YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Şehmus ARSLAN 30 Temmuz 2008 Çarşamba 

Sayın talat önce ALLAH seni korusun ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım.

Yorumu oyla      53      49  
Recep Kaplan 29 Temmuz 2008 Salı 

Günümüz Türkiyesinde son zamanlarda iki kesimden söz ediliyor.Birincisi Ergenekoncular İkincisi Ergenekoncuların hedefindekiler.Ben Sayın Talat Atilla'yı Ergenekoncu zannediyordum meğer adam ergenekoncuların hedefindeymiş.Şimdi Türkiye'de bilinen bu ama bilinmeyen daha kaç örgüt Talat Atilla'yı listeye koymuştur kimbilir? Ama Sayın Atilla "Yiğidin harman olduğu yerdendir" Ona birşey olmaz Gönlümüz ve Dualarımız onunla Sizi seviyor ve destekliyoruz Talat abi...

Yorumu oyla      53      49  
GÖKTÜRK TUNÇTÜRK 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

TAKMA TALAT KARDEŞ İHTİYAR BOZKURT YANINDA Evet Talat kardeş takma bunları..Yıllarca Teyfik abi dedik ama fos çıktı. Bunlar destan hırsızı- Bunların davası falan yok..Nerbe aş-orda başlar bunlar. Bil..İhtiyar bozkurt her zaman yanında..

Yorumu oyla      53      49  
sedat TÜREDİ 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

ergenekon yurdun adı bortecine kurt un adı başka ergenekon tanımam rahat ol atilla

Yorumu oyla      53      49  
kareas 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

ne var canım isteyen alır istemeyen almaz. ingilterede üstün hizmet madalyası verdi TAYYİP aldı.İSRAİLde ilk defa hemde yahudi olmayan birine üstün hizmet nişanı verdi TAYYİP aldı. diz çöktü papaz elbisesi giydi bişeycik olmadı sadce eş başkan oldu nolmuşşş yaniii.belki sende barzaniye falan danışman olurdun nolmuşşş yannii

Yorumu oyla      53      49  
GURBETCİ 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

Ergenekon yok bunlar faso fiso,dağ fare doğurdu diyenler bu yazıyı iyi okusun.Sn.talat bende sizin yerinizde olsam bu işin üzerine giderim.Türkiyede zaten gazetecisi ile,siyasetcisi ile STK ları ile herkes bildiğini konuşsa gercekler sulandırılmasa daha kısa zamanda sonuç alınır ama halen bazi kişiler özellikle CHP bunlari koruyor anlamıyorum.Acaba onlarındamı bir korkdukları var diye kendi kendime soruyorum.Yakında şapka düşecek kel ğörünecek.FASA FİSO cular sizi.

Yorumu oyla      53      49  
laik cumhuriyet! 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

“Atatürk Ülkem Marşı” Tam bagımsız yarınım, özgür vatanım,aydınlık Türkiye'me selamlar olsun, tam bagımsız Türkiye'me selamlar olsun. TAM BAGIMSIZ AYDIN VE YURTSEVER YURTTASLARIMA- GÖREVLERINI EN KÖTÜ SARTLARDA BILE GÖZLERINI KIRPMADAN EN IYI SEKILDE YAPANLARA- SELAMLAR OLSUN. TÜRKIYE´NIN GENC CINAR AGACLARINA SELAMLAR OLSUN. SIZ ORADAN, BIZ DE BURADAN, HIC UMMADIGINIZ YERLERDEN, TÜRKIYE CUMHURIYETI'NE GENE DESTANLAR YAZDIRACAGIZ!

Yorumu oyla      53      49  
laik cumhuriyet! 27 Temmuz 2008 Pazar 

ne yani, illa istemediginiz bir ödülü almak zorundamisiniz?!!! ilerde de soros´un ödüllerini kabul etmemek insanin basina dert acabilir. ALLAHIM SEN TÜRK MILLETINI, TÜRKIYE CUMHURIYETI`NI KORU.

Yorumu oyla      53      49  
şirin canbeyli 27 Temmuz 2008 Pazar 

sn Atilla dost dargın olsa bile dürüst olabilendir sizin söyleyeceginizi açıkça belirtmeniz karşı tarafın gizli atakları herşeyi ortaya koyuyor....Bundan sonra bunun ayırımını daha dikkatli yapmalısınız bugünde sizin gibi birkaç kişi var ve iyikide var TÜRKİYE nin sizlere çok ihtiyacı var.sonsuz başarılar sevgiyle kalın.

Yorumu oyla      53      49  
süleyman karaca 27 Temmuz 2008 Pazar 

Sayın Atilla, bu iğrenç olayı yazınızdan öğrendim. Hedef gösterilmenize üzülmekle beraber, “Ergenekon tetikçisi” iftirası ile de karşılaşabilirdiniz. İyi ki, sağlıklı bir değerlendirme ile siz aklanırken, muhataplarınızın kendilerine biat etmeyenlere karşı sergiledikleri çirkeflikteki sınır tanımazlığı ortaya konmuş. Kendinize dikkat edin; tedbir bizden, takdir Allah’tandır. Allah’a emanet olun, Rabbim sizleri korusun.

Yorumu oyla      53      49  
BURAKKKKKKK 27 Temmuz 2008 Pazar 

Sizin gibi kategorize edilemeyen yazarlar hep hedef olurlar. Bu böyle. Sızlanmadan, üzülmeden devam. Allah korusun gene de.. Burak Gürsel

Yorumu oyla      53      49  
ALLAH KORUR DA SEN DE KENDİNİ KORU 27 Temmuz 2008 Pazar 

ELBETTE ALLH KORUR BUNA ŞÜPHE YOK AMA, BU SÖZLERDEN SONRA SİZ YİNE (ALLAH KORUSUN) İHTİYATLI OLUN.. İDİL..

Yorumu oyla      53      49  
Allah var 27 Temmuz 2008 Pazar 

Talat kardeşim; Yazılarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum. Size karşı yapılan bu hareketi şiddetle kınıyorum. Siz inançlı bir insansınız Allah sizi korur. Buna yürekten inanıyorum..

Yorumu oyla      53      49  
Yanındayız 27 Temmuz 2008 Pazar 

Sayın Atilla yazınızı dikkatle okdum. Ergenokon isimli örgüte sizin hedef gösterilmeniz tamamen kişisel olmuş. Böyle bile olsa, affedilemez. "Hala hedef miyim?" diye haklı olarak soruyorsunuz. Sizin için gerekirse nöbet bekleriz. Abartmıyorum. Saygılar. İsmail Tüfekçi

Yorumu oyla      53      49