YORUMLAR
Toplam 31 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ferman 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:40

sayın yazar açık ve net tavrınızı alkışlıyorum. ayrıca konunun gözden kaçırılan bir yönüne değinmişsiniz ki aynen söylediğiniz gibi. adamlar resmen amerkan uşağı. bir süre sonra o destekledikleri obama ermeni tasarısını kabul ettiğinde oluşacak kitlesel tepki ve nefreti şimdiden azaltmaya çalışma gayreti. aynen ağanın malı marabanın canı gider hesabı sahiplerine laf gelmesin tepki oluşmasın diye paratonerlik yapıyorlar. büyük hesapların küçük aydıncıkları.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM 27 Aralık 2008 Cumartesi 12:51

ben sonuna kadar düşünce özgürlüğünden yanayım.insanlar düşüncelerini özgürce beyan edebilmeli,insanları yasaklamayı ve sindirmeyi doğru bulmuyorum,bu cihette,birine mikrofon uzattığında o kişi ermeni olaylarından dolayı ermenilerden özür diliyorum diyebilir,hatta bence soykırıma uğramışlardır bile diyebilir,bu düşünce özgürlüğüdür.ancaaak birileri sorulduğunda düşüncesini beyan etmiyorda bu fikri yaymak için kampanya düzenliyorsa bu düşünce özgürlüğünden çok öte ve maksatlı bir davranıştır.

Yorumu oyla      53      49  
Ayhan 26 Aralık 2008 Cuma 17:36

Bu özür dileme kampanyasının Türkiye' ye bir faydası yok bunu herkes biliyor, ama özür dileyenlere bir faydasının olduğu muhakkak. Şu sözde aydınlar ermeni diyasporasından ne menfaat temin ettiler veya ediyorlarsa açıklasalar fena olmaz.

Yorumu oyla      53      49  
bucalı neco 26 Aralık 2008 Cuma 16:00

Aman yarabbim,ne güzel cevaplar verilmiş menfaat özürcülerine...Bu aydınım diyenler ÜLKEM ve İNSANLARIMI karanlıklara gömmek isteyen içteki düşmanlarımızdır demek geliyor içimden.(Van'ın yakılması cümlesinde sehven Türkler yazılmış herhalde,ermeniler olması gerekir diye düşünüyorum)...Sayın yazara yazısından ötürü teşekkürler.

Yorumu oyla      53      49  
Asuman 24 Aralık 2008 Çarşamba 15:16

Sayın Atilla'nın cevabı doğru ve güzel.Bu kendilerine'Aydın' diyen özürcü, özürlü zihniyetlilere 'Aydın'sıfatlı 'Karanlık Zihniyetler' demek daha doğru olur.

Yorumu oyla      54      50  
Ibrahim Mert. 24 Aralık 2008 Çarşamba 13:16

Cevap verdim, “O yüce insanlığınız; PKK, Mehmet’in alnına kurşun sıkarken tatile mi çıkıyor?. Neden hiçbir şehidin cenazesinde yoksunuz? PKK, hem Kürt, hem de Türk neslini kurutmak üzere and içmiş. Türklerin ve Kürtlerin kanı Ermenilerin kanından daha mı ucuz? Üstelik, dökülen ermeni kanı Türklerin kendisini müdafaa mecburiyetinden kaynaklanan bir süreçtir. ISTE CEVAP EY KARANLIK AYDIN MUSVEDDELERI..Eline diline saglik. Sayin T.Atilla

Yorumu oyla      53      49  
Hadiiiiiiii Hadiiiiiiiiiiiiiii 23 Aralık 2008 Salı 16:00

BENDE ERMENİLER BİZDEN ÖZÜR DİLESİN KAMPANYASI BAŞLATIYORUM.....UYDURDUKLARI YALANLAR İÇİN YAPTIKLARI KATLİYAMLAR İÇİN SAY SAY BİTMEZ BUNLARIN YAPTIKLARI HERKESÇE BİLİNİYOR ÖYLE YALANLA DOLANLA DEGİL VARMI GERÇEGİ GÖRDÜGÜNÜ SÖYLEYECEK BABAYİGİT HODRİ MEYDANNNN.

Yorumu oyla      53      49  
şirin canbeyli 23 Aralık 2008 Salı 15:29

sn atilla bu vatanın altını oymakla kendilerini görevli sanan sözde aydınlar var...Bunları ciddiye almak gerçek aydınlara yakışmaz tarih bilmeyen kendini nasıl bilebilir atasını soyunu nerden geldigini unutmak özenti budalası sözde aydınlar hastalıklı beyinleriyle düşündükleri yada düşünemedikleri için sapkınlık içindeler....sizin yazınızın altına bütün yüregimle imzamı atıyorum şundan kimsenin şüphesi olmasın dogru tektir ve mutlaka galip gelecektir yalanın galibiyeti olmaz sevgiyle kalın.

Yorumu oyla      53      49  
Kemalist 22 Aralık 2008 Pazartesi 22:10

Listeye bakınca zaten herşeyi anlıyorsunz.Bu takım kıbrısta rumun, yunanın,terörde terörist siyasetnin,ab ilişkilrnde abnin,ırakta ve ortadgda abdnin,enönemliside son6yılda çogunlkla akpnin yanında olan,politikalrnı destekleyn,sözumona statüko gerçekte milli üniter cumhuriyete karşı savaşta hep önsıralarda!Bakın bakalım listeye malum yandaş basınla işbirlikçi basındn kimler var?zamandan kimler var?Herşey ortada işte! Son söz;Acaba bu kişleri topluca bu sitenin kaybedenlr listsnde görebilckmiyz!?

Yorumu oyla      53      49  
Sedat TÜREDİ 22 Aralık 2008 Pazartesi 20:56

Gerçek ustaları tenzi ederek konuya giriyorum gencliyimde işsiz aylak insanlara toplum içinde ne iş yapıyorsun diye sorulduğu zaman kaynakcıyım ben derlerdi anlardıkki işi yok.Bizm buradaki kültür bu idi şimdi çok deyişim oldu 21.yüzyıl insanımız çağın gerisinde kalmıyor artık bu aylak soytarı yalaka mazlumdan geçinen işsizlere ne iş dendiyi zaman aydınım ben diyorlar(ADAM GİBİ AYDINLARA SAYGIM SONSUZ)O bakımdan bu imzacı sözde aydınlar biriniz imzalayın biriniz mühürü yalasın diyeride neyaparsa

Yorumu oyla      53      49  
yıldız ay 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:49

Sadece merak edıyorum bu ınsanların mıllıyetı ne . Acaba bunlari Kurtulus savasinda kacanlar burada mi unuttu ki?

Yorumu oyla      53      49  
annebel 22 Aralık 2008 Pazartesi 16:04

Bu hainlerden bahsederken hala medyada bir grup aydinlar diye sozedilmektedir.Bence yanlis.Tepki vermemiz gereken asil yer Bunlara kucak acip,kose ve tv ekrani teslim eden medya patronlaridir.Bunlarin yazmadigi ve bulunmadigi medya cok daha basarili olur.Universiteleri de unutmamak gerekir.Universite sahipleri gerekeni yapmiyorsa ogrencilerin bunlarin dersine girmemesi ve istenmiyen kisi ilan edilmesi uygun olacaktir.YAPTIKLARI IS VE MESLEKLERI COPY-PASTE ALTINA ISIM YAZ.AYDIN.BILIM.SANAT ADAM

Yorumu oyla      53      49  
hulya 22 Aralık 2008 Pazartesi 12:39

Talat bey, taaaaa 1915 ten bahsediliyor. Kimler gelmiş, kimler geçmiş. Bu iş imza kampanyası ile olacak işmidir? bu kadar komedi olabilirmi? Tarih ortada iken, bunlar kimi dövmeye çalışıyorlar? yada döveceklerini sanıyorlar...Onların yaptığı bir şey var 40 kere ne dersen olurmuş, kampanyasını yurt içi ve yurt dışında güzel organize ediyorlar... Sizin telefonla konuştuğunuz şahıs ta maaş'ından başka bir şey düşünmüyordur eminim.

Yorumu oyla      53      49  
Ahmet Güneş 22 Aralık 2008 Pazartesi 10:51

Talat Atilla eline, ağzına sağlık. Neden yazılı basında önünü tıkıyorlar belli. Basında yükselmek için sanırım vatanı, bayrağı sevmek, milli olmak dezeavantaj!!

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 2 22 Aralık 2008 Pazartesi 10:09

öylesine zalimki,kalan bedenini annesinin memesine süngülerler.kahakahalarının eşiliğinde epeyce anne ve bebeğin kanlar içindeki hallerini inceledikten sonra,diğer katliamlara imza atmak için ayrılırlar.bunun gibi ne vahşetler..şimdi o size telefon açan,(hanımefendi demiyorum)o kadının bu olayı okumasını çok isterdim.O ZAMAN SİZMİ DAHA İNSANSINIZ,YOKSA ONLARMI DAHA İNSAN BELLİ OLURDU.SN ATİLLA TELEFONDA O KADINA AZ BİLE SÖYLEMİŞİNİZ BENCE..YÜREĞİNİZE ELLERİNİZE SAĞLIK..SAYGILAR.

Yorumu oyla      53      49  
Abuzer Abbas 22 Aralık 2008 Pazartesi 10:05

Talat Atilla'ya yöneltilen laflara karşılık verdiği cevaplar tam yerine oturmuş, helal olsun... Ben sabredemeyip karşıdaki kadın filan demez ve başka türlü şeyler söylerdim herhalde... Şu "aydın" lafına ben de takmış vaziyetteyim... Kardeşim bu imzacı aydınları kim "aydın" kabul ediyor? Eğer içinden geldiği topluma karşı toplumun değerlerini hiçe sayarak böyle bir iş yapıyorsa aydın olamaz ki... Aydın, öncelikle kendi toplumuna karşı sorumludur... Eğer aydınlık buysa yaşasın karanlık!!!

Yorumu oyla      53      49  
sabriye 1 22 Aralık 2008 Pazartesi 10:02

imzayı atmak için İNSAN olmak lazımmış öylemi???bu nekadar çirkin bir kelime böyle?sn ATİLLA size bu katliamlardan enn çok etkilendiğim bir olayı anlatacağım..bu anlatacağım olayla,kendilerinin insanlıktan nasibini almamış biri olduklarını göreceğiz.2 tane ermeni hamile bir kadının karnını süngüleriyle yarıp,içerden bebeği alırlar.o güzelim melek bebekle öylesine alay ederlerki,bebeğin kafasından bir top olacağını söyleyip,kafasını gövdesinden ayırırlar.bebeğin feryadı orayı inletir.bunlar

Yorumu oyla      53      49  
cumhurdan biri 22 Aralık 2008 Pazartesi 09:33

yorum harika da o zaman arıtman neden yalnız bırakılıyor onu da bir açıklasanız. milletvekili açıkladı "etnikle ilgili değilim ama cumhurbaşkanının özürcüleri desteklemesini kabul edemiyorum" diye. neden bir tek yazı çıkmadı: arıtman amacını aşmış olabilir ama destek anlamına gelecek açıklama da yanlıştı diyen.

Yorumu oyla      53      49  
Bülent TOMBAK 22 Aralık 2008 Pazartesi 00:18

Buözür safsatası ak parti hükümetinin popülis yaklaşımının bir parçası bizim büyük elçilerimizin ,ateşelerimizin, kanları neolacak? soruyorum yazınızın noktasına virgüline kadar katılıyorum.

Yorumu oyla      53      49  
21 Aralık 2008 Pazar 23:37

Sayın Talat Atilla yazınızı okudum, yüregime su serpti, teşekkür ediyorum. İzin verirseniz yazınızın ve duygularınızı altını bende imzalamak istiyorum. Saygılarımla

Yorumu oyla      53      49  
tülin 21 Aralık 2008 Pazar 22:47

suçu işleyen ve bunu kabul eden özür diler. asıl erdem o suçu hiç işlememektir. özür dileyince o suç yok edilmiş mi oluyor . imza atınca ne oluyor. bu kişiler hangi vasıfla böyle bir imza kampanyası düzenliyorlar. kim bu insanlar. bir günah ya da bir suç varsa ortada bunu işleyen öder zaten. siz isteseniz de ödersiniz istemesenizde.

Yorumu oyla      53      49  
Özgür Doğan Yaşar 21 Aralık 2008 Pazar 22:26

Ermenilerden özür dileme kampanyasını başlatanlara, içeriği bilmeden "hatıra" imza atanlara acıyorum! Onlar, düşünüp taşınamıyor, hareket edemiyor, beslendikleri yerden aldıkları emri yerine getiriyorlar! Getirmezlerse tarumar olurlar! Onları kullanan güç, evrensel çıkarlarının gereği için "Cumhurbaşkanı" sıfatlı Gül'ü de Ermenistan'a gönderdiler. Bu, başlı başına özürdür! Özünde özür kampanyası, Gül'ün, Ermenisyan'a gönderilmesiyle başlatılmıştır. Tepkide bir hayli geç kalındığını düşünüyorum!.

Yorumu oyla      53      49  
Deniz 21 Aralık 2008 Pazar 18:43

Çok güzel yazmışsınız; evet size ve sitenize ne kadar kızsamda sizin yazılarını beğeniyorum.Sizden ricam ergenekon haberlerinde taraf olmamanızdır. Ergün Poyarazın haberinin veriliş şeklini görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Lütfen sayın Atilla...

Yorumu oyla      53      49  
TARİHÇİ 21 Aralık 2008 Pazar 18:21

SOSYOLOG BİR BİLİM ADAMI ÖZÜR DİLEYELİM DİYOR. ACABA BİR TARİHÇİ KADAR İKİNCİ MEŞRUTİYET DÖNEMİNDEN OSMANLI'NIN YIKILMASINA KADAR OLAN BÖLÜMÜ LAYIKIYLA İNCELEMİŞ Mİ. DÜĞMEYE DIŞ GÜÇLER BASIYOR, BİZİM AYDIN GEÇİNEN ZAVALLILARIMIZ DA İMZA TOPLUYOR. İNSAN HAKLARI DİYOR. TÜRK ULUSU BÜYÜKTÜR. YAPILANLARI ÇABUK UNUTUR. KURTULUŞ SAVAŞINDA YUNAN MEZALİMİNİ UNUTTUĞU GİBİ. FAKAT DAMARINA BASILIRSA KİMSE ÖNÜNDE DURAMAZ. HELE HELE ERMENİ DİASPORASI OLSUN, BİR AVUÇLUK ERMENİSTEN OLSUN.

Yorumu oyla      53      49  
TARİHÇİ 21 Aralık 2008 Pazar 18:10

ERMENİLER SADECE VAN'DA DEĞİL, rUSLARIN İNKİLAPSONUCUNDA BOŞALTTIKLARI TRABZON'A KADAR OLAN YERLERDE MÜSLÜMAN HALKA MEZALİM UYGULADILAR. BU MEZALİM AKLA MANTIĞA SIĞMAYACAK DÜZEYDEDİR. rUSLARIN TRABZON'U BOMBALAMALARI DA BU YÜZDENDİR. bUNUNLA DA KALMAMIŞLAR ADANA, MARAŞ, URFA BÖLGELERİNDE TEHCİRDEN ÖNCE VAHŞET DERECESİNDE ZULÜMLER YAPMIŞLARDIR. BURSA, İZMİT GİBİ YERLERDE DE İSYAN HAZIRLIKLARINDA OLDUKLARI BİLİNMEKTEDİR. BİZ BİLİM ADAMLARI SUSUYORUZ BİR TARİHÇİ OLARAK.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-2 21 Aralık 2008 Pazar 16:46

gulayanlar aydın,kendi tarihlerindeki pislikleri dile getirenler ise teröristtir.kendileri ermeni soykırımı yoktur dediğinizde sizi mahkum eder ama siz vardır diyeni yargılarsanız,demokrasi katili olursunuz.fransızlar,ermeni olaylarını ve kürt haklarını savunmayı pek severler ama cezayirde uyguladıkları vahşetten hiç sözetmezler.amerikalılar keza öyle. bırakın yüzyıl önceki olayları günümüzde bile büyük vahşetler yaşanırken,bizim sözde aydınlarımızın 100 yıl öncesinden özür dilemesi çok manidar.

Yorumu oyla      53      49  
TOTEM-1 21 Aralık 2008 Pazar 16:36

dikkat edersek,egemen güçler yıpratıp etkisizleştirmeye çalıştıkları ülke ve halkların içerisine hep truva atları yerleştirirler,bu truva atları asimile edilmeye çalışılan,halkların içerisine sızar ve tüm güçleri ile masum yaklaşımları ile bu halkların damarlarına zehirlerini enjekte etmeye çalışırlar.ve bu halkların içerisine sızan bu kişiler egemen güçler tarafından sonsuz destek görürler ve müthiş payeler verirler.egemen güçlere göre etkisizleştirmeye çalıştıkları ülkelerin tarihlerini sor-

Yorumu oyla      53      49  
Birisine cevap 21 Aralık 2008 Pazar 16:21

Hanımefendinin sözlerini okumamışsınız sanırım. Az bile söylemiş. Ağzına yüreğine sağlı Talat bey sağol varol.

Yorumu oyla      53      49  
Birisi 21 Aralık 2008 Pazar 16:20

Cevaplarınız çok sert olmamış mı?

Yorumu oyla      53      49  
Serpilll 21 Aralık 2008 Pazar 16:06

Sana ne kadar kızsak ta Seni sevmekten başka çare bırakmıyorsun bizlere. Müthişsin Atilla.

Yorumu oyla      53      49  
Atilla 21 Aralık 2008 Pazar 15:58

Özellikle bu hanımefendinin ismini açıklar mısınız?

Yorumu oyla      53      49