YORUMLAR
Toplam 14 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
ATIF 1 Temmuz 2008 Salı 

RTE 21.yüzyılın lideri olur bundan emin olun. Fethullah Gülenin beraatı ne demek şimdi ne anlama geliyor ve bu kararı yargıtay veriyor şimdi durup düşünmek lazım.Amerikancı dediğiniz TAYYİP,USA ya rağmen İran'la anlaşma yapan lider. Rusya ile gizli bir müttefiklik anlaşması da sözkonusu, Putin tarafından da ödüllendirildi.Adnan Menderes 300 milyon dolarlık açık için Rusya ile işbirliği yapmaya başladı arkasından darbe geldi ve idam edildi.Biraz saksınızı zorlayın lütfen.FB-GS Rekabeti yapmayın.

Yorumu oyla      18      10  
M .SALİH ÖZBEY 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Kutlarım, bay AKİNEN, Sizde, DÖNEK olmuşsunuz ? yakında TAYYİPÇİ bir büyük gazetesi, sizi de TRANSFER eder Büyük paralara ! Siz şimdi de nasıl olurdu, bay RTE’ yi , LAİK devlet için, ZARARLI görmezsiniz! Bugüne yaptıklarından sonra, Parti Kapatılmaz, Kendini AKLARSA neler yapacağını TAHİM edemiyorsanız, tek kelime ile size koca bir YUH, demek milletin sizde, gözünü BOYAMIŞSINIZ ? Demek BAY RTE , giderse, CEMMAT, yönetimi, ele geçirecek, Geçenlerde, DOĞUYU kaybederiz demiştiniz ? ORAL ÇALIŞIRLAR METODU ?

Yorumu oyla      18      10  
ali 30 Haziran 2008 Pazartesi 

O kadar çok yazdıki,sonunda kendiside karıştırdı herşeyi.ya dikkatinizi çektimi bilmiyorum..son günlerde bu halk kime güvenmeye,inanmaya başlasa ANİ BİR HAYAL KIRIKLIĞI yaşıyor.bunun son örneği Serdar Akinan'da olmayacak gibi görünüyor.Akinan'daki kıvrak U'yu gördükten sonra..acaba büyük güçler bu halkın KİMSEYE GÜVENMEMESİ gerektiğinin MÜHENDİSLİĞİNİ'nimi yapıyorlar diye düşünüyorum.aslında her şey OKTAR BABUNA denen adamın, 25 bin insanımızın KAN örneğini ABD'ye götürmesiyle başladı bence!

Yorumu oyla      18      10  
aliveli 30 Haziran 2008 Pazartesi 

sorun bu ülkenin islam ile olan ilişkisinde..ne söylersek söyleyelim, islam ile arasını düzeltmeyen bu ülke düzlüge çıkamayacak. 250 yıldır ne konuşuyoruz? islam ile başlamayan sözler ıvır zıvırdır bu ülkede...

Yorumu oyla      18      10  
laik cumhuriyet! 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Miil dedeğiniz Erdoğan, Vakıflar yasasını ile vatanı sattı, Araplara vatanı peş keş çekti.... Yahudi ile işbirliği içinde! NE MİLLİSİ ALLAH AŞKINA? BİZ BÖYLE MİLLİ İSTEMİYORUZ. Olmaz olsun.

Yorumu oyla      18      10  
İLGİNÇ 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Sayın serdar akinan ın düşüncelerini ilgiyle okudum. Sahsen bende Tayyip beyle tanışmış konuşmuş biriyim. Onun milli olabileceğine bende inanıyorum. Ama çok önrmli hataları var. Bence Akinanın öngörüsüne kafa yormak lazım.

Yorumu oyla      18      10  
Erdem Ceyhan 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Serdar Akinan, akp ve cemaat kendi üzerine baskı kurmaya başlayınca ordu ve milli kuvvetlerin yanında olmasını istedi ama istediğini bulamayınca çocukça bir refleksle Tayyipçi kesildi. Tayyip Erdoğan olmazsa olmaz değildir. Tayyipten çok daha karizmatik ve bütünleştirici, bağımsızlıkçı liderler var... Onlardan bahsedebilirdi... Örneğin Türkiye'nin geleceğini birileri istese de istemese de şekillendirecek olan Prof. Dr. Haydar BAŞ

Yorumu oyla      18      10  
julide 30 Haziran 2008 Pazartesi 

SERDAR BEY YOLUNU DEĞİŞTİRDİ.AMA NE KARŞILIĞI? SORUMLU OLDUĞU TV KAPANMASIN DİYEMİ? NEDENLERİNİ KAMUYLA PAYLAŞMALI.YOKSA SKY TÜRK Ü PROTESTO EYLEMİ BAŞLATIRIZ SANAL ORTAMDA...SERDAR BEY BÖYLE DÜŞÜNÜRSE YAPILAN PROĞRAMLAR İNANDIRICI DEĞİLDİR.GÖZ BOYAMADAN ÖTE GİDEMEZ.

Yorumu oyla      18      10  
Bilge Kaya 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Aferin Akinan, görevini iyi yapıyorsun helâl olsun sana...

Yorumu oyla      18      10  
UFUK 30 Haziran 2008 Pazartesi 

YAZDIKLARINA KENDİ İNANYORMUSUN ZAVALLI ADAM NE OLDUDA 180 DERECE BİRDEN U DÖNÜŞÜ YAPTIN

Yorumu oyla      18      10  
Musa Yılmaz 30 Haziran 2008 Pazartesi 

//Yazarın AĞZINDAKİ BAKLA;...ala ISLAK vaziyette yazının sonunda ÇIKARILMIŞ.//'DOKUNMAYIN Erdoğan'ıma!'//'O MİLLİdir.'//'Dokunursanız; SİZİ HAM YAPAR O ZİL..pardon CEMAAT.'//Partiye ve başkanına ne olacağını GÖRMEK için; İSTİHAREYE YATMAya...YEŞİL göremeyince, ŞEYTANa UYUP BAKLA DÖKMEye gerek yok.//ŞUNUN ŞURASINDA ne kaldı.//'YORUMCU! Ama... KARARı görünce ÖDÜMÜZ şeyimize KARIŞACAK diye...'//YORUMCU hatırlatır.//**Kul AZMAYINCA;Hak YAZMAZ.**//

Yorumu oyla      18      10  
Kutluk Kargaoğlu 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Serdar Akinan'a bir haller oldu. Sonunda abileri barlas Altan Özkök ve benzerleri gibi parayı buldu sanırım. Bu ne biçim değişim. Döeneme göre. Pirim nerede yapılır iyi kavramış..

Yorumu oyla      18      10  
salim cihat 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Sayın Serdar sn.Erdogan'ı allahın lutfu gibi göstermeyin.İyiki 2002'de başbakan oldular yoksa halimiz nice olurdu.Laik Türkiye Cumhuriyeti bunlara pabuc bırakmaz,burası monarşi ile yöneltilen iki üç molla ile yıkılabilen vede sindirilecek bir ulus degildir.O cemaat 25 milyar doları yönetebilir ama %53 Atatürkçü kafayı yönetemez.Asla!!!!!!

Yorumu oyla      18      10  
engin 30 Haziran 2008 Pazartesi 

Serdar Akinan'ı da kaybettik galiba..Yazıklar olsun..RTE kalınca nolucak?Türkiye cemaatten kurtulacakmı sanki..Zırvalamış!!

Yorumu oyla      18      10