YORUMLAR
Toplam 15 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Engin 21 Şubat 2008 Perşembe 

Burada yazna MHP Görünümlü CHP'li yorumcular var. Niçin Baykal PKKIları Genel Merkezde ağırlarken Tuncay Özkan Erdoğan Aydın ve Merdan Yanardağ'a sahip çıkarken Baykal Barzani ve Talabani'ye öcgüler yağdırırken ortaya çıkmadınız. Ortamın mecburiyetinden doğan bir harekete olmadık sıfatlar anlamlar yüklüyorsunuz.

Yorumu oyla      18      10  
S.METE 29 Aralık 2007 Cumartesi 

Sayın vekilim,tarımdaki sıkıntılar öyle üstünden geçilecek gibi basit degil.Yazacak,söylenecek çok şeyler var.Ben çok önemli olan iki şeye deginecem.Mazot ve gübrenin beş yıl evvel ki dolar ile Taban fiatları karşılaştıın.Mecliste bunların üzerinde durun SES getirecektir.Halkın geçim derdini dile getirin.Bu YÜCE MİLLETİN sesi ve kulagı olun.Yoksa ben Padşahın,Nasrettin Hocaya dedigi gibi(Fil hikayesi),AZ bile bunların yaptıgı diyor.Saygılar.

Yorumu oyla      18      10  
şenelkeleş 24 Aralık 2007 Pazartesi 

Bütün girdiğim internet sitelerinde şenelkeleş kullanıcı adıyla yorum ve düşüncelerin yayınlanır.Aktifhaberde dahil olmak üzere.Ülküdaşlarımızın kendilerine ait olan internet sitelerinde daha cazip ve kolay ulaşılır donatılarla,izleyicinin taleplerine cevap vermesi gerekmekdedir.Yayın ilkelerinde suça ve hakarete varan davranışları engellemek editörlerin elinde olan hakimiyet sahası ile hasıl olan haldir.

Yorumu oyla      18      10  
şenelkeleş 24 Aralık 2007 Pazartesi 

MHP genel başkan yardımcısı sayın;Mehmet EKİCİ beyin ifade etmiş olduğu konulara ve tesbitlere katılmamak mümkün deyil.Çeşitli internet sitelerine düşen haber ve yorumların ne maksatlarla hazırlandığı ise ciddi şüpheler uyandırmaktadır.Gazetelerin köşelerine mevzilenmiş ne idüğü belirsiz kalem silahşörlerinin hazırladığı seneryoyu,internet siteleri ise seslendirmekle yükümlü addediyor kendilerince!!! MHP haberlerine olan saldırı ve hakaret mesajları ise rastlantı sayılmamalıdır.Bu manada çoğu yorumcular ülkücü ve MHP'li imişcesine yorumlar yazıp,sonrada zehirlerini kusuyorlar bilelim vede tedbir alalım.Düşmanın silahının bir üstünü ile mukavemet farzsa,neden bu takdiği uygulamıyoruz?Öz-eleştiri yaparken, yer ve mekanı seçememekde gaflete düşenlerin,düşmana silah peydah ettikleri ise ayrı ve tehlikeli saplantı yolculuğudur.Sanırım bu yorumum ülküdaşlarımız arasında kayda değer bulunur ve çok sayıda olan internet sitelerine girdiklerinde oyunu kuralına göre oynarlar..."Delik demir çıkdı mertlik bozulduysa",şimdide sanal alem çoğaldı kimlik çok renge girdi! Hepimize düşen sorumluluk girdiğimiz sitelerde birikimimizle şaklabanlığı silmek olacak bilelim.

Yorumu oyla      18      10  
Alper KOCABEY 19 Kasım 2007 Pazartesi 

Allah aşkına bu topluma ne program sundunuz!sosyal,siyasal,ekonomik anlamda ne öngördünüzde bu Millet görmedi.Başbuğu taklidden vazgeçin,O bir tarihi şahsiyetti. MHP bu vitrini ile hiçbiryere varamaz.Tavşan taşımaya devam.

Yorumu oyla      18      10  
İbrahim Lorcu 29 Ekim 2007 Pazartesi 

Sayın Ekici,elbette kuşkum yok ki el sıkmayla elinize kan bulaşmadı amenna. Geçen sene Söğüt şenliklerinde yaşananların aksine bu sene Başvekille beraber yürümekle de yollarda aşınmadı ona da amenna. Meydan da atılan ip imralıda ki itin boynunada geçmedi onada amenna. Son olaylar karşısında ülkücülere sağduyu çağrısı yaparken malum gazetecilerin alkışından methiyesinden başka bir fayda da görmedi amenna. Yani her yenilen halta amenna. İyi de biz niye MHP liyiz. Bu MHP nin şu an çizgisi ne. Etliye sütlüye karışmadan 3-5 satılık kalemin methiyesini almak mı. MHP ye gönül veren bizlere tavsiyeniz ne? Bizim ülkümüz bizim hedefimiz ne? Ne yapmaya çalışıyor bu MHP ve Sayın Bahçeli. İş sadece meclise girmek mi. Yoksa bilmediğimiz aklımızın ermediği! başka nedenlermi var. Şu son şehit olaylarında bir tek MHP milletvekilinin ne sesi ne de soluğunu duyduk. Yoksa "bakmayın sesimiz cıkmıyor diye sesimiz kısıldı sanmayın" mı diyeceksiniz. Peki o na da amenna....

Yorumu oyla      18      10  
Atakan TÜRKYILMAZ 21 Ekim 2007 Pazar 

Seçim öncesi "70 nci HÜKÜMET Milliyetçi HAREKET "şeklinde bir sözünüz vardı.Hükümet olunamadı.Şimdi de Ana Muhalefet MHP olacak diyorsunuz.Bu kafayla,Önümüzdeki milletvekilliği seçiminde Parlamentoya giremeyeceksiniz.Bu milletin vatanını ve mlletini devletini seven evlatlarına yazık oluyor.Çünkü; duygularıyla oynuyorsunuz,duygularını sömürüyorsunuz.Artık sömürülmeyeceğim.

Yorumu oyla      18      10  
yara 22 Ağustos 2007 Çarşamba 

siz elinizin neye bulaştığının farkında değilsiniz.farkına vardığınızda gitmiş olacaksınız.önce ip at sonra ip atla.önce işaret yap sonra el sıkış.öncedende böyle idiniz.daha nelere bulaşacaksınız zaman size bunu gösterecek.

Yorumu oyla      18      10  
halil başbuğ 12 Ağustos 2007 Pazar 

uzatılan eli sıkmak allahın emri diyorsunuz.. şaşdım doğrusu..parlemontaya girmenizi dtp ye borçlusunuz..şehit kanlarını itismara borçlusunuz...iyide bu ülkeye hizmet eden milletin yüzde 50 sini oyunu alantayyip erdoğana elinizi niye uzatmıyorsunuz..dtp nin eli tayyip beyin elinden çokmu temizz..içiniz kin dolu.milletin çocuklarını ortaya döküyorsunuz.. seksen öncesi devrimcilerle milletin çocuklarını kırdrdınızz.. sağ sol adına BEŞBİN genci toprağa gömdünüz.. bunun vebalini nasıl vereceksiniz.. varlığınızı neye borçlu olduğunuzu öğrendik artık.. dün sol bugün pkk..milletin çocuklarının canı sizin siyasi istikbalinizin temel kaynağı..vah öeln arkadaaşlarıma vah..

Yorumu oyla      18      10  
HASAN CAN 11 Ağustos 2007 Cumartesi 

PPK NIN MECLİS TEMSİLCİLERİNİN ELİNİ SIKARSINIZ AMA TC BAŞBAKANIN ELİNİ SIKMAZSINIZ KİM SİZE İNANIR BİRİ KÜRT HALKINI RANT KAPISI YAPMIŞ BİRİSİ MİLLİYETCİLİĞİ RANT KAPISI YAPMIŞ İYİ EL SIKIŞMALAR BAY EKİCİ 5 BİN GENÇ NEDEN ÖLDÜ 1980 ÖNCESİDE BU ELLERİ SIKSAYDINIZ YA BAY EKİCİ MAAŞ VE MAKAM ÜLKÜCÜLERİ

Yorumu oyla      18      10  
kürşat 10 Ağustos 2007 Cuma 

yapmayın allah aşkına. DTP PKK'nın siyasallaşmış hali değil mi? PKK'nın siyasallaşmış kanadına elinizi uzatıp sonra da diğer bölücülerden daha çok rahatsızız diyorsunuz. yemeyin bizi sayın Ekici. Bu tavırlarınız yüzünden muhalefette değil misiniz zaten.

Yorumu oyla      18      10  
kadir 10 Ağustos 2007 Cuma 

Tüm ülkücüler olarak dikkatle izliyoruz. bakalım demir çelik mi oldu yoksa paslandı mı...

Yorumu oyla      18      10  
kadir 10 Ağustos 2007 Cuma 

Tüm ülkücüler olarak dikkatle izliyoruz. bakalım demir çelik mi oldu yoksa paslandı mı...

Yorumu oyla      18      10  
hilal 10 Ağustos 2007 Cuma 

Yüreğimize su serptiniz. Biz de MHP de laytlaştı mı diye düşünüyorduk. İnşallah esneyen çelik keskinliğini de hatırlar.

Yorumu oyla      18      10  
ÜLKÜCÜ 10 Ağustos 2007 Cuma 

SAYIN EKİCİ... DOĞRU DİYORSUNUZ, UZATILAN ELİ GERİ ÇEVİRMEK KÜLTÜRÜMÜZE TERS AMA ONLAR BU KADAR İYİ NİYETİ VE TEVECCÜHÜ HAKEDİYOR MU? SİZİN İYİ NİYETİNİZDEN VE SAĞDUYUNUZDAN ŞÜPHEMİZ YOK. ANCAK ONLAR UYGUN ZEMİN İÇİN FIRSAT KOLLUYOR. UMARIM BU TAVRINIZI YANLIŞ ANLAYIP MHP'Yİ DE HALLETTİK DİYEREK DAHA AZMAZLAR. SAYGILARIMI SUNUYORUM

Yorumu oyla      18      10