YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
TOLGA 17 Mayıs 2008 Cumartesi 

Sn Talat Atilla, Birleşseler ortaya bir rahatsız edecek durum mu çıkacağını sanıyorsunu, Allah aşkına. AKP yi rahatsız edebilecek bir siyasi organizasyonun ip ucu hiç görünüyor mu ufukta. ANAVATAN ve DP birleşmesinin bileşkesinin topluma yansıyan değeri, %5 şi geçermi sanıyorsunuz. AKP ye alternatif tek yapı, Batı standartlarında bir SOSYALDEMOKRAT yapıdan geçer. Gerisi hep ANGARYADIR. Konuşmaya bile değmez. Yapılacka olay, CHP nin başındaki 19 asırdan kalma fosilleri def edip,Çağdaş bir yapı.

Yorumu oyla      53      49  
Şafağın Sesi 15 Mayıs 2008 Perşembe 

Türkiyeyi kurtaracak olan partiyi kuracak olan kişi, TOBB Bakanı Hİsarcıklıoğlu dur. Adı hiçbir şeye karışmamış tek tanınan kişi odur. ANAP ve DP bu saatten sonra birleşse ne olur birleşmese ne olur. BU Mesut un bu işlerde parmağı var. GEçmişte Çİller'i sırtından bıçaklayan Mesut, Bİrleşmenin başına geçmek için can atıyor.. Ahh Mesut ahh yatacak yerin yok senin. İçin kıpır kıpır atıyor genel başkanlık için ama yemezler.. At terli canım benim,

Yorumu oyla      53      49  
Gerçek 14 Mayıs 2008 Çarşamba 

Bugun akp büyük bir çogunlukla iktidardaysa bunu dyp-anap birleşmesinin son anda yatmasına borçludur.. %15 lere varan oy potansiyeli taşıyan bir hareket malesef dyp'li kanadın kıtalararası operasyonla Kandırılmasıyla engellenmiştir! Sonuçta ortaya çıkan boşluktan medyanında destegi ile Akp kazançlı olarak çıkmıştır. Ama önümüzdeki süreçte malum tasviye süreçleri yaşanacağından, birleşmelerden çok yeni yapılanmaların öne çıkacagı,dengelerin çok farklı olarak gelişeceği kaçınılmaz gözükmektedir..

Yorumu oyla      53      49  
ben scoop 14 Mayıs 2008 Çarşamba 

Anavatan ve DP yerine sanırım Sayın Aygün yeni bir parti kuracak.Ortam musait.Biz sosyal demokratların en buyük rakibi bizce o. AKP değil artık.Rekabet olsun ve en iyisi ülkeye hizmet etsin. Kendisini yakından tanımıyoruz; nedir , nasıl bir kişidir..?Siyasette kesin bir olgu var ; orta sınıfı yani , berberi terziyi dolmuşçuyu baĞlayan herkesi fetheder.

Yorumu oyla      53      49  
Erol 14 Mayıs 2008 Çarşamba 

DP ve Anavatan'ın birleşmesi konusu ortaya bazı kaynaklar tarafından atıldı ki, merkez sağda parti kalmasın. Bu birleşme olmaz, olursa da tutmaz, Ülkeye zaman kaybettirir. Çünkü her iki parti de çok farklı. DP aynı statükosunu koruyor. Anavatan ise özellikle orta ve daha alt sınıflerı kucaklamaya ve yerli üretimi tekrar canlandırmaya çalışıyor, özelleştirmeye evet, yabancılaştırmaya hayır diyor. Tekrar iktidar olursa özellikle enerji, iletişim konusunda yine yerli kaynaklara dönecektir.

Yorumu oyla      53      50  
süleyman karaca 13 Mayıs 2008 Salı 

DP ve Anavatan birleşse ne olur, birleşmese ne olur? Sonuç hiç değişmez; onlar prestiji yerlerde sürünen siyasi kimliklerini 2007 Nisanında defnettiler, SEVENLERİNİN BAŞI SAĞOLSUN.

Yorumu oyla      53      49  
FİKRET TALU 13 Mayıs 2008 Salı 

FERMUAR BOZUK DİKİŞ TUTMAZ.

Yorumu oyla      53      49