E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Kılıçdaroğlu'ndan net mesaj: Bay Kemal asla yolundan dönmez 

CHP Genel Başkanı Kemal Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Her türlü operasyona başvurdular. Anlamadıkları bir şey var: Bay Kemal yolundan asla ve asla dönmez!" dedi.

17.01.2023 - 15:37
Kılıçdaroğlu ndan net mesaj: Bay Kemal asla yolundan dönmez

CHP Genel Başkanı Kemal Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yayınlanan reklama ilişkin açıklamalarda bulunarak SADAT'a seslendi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Çözüm odaklı politika izlediğimizin herkesin farkında. Vatandaş, var olan sorunlar nasıl çözülür siz sorunu dile getirin çözümü de dile getirin saray iktidarı çözümü bilmiyor, bari bizi dertten kurtarın diyor. Türkiye'deki her vatandaşı dertlerden kurtaracağız. Bu ülkeye adaleti getireceğiz, getireceğiz!

Her sorununuzu not alıyoruz, çözüm arıyoruz. Ürettiğimiz çözümler masa başı çözümler değil. Gelirini giderini olurunu hesaplarız olmazlara dikkat ederiz.

Vatandaş önce ekonomide istikrar bekliyor. Yarın sabah hangi ürünün fiyatı kaç olacak kimse bilmiyor. Maaşına zam yapıyorsunuz, peynire, ete çok daha yüksek zamlar yapıyorsunuz.

Yüzbinlerce ailenin elektriği, suyu, doğal gazı kesik. Söz veriyorum geliri olmayan hiçbir ailenin suyu, elektriği kesilmeyecek. Bu sözü veriyoruz. İktidar sahipleri söz veremez. Sarayda su kesilmez, doğal gaz kesilmez.

Vatandaş emeğinin karşılığını istiyor. Tütün üreticileri Denizli'ye gittiğimde geldiler. Bunlarla işletmeler sözleşme yapıyor. Daha tütün ekilmeden önce... Tütünün kaça alınacağı kısmı boş. Ekim yapılıyor çiftçi borçlandırılıyor. Ardından hemen oraya bir damga vuruluyor ve çok düşük fiyata alıyorlar. Bugün tütünün kilo maliyeti 80 lira ama verdikleri fiyat 55 lira. Bu hak gaspıdır.

'MÜLTECİLERİ EN GEÇ İKİ YIL İÇİNDE GÖNDERECEĞİZ'
İktidar sahipleri yabancıların kalmasını istiyor. Bu ciddi bir sorundur. Asıl beka sorunu budur. Bunlar yarın çoğalacaklar ve bu insanların sosyal güvenliği olmayacak, ne olacak bu insanlar.

Bütün vatandaşlarıma sesleniyorum: 3 milyon 600 bin Suriyelinin buraya gelişine kim imkan verdi, kim yanlış politika izledi. Eğer şikayet ediyorsan yabancılardan, benim elimden işimi aldı diyorsan sandığa gittiğin zaman göreceksin orada 6 oku. Vicdan rahatlığıyla mührünü basacaksın ve göreceksin en geç iki yıl içinde bütün göçmenler kendi ülkelerine onurlu bir şekilde gidecekler.

SMA'LI ÇOCUKLAR
SMA'lı çocuklar var... Sosyal devlet dediğiniz kendi evladına, işsizine, fakirine sahip çıkar. SMA'lı çocukların iyileşmesi için ilaç kullanması lazım. Hangi aile 2 milyon dolar ödeyebilecek. Sizin için de az kaldı diyorum. Meraklanmayın, çocuklarınız SGK tarafından tedavi edilecek. Onların yaşaması için her çabayı göstereceğiz. Evlilik öncesi kan testlerinin yapılması lazım. İlk uygulamayı da Mansur Başkan başlattı. Türkiye geneline yaygınlaştırılması da arzumuzdur.

Sınırların korunması lazım. Korunmadığı için mafya geliyor, Türkiye'de hesaplaşıyorlar, adam öldürüyorlar. Ellerini sallayarak geziyorlar, bunların hepsini biliyoruz. Fotoraman Süleymanlar değil, memur Teomanlar olmalı. Fotoroman Süleymanlar yol geçen hanına döndürdüler. Memur Teomanların sayısını artıracağız.

Cumhuriyet'in 100. yılında 100 bin öğretmen atayacağız. Arkasından köy okullarını açtıktan sonra 100 bin daha atayacağız. Endişe etmeyin.

Okulda beslenme işini tamamen devlet yapacak. Kantincilerle iş birliği yapılacak. Ücretli öğretmen, sözleşmeli öğretmen diye ayrımcılık olmayacak, hepsi kadrolu olacak.

'LİYAKATİ YENİDEN GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ'
Devlete olan güven sarsılıyor; uyuşturucular, baronlar, mafyalar var. Devlete olan güveni yediden sağlamak için liyakati yeniden gerçekleştireceğiz. Valiler, kaymakamlar, sarayın değil devletin memuru olacaklar. Rüşvet alan büyükelçileri de çağıracağız buraya!

Borsa şu an soygun düzenine dönüşmüş vaziyette. Küçük tasarruf sahiplerini koruyacağız, borsayı yeniden inşa edeceğiz.

SADAT REKLAMI
Biliyorsunuz bir TV programına katıldım. Uğur Dündar davet etti. Sonra olanlar hepinizin malumu. Silahlı insanların olduğu reklamla güya beni tehdit ediyorlar, o resimdeki mesaj net. Sizin için geleceğiz diyorlar. Beyefendiler benim için gelecekmiş! Vatandaşımızın ne olup bittiğini anlamasını istiyorum.

'HER TÜRLÜ OPERASYONA BAŞVURDULAR'
Önce benimle konuşup anlaşmak istediler, kapıyı yüzlerine kapattım. Bir sonraki aşamaya geçtiler. Bu işin içinde bazı medya organlarını da soktular. Bunların hapislerden çıkan mafyaları, mafya artıkları var. Satın alınan araştırmacıları, medya ünlüleri, satın alınan gazetecileri var. Muhalefetten görünüp bunların değirmenine su taşıyan insanlar da var. Her türlü operasyona başvurdular. Anlamadıkları bir şey var: Bay Kemal yolundan asla ve asla dönmez! Bir daha ifade edeyim: Bay Kemal yolundan asla ve asla dönmez!

Silah ve suikast tehditleri aşamasına geldiler... Akıllarınca son uyarılarını yapıyorlar. Uzun süredir bu tehditler var. Bu mafyaya, bu paramiliter yapılara seslenmek istiyorum: Be gafiller, be akılsızlar, be şerefsizler, be müptezeller, be çakallar siz mi beni korkutacaksınız! Sizin önünüzde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim! Hodri meydan gelin görüşelim.

'EN BÜYÜK KABUSUNUZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM'
Allah nasip eder de yaşarsak, hayatınız boyunca görüp göreceğiniz en büyük kabus olmaya devam edeceğim. Trolleriniz beni yolumdan çeviremez. Eğer bana bir şey olursa, halkıma emanetimdir o 418 milyar doları siz tahsil edeceksiniz! Gençlerimizin parasıdır o para. Her kuruşunu tahsil edeceksiniz. Benim size vasiyetimdir bu! 418 milyar doları bunlardan alacaksınız!

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mustafa Destici'den İHA ve SİHA tepkisi: O günler geçti
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'a tepki gösterdi.
Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'na açtığı dava reddedildi
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ...
Bahçelinin seçim mesajına AK Parti'den yanıt
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, seçime yönelik açıklamalarda ...
 
Abdüllatif Şener: Görünürde aday Kılıçdaroğlu
CHP Milletvekili Abdüllatif Şener, "katıldığı bir programda altılı masanının ...
Uğur Dündar'dan SADAT açıklaması: Kılıçdaroğlu'nun kırgınlığı yok
Gazeteci Uğur Dündar, SADAT krizine ilişkin yeni açıklamada bulundu. Dündar, ...
Tunç Soyer, ‘Şaka değil’ diyerek duyurdu! İzmir'de metro hattı için ayrılan bütçe 3 bin TL!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından bir anket başlattı.
 
Demokrat Parti'den açıklama: Gültekin Uysal açık ara kazanır
Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı, "Altılı masanın adayı ...
Bahçeli seçim için Mayıs ayını işaret etti: Bu işi bitirelim
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündeme ...
Bakan Akar'dan Babacan'a tepki: Çamur atanları kınıyoruz
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Londra’daki temaslarını tamamlayarak ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
yangın
Kobani
Demba ba
pkk
deprem
çin
özgecan aslan
efsun