YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Cefa SEFA 8 Ağustos 2007 Çarşamba 

Yılmaz ÖZDİL demek gazeteci demektir.Yılma ÖZDİL demek onur demektir.Yılmaz ÖZDİL demek yağdanlık olmamak demektir.Yılmaz ÖZDİL'in ayrıldığı gazete ve televizyona kimler bacadan girmiş siz onlara bakın.Nazlı ve Taha Kıvanç pardon FehMİ Koru bunları siz hangi katagoriye koydunuz. Sayfanızda yazdığınız Yılmaz ÖZDİL'in Baykal ile ilgili yazıda yanlış olan dahada ileri gideli YALAN olan hangisi.İktidarın yalakası olmaktansa muhalefetin gazetecisi olmak ONURDUR.Herkese nasip olmaz.Sizde dahil.

Yorumu oyla      53      49  
kerem 3 Ağustos 2007 Cuma 

TUBA HANIM SEN NE ZAMAN GİDİYOSUN BAK YILMAZ ABİ GİTTİ.SENDE VARMI KOLTUGU BIRAKAÇAK YÜREK

Yorumu oyla      53      49  
hasan baltacı 3 Ağustos 2007 Cuma 

türkiyenin %54 üne sesleniyorum. bir sınıfta seçim yapsanız. sınıfın %46 sizi seçse siz başkan olamayacaksınız öylemi ben bir öğretmenim demokrasiyi nasıl anlatacağım öğrencilerime siz ne kadar oy alırsanız alın benim istediğim başkan olacak mı diyeyim yada bu sizin çocuğunuzun başına gelse hemen okula baskına gelirsiniz

Yorumu oyla      53      49  
arslan 31 Temmuz 2007 Salı 

HADİ SIRA SENDE YILMAZ ÖZDİLİN ANKARADAKİ PRENSESİ AMA ÖNCE İZİN AL MC DEN ANLADIN SEN ONU

Yorumu oyla      53      49  
Kutadgubilig 30 Temmuz 2007 Pazartesi 

Bence siz de esaslı bir kıvırtma içerisindesiniz Sayın Atilla. Yeni dönemde başınızı sıkıntıya sokmama psikolojisi ile AKP'nin hoşuna gidecek şekilde gücünüz kime yettiyse ona vurmuşsunuz. Sizin gibi ortada gidenler yüzünden şehit katilleri Meclis'e girdi. Bu ülkede eleştirilecek Yılmaz Özdil mi kalmış? Neden köşesi elindeyken sesiniz çıkmadı? Ayrıca siz, kimseye yazarlık dersi verecek durumda değilsiniz, çünkü imla kurallarından bile haberiniz yok.

Yorumu oyla      53      50  
yıldı 27 Temmuz 2007 Cuma 

adamın hayatı saçma sapan ironilerle geçiyo. Örnek şöyle: İsmi "yılmaz"dı ama ilk seçimde "yıldı"...

Yorumu oyla      53      49  
umutb 26 Temmuz 2007 Perşembe 

Akp seçim bildirilerinde köşeyazarlarının yazılarını propaganda aracı olarak kullanmayı düşünmedi, zira bunun için özel bir ansiklopedi hazırlaması gerekecekti. Evet biz geri kalan % 54 üz. Bu yazınızdan anladığıma göre hepimizin Özdil gibi ortadan yok olmamızı mı tavsiye ediyorsunuz? Bir kere daha Özdil' i haklı çıkardınız tebrikler!!

Yorumu oyla      53      49  
NİHAT ARSLAN 26 Temmuz 2007 Perşembe 

MHP YE OY VERMİŞ BİR KİŞİ OLARAK YILMAZ ÖZDİL İ TAKDİR EDİYOR İKTİDAR YALAKASI BİRÇOK KÖŞE YAZARININ OLDUĞU MÜTAREKE BASINININ İÇİNDEKİ ENDER KİŞİLERDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYOR KENDİSİNE SEVGİ SAYGILARIMI SUNUYORUM

Yorumu oyla      53      49