YORUMLAR
Toplam 132 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
süleyman karaca 26 Haziran 2009 Cuma 18:53

allah böylesıni başimiza getirmesin kıyamet alameti gibi allah sonumuzu hayır etsin

Yorumu oyla      18      11  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

11- O diyor demesine de, ben burada bir Genelkurmay yetkilinin “işin Amerika ayağını” neden Sayın Göksel’den sorduğunu ve teyit istediğini anlayamadım. Ve son olarak açılımını bulamadığım soru, “Bütün anlatmak istediğim şu: Kurulu düzen yıkılmadıkça hiçbir şey değişmez. Kurulu düzen bir sacayağı. Kamuoyu yaratmak için siyaset, İstanbul sermayesi ve medya arasında bir sacayağı oluşmuş” iyi de neden elinizi taşın altına koymuyorsunuz? Bir de madem “Kartel, dizileri gerçek hayat gibi gösteriyor. Gerçek hayatta yaşanan dramları da dizi gibi sunuyor. Kadın 150 bin dolara yatıyor, herkes hülya peşinde. Ama orada yanan çocuk hastane bulamıyor, onu da dizi gibi izliyor televizyonda” diyorsanız, bunu değiştirmek için konuşmak yeterli mi dünya çapında etkinliği olan bir adan(!) için?

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

10- Siz mi yanıldınız yoksa o tarihten sonra Türkiye-ABD ilişkilerinde bir şeyler mi değişti?” Sayın Göksel, “Ben Amerika’nın izni olmadan hareket olmaz dedim” e, sormazlar mı adama, kendi denetimlerindeki bir hava sahasına girerseniz bu tecavüzün karşılığı ne olur diye.. Ve Iraktan çekilmemizi de aynı sakat mantıkla değerlendiriyor. Oysa bunlar artık herkesin ezbere bildiği gerçekler. Bunların bir sır değeri yok. Sır değeri olan ise, bu sorunun devamında Göksel’in söylediği, “Harekatın bittiğini ben mesajla bildirdim üst elite ilk kez, haber oradan yayıldı. Sonra Talabani açıkladı” sözü üzerine “Haber kaynağınız neydi?” sorusuna karşılık, “Genelkurmay… Harekatı yöneten komutanlardan birisi biz neden çekiliyoruz dedi, işin Amerika ayağını sordu. Ben de nereden çıktı çekilme diyince çekilme emrinin verildiğini söyledi” diyor.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

9- Yine bu gerçekler kategorisinde kendilerine danışmanlık yaptığı Özal’ı bir tarafa bırakacak olursanız geriye kalan Süleyman Demirel, Tansu Çiller, Aydın Güven Gürkan, Hikmet Çetin, Deniz Baykal ve Mesut Yılmaz’ın bugünkü konumları ışığında ne derece başarılı bir danışman olduğunu da itiraf olarak görmek lazım. Kendisinin araştırma şirketi ile ilgili olarak, “Yutdışından zaman zaman Türkiye’nin durumu ile ilgili araştırma talepleri oluyor” sözleri, içerde karizmanın yok olduğunun da bir başka itirafı. Kartel medyasının kendisini “yok sayarak etkisizleştirmeye çalışıyor” olmasını Mesut Yılmaz’a bağlarken söylediği “Halk üzerinde pek gücü olmayabilir ama Mesut bey Türkiye’nin en güçlü adamlarından biridir. Almanya ve Rusya devletinin büyük müttefikidir” iddiası üzerinde düşünülmeye değer. Bu arada Aydın Doğan tarafından canlı yayında ağlatılmasına örttüğü senaryo, çok ilgi çekiciydi. Ve bir başka can alıcı soru; Turktime soruyor: “Siz 2007 de verdiğiniz bir röportajda sınır ötesi operasyon ve özellikle hava harekatının imkansızlığını dile getirmiştiniz ama ikisi de oldu.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

8- Eğer zarf doğrulanırsa Gül vatana ihanetten yargılanabilir” diye de ilave ediyordu. 4- Son olarak Sayın Göksel’in dile getirdiği gerçekler konusunda da hakkını teslim etmem lazım; İş-Doğan’ın petrol kaçakçılığı iddiası, Türkiye’de sistemin dindarı da laiki de ezdiği, ülkenin bu çıkmazdan kurtuluşu için, “Türk halkının önünü tıkayan İstanbul Dükalığı dediğimiz 13-15 aileden oluşan İstanbul burjuvası, kartel medyası ve üçüncü olarak siyaset suçludur” tespiti, bu tespitinde “Kartel medyası ve İstanbul Dükalığı büyük bir imaj atağıyla Türkiye’deki bütün sorunların günah keçisi olarak siyaseti ortaya çıkartıyorlar. Üçüncü sırada olanı birinci sıraya çıkartıyorlar, kendi sorumluluklarını gizliyorlar. Bu sistemi değiştirmediğiniz sürece Türk halkını uyandıramazsınız. İkinci olarak, iyi bir savaşçı çıktığı zaman, savaşçının başarılı olması için arkasında halk desteği olması lazım. TÜSİAD’ın Ecevit’i ilanlarla yıktığı rezil dönemi, benim için TÜSİAD’ın yüzkarası dönemidir, o TÜSİAD bile milliydi. Bu günkü TÜSİAD gayri millidir” ifadelerini imzalamamak mümkün değil.

Yorumu oyla      18      11  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

7- Ve Tayyip bey polisleşti. Tansu Çiller’i Bülent Orakoğlu, Mesut Yılmaz’ı da Adil Serdar Saçan polisleştirmişti. Bir insanı gerekçelerini koyarak ürkütürseniz ona her şeyi yaptırabilirsiniz. İşte Başbakan’ı böyle bir noktada teslim aldılar. Başbakan’ın iki konuda zafiyeti vardır. En büyük zaafı Emine Erdoğan’dır. İkincisi İslamiyet’le ilgili konulardır. Ve cemaatçi polisler ve basın danışmanları dahil yanındaki insanlar zaaflarını kullanarak Tayyip beyi tuzağa çektiler” gibi tuhaftan da öte saçma bir zihin bulanıklığı ile cevap veriyor. Bu dezenformasyon konusundaki can alıcı nokta hem de kriminal bir sırla örtülü olarak Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Yüce Divanda yargılanacağı öngörüsüydü. Ve bu konuda kendisi “Ben hakimlerle ve savcılarla da konuştum.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

6- İyi kadroları dinlediği zaman iyi yapan, kötü kadroları dinlediği zaman kötü yapan bir adamdır” cevabını verirken, tam bir komedi dükkanı tezgahtarlığına düştüğünü fark etmiyor. Sanırım Turktime söyleşisini yapan dostların şaşkınlığı geçtikten sonra, “Başbakan şimdi kötü mü yapıyor? Kadro mu değişti?” sorusuna da “Evet… Başbakan’ın çevresindeki bütün iyi kadrolar kovuldu. Ayrıca yüzde 47’yi aldıktan sonra Gül’ün adaylığının önünü kesememiş olması kendi açısından başlı başına büyük bir hata oldu. Ahmet Davutoğlu, Akif Beki, Yalçın Akdoğan, Yasin Aktan, Ömer Dinçer gibi birikimi ve yeteneği olmayan insanlar tarafından teslim alınmış olması bütün perspektifini yok etti. İkinci bir önemli faktör; Danıştay saldırısından başlayarak kendisine karşı emniyet içinde yuvalanmış cemaatçi polisler; ‘sana darbe yapılacak, evinin krokisi bulundu, suikast yapılacak, sana komplo kuruluyor, yakınını dinliyorlar’ diye korkuttular.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

5- Bundan sonra siyaset sahnesinde olmasının imkanı yok. Bir daha siyaset sahnesine çıkamayacak şekilde ortadan kaldıracaklar. Siyasi yasak geldikten sonra yargılama sürecinden kurtulamayacak. JP Morgan da Tayyip beyi hızla yargılayarak yok edecekler diye yazdı” öngörülerinde bulunuyordu. Turktime’ın “Daha önce ‘Türkiye'de büyük siyaset yoktu, bugün Başbakan Türkiye'yi taşıyabilecek çapta bir büyük siyaseti üretiyor...’ Tayyip Erdoğan ile ilgili bu sözler sizin analizinizden. Ve şimdi, bu başbakanın ve partisinin en sıkı muhalifi durumundasınız. Ne değişti?” sorusuna, “Çok şey değişti. Başbakan birikimi çok olmayan birisidir. İyi eğitimli değildir.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

4- “Ak Parti’nin CHP’nin kıpırdamasına izin vermediği” gibi son derece güzel bir komedi örneğini de bize sunuyor. 3- O söyleşinin üçüncü ayağı Sayın Göksel’in Öngörülerden örülmüştü. Neydi bunlar, Mesut Yılmaz’ın ABD ile siyaset arenasında paslaşacağı ve bunun mesajının ABD’nin en güçlü adamı Cheney üzerinden verildiği, Cheney’in askerlere destek vererek Ak Parti’nin ipini çekeceği, bu arada Fethullah Gülen’i ve cemaati de yok edileceği, Putin usulü faili mechul cinayetlerin işlenebileceği, Fethullah Gülen’i ABD’nin dışarı atacağı, yıllardır kerhen göz yumduklarını artık sınır dışı edileceğini ve kendisine Yeşil Kart verilmeyeceğini, yine ABD’nin Tayyip Erdoğan’a hiçbir şekilde güvenmediğini iddi ediyordu. Bu arada Sayın Erdoğan’ın çevresinden Davutoğlu ve Gül’ü suçlayıp Erdoğan için, “onun dibini oyuyorlar. Tayyip bey artık yalnız adam ve ipi çekildi.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

3- Bu arada Sayın Göksel’in “Benim çok danışmanım var ama benim danışmanlarım dünya çapında akademisyenlerdir. Türkiye’de Demirel ve Erbakan hariç, Erdoğan dahil siyasetten kimi imtihan etsem sınıfta bırakırım. Elime su dökemezler. Bunu kabul edenle çalıştım bu güne kadar. Bu konuda hiç mütevazı değilim” sözlerini de tarihe not düşmek lazım. 2- Söyleşinin öne çıkan ikinci unsuru dezenformasyondu. Yüzde 47 oy almış bir parti tabanının kendi parti yönetimini değil de Erhan Göksel’i dinliyor ve o Erhan Göksel’in hükümet üzerine karabasan gibi çöktüğü masalını anlatıyordu. Bu karabasandan kartel medyası ve Cumhuriyet Halk Partisi de nasibini alıyordu. Turktime’ın “Ferda Aksüt size dava açacağını söylemişti. Açtı mı?” sorusuna, “Hayır açmadı. Açamaz. Mahkemeye vermenin kötü yanı şudur: belgeler ortaya çıkar” derken kendisinin bir karanlıklar adamı mı olduğunu, yoksa eğer suç oluşturan bir konuda belge saklayacak kadar pervasız olduğunu ima ettiği anlaşılmıyordu, hep seslendire geldiği iddialarına medyada yer verilmemesine de medya ve siyaset kirliliği gerekçesini dile getiriyor.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

2- Ayaklı bir “kapalı kutu” ya da “kara kutu” gibi takdim ediliyor. Turktime, “Aslında öngörülerindeki isabet ve derin kulis bilgilerindeki hakimiyeti göz önüne alındığında Göksel’in söylediklerine her türlü ön yargıdan uzak bir şekilde bakmakta yarar var” ifadesiyle Sayın Göksel’i onore etmişti. O söyleşi dört ana unsur etrafında şekillenmişti; 1- Sayın Göksel’in Narsizm’e düşmüş ruh hali ve hayal dünyasından yansımalar taşıyordu, kendisini dinleyenlerin %70’inin muhafazakar oluşu, Ak Parti için Erhan Göksel ve Verso’nun Ak Partililerce kendileri için bir pimi çekilmiş bir bomba olarak gördükleri, yaptığım iş siyaset ama kendisinin siyasetçi olmadığı, İnsanların tahayyülü almasa da kendisinin dünyadaki popülerliğinin geleceği görmek üzerine kurulu olduğunu, Siyasetçi demenin savaşçılık demek olduğunu, Türk halkının savaşçısını aradığını, şimdi ortada olan yada ortaya çıkmaya çalışanlardan hiçbiri savaşçı değil kendisini taşıması için ortaya çıkmaya çalışan insanlar olduklarını ve o yüzden halkta karşılığını bulamadıklarını anlatmıştı.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 14 Eylül 2008 Pazar 

1- Çok uzak değil, Haziran ayının son haftasında Erhan Göksel’le bir söyleşi yayınlandı Turktime sitesinde. Dün akşam itibariyle bu söyleşiye 120 yorum yapılmıştı. Bu söyleşi yayınlandığının hemen akabinde 30 Haziran itibariyle 2(iki) yorum yazdım. Birincisi yayınlandı ve asıl konu hakkındaki düşüncemin sonuç kısmını içeren ikinci bölümü yayınlanmadı. Hangi kriterlere uygun değildi bilmiyorum ama, yayınlanmadı. Yayınlanması için yaptığım girişimlerde fayda etmedi. Birinci yorumumdan hareketle, sanal bir linçe uğradım, Ama yine aynı düşüncedeyim, bu günlerde yine Sayın Gökselle yapılan bir söyleşinin anonsu var ve ben düşüncelerimi eski söyleşinin bir özet kritiği olarak gönderiyorum. Yorumlarda yer alan Sayın Göksel’i gelecek İsa Mesih payesine yüceltenlere, en antik olanından en uçuk “Zihni Sinir” icadına kadar her şeyi bulmanın mümkün olduğu o söyleşiye ilişkin, yayın kriterlerine özenle dikkat ettiğim bu yorumlarım, dilerim yayınlanır.

Yorumu oyla      18      10  
kutsal kaan 12 Eylül 2008 Cuma 

Yazilanlar dogru, Erdogan efendinin ipinin cekildigi ve artik amerikanin onu istemedigini kendiside biliyor olmaliki cok saldirganlasti. 2009 basinda buyuk secim var.

Yorumu oyla      18      10  
12 Eylül 2008 Cuma 

yazilanlar dogru, tayip efendinin ve cemaatin ipi cekilmis durumda bu kadar agresif olmalarinin sebebide bu bence. herkesin duydugunu eminim kendileride duymustur ve baslarina gelecekten cok korkuyor olmalilar.

Yorumu oyla      18      10  
M.Bahaddin DOĞAN 12 Eylül 2008 Cuma 

Sayın GÖKSEL; Müthişsiniz,sizi dinlemeyen CHP kadroları, bu memlekette muhalefet yapıyoruz diyorlar,BAYKAL biraz akıllı olsa size sürekli ARAŞTIRMACI DANIŞMAN'lık ( bu benim buluşum,böyle bir kurum yok biliyorsunuz )kadrosu açar ve size teklif getirir,ancak nerede o ufuk,sizi izlemeye devam ediyoruz. Mutlu yarınlar;

Yorumu oyla      18      10  
mustafa kerim sali 9 Eylül 2008 Salı 

Bu adam dogru soyluyor ,inaniyorum. daha once ne dediyse hepsi cikti , eski demeclerini de kontrol ettim. dedikleri oluyor.hayal degil ,ister inanin ister inanmayin

Yorumu oyla      18      10  
fatih 6 Eylül 2008 Cumartesi 

türkiyedeki cia ajanlarının en büyük özelliği abd karşıtı söylemleridir. bilin ki kim rahat rahat abd ye sallayabiliyor, onlar abdnin uşaklarıdır. perinçekten tutun bu erhana ondan tolon paşaya kadar hepsi..karalamak istediklerini de cia ajanı olarak suçlarlar. yoksa öğle karnından karnından abdye laf söyleyeceksin, adamlar sana pışşşt demiyecekler mümkün değil.

Yorumu oyla      18      10  
selo 4 Eylül 2008 Perşembe 

Erdoğan ve Gülen ... Kişiler fanidir kimse yüzelliyıl yaşamaz. Ama Türk Milleti 3000 yıllık millettir... Yeni Tayyipler yeni Gülenler yetişir yine sizin kabusunuz oluruz.. 16 büyük Türk devleti ile tarihi yazan , yön veren bir millet... Bereketlidir bu Topraklar... Doğrudur, Asildir, Şerbetlidir bu millet ... Allah Türkü, Türk Allah ı sever...

Yorumu oyla      18      10  
mahmut 4 Eylül 2008 Perşembe 

inanmayin hepisi palavra hayatı palavra bu adamın

Yorumu oyla      18      10  
mahmut 4 Eylül 2008 Perşembe 

bu adam felaket tellalığı yapıyor bu adam dış güçlerin fuguranı gibi konuşyor aslında herkeste biliyor ama bizde bir alışkanlık var böylesi fitne yartanı izliyor sitres atıyoruz asla inanmayin bu adama bu adam türkiyeyi karıştımak istiyenlerin piyonu itibar etmeyin bu adama asla dikiş tutmayan biri birebir tartışmaya gelmez gelirse hongür hongür ağlıyor bu nedemek ben söylemiyorum bana söletiyorlar diyor ama tek başına çıkarıyorlar ve meydanı boş bulunca veryansın konuşyor karşısına birini çıkar

Yorumu oyla      18      10  
hulya 28 Ağustos 2008 Perşembe 

Erhan Göksel çok değerli ve fikirleride çok değeli bir insan.O nun DSP hakkındaki düşüncelerini de bilmek isterdim.

Yorumu oyla      18      10  
Anadolu Kurt'u 22 Ağustos 2008 Cuma 

Birisi parmağı ile ayı gösterdiğinde, aptallar parmağa bakarmış.............Değerli yorumcular bu deyiş size, birisi çıkıpta kanıt destekli görüşlerini söylüyorsa dinleyin, akp ve feto yalakalığı yapmak isterken parmağa takılıp kalıyorsunuz!

Yorumu oyla      18      10  
Mustafa 21 Ağustos 2008 Perşembe 

Yahu bu adamın derdi nedir anlamadım? Güven veren bir surATI YOK. sANKİ SAMİMİ BİR HAVA VEREREK SÖYLEDİKLERİNE İNANDIRICILIK KAZANDIRMAYA ÇALIŞMIŞ.gEÇSİN BU AYAKLARI.. ASLINDA DOĞRU SÖYLEMİŞLER TUNCAY ÖZKAN'IN DEVAMI....YANİ ERGENEKON'UN "B" PLANI OLMASIN BU HERİF.....çÜNKÜ TUNCAY ÖZKAN TUTMADI SIRADA BU MU VAR

Yorumu oyla      18      10  
b.muhaciri 19 Ağustos 2008 Salı 

adam yere ayağı ağır basıyor.uğur dündar ile ilhan çelçku seviyor.ergenekona yeni malzeme arıyor.basım basıncı raydan çıkıyor.ağzından çıkanı hiç geri ALMIYOR ALMAYA GEREK DUYMUYOR KİLOSU MUTAKİBEN 160 170 ARASI GİBİ VAY BE EĞER DERİN YERLERLE İRTİBETIN YOKSA İDOLUM OLURSUN ama korkuyorum bu ülkede kime idol gözü ile bakmış isek hep derinlerden parmağı çıkıyor.kendisi derin değil suyun yüzündeki çer çop tur.ama ilişkisi ona dokunan gölgeler derin ahbe keşke benlik olsan cesaret var ama????????

Yorumu oyla      18      10  
yeşilovalı 17 Ağustos 2008 Pazar 

salla gülüm düşecekler

Yorumu oyla      18      10  
ereğli güncel haber 16 Ağustos 2008 Cumartesi 

sayın.erhan göksel seni anladım yahu feytullah gülenıde sayın.erdoğanıda yok edecekler dedın alllah bu ikili ortalığı kasıp kavurmakta artık seni açıklamalarını tersden üfleyecem

Yorumu oyla      18      10  
vatansever 13 Ağustos 2008 Çarşamba 

Erhan Göksel'i destekliyorum.Yaptıklarını kutluyorum. Birilerinin bu ülkeyi ve halkıızı silkelemesi lazım. Üzerimizde oynanan her türlü oyunu bozmalıyız. Ben de elimden gelen her şeyi yapıyorum, bunun için de önce kendimi geliştiriyorum. Sizi ve sizin gibi milletini düşünenleri sonuna kadar destekliyorum.

Yorumu oyla      18      10  
Erol Gökmen 10 Ağustos 2008 Pazar 

Sevgili Doktor. Saksı düşmedi,güneş çarpmadı,tansiyon falan yüksek değil.Sıhhatiniz yerinde inşallah. Afiyetler dilerim.Uzun ömürler.

Yorumu oyla      18      10  
kareas 7 Ağustos 2008 Perşembe 

s.karacaya köşe ayırın. amerikadan masallar yazacak.daha fazla şöhret olup şöhretida paraya çevirir inşallah.kazancını boletsin allah.

Yorumu oyla      18      10  
Harun 7 Ağustos 2008 Perşembe 

Sn Erhan GÖKSEL'i çok iyi anlamak lazım çok önemli bir insan çok büyük bir değer ve bu siteye de çoook teşekkür ederim..... beğenmeyenler olur illaki meyve veren ağacı taşlarız biz. ah biz ah...

Yorumu oyla      18      10  
Berkay 2 Ağustos 2008 Cumartesi 

Erhan Göksel'i ciddiye alıp kahraman Don Kişot mertebesine çıkaran ve üşenmeden destekleyici yorumlar yazan arkadaşların dikkatine! Sadece konuşmakla para kazanan bir adam acaba şu anda Aydın Doğan'la çalışıyor olsaydı yine böyle konuşur muydu? Geçmişten kalan bir kuyruk acısının ıstırabıyla kıvrandığını anlamıyor musunuz yoksa?

Yorumu oyla      18      10  
yavuz 1 Ağustos 2008 Cuma 

muhteşem uzmanımızın Sünni düşmanı olması, aslında 'ne' olduğunu gösteriyorda hangi gizli odaklarla dirsek temasında olduğunu anlayamadım. Malum, doğu perinçek de hep 'CIA' yı suçlardı ama oraya çalışdığı ortaya çıktı. Buna benzer bir gizli servise sevdalı olmasın sakın büyük uzmanımız?

Yorumu oyla      18      10  
boşver 29 Temmuz 2008 Salı 

yalanın batsın.Allah iyiligini VERSOn

Yorumu oyla      18      10  
ada 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

şu dünyada İsraile kolayca savaşmadan yaşayabilecekleri bi toprak yokmu.abd israile (earht) ten bula bula sözde kürdistan coğrafyasınımı buldun...sonra yine savaş çıkcak yapma şunu.ne demiş ÇİÇERO nuz devletler parasızlıktan değil ahlaksızlıktan çökerler...

Yorumu oyla      18      10  
ada 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

KÜRDİSTAN kurmak abd nin en büyük hayali.oh ne güzel petrol.gaz.uranyum vs. bölgesinin göbeğinde yönlendirebileceği bi devlet.dediğini yapmazsa kolay parçalayacağı oh ne kebab iş.kürdistan kurulursa bu coğrafyada hatta dünyada kan gözyaşı eksik olmaz...YANİ O BÖLGEDE kurulursa.yoksa dili.marşı.bayrağı.merkez bankası varsa hak ediyo zaten ama o bölgede değilll.olmamalı

Yorumu oyla      18      10  
ada 28 Temmuz 2008 Pazartesi 

fethullah hoca veya bi başkası peşinden kitleler sürükleyen.nüfuzu olan.hele (cahil demokraside)hoca.artist.ağa.sanatçı.ünlü vs hiç kimse kendi kaderine terkedilemez.Bu adamın bu gücü varsa bu ülkede önemliyse bu adamın bu gücü tek başına kontrol etmesine ne abd ne ab nede Türkiye zenginleri izin verir...

Yorumu oyla      18      10  
AHMET NESİMİ 27 Temmuz 2008 Pazar 

Erhan Bey sizi dinlemek inanındünyadaen keyif aldığım şeylerden biri.Adamgibiadamsınız.İnşallah sizinletanışmakdileğimle,,Sizi vetüm ailenizi Allaha emanet ediyorum.sağlıcakla kalın.

Yorumu oyla      18      10  
kopuz 53 27 Temmuz 2008 Pazar 

acız kalmısız allahın ensaf mılletı bızız heralde gerceklerı okudukca ıcım kararıyor devlet acız mıllet acız ... dunyanın en asil miletıyız dustugumuz su hallere bak kendi kedimizi yiyecez oyle bı oyun oynuyorlarki oyunu oynayanların kım oldugu bıle belli deyil. hep bırısını bekledık kurtarırbızı dıye hep yanıldık belki turkeş gibi birisi olsa dedıgı dedık kımseye boyun egmeyen nebılıyım sıyasette kımseyı gözum tutmuyor ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİNN..

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 26 Temmuz 2008 Cumartesi 

Sayın Editör, bu söyleşiye 30 Haziran itibariyle İKİ yorumyazdım. Birincisini yayınladınız, ama her nedense ikincisini yayınlamadınız. Birincinin tekrarı mı sandınız ya da başka bir sebebi mi vardı bilmiyorum. Konuya ilişkin uyarma amaçlı iletilerime de karşılık alamadım. Şu anda yorumları birkez daha gözden geçirdim ve bana ismen birçok sataşma var. Meramımın doğru anlaşılması için, yayınlamadığınız İKİNCİ yorumumu yayınlarsanız çok mutlu olacağım. İyi çalışmalar, saygılar.

Yorumu oyla      18      10  
cenk 24 Temmuz 2008 Perşembe 

bu adam sadece palavra sıkıyor gazete ve televizyonlarda bu tipleri milleti kandırmak için sık sık gündeme getiriyorlar.

Yorumu oyla      18      10  
KIRIK MIZRAP 24 Temmuz 2008 Perşembe 

ONALAR ŞEYTANIN BOROZANCILARIDIR. ŞEYTAN ONLARA DÜRTER ONLAR KONUŞUR İCE KONUŞA DURUN YAKINDIR SUSACAĞINIZ GÜNLER. YA BU VATANIN GERÇEK SAHİBİ OLANIN MİLLET OLDUĞUNU ANLAYACAK; ANLAYIP DİZİNİ KIRIP ADAM GİBİ OTURACAKLAR YADA MARSA MI GİDERSİNİZ JÜPİTEREMİ BİLMEM ÇÜNKİ O GÜN GELDİĞİNDE YER YÜZÜ AÇIK BEYAN ALLAHIN NURUNA ŞEHADET EDECEK. HADİ BAKALIM İYİCE KONUŞUN.

Yorumu oyla      18      10  
s.akar 21 Temmuz 2008 Pazartesi 

yalcin dogan'i yaklasik 37 yillik "CUMHURIYET"okuru olmam nedeniyle biraz tanidigimi soyleyebilirim.Aklimda kalan en onemli yorumu/dusuncesi(Madimak'ta 10'larca seckin insan'in diri diri yakilisinin ardindan);Aziz Nesin hakkinda yazdigi yorum idi.

Yorumu oyla      18      10  
faruk 20 Temmuz 2008 Pazar 

flash tv de ki programını ilgi ile izliyordum.keske bitmeseydi.bi deniz baykal senin gibi konuşamıyor.helal olsun sana.keske siyasete girsen.meclisin seçimsiz tek muhalefetisin.

Yorumu oyla      18      10  
alperen 20 Temmuz 2008 Pazar 

hani GÜLEN İ yok edeceklerdi..ulan söylediklerinin yüzde 50 si fos çıktı..gülene verdikleri izinde sana kapak olsun..

Yorumu oyla      18      10  
Kerpeten 18 Temmuz 2008 Cuma 

Göksel abi, bana üç seans gel, seni normale çevirmezsem.. Valla para mara almıcam, söz ! (Psikiyatrist Davut)

Yorumu oyla      18      10  
HÜSEYİN YÜCEL 18 Temmuz 2008 Cuma 

SİZİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR.ALLAH SİZESAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN.ÇIKIP MERTCE GERÇEKLERİ KONUŞAN BİRİNİN TÜRKİYE DE HALA VAR OLDUĞUNU GÖRMEK MUTLULUK VE SANS.KUTLARIM.FLASH TV DEKİ PROĞRAMINIZI MERAKLA BEKLİYORUZ AİLECE....SAYGILARIMA

Yorumu oyla      18      10  
Hüseyin.... 17 Temmuz 2008 Perşembe 

TURKTIME: Devlet Bahçeli? ERHAN GÖKSEL: Devlet! Gerçekten görüşümüzün uyuştuğu bir nokta...

Yorumu oyla      18      10  
yakışıklım palam 16 Temmuz 2008 Çarşamba 

Erhan Göksel'in öptüm yanaklarından canım abim. Üfür bakalım kim tutar seni madem herşeyi biliyosun da neden kimse seni iplemiyor be güzel abim.

Yorumu oyla      18      10  
cemal 14 Temmuz 2008 Pazartesi 

buda atıor tutuor ha arkası boş heralde. madem zamanında danışmandında neden lıderlere yardımcı olamadın. neden yonettıler bızı o kadar bılıorsun neredesın.. ha sakın sıayasete gıreyım deme. gorunumden kaybedıorsun. bir defa

Yorumu oyla      18      10  
zeynep parut 14 Temmuz 2008 Pazartesi 

erhan bey sizi yakından takip ediyorum çoğunluğun sesi olduğunuzu düşünüyorum (inşallah.)benim gibi düşünen arkadaşlarımız çok mutsuz ve umutsuzuz.ne yapmamız gerektiginide bilmiyoruz.tek isteğimiz çocuklarımıza güzel bir türkiye bırakmak.ama sankı köyüm bile elimden gidecek gibi hissediyorum.sizi destekliyorum lütfen hep konuşun

Yorumu oyla      18      10  
cem 12 Temmuz 2008 Cumartesi 

ağzından bal akıyor konuş erjan abi kim tutar seni

Yorumu oyla      18      10  
FATMA 9 Temmuz 2008 Çarşamba 

ERHAN BEYİ NEDEN İÇERİ ALMIYORLAR YOKSA HÜKÜMETİN ADAMIMI BAŞBAKAN KİMSEYİ BU KADAR KONUŞTURMAZ ALEYHİNE OLAN HERKESİ Bİ ŞEKİLDE İÇERİ ALDI KARŞI GİBİ DURUP ONLARA OY TOPLUYO OLABİLİR

Yorumu oyla      18      10  
garip 9 Temmuz 2008 Çarşamba 

Bu yalnız ve güzel ülkemizde ne yazık ki sapla saman tamamen birbirine karıştı. Bu sebeple birçok arkadaşın yorumlarını çok görmemek gerek diye düşünüyorum. Ama necipleri kadar yağcı yalakası bol memleketimizde yorumu kendinden menkul süleyman karaca gibi insanlar da var. Bu kişi kesin olarak necip fakat yağcı yalaka insanlarımızdan biri. Bunların sayısı son 28 yılda oldukça arttı. Bu kişi kesin suya sabuna dokunmadan yaşayan, fiziken temiz fakat ruhu pis insanlarımızdan sadece biridir.

Yorumu oyla      18      10  
HAYDAR 8 Temmuz 2008 Salı 

ERHAN GÖKSEL NORMAL BİR TÜRK VATADAŞININ BİLMEDİGİ GERCEKLERİ VADANDAŞIN BİLMESİNİ SAGLIYOR BU NEDENLE KENDİSİNİ KUTLUYORUM VE BU GÖRÜŞÜNÜN YANİ OLAYLAR HALKTAN GİZLİ DEGİL HALKINDA HABERİ OLMASI KONUSUNDA DEVAM ETMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM İNSANLARA YALAKALIK YAPMIYOR DOGRU BİLDİGİNİ CIKIP CATIR CATIR SÖYLÜYOR VE BELGELERİ İLE KANITLIYOR

Yorumu oyla      18      10  
Olguncan 8 Temmuz 2008 Salı 

Erhan Göksel'in paranoyak komplocu olduğuna asla katılmıyorum. Göz var nizam var, Türk ordusunun başına çuval geçirilmedi mi? Amerika höst diyip Iraktan apar topar çıkmadık mı? Telafer'de, Kerkük'te, kardeşlerimizin soykırımına iki çift laf edebildik mi? 3000 yıllık türk devleti aslında türk ordusudur. Ordu'nun da çivisi çıkmıştır. Türk olmaktan gurur duyardım, utanır oldum. Benim bildiğim Türkler Asidir. Boyundurluğu kabul etmez. Dünyanın neresinde bir ezilen varsa ona yetişir. Ama BiTTi...!

Yorumu oyla      18      10  
Ahmet 8 Temmuz 2008 Salı 

Sayın Göksel'e bu fırsatı veren Türktime'a teşekür ediyorum. Sayın Göksel'in hayatımızda yer alan ve bizlerden, yani halktan yana tavır koyan birisi olmasından dolayı Allah'a şükürler olsun. Bugünlerde ortalık toz duman, acaba flaş TV de yeniden tek bir programla, ülkemizde neler olup bittiği konusunda halka yeniden bilgi aktaramaz mı? İnanın Gerçek Gelecek programını izledikten sora hiç bir programa ve gazete haberlerine inanamaz oldum. Teşekkürler Erhan Göksel. Allah'a emanet ol.

Yorumu oyla      18      10  
zafer karakurt 8 Temmuz 2008 Salı 

uğur dündar iyi bir televizyoncu...mu? oktay ekşi duayen...mi? ertuğrul özkök orkestra şefi... mi?

Yorumu oyla      18      10  
Türker 7 Temmuz 2008 Pazartesi 

Erhan Göksel ABD Fethullah Gülen'in ipini çekti diyor ama sonra da CİA'den olmakla itham ediyor.Bu büyük bir tutarsızlıktır.Çok konuşan çok yanılır.Birçok sözünün kuruluşunda dizgin yok.Birçok şey söylemiş ve söylediklerinin çokluğuna rağmen çok azı mantıklı gerçekçi akılcı inandırıcı.Aklı bir yumak gibi karışık.Cümleleri de sadece yumağı evirip çeviren küçük pati savurmalarından ibaret.

Yorumu oyla      18      10  
arif 5 Temmuz 2008 Cumartesi 

Sayın Göksel gibi ülkeye yararlı olacağını düşündüğüm adamların neden siyasete girmediğini anlayamyorum sonuçta mesele türkiye o zaman herkes elini taşın altına koyup sorumluluk alması gerekiyor özellikle Erhan Göksel gibi kişilerin.

Yorumu oyla      18      10  
vatansever 4 Temmuz 2008 Cuma 

valla helal olsun.inşallah ülkemiz düzelir.bize bu bilgileri veren erhan beye çok teşekkürler. halkımız uyanmalı

Yorumu oyla      18      10  
selcuk 4 Temmuz 2008 Cuma 

kurtulalım bu yobazlardan kapansın akp

Yorumu oyla      18      10  
ali 4 Temmuz 2008 Cuma 

yine çok ve boş konuşmuş. iddialarını aylardır dinliyorum. biri bile tutmadı! adam kuru kuru atıp tutuyor. eski solcular şimdilerde atıcı tutucu olmuş!

Yorumu oyla      18      10  
s.d 4 Temmuz 2008 Cuma 

Sayın Göksel; kartel medyanın tek geliri gazete v.s satışları değilki.Bu adamların TV sine biz reklam vermiyoruzki.Yani gazeteleri satın almayınca bu adamlar çöküvermez bir anda. Zaten aklı başında hangi insan E.Özkök- F.Koru-M.Barlas-A.Altan-H.Cemal gibilerinin yazılarını okumak için bu gazeteleri satın alırki !

Yorumu oyla      18      10  
TÜRK 4 Temmuz 2008 Cuma 

meclis içinde terörist olduğu şüphe götürmeyen sözde mebuslar varken hatta bunların bazılarının bizzat silahlı eylemlere karıştığı biliniyorken, gazeteci- emekli asker-bilim adamları adını Türk'ün destanından alan "Ergenekon" soruşturması kapsamında göz altına alınabililiyor. Türkiye böylesi aleni rezilliği hiç yaşamamıştı.Bunun içindirki Erhan Bey'in söylemlerine katılmamak ya derin bir düşünce taassubuyla yada hainlikle ifade edelebilir.

Yorumu oyla      18      10  
ercan buluş 4 Temmuz 2008 Cuma 

sayın göksel tv de konuşmalarınız ilgiyle takip ediyorum.bir tez öne sürdüğünüzde belgeride açıklayın ve muhatabından cevap bekleyin kamuoyu bunu istediğine eminim konuşmalarınızı net ve belgeleri ile desteklemeniz tavsiye ederim.konuya muhatap olan şahıslar çıkıp sizin ithamlarınıza karşı kendilerini savunmalarını bekliyorum.siz fazla sinirlenip durmayın tez ve komplo teorilerinizi belgeleri ile açıklayın arkanızdaki destek fazlalaşacaktır bunu unutmayın

Yorumu oyla      18      10  
mehmet sidney 3 Temmuz 2008 Perşembe 

son gözaltılar ile ilgili yorumlarınızı bekliyoruz. sizide göz altına almazlarsa.çünkü dogruyu söyleyenleri ülkesini sevenleri alıyorlar .

Yorumu oyla      18      10  
BURAK 3 Temmuz 2008 Perşembe 

ERHAN ABİ GİBİ İNSANLARIN CUMHURBAŞKANI OLMASI LAZIM

Yorumu oyla      18      10  
cemil Dağlı 3 Temmuz 2008 Perşembe 

Sayın erhan Göksel'i ve dolayısıyla sizi cesaretinizden ve memleket sevginizden dolayı tebrik ederim. Sayın Erhan Bey'in milleti silkelerken öcü'nün USA (ABD) olduğunu daha çok sıklıkta ortaya koymasının - Basit belge ve sözcüklerle- fayda sağlayacağını umut ediyorum. saygılar

Yorumu oyla      18      10  
rıza erkan 3 Temmuz 2008 Perşembe 

sayın erhan göksel sizi tebrik ediyor basarılar diliyorum. bu milleti silkelemeye devam edin.

Yorumu oyla      18      10  
KHANTEMİR 2 Temmuz 2008 Çarşamba 

Sayın Göksel'i tanımayanlar onu komplo teorisyeni diye ithaf ediyorlar. Yazık! Ona bu yakıştırmayı yapanlar önlerini göremeyecek kadar körler. Önce bu adam kimdir, nedir, ne iş yapar, bu güne kadar neler söylemiş bir araştırın. Bu yüzden başımız beladan kurtulmaz. Balık baştan kokar derler ama bu balık hepten kokmuş. Allah bu milleti ıslah etsin!

Yorumu oyla      18      10  
ezel 2 Temmuz 2008 Çarşamba 

söyleyecek bir şey bulamıyorumgerçekleri söyleyen insan taktir edilir basında güvendiğim nadir insanlardan ERHAN GÖKSEL inşallah en kısa zamanda hainlerden kurtulur vatanımız

Yorumu oyla      18      10  
Zehra Tas 2 Temmuz 2008 Çarşamba 

3000 yıllık devlet olan ve dünya tarihinin önemli bir kısmına yön veren bu YÜCE MİLLET, Bu sıkıntıdan da sıyrılacaktır. Ben 21. yuzyıla TÜRKLER'in imza atacağına inanıyorum, Erhan Bey'inde bu konuda çok ciddi hizmetleri var. Kendisine önce teşekkür ediyorum sonra da kendisini tebrik ediyorum..

Yorumu oyla      18      10  
necdet aksan 2 Temmuz 2008 Çarşamba 

Erhan Göksel MHP için bayağı uğraş veriyor.Sanki MHP sütten çıkmış ak kaşık.

Yorumu oyla      18      10  
totem 2 Temmuz 2008 Çarşamba 

bizde amma çok bir bilen ürüyor anlamadım gitti hayatın sırrını çözdüğünü sanan yeni yetmeler gibi herkes nekadar kesin teşhisler koyuyor,ve ne ilginç bir milletiz ki her ağzı laf yapan insana körü körüne inanım idol haline getiriyoruz lütfen arkadaşlar biraz kendi beyninize saygı gösterin ve düşünün başımıza ne geldi ise hep birkaç süslü lafın peşine takılmamızdan gelmedimi?nekadar kayıtsız şartsız inanmayı seçen bir milletiz.bu arada arkadaşa kahinlik hayatında başarılar diliyorum:)

Yorumu oyla      18      10  
MEHMET 2 Temmuz 2008 Çarşamba 

TUNCAY ÖZKAN DAHA İYİYMİŞ. BU ADAM HERKESİ HERKESİ DÜŞMAN YAPAR. TABİ DİNLEYEN ÇIKARSA. FARKLI SORULARDA ADAM 180 DERECE FARKLI KONUŞUYOR. BUDA KONUŞTUKLARININ BİRİSİNİN EZBERİ OLDUĞUNU GÖSTERİR. İŞKEMBE BÜYÜK İYİ ATIYOR. AMA MİLLETE YEMEZ.

Yorumu oyla      18      10  
enver 1 Temmuz 2008 Salı 

HEPİNİZİ TEBRİK EDERİM ERHAN BEY ALLAHA emanet olun İDOLOJİ BENCE BOŞ AMA BU ÜLKEYİ BÖYLE KARŞILIKSIZ SEVEN BİRİSİ OLDUĞU İÇİN MEMNUNUM AYNEN BÖYLE DEVAM İDOLOJİLER SADECE İNSANLARI BİR YERE YÖNLENDİRMEK İÇİN KULLANILIR SİZ DOĞRU BİLDİĞİNİZİ HERYERDE HER ZAMAN SÖYLEMEYE DEVAM EDİN BİZ DE SİZİ İZLEMEYE DEVAM EDELİ AMA AKSİYONDA PASİF KALIYORUZ İYİ GECELER HEPİNİZE

Yorumu oyla      18      10  
Tolga 1 Temmuz 2008 Salı 

Hepsi bir tarafada 200den fazla teroristin öldürüldügü onlarca hedefin yok edildigi kara ve hava operasyonlarını kücültmek ve üstüne mantıksız laflar etmek diğer iddalarının güvenilirliğini azaltmıştır. Çogu zaman dogru konustugunu görsemde erhan gökselde her devrin adamı gibi geliyor insana. Listede iyi_kötü dedikleri adamlar ve eski ilişkileri çok ilginç ve tartışmalı. İddalrını ince eleyip sık dokunmak lazım. Çünkü birçoğu tutarlı degil!!

Yorumu oyla      18      10  
demir 1 Temmuz 2008 Salı 

Bu adamın söylediklerine dikkat, hepsini araştırın, düşünün doğru söylüyor bence... KARTEL' i boykot ettirin... Siz zaten boykot ediyorsunuzdur, arkadaşlarınızı da bilinçlendirin...

Yorumu oyla      18      10  
fatih 1 Temmuz 2008 Salı 

mustafa bey çok kibar yazmışsınız ama unutmayın demirel ve erbakan dönemi hiç te kibar yaşanmadı,rüzgar nerden esti ise oraya savruldular,ne yaptılar kardeşimonlar kaç yıl iktidarda kaldı türkiye ne kazandı,kızan her kesimin sırtını sıvazlamaktan başka hiç birşey yapmadılar.vizyonunuz demirel ve erbakanla sınırlı ise ve sizin gibi düşünenler varsa olay bittimiştir.

Yorumu oyla      18      10  
ahmet yılmaz 1 Temmuz 2008 Salı 

"Kartel, dizileri gerçek hayat gibi gösteriyor. Gerçek hayatta yaşanan dramları da dizi gibi sunuyor. Kadın 150 bin dolara yatıyor, herkes hülya peşinde. Ama orada yanan çocuk hastane bulamıyor, onu da dizi gibi izliyor televizyonda. Bu değişmediği sürece Türkiye bir yere gidemez." bence söyleşinin en can alıcı noktası bu. çok güzel bir tespit.

Yorumu oyla      18      10  
1 Temmuz 2008 Salı 

kahrolsun pkk

Yorumu oyla      18      10  
aman dikkat 1 Temmuz 2008 Salı 

aman derin gırtlaklara dikkat edin. mazallah gırtlak derin oldu mu mide fesadı geçirmeniz içten bile değil.

Yorumu oyla      18      10  
Sezgin AKTAN 1 Temmuz 2008 Salı 

Yerli Neo-Con Serdar Akianan da Erdoğan-Gül çelişkisini işliyor bugünler. Mr. Göksel'in söylediklerinin tamamına Michael Rubin de imza atar. Fakat tümü birden avuçlarını yalayacaklar. Erhan GÖKSEL, Türkiye'de artık iş yapamaz. ABD'nin "danışman" kılıklı konrolörlerinin işsiz kalması, Gökesl'in de dediği gibi "müesses nizamın dağılmasıyla" ilişkili bir durumdur. Yoksa Aydın Doğan'ın Göksel'e ambargo uygulatması filan değil. Çok yükseklerden atıp tutan Süpermenimiz, patlayan balonlarına üzülmesin,

Yorumu oyla      18      10  
1 Temmuz 2008 Salı 

SINIR ÖTESİ İDDİALARI ÇOK CİDDİ. GENELKURMAY BİR AÇIKLAMA YAPMALI

Yorumu oyla      18      10  
okur 1 Temmuz 2008 Salı 

size ne kadar teşekkür etsek azdır turktime. muhalif tüm seslerin kısıldığı bir dönemde korkusuzca sayfalarınızı bu değerli insana açtığınız için minnettarız. iyi ki varsınız.

Yorumu oyla      18      10  
mustafa 1 Temmuz 2008 Salı 

"Türkiye’de Demirel ve Erbakan hariç, Erdoğan dahil siyasetten kimi imtihan etsem sınıfta bırakırım. Elime su dökemezler. Bunu kabul edenle çalıştım bu güne kadar. Bu konuda hiç mütevazı değilim." bence bu laflar olmamış sayın Göksel. tevazu size bir şey kaybettirmez. sizi severim ama yakıştıramadım.

Yorumu oyla      18      10  
Sezgin AKTAN 1 Temmuz 2008 Salı 

Bu Erhan GÖKSEL, ne zaman ABD'den dönüp de Türkiye'ci oldu? Söylediği her şey, ABD Neo-Conlarına ait. Bunlar hala 1 Mart Tezkere kazığını çıkartmakla meşguller. ABD, 1 Mart yenilgisinin intikamı için neler yapıyor ve bunu yaparken Göksel gibi kifayetsiz muhterislere bile iş buyuruyor. Hayret! Bu tezgahın günlük siyasetteki ana hattı Erdoğan-Gül çekişmesi yaratmaktır.

Yorumu oyla      18      10  
cumhur 1 Temmuz 2008 Salı 

ben böyle bir cumhurbaşkanına cumhurbaşkanım demiyorum. o başkansa ben cumhur değilim.

Yorumu oyla      18      10  
atıf 1 Temmuz 2008 Salı 

O belge de ne ki? gül'den tayyibe hepsi yüce divana koşar adım gidecekler. memleketi sattılar, millete peşkeş çektiler, hainlere kucak açtılar, el sıkıştılar. devletin derin güçleri bunları bilmiyor mu sanki? her şey kayıt altında.

Yorumu oyla      18      10  
ERDOĞAN 1 Temmuz 2008 Salı 

TAHA AKYOL2A ŞAŞIRMADIM DA, YALÇIN DOĞAN TAM BİR ŞOK OLDU BENDE. KİM BİLİR DAHA NELER VARDIR

Yorumu oyla      18      10  
Jülide 1 Temmuz 2008 Salı 

hmmmm. demek ki yanlış biliyormuşum. her doğan eleştirisinden sonra acaba yayına bağlanır da ağlatır mı tekrar diye düşünüyordum. olayın rengi başkaymış demek.

Yorumu oyla      18      10  
1 Temmuz 2008 Salı 

Bu ülkede Aydın Doğan'a kafa tutan kim varsa bence cengaverdir.

Yorumu oyla      18      10  
MEHMET ALİ 1 Temmuz 2008 Salı 

EGEMEN BAĞIŞ... HEP Bİ TUHAF GÖRÜNDÜ GÖZÜME. DOĞRUDUR YANLIŞTIR BİLMEM DEDİKLERİNİZ AMA BANA GÜVEN VERMİYOR

Yorumu oyla      18      10  
erhan 1 Temmuz 2008 Salı 

ne yani, tayyip erdoğan günahsız, onu çevresi yanlışa sürüklüyor. akinandan sonra siz de mi erdoğanı aklama gayreti içindesiniz? nedir bu erdoğan sevgisi anlamadım

Yorumu oyla      18      10  
gerçek 1 Temmuz 2008 Salı 

Sayın Erhan bey ne güzel bi tesbitte bulunmuş benim istihbaratım kuvvetli bana haber ulaştıranlarım çokki ben bunları konuşabiliyorum yani güçlüyüm demeğe getiriyor devletlerde böyledirler istihbaratınız iyi olmazsa maymun olursunuz her el şaplatana gidersiniz ama boşa gitmiş olursunuz hani bizim devletimizin istihbaratı nerde kaçtane hayati konuda güvenlik güçlerine haber iletmişler yada devlete hiç duymadık yada siz basın yazmıyorsunuz hangisi doğru

Yorumu oyla      18      10  
ayşe 1 Temmuz 2008 Salı 

canım ülkemin ekmeğini yiyipte kim bu hale getirdiyse kişiliklerinden utansınlar ve çocuklarının geleceklerinden utansınlar.

Yorumu oyla      18      10  
koparan1 1 Temmuz 2008 Salı 

Yıllardır ilgiyle izlediğim,Ankara'nın kodlarını çözen turktime.com! Erhan beyi eskiden her seçim döneminde ekranda görünce soluksuz izlerdim.Şİmdi ise bambaşka bir konjektürde ekranlarda yorum yapıyor ve içim yana yana takip ediyorum. Ona kapılarını açan medya kurumlarını da kutluyorum.Yine güzel bir röportaj yapmışsınız ellerinize sağlık. Son bir not:Ezilenlerin iktidarı(ne salak bir laf) Ülkeyide ezdi!başımızı öne eğdirdi,bir ülkeyi garibanlar değil,okumuş elitler yönetir,saygılarımla..

Yorumu oyla      18      10  
ali 1 Temmuz 2008 Salı 

Erhan göksel'e büyük saygım var.Olaylardaki bilgi sistematiğini kurmasını çok iyi biliyor Halkımın içinde haksızlığı yüksek sesle söyleyecek gerçek,namuslu solcuların olması beni çok sevindirdi.Deniz Baykal gibi kendini solcu diye millete yutturan, sırça köşklerinden elit siyaseti yapmaya çalışanlar yok olup gidecek.Tarih Deniz Baykal'ı ne olarak hatırlayacak doğrusu merak ediyorum. halkının ezilmesini seyreden sahte bir solcu olarak herhalde.Tayyip beyde hesabını verecek bu millete...

Yorumu oyla      18      10  
AYHAN 1 Temmuz 2008 Salı 

SAYIN GÖKSEL BEN BİR SOLCU OLARAK DEVAMLI SİZİ TAKİP EDEN VE İZLENMENİZİ TAVSİYE EDEN BİR İNSANIM DİĞER SOLCULARINDA BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNDEN EMİNİM SAYGILARIMLA

Yorumu oyla      18      10  
serden 1 Temmuz 2008 Salı 

sayın göksel şu toz duman ortamında gerçekleri söyleyebilen yegane insansınız inşallah sizide ergenekoncu diye almazlar Allah gücünüzü daim etsin ne olur gerçekleri söylemeye bu cahil cühela toplumu aydınlatmaya devam edin gazamız mubarek olsun.

Yorumu oyla      18      10  
demir 1 Temmuz 2008 Salı 

Erhan Göksel Türkiyeden para kazanmıyor, kaç para aldı Konya da söyleyin, hiç bu adam gördüklerini söylüyor, yanlış yapınca aslan gibi kabul edip, düzeltiyor. Söyledikleri bir bir çıkıyor. Çok güzel Erhan abi devam, sakın siyasete girme, KARTEL MESYASI ile savaşarak alternatiflerin önünü aç ama kimseyi destekleme... Sana güveniyoruz kimseyi buna ortak edip, güvenimizi yok etme.. Sen çalışmaya devam et

Yorumu oyla      18      10  
boş ver adımı 1 Temmuz 2008 Salı 

süleyman karaca iyi edebiyat parçalamışsın ama en zeki adam bile senin şu yadığını beş kere okusa bi şey anlamz çünkü hiç bir anlamı yok san bekle ve gör diyorum ülke ne hallerde .......

Yorumu oyla      18      10  
konyalı 1 Temmuz 2008 Salı 

erhan gökselide medyayı kullandıkları gibi dinleyen kişiler ayarladıkları kişilere emael ve telefon açtırıp kukla gibi ellerinde oynatıyorlar erhan göksel otursun televizyonda medyadaki çıkan haber ağlayıp sızlayıp yardım toplayanların bunlara gittiğini görmüyormu hiçbirisi doğru değil ona gelen emael telefonlar gibi devletide böyle kullanıyorlar hem dinlerler hem yakınındaki kişilere metre s ayarlarlar karısına kızına sarkıntılık yaparlar bunları araştırsın medyada kukla gln haberin doğruluğuna

Yorumu oyla      18      10  
designer 1 Temmuz 2008 Salı 

bu halkin kukremesi icin illa ki son noktaya gelmesi gerekir. ondan once akillanmasi cok zor.türk milli takiminda da oldugu gibi...tesekkurler erhan baba..tesekkurler türk time..

Yorumu oyla      18      10  
kemal 1 Temmuz 2008 Salı 

söylediklerine katılıyom ve sürekli takip etmeye çalışıyorum ikinci bölümüde merak ediyorum gerçekten de ülkede yaşayanlar sanki alis harikalar diyarında gibi mutlu herşeye zam oluyo kimse farkında değil çünkü öyle bir hayale yaymışlarki uyandıklarında çoktan iş işten geçmiş olacak

Yorumu oyla      18      10  
samim türe 1 Temmuz 2008 Salı 

sayın göksel,size inananlardan,söylemlerinizi dikkatle dinleyen birisiyim...soruyorum..onuncu köyü nerede kuracaksınız,kurduracaklarmı...size yazık etmesinler,

Yorumu oyla      18      10  
Cengiz Yalçın 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Erhan haksızlığa uğrayanların sesi oldu,onu en içten dileklerimle kutluyorum,sesini bütün Türkiye'ye duyurmasını istiyorum.İşsizliğin fakirliğin eğitimsizliğin haksızlığın yolsuzluğun diz boyu olduğu ülkemizde siyasetin kendisi sosyal bir problem haline gelmiştir.Geniş halk yığınlarının kendi problemlerine sahip çıkacağına ve lider yaratacağına inanıyorum.Sitenize de başarılar diliyorum

Yorumu oyla      18      10  
aliveli 30 Haziran 2008 Pazartesi 

iyi. erdogan ve gülen gider, ya onların yerine gelecekler ne olacak. onların iyi-kötü temsil ettigi zihin dünyasını ne yapacaksınız? kaldırabilirmisiniz? binlerce yıldır neler gördü...ancak günü kurtarırlar, başkada degil..

Yorumu oyla      18      10  
vatandaş 30 Haziran 2008 Pazartesi 

sn.erhan bey, merak etmeyin, şeyh sait gibi olacaklar.

Yorumu oyla      18      10  
tarkan 30 Haziran 2008 Pazartesi 

ahh,tayyip erdoğan seni danışman yapsaydı.bütün mesele bu galiba.ülkemizde herşeyi bilen-gören yalnızca bu zattır.hatta en doğru ve dürüst olanda o dur.kimlerin tetikçiliğini yaptığın yakında ortaya çıkar.TÜRK MİLLETİ UYANIKTIR,SENDE UYAN.

Yorumu oyla      18      10  
mehmet 30 Haziran 2008 Pazartesi 

konuş erhan göksel. tüm satılmışların suratına tokat senin her sözün. arkandayız

Yorumu oyla      18      10  
may 30 Haziran 2008 Pazartesi 

ERHAN BEY'İN GECE ÜSTÜ AÇIK KALMIŞ ..RÜYA GÖTMEYE DEVAM EDİYOR.ŞİMDİYE KADAR ÜLKEYE NE FAYDASI OLMUŞ.SADECE PARA KAZANMIŞ.

Yorumu oyla      18      10  
Yusuf. 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Sn Erhan Göksel beyin işi danışmanlık ve araştırma. Dolaysı ile Parayı veren düdüğü çaldırır. Göksel şimdilik pazar alanını genişletmeye çalışıyor.

Yorumu oyla      18      10  
Fikret TALU 30 Haziran 2008 Pazartesi 

KISA SÜRE ÖNCE TÜRK TİME'E BU BABA YİĞİTE BİR YER AYIRSANIZDA ARAMIZDA OLSA DEMİŞTİM.BUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.SAYIN GÖKSEL'İN AÇIKLAMALARI ÖZETİN ÖZETİ DAHA NELER VAR NELER İNŞALLAH HEPSİNİ AÇIKLARDA BU HALK NEYİN NE KİMİN NE OLDUĞUNU ANLAR ONA GÖRE GÖZLÜK TAKAR.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karacaya 30 Haziran 2008 Pazartesi 

süleyman karaca... sen tek taraflı bilgilerle döşediğin zihin zihin yapının nasıl bir çöp yığını olduğunu ve o çöpün altından seslendiğini görmüyorsan sana ne diyim? önce senin çöplüğünden gelen pis kokulara bak da sonra başkalarının çöp evlerini muhakeme et istersen.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Aslında işin doğrusu yarını beklemek bunu biliyorum. Ancak bu gün Türktime’ın –umarım başka bir sebebi yoktur- çok seslilik adına görüşlerine yer verdiği Erhan Göksel’in bu uzun röportaj boyunca ve kendisinin gerek televizyon gerekse diğer medya organlarında yer alan söyleminin kısa tanımını kendim için belirginleştirmeye çalıştığımda bunu, ÇÖPLÜK DAĞARCIĞI olarak ifade ediyorum. Hani zaman zaman gazete sayfalarında ya da televziyon haberlerinde görüp içimizi acıtan “çöplük ev”ler vardır ya, Erhan Göksel de ete kemiğe bürünmüş bir ÇÖPLÜK EV’in sahibi. “Çöplük ev”lerin sahiplerini hatırlamaya çalışalım; çoğu hayatının belli bir döneminde sosyal statüleri olan(en sonuncusu geçen hafta ortaya çıkan Konsolos), belli bir gelir düzeyine sahip, çevrelerinin sevilip sayılan, sözü dinlenen insanları. Gün gelip bu hakim olamadıkları dünyevi sahte sermayeyi tükettiklerinde, önlerine bulunan kavşak iki çıkmaz sokağa açılan bir yol. Bir tarafı köprü altlarında, parkların kuytu köşelerinde son bulan madde bağımlılığı/şarapçılık, diğeri de kendine bulduğu bir sığınakta çöp depolamak ve çöplerle yaşayıp onlarda kurtuluş aramak. Her ikisinin kahramanlarına müşfik bir el uzanmazsa, sonları hazin ve hüzün! Erhan Göksel’i de üzülerek böyle bir “çöplük ev”in sahibi olarak görüyorum. Diğer “çöplük ev” sahiplerinden farkı, sesinin gürlüğü ile mahalle sakinlerinin çocuklarını tedirgin etmek, çöplerini de sanal depolarda yığmak/biriktirmek. Değeri de bu kadar. Umarım Flash tv, Turktime gibi himmet sahiplerinin uzanan ellerine gerekli değeri verir de, içine sürüklenmekte olduğu buhrandan bir çıkış yolu bulur. Yoksa bu “çöplük ev” gaz sıkışmasından patladığında, Erhan Göksel için vakit çoktan geçmiş olacak. Bu acınası duruma kafa yormak isteyenlerin Narsizm konusuna da eğilmelerinde fayda gördüğümü de belirtmek isterim.

Yorumu oyla      18      10  
30 Haziran 2008 Pazartesi 

Korkun alçaklar. hala kısılmayan sesler var.

Yorumu oyla      18      10  
BERİL 30 Haziran 2008 Pazartesi 

HEPSİ İYİ GÜZEL DE SİYASETE GİRSENİZ KEŞKE. OY VERECEK ADAM YOK MEMLEKETTE

Yorumu oyla      18      10  
DELİRDİMMMMM 30 Haziran 2008 Pazartesi 

VAY ANASINI BE. NELER OLUYORMUŞ MEMLEKETTE DE HİÇ HABERİMİZ YOK. KAFAYI YİYECEM

Yorumu oyla      18      10  
abdullah 30 Haziran 2008 Pazartesi 

iki kez üstü çizilen yılmazın üçüncü kez çizilmesi de yakındır. görün bakın.

Yorumu oyla      18      10  
30 Haziran 2008 Pazartesi 

abd ip çeker. ipini abd ye verenler utansın.

Yorumu oyla      18      10  
hesap döner 30 Haziran 2008 Pazartesi 

vay vay vay... mesut efendinin ne hesapları varmış meğer. ben hissedişyordum bayram değil seyran değil enişte bizi boşa öpmez diye. demek ki hesap buymuş. ama gün gelir hesap da döner. du bakalım

Yorumu oyla      18      10  
ayla 30 Haziran 2008 Pazartesi 

helal olsun. bu cesaret başınıza iş açmaz umarım

Yorumu oyla      18      10  
fatih coşkun 30 Haziran 2008 Pazartesi 

aydın doğan sizi yasaklar ama bir flash tv çıkar, bir turktime çıkar sesinizi, sesimizi duyurur. şükür ki hala satılmamış birkaç medya kanalı var. hepsine teşekkürler

Yorumu oyla      18      10  
30 Haziran 2008 Pazartesi 

aman boşverin, aydın doğan sizin adınızı ansa adınızın değeri düşer. kayıp değil bu talimatı.

Yorumu oyla      18      10  
OKUR 30 Haziran 2008 Pazartesi 

İLGİYLE OKUDUM. İKİNCİ BÖLÜMÜ DE MERAKLA BEKLİYORUM. SİZE BU FIRSATI VEREN TURKTIME'A TEŞEKKÜR EDERİM

Yorumu oyla      18      10  
kerim 30 Haziran 2008 Pazartesi 

kimmiş sana küfreden ulusalcı? onun ulusalcılığından şüphe ederim. hangi densiz bu densizliği yapmışsa yuh diyorum. küfredecek adam mı yok memlekette.

Yorumu oyla      18      10  
ZÜBEYİR 30 Haziran 2008 Pazartesi 

AMAN ERHAN GÖKSEL, AMAN. SEN SEN OL TUNCAY ÖZKANLA KENDİNİ AYIR. BU ÜLKEDE İNSANLARIN BİRİLERİNE İNANMALARI GEREKİYOR. SENİ DE KAYBETMEYELİM.

Yorumu oyla      18      10  
mehmet ali 30 Haziran 2008 Pazartesi 

neden dün gece flash taki program yayınlanmadı? saati mi değişti? ben mi kaçırdım?

Yorumu oyla      18      10  
serkan 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Gelmesin fetullah gülen. uzaktayken yeterince sorun açıyordu başımıza. umarım göksel haklı çıkar.

Yorumu oyla      18      10  
asuman 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Erhan Göksel'in açıklamalarını dehşetle okudum. allah sonumuzu hayır etsin.

Yorumu oyla      18      10  
Abuzer Abbas 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Ortam müsait arkadaşlar, sallayın... Kim tutar sizi? Helaaaal... Sonraki komployu alalım...

Yorumu oyla      18      10