YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
EYLÜL 24 Nisan 2009 Cuma 15:25

vazgeçmekte neyin nesi...bunca derin izler bırakmışken ardında,bunca karmaşa bunca derdin ortasında,kalmak istemek de anlamsız,değmezmi sevdiğine,deli bir tay gibi dört nala koşmak,onca vefasıklıklara onca çirkinliklere duvar gibi ğöğsünü dayayan sen değilmisin?syn=atilla?ya şimdi kaçmak,ya şimdi savrulmak,vede korkmakta neyin nesi!..

Yorumu oyla      53      50  
başangı 21 Nisan 2009 Salı 16:47

çok şükür, benim gibi düşünen biri varmış. Evet,ne söylendiği değil kimin söylediği önemli. Bizim köşe yazarları ve aydınlar yazdıkları yazıların öznelerini genel kurmay başkanı olarak değiştirip yayınlamayı göze alabilirler mi? Bilmiyorum. Yürek ister.

Yorumu oyla      53      49  
soner AÇIKYÜREK 21 Nisan 2009 Salı 01:33

bir zamanlar çay bardağında bırakılan dudak payı kadar uzak kalamazken benden şimdi gözlerinin yeşilini alıp gideceksin... yosun tutacak bekleyişlerim.. biliyorum dönmeyeceksin çünkü sen benimle birlikte kendinden de vazgeçeceksin... her gidenin mutlaka bir dönüşü vardır ama her gidenin bir bekleyeni asla...

Yorumu oyla      53      49  
Esmer 20 Nisan 2009 Pazartesi 17:35

Sn.Atilla verebileceğin ne varsa ver ama aşkı doyasıya yaşa.Bu insanca bir duygudur ve yaşanmaya değer.Aşk anlatılamaz, bir kılıfa sokulamaz ancak yaşanır.Bin defa aşık olsan bir defa bile vazgeçme.İnan her aşk kendine özgüdür.Aşkı yaşamayacaksan niye geldin bu dünyaya?Bu dünyada aşktan daha güzel ne vardır?Yaşamazsan asla bilemezsin.

Yorumu oyla      53      49  
zümrüt 20 Nisan 2009 Pazartesi 01:28

Sevgileri yarinlara biraktiniz Çekingen, tutuk, saygili. Bütün yakinlariniz Sizi yanlis tanidi. Bitmeyen isler yüzünden Siz böyle olsun istemezdiniz Bir bakis bile yeterken anlatmaya herseyi Kalbinizi dolduran duygular Kalbinizde kaldi Siz genis zamanlar umuyordunuz Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek. Yillarin telaslarda bu kadar çabuk Geçecegi akliniza gelmezdi. Gizli bahçenizde Açan çiçekler vardi, Gecelerde ve yalniz. Vermeye az buldunuz Yahut vakit olmadi

Yorumu oyla      53      49  
BERNA-İZMİR 19 Nisan 2009 Pazar 19:15

Eğer seviyorsam asla vazgeçmem,sonuna kadar sabredip bütün zorluklara göğüs gererim.Ama karşımdakinden de beklerim göremezsem yıkılırım sessizce çekerim kendimi.Bunu da yeni öğrendim yaşantımda.Aslında çok sevmeyeceksin daima bir açık kapı bırakacaksın.Kendimden başkasına güvenmemeyi de öğrendim hem de çok acı olarak.ERGENEKON da diyorsanız sıkıldık yanii güdem de tek o var.Aslında çok önemli daha neler var.Amaç ve niyet belli artık.Ey Türk milleti uyan artık!!!

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 19 Nisan 2009 Pazar 08:56

:)evet sakin bu yorumlar bana ait..ÇOKMU ŞAŞIRDIN???hem ben bağırmıyorumki,gayet SAKİN SAKİN yazıyorum..tıpkı sen gibi...

Yorumu oyla      53      49  
sakin 19 Nisan 2009 Pazar 05:39

Sabriye hanım,bu yorumlar size mi ait yoksa yeni bir Sabriye'miz daha mı oldu? Şaşırdım doğrusu.Yorumları bağırıp çağırmadan yapsanız da şairane düşüncelerinizi okusak olmaz mı? herhalde bizlerden esirgemezsin bunu?

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 2 17 Nisan 2009 Cuma 09:18

bu yazdıklarım benden size DOST TAVSİYESİYDİ :) vazgeçmeyin SEVGİNİZDEN...ve lütfen ÜZÜLMEYİN LÜTFEN..diğer yazdığınız tüm konularda size katılıyorum...sn Atilla,ellerinize yüreğinize sağlık..dip not:işte sizi ençok bu yüzden,bizleri aileden sayıp,içinizdekileri bile bizlerle paylaştığınızdan dolayı, çok seviyorum.hep böyle samimi ve dürüst kalmanız dileğimle SAYGILAR..

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 1 17 Nisan 2009 Cuma 09:11

sevmek beğenmektir özlemektir,görmek istemektir görmeden duramamaktır.ısrar etmektir pes etmemektir,merak etmek,SENİ SEVİYORUM diyebilmektir.yakın olmak soluduğu havayı olumak,sevdiğinin haliyle hallenmek,onu düşünerek titremek üşümek,hissetmek dokunabilmek,SEVMEK VAZ GEÇMEMEKTİR sayın ATİLLA.sevgide son olmaz,bitmiş gibi görünsede vardır aslında,vaz geçişte yoktur sevgide YAŞADIKÇA YAŞATILIR SEVİLEN..işte bu yüzden VAZ GEÇMİŞ GİBİ GÖRÜNMEK VARDIR.VAZ GEÇMEK DEĞİL sn ATİLLA....VAZGEÇMEYİN...

Yorumu oyla      53      49  
saffet sancak 16 Nisan 2009 Perşembe 22:15

Bence yanlış düşünce...Savcılar var hakimler var...Savcı eldeki kanıtla hareket eder hakim eldeki kanıtla karar verir ... İddia makamı ile karar makamı aynı değil ki bu türden olaylar olması sağlıklı bir yapıyı gösterir

Yorumu oyla      53      49  
tülin 16 Nisan 2009 Perşembe 11:08

doğru tespit.vazgeçtiğiniz ölçüde güçlü olursunuz.önemli olan vazgeçtiğiniz şeye olan duygusal bağımlılığınızın geçmesi. zaman özgür iradeye kavuşursunuz.

Yorumu oyla      53      49  
malatyalı 16 Nisan 2009 Perşembe 10:42

atilla beyin yazısın ilk bölümü bana baharın gelişi ile ruhunda yeni başlangıçların yeşerdiği izlenimi verdi. aşk güzeldir atilla bey, sahip çıkın derim. mutlu olun. :)

Yorumu oyla      53      49  
hulya 16 Nisan 2009 Perşembe 10:20

Talat bey "sevip de gidiyorsun uzaklara..." yazısını kime yazdınız bilimiyorum, umarım mesajınız gitmiştir. Ben severken uzaklara gitmeyenlerdenim :)) Taa ki artık sevmeyene kadar! Malum davadaki görüşlerinize katılıyorum.Sn.Başbuğ'un yarattığı sonucun sizde yaratığı tepkinin nedeni şu olabilir= Sözde Söyleyen..........Özde-Söyleyen diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      53      49