YORUMLAR
Toplam 31 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Engin 12 Aralık 2009 Cumartesi 09:27

Türkeş zamanında ne olduğunu söylemiş. Fazla söze gerek yok ve yeri şimdi zaman gazetesi; peşine de Tarafa geçer diğer fetullahçılar gibi

Yorumu oyla      19      10  
HILLOZ 28 Şubat 2009 Cumartesi 21:02

Muhteşem bir karışım,DÜNYANIN EN İYİ KİMYACILARI BUNDAN DAHA İYİ BİRŞEY YAPAMAZLAR !

Yorumu oyla      18      10  
Faik Aşçı 6 Nisan 2008 Pazar 

Bir söz vardır arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.Türköne arkadaşlarını saymış kimler muteber kimler değil.İşte fazla söze gerek bırakmayan bir entel? portresi.Her şeyde olduğu gibi Türkiyedede entelliğin b..unu çıkarıldığının kanıtı.

Yorumu oyla      19      10  
benderdemez 1 Nisan 2008 Salı 

Türklere sembol olacak ;Türklerin sempati duyduğu bir kaç hayvan önerebilirim : Leylek ;Turna ;hatta belki de At

Yorumu oyla      18      10  
Mehmet PARLAR 24 Şubat 2008 Pazar 

Mümtaz'er Türköne,"geçmişte ülkücüydüm"diyerek,"kurt Türk Milletini temsil etmez""Diyarbakır'ın adı AMED olsun"gibi yazılar kaleme alıp,kamuoyu nezdinde "ülkücü entellektüel türköne'den şok açıklamalar"şeklinde altyapı oluşturarak ÜLKÜCÜ CAMİAYA ZARAR VERMEYE ÇALIŞMAKTADIR.TOPLUMDA "ÜLKÜCÜLERDE BÖYLE DÜŞÜNÜYORMUŞ"GİBİ BİR ALGILAMA MÜMTAZER BEYEFENDİNİN HİZMET ETTİĞİ MİSYONUN EKMEĞİNE YAĞ SÜRECEĞİNDEN SÜREKLİ GEÇMİŞTE ÜLKÜCÜYÜM AYAKLARINA YATMAKTADIR.ŞU GERÇEK UNUTULMAMALIDIR Kİ;ÜLKÜCÜLÜK ÇIKILAN YOLDAN BİR DAHA DÖNÜLMEMESİNİ GÖZE ALMAKTIR.BİR SONUÇ DEĞİL,SÜREÇTİR.ESKİ-YENİ GİBİ SIFATLAR ABESTİR.YA ÜLKÜCÜDÜR YA DEĞİLDİR.YİNE EN GÜZEL CEVAP OLUR KENDİSİNE ÜLKÜ OCAKLARINDA GÖREV YAPTIYSA İYİ HATIRLAR"ÜLKÜCÜLÜK ŞEREFTİR,ŞEREFTEN TAVİZ VERİLMEZ!..."

Yorumu oyla      18      10  
SİNAN DİRLİKOGLU 20 Şubat 2008 Çarşamba 

HER DEVRİN ADAMI OLMUŞ HER İKTİDARDAN NEMALANMIŞ TİPİK BİR DEVİR ADAMI İŞTE NE ENTELLEKTÜELİ. DEVRE VE ZAMANA GÖRE SÖYLEM GELİŞTİREN BİR GLADYOCU BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. AMERİKA YA DA SÖVEMEZ. SÖVSE DE İNCİTMEZ, MERAK ETMEYİN.

Yorumu oyla      18      10  
Engin I. 29 Ocak 2008 Salı 

Ülkücü olduğu konusunda yalan söylüyor. Ülkü Ocakları tarafından yalanlanmıştır yöbeticiliği filan. Zaten ülkücü adamın AKP'de işi olmaz.

Yorumu oyla      18      10  
Sinan Yaman 23 Ocak 2008 Çarşamba 

Türköne'nin hayatını bir süzgeçten geçirdiğimizde kısa zamanlarda farklı adlar altında farklı klılıflara girdiğini görüyoruz.80 öncesi rahmetli Çatlı'yla arkadaş olduğunu Ülkü Ocaklarında bazı görevlerde bulunduğunu söyleyen Türköne bugün ne hikmetse 80 öncesi çizgisinin tamamen dışına çıkmış bulunmaktadır.hatta Ülkü Ocaklarından yapılan -bu kurumda hiçbir zaman görev almamıştır-açıklamasına rağmen bu kurumda görev aldığını bir entellektüele(!) yakışmayacak biçimde söyleyebilmektedir.Bu milletin temel değerleri mukaddesatı hakkında yalan yanlış yorum yapmak tamamen mantık fukaralığıdır.sağlıcakla..

Yorumu oyla      18      10  
murat 31 Aralık 2007 Pazartesi 

bir ataist ten de böyle sözler duymak beni şaşırmadı şunu da unutmayın birgün herkes zaman okuyacak zaten şimdi de öyle sayın mümtaz bey.......

Yorumu oyla      18      10  
mete kıran 29 Aralık 2007 Cumartesi 

Evet, Zaman kötü bir hamle yaparak Tamer Korkmaz ile yollarını ayırdı. Gazeteyi ve Korkmaz'ı tanımayanların ayrılıkla ilgili yorumları onun ABD karşıtı yazı yazmasını gösteriyor. Halbuki Korkmaz, Zaman'ın kurucusu ve 10 yılı aşkın süredir ABD ve AB karşıtı yazılar kaleme alıyor. Yani Korkmaz ile yolların ayrılması kişisel sebepler!

Yorumu oyla      18      10  
Yaşar 26 Aralık 2007 Çarşamba 

Yazılarınzı takip ediyoruz.Zamanı böyle tanımlamanız biz zaman okurları için gurur verici.Allah razı olsun ...

Yorumu oyla      18      10  
yakup çim 24 Aralık 2007 Pazartesi 

zaman gazetesi yazarları hep fettullahçıdır ve milliyetçiliğe düşmandır araştırsın bakalım orta asya türklerinde kurt başı mızrak ve bayraklar yokmu ha osmanlı hiçbir zaman türk milliyetçisi olmadı olmayıda denemedi

Yorumu oyla      18      10  
ali 23 Kasım 2007 Cuma 

üzüldüm bana eşiyle kavga ettikten sonra okula gelip cocuk döven sıradan öğretmeni hatırlattı birde yıllarca bindiği atı kesen bir sıradanlık milliyetçiliğe sövmeyi meziyet sayan düşünce ki zaten zamanda yazıyorsan başka ne bekleyebilirsinki din üzerine siyaset içim kaldırmıyor en cok hazmedemediğimde milliyetçiyim deyip akp savunucuları

Yorumu oyla      18      10  
bekir 22 Kasım 2007 Perşembe 

arafta olmak nasıl bi duygu türköne akp ile karısı arasında sıkışmış bir akademisyenin, gazetecilik perspektifi ancak zaman içinde olur saygılarımla

Yorumu oyla      18      10  
22 Kasım 2007 Perşembe 

taraf olmak bu kadar acayip bi şekilde vuku bulmamıştır türköne hakikatten ilginç bi insansınız rahmetli türkeş bile bu ilginçliğinize şaşırmış olsa gerek ki kominist demiş ...

Yorumu oyla      18      10  
mahir 22 Kasım 2007 Perşembe 

hakikatten çok gerçekçi bi insan tam olarak zamanın gerçekleriyle hareket ediyor o kadar ki sadece izleyici olarak...

Yorumu oyla      18      10  
hasan 22 Kasım 2007 Perşembe 

Siz gerçek bir aydınsınız. Aydınlığı solculuk olarak görenler sizi anlamayacaktır tabi. o da onların sorunu.

Yorumu oyla      18      10  
22 Kasım 2007 Perşembe 

Sayın Türköne ye sonuna kadar katılıyorum.21 yüzyıldayız.Artık gerçekleri görmek lazım.Olayları atgözlüğüyle görmemek lazım.Sayın Türköne ye teşekkür ediyorum.

Yorumu oyla      18      10  
vedat kaya 22 Kasım 2007 Perşembe 

türkönü arkasımı bilemem ama mhp ye devleten pay almak gibi görmek ülkücülere yapılmıs sayısızlıktır mhp ve ülkücü hareket ne akp ne anap nede chp gibi devleti soymadı sizler ve yandaslarınız ülkücülere saldırarak biryerlere geliyorsunuz durmak yok saldırıya devam edin daha iyi makamlara gelirsin belkide bu yazıdan sonra basbakana danısman olursun malum danısman eksigi var türktıme sizlere saygılarımı sunuyorum allah yardımcınız olsun basarılar

Yorumu oyla      18      10  
Kenan 22 Kasım 2007 Perşembe 

Kendileri benim hocam olur. Son derece mütevazi, donanımlı ve sıcak bir akademisyendir. Ben hocamın söylediği hr sözde samimi olduğuna kalıbımı basarım. Saygılar hocam. Emekli olduğunuzu bilmiyordum. Hayırlı olur inşallah.

Yorumu oyla      18      10  
22 Kasım 2007 Perşembe 

Valla çamur atmakta sütünüze yok arkadaşlar. Mümtazer hocamın dediklerini tekrar okuyun. ve oıkurken gözlerinizdeki at gözlüklerinizi çıkarın lütfen.

Yorumu oyla      18      10  
oylum 22 Kasım 2007 Perşembe 

Ahmet necdet Sezer'e duyduğunuz kin cevabınızda da çok açık ortaya çıkmış. Yetmedi mi sayın Sezer'i karalamanız? Adam gitti artık. Ne uğraşıyorsunuz hala? rahat bırakın

Yorumu oyla      18      10  
h.hüseyin 22 Kasım 2007 Perşembe 

yorumcu bir vatandaş m.t.nin zamanda yazdığı doğan gurubunda yazmadığı için eleştirildiğini yazmış ama doğan gurubunun da ne kadar hükümet yanakası olduğunu herhalde bilmiyor demekki. petrolden yapılan vurgunları bilmeyen mi kaldı? hilton olayı ne oldu? dahası tüsiad'ın şu günlerde niye sesi çıkmıyor? çünkü işin ucu hep doğan gurubuna dokunuyor değil mi? tabi yapılan bunca iyiliğe de(!) sözde medya patronu nasıl karşılık verecek?

Yorumu oyla      18      10  
ruhi sarı 22 Kasım 2007 Perşembe 

Zaman mı Türkiye'nin en iyi gazetesi. Bırakın Allah aşkına sayın Türköne. Tamer Korkmazın başına gelenleri sağır sultan da duydu. Bu kadar açıkken herşey, bu söylediklerinize kim inanır?

Yorumu oyla      18      10  
aslan 22 Kasım 2007 Perşembe 

Demek ki Başbuğ Türkeş doğruyu herkesten önce görmüş. yerinde bir tespit. bence de komünist bir havası var hocanın.

Yorumu oyla      18      10  
22 Kasım 2007 Perşembe 

tebrikler gerçekten. son derece samimi bir havada geçmiş doyurucu bir röportaj olmuş.

Yorumu oyla      18      10  
HAMZA 22 Kasım 2007 Perşembe 

ENTELEKTÜELİM DİYOR HOCA. BU NASIL ENTELEKTELLİK? AK PARTİ'NİN, ÇİLLERİN PEŞİNDEN GİMEK Mİ ENTELEKTÜELLİK? ORTAMLARA TAKILMAK MI ENTELEKTÜELLİK? SİYASİ RANT TOPLAMAYA ÇALIŞMAK MI ENTELEKTÜELLİK? GEÇİN BUNLARI LÜTFEN.

Yorumu oyla      18      10  
Ahmet yeni 22 Kasım 2007 Perşembe 

Devam edin hocam. Size yapılan tüm eleştiriler Zaman'da yazdığınız için. Doğan Grubunda yazsaydınız emin olun baş tacı yapılırdınız. Onların başa çıkardıkları taç bizim için değerli değil.

Yorumu oyla      18      10  
nuran ayvaz 22 Kasım 2007 Perşembe 

Mümtazer hoca bu ülkenin gerçek entelektüellerinden biridir. kendisine son dönemlerde fazlasıyla haksızlık yapıldı. yıllardır bilimsel çalışmalarıyla gündemde olan bir isim magazine yem edilmeye çalışıldı. herşeyin magazinleştirilmeye çlışılmasını kınıyor, mümtazer hocaya yolundan sapmaması çağrısınıda bulunuyorum. saygılarımla.

Yorumu oyla      18      10  
mehmet ali 22 Kasım 2007 Perşembe 

özlemiştik... TURKTİME röportaj olayını başlattıktan sonra pek çok internet sitesi de röportajlara başladı ama sizin röportajların tadı başka oluyor. umarım yine bu kadar ara vermezsiniz. bu işi iyi biliyorsunuz çünkü. devamını dileriz.

Yorumu oyla      18      10  
h.hüseyin 22 Kasım 2007 Perşembe 

kendisini entellektüel olarak tanıtma gayretinde olan kişiden de başka türlü açıklamalar beklemek abes olurdu zaten. akp'ye ne kadar muhalif olduğunu da biliyoruz zaten! 27 nisan bildirisi ile cumhuriyet mitinglerinin kime yarayacağını göremeyecek kadar da entellektüel olması çok ilginç. abd emperyalizminden bahsetmesi de ilginç.demekki tamer korkmaz kadar dişe dokunur birşeyler yazamadığı için kendisine dokunulmamış. yazdığı gazete nasıl en büyük gazeteymiş ben anlamadım. cemaat güdümündeki gazetenin asıl patronu neden hala oralardan talimatla buraları yönetiyor herkesçe malum.

Yorumu oyla      18      10