E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Akşener: Milletine hakaret ediyorsun! 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında yurt gezilerine devam ediyor. Akşener bugün Trabzon'da konuştu.

12.03.2019 - 16:53
Akşener: Milletine hakaret ediyorsun!


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a geldi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy, “Trabzon'un çocuğuyum şehri biliyorum” ifadelerini kullandı. Alana ise "Sen konuş abla biz öderiz" pankartı asıldı. 

CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Akyüz ise “Ortahisar'a yapılan yeni belediye binasını onkolojisi hastanesi yapacağım” dedi. Alanı dolduran on binlerce kişi tarafından Andımız okundu.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle;

Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. Bugün Türk Milliyetçilerinin abisi Galip erdem’in öldüğü gün. Ona da Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Biliyorsunuz Polonya’da Furkan evladımızı PKK’lılar’ın bıçakladığını öğrendik. Allah onun da mekanını cennet etsin.

İstediği kadar itiraz etsin. Sen CHP, İYİ Parti ve Saadet Parti seçmenine terörist diyorsun. İstediğin kadar inkar et sayın muhterem milletine hakaret ediyorsun.

"Ben bir Karadeniz gelini olarak ne kafamı eğebilirim ne de dilimi tutabilirim. Sayın Erdoğan’a ‘alçak, şerefsiz’ dendi. 41 kere kendisini Haliç’te yıkayacağını söyleyen Bahçeli… ben bugüne kadar kendisine incitici tek söz söylemedim. Ama beni mahkemeye verdi. Versen ne olur? Hepsi can baş üstüne. Önce parayla korkuttu. Sayın Kılıçdaroğlu’ndan 2,5 milyon almış. Benim param olmadığını biliyor. Ama gittiğimiz her yerde ‘abla sen konuş, biz öderiz’ diyorlar. Allah’ın ve milletimin dışında baş eğeceğim bir yer yoktur."

MUTFAK YANIYOR

"Yerel seçimlere giderken yerel belediye başkan adayları yarışmasın, ekonomi konuşulmasın diye milleti böldü. Yanıyor mutfak. Varlık kuyrukları var, 3 kilo patates almak için 3 saat dikiliyorsunuz. Mehdi eker 126 yıl sonra Fransa’dan madalya aldı. Sonra anlaşıldı ki, Fransa’dan et ve tarım ihracatı yüzde 1500 artmış... Fındık 11-12 lira arasında satıldı ondan sonra fiyat verdiler. Fındık göçü önler, Karadeniz’i elinde tutar. Fındık ekonomidir, iştir, istihdamdır. Neden Türkiye’nin dünya üzerinde tekel olduğu fındık ile bu oyun oynanıyor. En yakınları Berlusconi'nin çikolata fabrikalarının danışmanı da ondan. Trabzon gibi bir şehir göç alması lazımken göç veriyor. Sayın Erdoğan bak ben doğruları söylüyorum. Fındığa 5 dolar ver dolara bağla ve dünya mecburen satın alacak göreceksiniz. Sen bu iradeyi ortaya koy. Ama Berlusconi kardeşinden, yanındaki insanların rant sağlamasından vazgeçemiyorsun. Hani diyorsun ya dünya 5’ten büyüktür. Fındık üreticisi de 5 hırsızdan büyüktür."

"A HABER VE SABAH ÇOK ÜZGÜN"

"Saraylara giden, 3 bin koruma ile gezen adına milletin adamı denen ama diktatörlüğün dik alası olan Edoğan’a seslenmek isterim."

"Kibirlenme padişahım senden büyük Allah var. A Haber’in, Sabah gazetesinin muhabiri “HDP ile olan ittifakınız nasıl gidiyor?” dedi. Ayıp dedim. Ben Habur rezaletinde yokum, Dolmabahçe’de de yokum. "Megri megri" diyen Şivan Perver ile Barzani ile yan yana gelmedim. Çadır mahkemelerinden Türk bayrağını teröristler rahatsız olmasın diye çıkarttırmadım. Iğdır’da biz Cumhur İttifakı’nın adayını destekliyoruz. Ama bunlar Barzani ile anlaştı, kayyum atanmayan tek il Iğdır. Zorlandılar ama bir oyunu bozduk biz. Şimdi bizim oylarımızla kazanacaklar ona bozuluyorlar. Daha ilginci Barzani’de bana bozulmuş. Yakında Trump’da bana tweet atarsa şaşırmam Ahlat’ta da aday çıkarmıyoruz. Orada da Mümtaz Çoban’ı destekliyoruz. Adaylar memnun A Haber ve Sabah gazetesi çok üzgün. Ne yaparsanız yapın Anadolu’nun ferasetinin önüne geçemeyeceksiniz."

"BEN KAÇMIYORUM BURADAYIM"

"Bir kararname çıktı 200 bin ton patates ekilecek. Bir araştırdık Tarım Bakanımız, dünyanın en büyük şirketinin Ortadoğu danışmanı. Müstemlekeye çevirdiler ülkeyi. Sattıkları fabrikaları yapmaya kalksanız 250-300 milyon dolar harcamanız gerekir. Bu çakma, yerli ve milli arkadaşlar en son ellerinde kalan Tank palet Fabrikasını Katarlılara sattılar. O Katarlının hediye ettiği 500 milyon dolarlık uçağı sat. O Tank Palet Fabrikası’nı geri al."

"Benim için dedi ya, ‘kaçacak deliği yok…’ ben kaçmıyorum buradayım. Ben huzurunuzda diyorum ki, üç aylık emekli maaşımı ben bağışlayacağım Tank Palet Fabrikası için. Hadi o uçağı sat.."

"Biliyor musunuz? Mısır’dan soğan ithal edildi. Hani, halciler, marketçiler teröristti. 200 milyon dolarda soğana çakıldı. Angus ithal ettik. Hayatımda ilk defa duydum. Hayvancılığı öldürdün. İstanbul’a, EYYY Hollanda diyordu ya… 200 milyon dolarlık lale soğanı almışlar o Hollanda’dan. Soğan yetiştiricisine bu parayı vereydin… dağıldı Erdoğan, dağıldı… Kibir abidesini buraya getirip gözlerinizin içine bakmak zorunda bırakacaksınız."

116 GÜNLÜK ALACAKARANLIK KUŞAĞI

"Sayın Bahçeli, Erdoğan için 116 günlük bir alacakaranlık dönemi diye anlattı. ‘17-25 Aralık Recep Tayyip Erdoğan’ sözünü geri aldı mı? Sayın Erdoğan’a sormak isterim: 'Bu ülkücüler Fatiha bilmiyordu' ya. Öğrendiler mi? Sen ülkücülerden özür diledin mi? Ülkücülerden özür diledin mi? Sayın Bahçeli, sen de ‘beka beka’ diyorsun da, Sen Erdoğan’ın PKK’dan daha büyük bir tehlike olduğunu söylediğin, Ver Bilal’i al hilali’ sözlerinden dolayı özür diledin mi? Şimdi iki seçmeni yan yana getirmek için bir birleştiriciye ihtiyaç var. Sonuç itibarı ile ‘beka’ diyorlar. Eee Millet yemedi, yemiyor, Trabzonlu yemiyor. TV’de de ya; Bu kadın ne olduğumu iyi bilir. Biliyorum ama fındık üreticisi, gençler, kadınlar, EYT’liler (size terörist demedi) biliyor. 24 Haziran’da 3600 ek göstergeye söz verdi... Yalnız Ekrem İmamoğlu’na, Karadeniz uşağına, Trabzon uşağına daha çok kızıyor. Ama buradan söyleyeyim Ekrem kardeşim Trabzon’u alıyor alıyor."

"Neden bu kadar Ekrem kardeşimize kırdı şimdi anladım. İstanbul’daki Karadenizliler, Trabzonlular Ekrem kardeşimin arkasında da onun için." (Buradan Ekrem kardeşimize selam gönderelim sözleriyle İmamoğlu’nu alkışlattı)

"Oy verirseniz, doğalgaza, elektriğe zam üstüne zam yapacak. Sonuç itibarı ile 1 Nisan’da çekerseniz kulağı rahat edeceksiniz."

ASİYE TEYZE SAHNEDE

Akşener, Oy Asiye türküsü eşliğinde, sosyal medyadaki görüntüleri çok konuşulan Asiye Teyze'yi sahneye davet etti. "Ben 70 yaşındayım, adım Asiye Kelleci. 800 haneli bir köyden geliyorum. Ben bu partiden de değilim. Ben CHP’denim. Bir kadın olarak ben de onunla varım" diyen Asiye Teyze şöyle konuştu: 

"Kadınları da davet ediyorum. İstanbul’da bizi ezan ile mukayese eden o kadınları da davet ediyorum. Bizim derdimiz açlık, gençlerimiz boşta. İş istiyoruz, aş istiyoruz. Anadolu konuşuyor, daha koyacak yerimiz kalmadı. Şoför vardı ağlıyordu geçenlerde haberlerde, ‘arabaları mı satamıyorum, borç batağındayım’ diye. Acaba Bilal de öyle ağlıyor mu? Bu kuyruk varlık kuyruğu diyor Cumhurbaşkanı. Varlık kuyruğunda ben oturmak isterim. Ayakta varlık kuyruğu mu olur? Tımarhanelik oldum. Bizim fabrikalarımız kapandı, işçilerimiz sokakta. En son silah fabrikamız satıldı. En son Filistin gibi olacağız. Ben düşmanın kafasına baltayla vurur kendimi korurum. Şehirdeki kendini nasıl koruyacak? Bire de bize sorsunlar ki bizden ne bekliyorsunuz? Aç mısınız, tok musunuz diye. Biz bunları dinleye dinleye bıktık. Trabzon hangi hakaretlere maruz kalmadı. Benim okumam yazmam yok. Ama bunların üzüntüsünü çeke çeke bu hale geldim. Bize her yer Trabzon. İmamoğlu’na da başarılar diliyorum. Her zaman arkasındayız. Benim iki tane ineğim var, onları sana yardım olarak veriyorum Devletin sana veremediğini."

ETİKETLER:
Meral Akşener , İyi Parti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kemal Kılıçdaroğlu: Yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da STK temsilcileri, hemşehri ...
Eski danışmanının paylaşımı iddiaları güçlendirdi
Yeni parti iddiaları ile gündemden düşmeyen Davutoğlu'nun bir dönem basın ...
Maçoğlu'na HDP'den tehdit
“Maçoğlu’nun şu anda göstermesi gereken en doğru tutum adaylıktan çekilip ...
 
Yavaş'tan yolsuzluk iddialarına cevap
Yolsuzluk iddianamesiyle ilgili konuşan Mansur Yavaş, "Anketleri görünce ...
Yeni partinin paylaşımında beka vurgusu
31 Mart yerel seçimlerinden sonra kurulması beklenen Yeni Bir Parti'nin ...
Aytun Çıray: Asıl bomba yarın
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, Mansur Yavaş'la ilgili ...
 
Sanatçılar bizi bazen eleştiriyor, o eleştirilere de saygı duyacağız
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Sanatçılar için ne söylersek azdır çünkü ...
Kılıçdaroğlu, sanatçılarla buluştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye ...
Yıldırım: Etnik kimliğinizle gurur duyun
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Euroleague
Suudi Arabistan
Cüneyt Çakır
Ahmet Kural
yakmak
uefa
bodrum
Okan Buruk
Ersun Yanal