YORUMLAR
Toplam 21 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Mustafa Bozdemir 7 Mart 2009 Cumartesi 22:32

Sitenize bir kaç girdim.Güzel bir çalışma.Chp ilgili yorumlarınıza katılıyorum.Bunlar duble ikiyüzlü.Ben samimi laik ve liberal insanlarla bir sorunum yok.Fakat bu arkadaşları yakından tanıma fırsatım oldu,andolu insanını küçük gören kendilerini şehir efendisi olarak sunan bu kimseler bizleri türk filmlerindeki gibi anadolu insanı olarak görmek istiyorlar.Bu nedenle bize değer veren , onore eden Ak partiyi destekliyoruz.

Yorumu oyla      53      49  
sakin 6 Mart 2009 Cuma 01:21

Baykal Kılıçtaroğlu'nu Harcamak için İstanbul'a aday yaptı.O da adaylığı kabul ederek tongaya düştü! Peki Baykal O nu neden harcamak istiyor biliyor musunuz? şimdi sıkı durun,adam boyuyla posuyla,tipiyle,kulaklariyla tıpa tıp toprağı bol olsun İsmet İnönü'ye benziyor.Biraz daha palazlanırsa karşısında böyle bir efsane bulacağından korkmuştur.Siz ne zannediyorsunuz daha yeni yeni ısınıyor koltuğa Baykal.Ecevit'i harcadı onu bozuk para gibi harcar.Koltuğunda ölmezse gözleri açık gider.

Yorumu oyla      53      49  
Dosdoğru-2 4 Mart 2009 Çarşamba 21:15

Doğan grubuna yönelik vergi incelemesine gelince.. Bu incelemenin başlatılması Vergi dairesinin hakkı ve yetkisi olduğuna göre, hem hukuki ve hem de meşrudur. Eğer sonucunda tespit edilen usulsüzlük ya da vergi kaçakçılığı da gerçekten vergi yasalarının kasten ihlali ise, aynı zamanda vicdanidir de.. Zaten bu durumda ülkedeki her kesimden vatandaşın (hatta Doğan Grubunda görevli olanların pek çoğu da dahil) vicdanları rahatlamış olacaktır.. Bunun adına yasadışı karşılığı çağrıştıran “intikam” dene bilir mi?.. Bence kocaman ve kodamanların iktidara karşı seslerini yükseltme alışkanlıklarına, “vergi denetim silahı” ile bağışlamasız olarak son verme operasyonu bu.. Bu nedenle “intikam” sözcüğü yerine “sindirme” daha yakışır.. Zira her kocaman ya da kodaman şirketin, binlerce muhasebeleştirme ya da finansal işlemlerinde, tek tük dahi olsa mutlaka küçük ihmallerle oluşan ve önemsiz gibi görünen hatalarının varlığı kuvvetle muhtemeldir... Bu küçük hatalı ya da eksik işlemler, vergi denetçilerinin “kafaya alınabilmeleri mümkün olamadığı zaman”, ciddi ve bağışlamasız bir inceleme sonucu işte böylesine kocaman ve o kuruluşun iflahını kesebilecek vergi cezaları gerektirir..

Yorumu oyla      53      49  
Dosdoğru-1 4 Mart 2009 Çarşamba 21:15

Gürsel Tekin gençliğinden bu yana 25 yıldır CHP de faal bir üye.. Politika aşkı yüzünden yüksek tahsilini bile terk etmiş ve lise mezunu olarak kalmış.. Bir dönem belediye başkan yardımcısı olarak da deneyimi var.. İstifa etmeye kalkmasının nedeni de, Sevingen’in tepeden inme talebi ile listeye girmesini istediği meclis üyesi adaylarına şiddetle karşı çıkması.. Tabiî ki bu direnme Baykal ve avenesinde bir rahatsızlık yaratmıştır.. Benim ön görüme gelince; Yalnız bırakılan Kılıçtaroğlu Belediye Başkanlığı seçimini kaybedecek, ancak Gürsel Tekin’in ve Mehmet Topuz grubunun da desteği ile CHP nin genel başkanlığı yolunda Deniz Baykal ile kimsenin beklemediği kadar ciddi bir rekabete girebilecek, sonucunda da başarılı olacaktır.. Bu nedenle Gürsel Tekin’in Kılıçtaroğlu’ nun sağ kolu olarak ilk genel seçimde CHP den millet vekili olacağını düşünüyorum.. Belki kendisi o kızgınlıkla “Bu hale getirilen CHP de kalıp antidemokratik yönetime hizmet yerine, Akp ye geçip de millete hizmet etmeye çalışmak daha doğrudur” gibi bir laf dahi etmiş olabilir.. Ama ben yine de Akp saflarına katılıp silineceğine ihtimal vermiyorum..

Yorumu oyla      53      49  
Gülay 2 Mart 2009 Pazartesi 01:18

Doğan medyaya yapılanların AKP"nin intikamı olduğunu tüm satır aralarında gayet açık,net okuyorsunuz.AKP bunu gizleme ihtiyacı bile duymuyor ki.Burada önemli olan doğan medyası filan değil tabii.İktidarın hoşlanmadığı durumlarda uyguladığı yöntemler.Tüm özgürlükler sonuna kadar savunulmalı.Özgürlükler ve yaşam hakkı herkese lazım.Bu uygulama son derece faşizan bir uygulama.Daha korkutucu olan,yaratılan korku sonucunda otosansürün ortaya çıkması.Unutmayalım hiç bir tiran ilelebet yaşayamadı.

Yorumu oyla      53      49  
Gülay 2 Mart 2009 Pazartesi 01:11

Atilla beyin bu görüşü bir öngörümü,son görümü,temennimi pek anlayamadım.Yazı başlığını günlerdir görüyorum.Farkettiğim bu iddianın rahatsız ettiği.CHP li olmadığım için kişilerle ilgili pekte bilgim yok doğrusu.Merak edip biraz araştırdım ve bu iddianın Sayın Tekine yapılmış bir haksızlık olabileceğini düşündüm.Siyasete başladığı yer CHP ve hiç yalpalamamış aslında.İstifasına anti-demokratik uygulamalar neden olmuş.Kendimce hak vermedim değil.Partiler yasasının kesinlikle değişmesi lazım.

Yorumu oyla      53      49  
kareas 27 Şubat 2009 Cuma 00:19

oy verenler CHP YE rağmen oy vereceklerdir ben dahil.ve inanıyorumki kılıçdaroğlu sadece AKP ye karşı değil başta kendi partisi ve genel başkanı olmak üzere bütün hakim güçlere karşı en baştada birdelbergin hem sağda hem soldaki tetikçi medyasına yazarlarına karşı korkunç bir mücadele sergilemesi gerekiyor.ALLAH yardımcısı olsun.biz de dua ediyoruz.o inandığı sürece bizde inancımızı koruyacaz.

Yorumu oyla      53      49  
kareas 27 Şubat 2009 Cuma 00:12

tekstilcilerin çok önemli bir özelliği vardır.yangına karşı burunları devamlı havayı koklar kurt gibi.duman daha çıkarken başında biterler.iyi gazetecilerde böyledir.havayı koklarlar.onlar bizim gibi ateş yerine haberi kovalarlar.heber daha olurken başında biterler.bu bağlamda talat atillayı kutlamak gerekir.eleştirilere sadece saygı duyarız.ama o kadar.helede bilgi-birikimden yoksunsa.para birçok insanın ortak noktasıdır.ama kılıçdaroğlunun bu noktada olmadığını insan olan herkez farkındadır.

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 26 Şubat 2009 Perşembe 18:59

bak ya,benim KARAKABUSUM bu seferde sn atillaya takmış.birde gazeteciliğini sorgulamaya başlamış..allah akıl versin..

Yorumu oyla      53      49  
h_soylu 26 Şubat 2009 Perşembe 16:53

Syın talat atılla bır sey hatırlatmak ısterım bu ulkede vakıte acılan 1 .300 tırılyonluk davada nerdeydınız 332 general davası hatırlarsınız bunlar o gazeteyı susturmak deyılmıydı sızde bılıyorsunuz objektıf olursak DYH MEDYASI CAMUR AT IZI KALSIN BIR TARAFLI TAMAMEN CHP CIZGISINDE YAYIN YAPMIYORMU HEM BEN GOBEYINI KASIYAN INANCLI INSANLARA YOBAZ DIYEN BIR GAZETEYI NIYE ALIM KI BASBAKAN ISIM VERMEDI GAZETE OLARAK

Yorumu oyla      53      49  
h_soylu 26 Şubat 2009 Perşembe 16:47

SATIN TALAT ATILLA VERGI CEZASININ BURAM BURAM INTIKAM OLDUGUNA NASIL KANAAT GETIRDINIZ BURDA BIR VERGI KACAKCILIGI VAR VEDE SON TLF GORUSMELERI AYRICA DYH BUNU HEP YAPIYOR VE SUANDA HRSEY YARGIDA BUNU INTIKAM DIYE LANSE ETMEK SIZIN KONUMUZA INANIN YAKISTIRAMADIM SUAN HER IKI TARAFTA MASUM AMA ARTIK ULKE BABI ALIDEN DEYIL MECLISTEN YONETILIYOR UNUTMAYIN KBU PATRON BASBAKANI PICAMAYLA KARSILMAMISMIYDI O GUNLER OILDU

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 25 Şubat 2009 Çarşamba 23:47

aman aman, sn Atilla diğer yazarlar gibi güçlü tarafı desteklemesin, böyle kalsın HEP TARAFSIZLIĞIYLA ,DÜRÜSTLÜĞÜYLE ve DOĞALLIĞIYLA..bizler Atillayı böyle tanıdık,böyle sevdik ben böyle tanıdım ve böyle sevdim.iyiki var sn Atilla..konuya gelince bencede çok isabetli tespitlerde bulunmuş...ellerine yüreğine sağlık..saygıar sn Atilla.....

Yorumu oyla      53      49  
Erat Erdoğan 23 Şubat 2009 Pazartesi 22:20

Harika bir tespitler dizisi, ne demek lazım belki de bu kadar tarafsız yazamadıkları için diğer ağbaba yazarlarınkinden daha dik duruş gösteren Talat ATİLLA okuyucuların gözünde büyümeye devam edecektir. Kutluyorum. Siyasetin yuvarlaklıklarına rağmen şeffaf ve korkusuz bir yazı. Yalnız bir sorum olacak, Talat Atilla diğer yazarlar gibi hiç değilse güçlü bir tarafı destekleyerek yarınına neden yatırım yapmıyor, yoksa dürüstlük hala geçer akçe mi???

Yorumu oyla      53      49  
SADİ ATA 23 Şubat 2009 Pazartesi 02:06

Yine herzamanki gibi hedeflere nokta atışları yapıyorsunuz.Siyasetteki nabzı çok iyi tutuyorsunuz tebrik ediyorum.Sevgilerimle..

Yorumu oyla      53      49  
Turgut 22 Şubat 2009 Pazar 00:19

Bu Sevigen meselesinde de Kılıçdaroğlu'nda da, Doğan'ın kaçakçılığında da başka bit yenikleri var ya anlamıyoruz. Her nedense, "Ergenokon derin devletin terör örgütüdür, yok edilmelidir"i ilke edinenlerle "sardı irtica, gitti laiklik, kalkın ayağa, huu" diye tespih çekmekten vazgeçemeyenlerin her pozisyonda karşı karşıya olmaları çok garip değil mi?

Yorumu oyla      53      49  
Asuman 21 Şubat 2009 Cumartesi 12:02

Kılıçdaroğlu için asıl mücadele kendi partisi ve tabi ki Baykal.CHP,Baykal'ın hegemonyasından kurtulamdıkça asla muhalefet olamaz.Baykal'ın asıl işi pasif muhalefet.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 20 Şubat 2009 Cuma 11:09

Doğan Medyasına yapılan olayın, basına yansıdığı kadarı ile bakarsak, "bu gazeteleri evinize sokmayın" gibi tavırların bir sonucu, olduğunu düşünmek, asıl düşünülmesi gereken konudur.

Yorumu oyla      53      49  
hulya 20 Şubat 2009 Cuma 11:03

Atilla Bey seçime kısa bir süre kaldığı için,yaşanan olaylar tamamen doğal bir süreç olduğunu düşünüyorum.Gürsel Tekin'in de asla AKP'ye geçeceği kanaatinde değilim.CHP'ile bir şeyler başarırsa bir anlamı olduğunu düşünen ve bu heyecanı yaşayan bir insan,Kılıçtaroğlu buralara kendi özgüveni sayesin ulaştı,ve devam ediyor.CHP şeffaf bir aile,komşuların önünde kardeşler birbirlerine giriveriyor,bu onlara prestij kaybettiriyor. bettiriyor.Sır'larla dolu bir aileden iyidir ama.

Yorumu oyla      53      49  
nazım 20 Şubat 2009 Cuma 04:15

Doğan işinin aslı ise şudur; Dalgalı bir ergenekon senaryosunu riskli bulan odaklar seçim öncesi çareyi vergi cezasında buldu! ama aynı iddaname yazanlar gibi çözüm yolarıda fitneci ve ahmakça oldukları için acaleyle düşmanı öldürmezsen o seni öldürür mantığını unutup kuru sıkı bir atış yaptılar.Sanırım bu atış bile ters tepecek hatta deniz feneri ile birleşerek iyice kendilerin zarar verecek gibi.. Ama herşeye rağmen yinede gökgürültülü ve sağnak yağışlı yeni bir dalga beklemekte fayda var!

Yorumu oyla      53      49  
nazım 20 Şubat 2009 Cuma 03:27

gürsel tekin ve kılıçdaroğlunu gelecegi ile ilgili öngörüler fazla iddalı ve pesimist. neyani genel merkezden birilerinin listelere müdahale etmesine başkan biraz fazlada olsa tepki vermişse suçmu? heleki akpye gecer gibi bir yorum sanrım kalitenize gölge düşürüyor malesef. Kılıçdaroğlu da merkezinizi ziyaret edeli fazla olmadı.sanırım yüzündeki ve gözlerindeki ışıgı sizde farketmişsinzdir. halkında yakından takip ettiği buyüzler oyle kolay kolay eriyecek çapta degildir! bence birdaha düşünün.

Yorumu oyla      53      49  
tülin 19 Şubat 2009 Perşembe 22:56

sayın kılıçdaroğlu eğer doğru ve dürüst olma tavrını kendi partisine karşı da sürdürmeyi başarırsa partisi istediği kadar onu yalnız bıraksın halk onu bırakmaz ve partiler üstü bir konuma gelir.

Yorumu oyla      53      49