YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Ahmet Yılmaz 22 Eylül 2008 Pazartesi 

Yazar transfer edecekseniz Dokuz Sütun Gazetesi yazarlarını tavsiye ederim. Pek adı duyulmamış olsa da günlük net 15 bin satışı ve ilginç yazarları ile gerçekten gündem oluşturan bir gazete.Ulusal basının en ucuz ama en kaliteli gazetesi. Yazarlarını bir okuyun lütfen. Selamlar.

Yorumu oyla      53      49  
ESMER 21 Eylül 2008 Pazar 

Sayın Altaylı deniz feneriyle ilgili tek satır yazmıyor.16 eylül 2008 tarihli yazısı beni düşündürüyor.

Yorumu oyla      53      49  
Gazeteci 21 Eylül 2008 Pazar 

Birkaç gün önce sayın Altaylı'ya Melih Aşıkla olan diyaloğundaki üslubunu eleştirmiştik.Özür dilemesi gerektiğini ve bu erdeme sahibi oldugunuda eklemiştik. Sağolsun Altaylı bizi yanıltmadı ve yanlışını düzeltti. Melih abi yazısnda teşekkür etmiş ama bizde geçde olsa bir kere daha takdir duygularımızı belirtelim dedik. Herzaman yaşanabilecek şeyler üzerinde fazla durulmamalı.Fakat Altaylı'nın bilmesi gereken daha önemli nokta; medya dünyasında kendisinin verdiği mücadeleyi gösteren daha birçok kişi ve kuruluş oldugu gerçeğidir. Kendisine naçizane tavsiyemiz ülkenin önemli bir dönemeçte olduğu bu tehlikeli süreçte, izlediği yazılı ve görsel medya ve araçları yelpazesini genişletmeli, zor şartlarda da olsa ülkenin geleceği için can siperane çalışan medya ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini herşeyi göze alarak artırmasıdır!! Cumhuriyetin selameti ve milletin gerçekleri öğrenmesi açsından bu şart ve zaruridir. Zaten kendisi gibi bir Atatürkçü vatansevere de bu yakışmaktadır.. Başarılar dileriz..

Yorumu oyla      53      49  
Gülden 20 Eylül 2008 Cumartesi 

Talat bey Turktime demokrasi platformu gibi. Kalemi elinden alınan dürüst yazarlara he p destek oldıu. Sizin kıymetinizi bilsinler. Sizi tehdit edenlerede yazıklar olsun!!!

Yorumu oyla      53      49  
süleyman karaca 20 Eylül 2008 Cumartesi 

Sayın Altaylı’nın haber alma pratiği ve güncel değerlendirmeleri, genelde/oldukça isabetli. Fakat bu konuda, haberin heyecanından mı, haber kaynağının acil davranmasından mı bilinmez; Hilton’un imar izninde büyük bir yanılgıya düştüğü, aradan geçen bir yıllık kavgadan anlaşılıyor. Çünkü Hilton imar izni İstanbul Büyükşehir Belediye’sinden o tarihte onay alamamıştı ve halen alamadığı için “Doğan-Erdoğan Hilton Meydan Muharebesi” yaşanıyor. Hilton rantı üzerine yaptığı pratik hesap ise, eksiği var fazlası yok. Sayın Altay’lı o hesabı en isabetli yapan yazarların başında gelir. Asıl üzerinde durulması gereken konu ise, Doğan medyasının ve Doğan’ın güdümündeki TÜSİAD’ın desteği ile son bir yılda Türkiye’nin nereden nereye getirildiği gerçeğine karşın; Sayın Altaylı’nın, “Şimdi hep beraber Doğan Medyasını izlemeye başlayalım. Bakın Türkiye’yi nasıl normalleştirecekler. Nasıl yayınlar ağır ağır geri çekilecek. Bir kaç hafta içinde şeriat tehlikesi nasıl yok olacak. Malezya örneği nasıl ortadan kalkacak. Nasıl her şey bir kaç hafta içinde güllük gülistanlık olacak. İzleyin ve görün. Doğan yeni bir taleple AKP’nin kapısına dikilene kadar tabii ki…” öngörüleri, son cümle hariç bütünüyle iflas etmiş, tutmamış müflis bir tahminler yumağı. Son bir yılda, Türkiye’nin temel taşlarının hepsi yerinden oynatıldı; Ergenekon’uyla, Kapatma Davasıyla, Water-Gate benzeri dinleme skandallarıyla, Doğan-Erdoğan Meydan Muharebesi’nin iç ve dış cepheleriyle.. say saya bilirsen!.. ve giderek şiddeti artan bu savaşın daha nelere gebe olduğunu düşünmek bile, insana kabus gibi geliyor. Sayın Atilla’nın başta ifade ettiği konuyu sona bıraktım; nedense saplantılı insanlarımızın erkekleri, kendilerini Kurtlar Vadisi’nin Polat’ı ya da İskender’i ile özdeşleştiriyor; kolunda Gamalı Haç dövmeli Kömürcü gibi Alnında yıldız dövmeli Sisi gibi bayanları, kendilerini efsanevi Asena miti ile özdeşleştiriyorlar. Arkaik Asena özentisi Kömürcü, Sayın Atilla’ya çatarken, herhalde kimi Bozkurtların da halen yaşadığını unutmuş olmalı diye düşünüyorum. Sayın Atilla’ya “geçmiş olsun” desem, acaba Kömürcü’ye paye vermiş olmaz mıyım tereddüdü içinde “geçmiş olsun” demiyorum. O da, ondan bir anı olsun, o kadar...

Yorumu oyla      53      49  
SABRİYE 20 Eylül 2008 Cumartesi 

YOK ESTAĞFURULLAH..SİZ VE SİTE ÇALIŞANLARI İYİKİ VARSINIZ.HELAL OLSUN FATİH ALTAYLIYADA .BİZİ BU KADAR AYDINLATTIĞI İÇİN, DOĞAN GRUBU AĞASI HAKKINDA..BİZ ONUN NE OLDUĞUNU AZ ÇOK BİLİYORUZ, ANCAK DETAYLARINI ELBETTE KENDİ ADIMA BİLMİYORDUM.GÜLER KÖMÜRCÜYE GELİNCE,AKLI SIRA SİZE, BAYAĞI POSTA KOYMAYA ÇALIŞMIŞ.AMA BİZLER O HANIMEFENDİ AYAKLARINA YATAN, NE KADINLAR GÖRDÜK..İYİKİ VARSINIZ TALAT BEY.İYİKİ VARSINIZ SAYGIVE GÜVEN DUYDUĞUM SİTEM..

Yorumu oyla      53      49