YORUMLAR
Toplam 11 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
erdoan 4 Ekim 2008 Cumartesi 

hakkaten bu sitenin haberleri yanli verdigine inandim verdiginiz yanli haberlerle anca kendinizi kandirirsiniz gunes balcikla sivanmaz ornek deniz feneri !!!!? ne zaman oz elestri yapacaksiniz biran once yapinda!? sorumlu bir yurttas gibi davranirsiniz

Yorumu oyla      53      49  
3 Ekim 2008 Cuma 

siyasi arena tek kelime ile satenç tahtasını andırır,bu oyunu izlerken yapılan hamleyi değilde,sonraki hamleleri düşünüp hesap etmeye çalışmak daha doğru bir yoldur.bazan yapılan hamle çok aptalca hatta intihar görüntüsü verebilir ama bu kötü gibi görünen hamlenin 3-5 adım sonrasını hesap edip görebilenler bu hamlenin gerçekte bir intihar hamlesi değilde,bir kertenkelenin paşinden gelen düşmanına bıraktığı kuyruk parçası olduğunu sezer.bu sezi ve öngörülere sahip olanlarda iyi gazetecidir.

Yorumu oyla      53      49  
akifziya 2 Ekim 2008 Perşembe 

SİZE KATILIYORUM İSABETLİ BIR YORUM YAPMIŞINIZ,BEN SADE BIR VATNDAŞIM ÇANKAYA CHP DE BANKO BIR BÖLGE.KASET BASINA BAŞKAN TARAFINDAN SIZDIRMIŞ OLABİLİR ZİRA BURADA PAZARLIK GÜCÜ KAZANIRSINIZ.KASETDEKİLERİ TEKZİP EDERİM ADAY OLURUM YOKSA BUNLAR BİR REALİTEDİR,CHP ÇANKAYADA BUDUR DERİM KAYBEDERSİNİZ OLABILIRMİ.SAYIN BAŞKANI TENZİH EDİYORUM AMA BUNU DÜŞÜNMEK Gerekmi?

Yorumu oyla      53      49  
Ümit Ege 29 Eylül 2008 Pazartesi 

(devam ediyor) Ben belediye meclis kararlarında pek çok işin belediye başkanına devredildiğine dair belediye meclis kararlarını hatırlıyorum. İşte bu nedenle para dağıtıyor olmalı PROF. DR. MUZAFFER ERYILMAZ diye düşünüyorum. Eğer temiz iş yapıyorsan neden belediye meclis üyelerinin para talebine boyun eğiyorsun? sorusunun cevabını aramak gerekir.Rüşvet veren, rüşvet almakta da hiç bir mahsur görmez. Bu kasedin Eryılmaz tarafından sızdırıldığına katılmamakla birlikte,son maddenize katılıyorum

Yorumu oyla      53      49  
Ümit Ege 29 Eylül 2008 Pazartesi 

Bu kasedi Eryılmaz'ın sızdırmış olması bana çok mantıklı gelmiyor. Bu ses kaydında adamın belediye meclis üyelerine dağıtmak için para toplaması konuşuldu ama neden bu parayı dağıtmak ihtiyacında olduğu hiç konuşulmadı. Bence meclis üyelerine para dağıtıyor çünkü blediye meclisindeki bütün ihale ve taşınmaz satışı ile ilgili yetkileri belediye meclisinden karar çıkartarak belediye başkanlığına devrettiriyor. Demek ki para dağıtmanın ardında daha büyük bir usulsüzlük ve yolsuzluk var.

Yorumu oyla      53      49  
28 Eylül 2008 Pazar 

İslamcılar bile bu hırsız takımından rahatsız artık.. Bu iş böyle gitmeyecek. AKP uzatma dakikalarını oynuyor. Sonu yüce divan!

Yorumu oyla      53      49  
Karahan 28 Eylül 2008 Pazar 

Eryilmaz, Talat in ima ettigi gibi Ak parti tarafindan Chp nin icine konulmus bir ajan ve Gokcek in adami oldugundan misyonu geregi kendini desifre etmistir. Brova sn Atilla, olayi cozmedeki gazetecilik basarinizi tebrik ederim aslinda chp liler rusvet yerlerde sirf topluma bakin biz yiyoruz ama bir sebebi var, bi sorun bakim niye yedik diye sorma ruhsal durumuna girerler ve bunu sorarkende cok sakin, mutlu olurlar..Ak partinin ajani oldugundan chp ilere dediki, ugrasmayin Fener le bak yakarim..

Yorumu oyla      53      49  
Hasan Tahsin 28 Eylül 2008 Pazar 

40 Yıldır politikayı izlerim.Bana öyle geliyorki bu CHP yapısı Türk siyasi sahnesinde intikaları oynuyor. Önümüzdeki mahalli seçimler günümüz CHP kadrolarının son seçimleri olma ihtimali çok yüksek. Sn Önder Sav ve ekibine CHP yi bitirme görevi verilmiş olmalı. Bir an önce CHP ye gerçek Sosyaldemokrat kadroların hakim olması en büyük dileğimiz olmalı.Aksi halde siyaset üretmekten yoksun bir siyasal yapı ile karşı karşıya kalma ihtimalimiz çok yüksek.

Yorumu oyla      53      49  
saffet sancak 27 Eylül 2008 Cumartesi 

İlginç bir yorum hiçde yabana atılacak gibi değil...En azından başkan yamyamlardan muthiş intikam almış oldu :))

Yorumu oyla      53      49  
cem kök 27 Eylül 2008 Cumartesi 

habersiz birisinin konuşmasını, mahkeme kararı olmaksızın kayda almak ve böyle kendi isteği dışında yayınlamak yasalarda suç ve üstelik 2 yıl gibi ciddi hapis cezası var.. Kardeşim bu nasıl hukuksuz bir ülkedir ki bu tür olaylardan geçilmiyor ve savcılar hiç bir şey yapmıyor.. Haram olsun vergilerimize.. Meclis'te boşuna kanun yapmasın.. uygulanmadıktan sonra.. Ha bu arada o Melih'in, Gökçek olduğundan eminmisiniz Sn. Atilla, başka Melih'te olabilir Sabah'a sözü geçen..

Yorumu oyla      53      49  
sedat TÜREDİ 27 Eylül 2008 Cumartesi 

Muzaffer Eryılmaz ANK.Büyük şehir adayı chp de içe dönük siyasetteki kadro harekatı belirlenmiştir.Eryılmaz bu satrancın ilk hamlesi oldu daha çok şaşırtıcı durumlara tanık olacağız.Baykal hala torun büyütmeyeceyim ülkemi büyüteceyim hayaliile yaşıyor.Anlaşılıyorki bu chp den bu seçimlerde hiç birşey olmayacak.

Yorumu oyla      53      49