YORUMLAR
Toplam 16 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
sabahzede 17 Eylül 2008 Çarşamba 

Sabah ın üzerinde 38.000 küçük yatirimcinin ahi var. KY lerin hakkını yok saydiklari sürece sabah kimseye yar olmayacaktir. Önce Bilgin, sonra Ciner... Şimdi de Çalık ... Bakalim bundan sonra sira kimlere gelecek..

Yorumu oyla      53      49  
tarihçi 16 Eylül 2008 Salı 

Sorun esasında Sabahın yöneticisinde değil veya en az suç o yöneticide diye düşünüyorum. Sabah'ın özelleştirme idaresi tarafından satılırken yapılanlar, bu medya yöneticilerin yaptıkları hatalardan daha ağır. Sabahın çöküşünün altında da devletin, yetimin ve kimilerinin dediği gibi fakir gurabanın paralarını birilerine peşkeş çekme var. Sen devletin malını alırken ödediğin paranın büyük bir kısmını devlet sana kredi olarak veriyorsa çökme hiç kimse tarafından engellenemezdi diye düşünüyorum

Yorumu oyla      53      49  
özdoğanmu 15 Eylül 2008 Pazartesi 

ergun babahan demokrat adam.fikir özgürlüğü sözde değil özde uygulanıyorsa sabah hala herkesin vurduğu aşagı çekmeeye çalıştığı bir değerse bu babahan sayesindedir.bay köşe yazarından dahabaşarılı bir amiral gemisi kaptanıdır buradan selamlarımı sunuyorum

Yorumu oyla      53      49  
süleyman karaca 15 Eylül 2008 Pazartesi 

İçlerine ve işlerine tam vakıf olamadığımız bu senaryoyu Ankara Kulisi’inde okuduğumuzda, eğer yanlış anlamadıysam olay şu mu? Sabah’ın çökertilmesi operasyonu Ergun Babahan’ın içerden, Fatih Altaylı’nın dışardan saldırılarıyla, bütün şiddeti ile devam ediyor ve Doğan Medya grubu karşısındaki Sabah-Atv markasını çökertip Ciner Medya grubunu ikame edecekler. Bugüne kadar kaydedilen aşamalara ilaveten Kuliste yer alan “Operasyonu Babahan’ın pek sevdiği Fatih Altaylı yönetti. Sabah’ın faylarında yine oynama var… Üstelik 3 ayrı birimde birden. Gazetenin ekleri, magazin bölümü ve dış haberler bölümünden de kısa bir süre sonra istifalar yaşanabilir. Gidilecek adres belli: Altaylı komutasındaki yeni gazete… Operasyonun komutanı da belli: Altaylı” tespitinin başka bir anlamı var mı bilmiyorum. Bu çoyun, anladığım konsepte oturtulmuş ve bu konseptin icaplarına göre oynanıyorsa; Altaylı’da Babahan da çok ahlaksızca kirli bir oyunun figürleri olmayı nasıl hazmediyorlar, doğrusu anlamak güç.

Yorumu oyla      53      49  
faith 15 Eylül 2008 Pazartesi 

babahan durumu toparlayamayacaksan çekilmen daha doğru olur,yok eğer yazılanlar yalansa çık sende ortalığın tozunu attır,göz kırptığını yazdıkları rakiplerinden sen transfer yapta bize kapak olsun.

Yorumu oyla      53      49  
fatoş g 15 Eylül 2008 Pazartesi 

sabah yok olmaya mahkum. sabaha el koyma sonradan şaibeli kredi ile çalık gurubuna satışı allahın parmağı yok birileri şaşacak bu gazete bitecek sabahı kimse kurtaramaz sırf borazan olsun diye satın aldırıldı yetimin hakkı ile. ah var kimseye yar olmayacak.başka bankaların kredi vermediği çalık gurubuna devlet bankalarından peşkeş çekildi. vatandaş kredi almaya gittiği zaman sülalesini kefil isteyen banka tek sözle parayı verdi eeee allah büyük göz çıkacak

Yorumu oyla      53      49  
GERÇEK SABAHÇI 14 Eylül 2008 Pazar 

KARDEŞİM BİZ ERGUN BABAHAN DAN MEMNUNUZ. HEPSİ BU.. GERİSİ HİKAYE..

Yorumu oyla      53      49  
SABAHÇI 14 Eylül 2008 Pazar 

Ahmet Tezcan'ı kamuoyunda sıkıntıya sokmak istedi Babahan ama yılların kurdu Tezcan bu tuzağa gelmedi. Göya gelir gelmez kavga eden adam konumuna sokmak istedi.

Yorumu oyla      53      49  
SELAMİ 14 Eylül 2008 Pazar 

Yahu adam ahmet tezcan'a posta koyuyor. niye? hava olsun diye... insan hoş geldin der. Ama şunu söyleyeyim bu olaydan babahan yara aldı.

Yorumu oyla      53      49  
VİCDAN 14 Eylül 2008 Pazar 

Basın tarihi şöyle yazacak; Basın tarihini tersten okuyan gazeteciler oldu. Ölü bir Sabah'ı diriltenlere iftira attılar. Hasetlik çukurunda kaybolun. Babahan kadar başınıza taş düşşe, yine akıllanmazsınız.

Yorumu oyla      53      49  
CİNER GELİYOR 14 Eylül 2008 Pazar 

Fatih, Ergun'un elinden tutan, onun Sabah'tan atılmasını engelleyen adam. Daha sonra Ergun'un Fatih'le ilgili söylediklerini buradan yazamam. 2. raund yakın. Fatih çıkaracağı gazete ile Babahan'a gazete nasıl olur öğretecek

Yorumu oyla      53      49  
Hacı 14 Eylül 2008 Pazar 

Valla Talat Atilla senin gibi gıcık birini basın tarihi görmedi. Yasağın mürekkebi kurumadan Sabah eleştirisi yazmışssın.

Yorumu oyla      53      49  
G.K. 14 Eylül 2008 Pazar 

Aslı giderken, Babahan "Haketmişti" diyerek ortadan kayboldu. Sonra Aslı'nın telefonuna çıkmadı. Daha sonra da"Ben attım o kızı "dedi. Komedi gibi değil mi?

Yorumu oyla      53      49  
Fırat H. 14 Eylül 2008 Pazar 

Yazarlar hür, haber prangalı. Bunun mucidi de Babahan.

Yorumu oyla      53      49  
Hale ya da jale 14 Eylül 2008 Pazar 

Sabah bitti, hürriyet tek kaldı. Fatih'in çıkaracağı gazete belki Sabah'ın boşluğunu doldurabilir.

Yorumu oyla      53      49  
GASTECİ KIZ 14 Eylül 2008 Pazar 

Evet Sabah hala büyük bir marka ama Babahan'ın açtığı yaranın kapanması çok zor. Bundan sonra da zor toparlanır. Yazık.

Yorumu oyla      53      49