E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kılıçdaroğlu'ndan sert tepki: Seni Biden kurtaramaz! 

SON DAKİKA: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bugün sayın Bahçeli 'Anadolu'ya milletvekillerini göndereceğim' demiş. Kılıçdaroğlu, "Memnun olurum, hiç olmazsa vatandaş muhatap bulur. Ben söyleyeyim pazara gitsinler, bir işsize, çiftçiye sorsunlar bu CHP ne yapıyor kardeşim diye? İnşallah yaparlar." dedi.  

2.11.2021 - 14:18
Kılıçdaroğlu ndan sert tepki: Seni Biden kurtaramaz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

Aramızda gençler var, vicdanınız hür, irfanınız hür, fikriniz hür olacak. Özgür olacaksınız. Bütün gençlere CHP iktidarında özgürlük vadediyorum. Bütün gençler bizi özgürce eleştirebilecek.

CUMA HUTBESİ TEPKİSİ
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet yıl dönümünde anılmaması beni üzdü. En azından kendisini kuran bir iradeye, en azından Cuma hutbesinde saygı duyulması lazım, telafuz edilmesi lazım.

Anıtkabir'de bugüne kadar rastlamadığımız bir garabetle de karşılaştık. Bazı televizyon ve gazetelerin muhabirleri alınmadı. Kararı alanlara açık ve net söylüyorum, Anıtkabir'de bu ülkenin aslanı yatıyor, sizin gücünüz yetmez ona. Ne yaparlarsa yapsınlar, her davranışları kendi sonlarını getiriyor. Bu milletin vicdanında derin yaralar açıyor.

YENİ BÜROKRATLAR AÇIKLAMASI
Anayasa Mahkemesi kararlarını uygulamayan bürokratları devletin içinde tutmayacağım açık ve net söylüyorum. Mahkeme kararını uygulamak devletin temel görevidir. Kimsin sen, hakim misin? Anayasa Mahkemesi kararını uygulayacaksın kardeşim, o zaman senin devlet bürokrasisi içinde yerin yok. Senin yerin saraydır. 

"128 MİLYAR DOLAR MİLLETE VERİLDİYSE, HER HANEYE 5202 DOLAR PARA DÜŞMESİ LAZIM"
Bir baktık ki Merkez Bankası'nda 128 milyar dolar buharlaşmış. Soru sorduk niye sattınız, kime sattınız? Bu sorunun cevabı hiç alınmadı ama bulacağız cevabı. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa öbür gün bulacağız. AK Parti'nin grup başkanvekili, "128 milyar dolar 2019 başından 2021 yarısına kadar ülkemizde evlerine kapanan, iş yerleri kapanan, işsiz kalan işçilere destek olmak üzere harcanmıştır" dedi. Yalan söylüyorsanız sizin siyasette işiniz yok. Keşke mahkemeye verse de bu dosyayı mahkemeye götürsek. Veremez, cesaret edemez. 2019'da pandemi diyor, pandemi 2019'da başlamadı. TÜİK'in verilerine göre 24 milyon 604 bin 86 hane var. Eğer bu millete verdiysen, 24 bin 600 bin haneye 128 milyar dolardan ne kadar düştü? 5202 dolar para düşmesi lazım, her bir haneye. Bugünkü rakamlarla 49 bin lira. Nerede bu para? Manava, bakkala, sanayiciye soralım. Bu kadar para elinize geçti mi? Unutur muyuz diye çırpınıyorlar. Kul hakkını unutmaya kimsenin yetkisi yok.

BAHÇELİ'YE YANIT 
Bugün sayın Bahçeli 'Anadolu'ya milletvekillerini göndereceğim' demiş. Memnun olurum, hiç olmazsa vatandaş muhatap bulur. Ben söyleyeyim pazara gitsinler, bir işsize, çiftçiye sorsunlar bu CHP ne yapıyor kardeşim diye? İnşallah yaparlar. 

"FATURASINI ÖDEMEYECEK DURUMA GELENLERİN FATURALARINI CHP'Lİ BELEDİYELER ÖDEYECEK"
Kış geliyor, yağmur gibi zamlar geldi. Önce enerji sektörü bileşenleri ile bir araya geldik. Konuştuk, dinledik. Arkasından bir açıklama yaptım. Elektrik üreticileri ve dağıtım firmaları ciddi sorunlarla karşı karşıya. İflas tehlikesi ile karşı karşıya. Fiyatları bir şekilde evde oturan vatandaşa yansıtacaklar. İktidarda değiliz ama sorumlu olarak çıktım, kara kış fonu kurun, garibanlar için, düşük gelirliler için kullanın. Doğalgaz, elektrik, su faturaları ağırlaşacak, ifade ettim. Kış aylarında elektrikte TRT payını kaldırın dedim, KDV'yi kaldırın dedim. Bunları söylerken dünyayı da izliyoruz. Dünya ne yapıyor, bizimkiler ne yapıyor. Fransa, aylık geliri 2000 Euro'nun altında olanların tamamına her ay 100 Euro veriyor. İtalya, doğalgaz faturalarının düşük gelirliler için devlet tarafından ödenmesi kararı verdi. Belçika paket açıkladı. CHP'li belediyelerin olduğu yerlerde kara kış fonu benzeri çalışmayı büyük ölçüde tamamladık. Bir vatandaşımız faturasını ödeyemez duruma gelirse belediyelerimiz ödeyecek. Kara kış fonu kur dedim, akıl verdim. Milleti perişan etme dedim, yol gösterdim, senin çevrenin sana göstermediği aklı sana verdim ama sen bildiğini okuyorsun. Bizim belediyelerimiz vatandaşın yanında, halkın yanında. Hiçbir ayrım yapmadan, herkese eşit davranarak. Biz kendi belediyelerimizin olduğu yerlerde vatandaşımızın rahat etmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.

"ASGARİ ÜCRET AÇLIK SINIRININ ALTINDA"
Asgari ücret 2825 lira. Açlık sınırı 3093 lira. Bu da cumhuriyet tarihinde bir ilk. Asgari ücret açlık sınırının altında. Hemen asgari ücret tespit komisyonunu çağır. Asgari ücret açlık sınırının altında olmaz, asgari ücreti açlık sınırının üstüne çıkarın demen lazım. Adı üstünde asgari ücret, açlık sınırının altında. Bir ton kömür asgari ücreti geçti. Nasıl ısınacak insan. 

ERDOĞAN-BIDEN GÖRÜŞMESİ
Öyle bir şahsım ve şürekası var ki, emin olun önümüze konulan tablo hiçbirimizin kabul etmeyeceği bir tablo. Dışarıda tam bir kuzu. Biden'ı görünce gözleri gülüyor. Türkiye böyle bir tabloyla hiç karşılaştı mı? En büyük derdi de acaba ben onunla bir saat oturabilir miyim, bir fotoğraf çektirebilir miyim? Utanmaz mısınız böyle bir şeyle? Bu devletin bir itibarı yok mu? Yeter ki kendisini huzuruna kabul etsin. Böyle yapacak ki, onun şürekası onu kahraman ilan edecek. Oturdu, konuştu, meydan okudu diye yazacaklar. Bu havuz medyasının da gitmeden önceki ve döndükten sonraki manşetlerini bir kıyaslayın. Nasıl bir bel var bunlarda hayret ediyorum. Şahsım Biden'la görüşüyor ve Türkiye'ye geliyor. Çok farklı bir tablo ortaya çıkıyor. Türkiye'ye gelirken çattı kaşlarını, tehditler, gözaltılar, hapisler. Kağıt toplayıcısını dövdürüyorlar arkadaşlar. Bu can bu tende kaldıkça alamazsın diyordu, özel uçakla papazı gönderdi.

Haksız yerde içeride tutulan Demirtaş ve Kavala var. Benim vicdanım kabul etmiyor. Belki onlar hayatlarının hiçbir döneminde CHP'ye sempati duymadılar. Tek suçları var, pasaportları Amerikan pasaportu değil.

"GIDA FİYATLARINDA ARTIŞ YÜZDE 40'I BULACAK"
Zamlar, yağmur gibi zamlar yağmaya başladı. Saray bunları hissetmez ama vatandaş perişan vaziyette. Elektrik kısa süre içinde 3 kez zamlandı. Doğalgaza 9 kez zam yapıldı. Dün sanayi doğalgazına yüzde 48 zam yapıldı. Bu zamlar evlerdeki elektriğe gelecek. Ya o zamları yapacaklar ya o firmalar iflas edecekler. Akaryakıt istasyonlarında geceleri kuyruk var, zam gelecek depoları dolduralım diyorlar. Şu anda şeker zammı kapıda, kimse şeker satmıyor, şeker stoklanıyor.  Gıda fiyatlarındaki artış yüzde 40'ı bulacak. Asgari ücretli nasıl geçinecek? 

"SENİ BIDEN KURTARAMAZ"
Bütün bunlar olurken bu şahsımın trolleri var. İletişim Başkanlığı. Sen asrın liderisin gibi, uydur uydur ipe diz. Mutfaktan haberleri yok. Adam cebine, mutfağa bakıyor. Esnafa bakıyor, etiketler her gün değişiyor. Adamların dünyadan haberleri yok. Devleti yönetme güçleri, kapasiteleri artık kalmadı. Sen ne aslansın ne kaplansın sen olsa olsa kağıttan kaplansın. Bütün otokratların özelliklerine sahip. Şahsımda aynısı var. Vatandaşı gözü görmüyor. Buradan net söylüyorum duysun. Seni Biden kurtaramaz. Millet sana gerekli dersi o sandıkta verecek. Biden'ın gözlerine bakınca heyecanlanıyorsun ama bu millet senin gözlerine bakınca hiç heyecanlanmıyor. Biz de Cumhuriyet'in 100. yılında güzel Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız. 

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Erbakan karantinaya alındı
Ailesinde koronavirüs vakası tespit edilmesi nedeniyle Yeniden Refah Partisi ...
Kılıçdaroğlu Erdoğan'a tazminat ödeyecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı tazminat davasında CHP Lideri ...
Bahçeli'den sert tepki: Vatana ihanet eden sensin!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. ...
 
Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Toprak: Adayımız açıklanınca herkes susacak!
Muhalefetin Cumhurbaşkanlığı adayı ile ilgili çıkan haberler ile ilgili ...
Pompeo'dan ABD'de flaş sözler: F-16'larla ilgili yasalara uyulacağına inanıyorum
ABD eski Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı ...
G-20’de Türkiye-Fransa arasında 'First Lady' diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın Fransa Cumhurbaşkanı ...
 
AK Partili Turan: ABD ya da AB ülkeleriyle sorun yaşamak istemiyoruz
AK Partili Bülent Turan, “Bizler, elbette ABD ya da herhangi AB ülkesiyle ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan Biden görüşmesinin detaylarını anlattı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roma'da G20 liderler zirvesinde ABD ...
Erdoğan açıkladı: Gerekirse operasyon yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20'de ABD Başkanı Biden'la görüşmesi sonrası yeni ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Club Brugge
döviz
barcelona
Afganistan
Ahmet Kural
poyraz karayel
ütopya
Alba Berlin
Devlet Bahçeli