baybars 9 Eylül 2009 Çarşamba 08:44

memlekete hayır bu gazetecilerden gelecekse gelmez olsun

Yorumu oyla      53      49  
gezgin 9 Eylül 2009 Çarşamba 08:32

aydın yani doğan medya ismi geçen yazarların işine son verdiği gün bağımsızlığına gazeteciliğe veda etsin çünkü yok olmaya mahkumdur.

Yorumu oyla      53      49  
larem 9 Eylül 2009 Çarşamba 01:23

Akp nin iktidara gelmesinde Aydın Doganın çok destegi vardı.Kayıkçı kavgasıda çok yaptılar.Emin Çölaşanı kovdugu zaman hata yapmıştı.Seyredelim bakalım ne olacak? Türkiyenin sistemi degiştiriliyor.İyi uykular Türkiye.

Yorumu oyla      53      49