YORUMLAR
Toplam 26 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
tekin alp 28 Nisan 2008 Pazartesi 

BAV a yapılan hukuksuzluk derhal durdurulmalıdır. Bitmiş ve zaman aşımına uğramış bir dava, Yargıyat bilmem kaçıncı dairesinin işkence altında alınmış polis ifadelerini dayanak yapmasından dolayı hukuksuzca devam ettiriliyor. BAV a ve Harun Yahya ya karşı derin komunist devletin yaptığı linç derhal durdurulmalı. Bu hukuksuzluğu yapanlara karşı gerekli işlemler yapılmalıdır.

Yorumu oyla      18      12  
rauf orbay 28 Nisan 2008 Pazartesi 

bir grup ve bir insan düşünün, hem darwinizmle, hem masonlukla, hem komunizmle, hem Allahsızlıkla, hem bölücü terörle hem fikren hem akılcı olarak arslanlar gibi mücedele ediyor. ve biz Türk Milleti olarak sessizce seyrediyoruz. ve Türkiye düşmanları bu ekibe ceza vermek için yargıya baskı yaptıkları aşikar. ama sap döner devran döner gün gelir hesap döner. bu sözü özellikle masonlar ve derin komunist devlet çetesi unutmamalıdır. Türk Milleti BAV a yapılan aleni HUKUKSUZLUĞUN farkında!!!

Yorumu oyla      19      11  
avni tace 28 Nisan 2008 Pazartesi 

BAV ve Harun Yahya Darwinizmi dünya çapında darmekeşan yaptılar. DArwinizm olmazsa materyalizm olmaz. materyalizm olmazsa komunizm olmaz. komunizm olmazsa bölücü terör olmaz. işte BAV a savaş açan derin komunist devlet çetesine dikkat edilmnelidir. ve 70 milyon önünde olan hukuksuzluk derhal durdurulmalı ve bu çete devlet kurumlarından temizlenmelidir..

Yorumu oyla      19      11  
abbas guclu 28 Nisan 2008 Pazartesi 

1980 lı yıllardan beri evrim teorisine ve darwınızmle mucadele eden BAV a karşı resmen ADALETSIZLIK yapılıyor. TEK BİR suç delili yokken ceza verilmeye çalışılıyor. BAVda bu hukuksuzluğu gazetelere verdiğkleri ilanlarla herkese duyuruyor. yani yapılan hukuksuzlıka ve zulme hepimiz şahidiz. Zulme rıza göstermekte zulümdür. peki bu zulmun kaynagı nedir.

Yorumu oyla      19      11  
berfin 28 Nisan 2008 Pazartesi 

BAV davasını bu kadar uzatıp, hakimlerin BAV üyelerinin suçsuz olmalarına rağmen aleyhlerinde karar verme çabaları bu işin arkasında gizli bir elin olduğunun göstergesi. Bu el de Adnan Oktar'in, çirkin faaliyetlerini deşifre ettigi masonlardır. Adnan Oktar, bu ülkeyi zarara uğratmak isteyen, bölmek isteyen herkesle savaşıyor, bunlar mason bile olsa...

Yorumu oyla      19      11  
erkan sağlam 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Adnan Oktar ve arkadaşları Türkiye'ye büyük hizmetleri olmuş önemli şahıslardır.Elbette Türkiye'nin gelişmesini istemeyen, dolayısıyla faaliyetleri Avrupa'daki mason localarının çıkarlarıyla çatışan masonlar Adnan Oktar'ı hep durdurmaya, engellemeye çalıştılar. İftiralar,karalama kampanyaları ve hukuksuzluk.Yargıdaki mason kadrolaşmaları çözülürse adalet yerini bulur.

Yorumu oyla      19      11  
Cessy 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Masonlar artık Türkiye'nin gizli gücü olamayacaklar. Çünkü Adnan Oktar beklenen İslam ahlakını tüm dünya ya yayıyor.

Yorumu oyla      18      12  
sibel 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Yahudilik ve Masonluk kitabı çıktığından beri Adnan Oktar'a yapılmadık baskı kalmamış, meyve veren ağaç taşlanır tabi, Adnan OKtar Türkiye'nin ve tüm İslam aleminin ümididir, tek başına yıllardır mücadele veriyor, bütün kitaplarını okuyorum ve okutturuyorum.

Yorumu oyla      19      11  
hasan gülçim 28 Nisan 2008 Pazartesi 

5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 148. maddesinin 4. bendine göre: "MÜDAFİ (AVUKAT) HAZIR BULUNMAKSIZIN KOLLUKÇA ALINAN İFADE, HÂKİM VEYA MAHKEME HUZURUNDA ŞÜPHELİ VEYA SANIK TARAFINDAN DOĞRULANMADIKÇA HÜKME ESAS ALINAMAZ." Ve gördüğüm üzere bu davanın tek delilide baskı altında imzalatılan uydurma ifadelerdir. Sonuç basittir, beraattir. Hadi onu vermekten korktunuz, ozaman hukuk kanunlarına göre zamanaşımını vermek zorundasınız. Yoksa hukuksuzluk yaparsınız.

Yorumu oyla      18      12  
haberci 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Masonların ve masonluğun ne büyük bir tehlike olduğunu bugüne kadar anlamamıştım. çoğu kimse benim gibi bundan habersiz olabilir. Ama Adnan Oktar'ın suçsuz yere yargılanmasından tahmin bile edemeyeceğiniz birçok konuya parmakları uzanıyor bunların.Adnan Oktar bu tehlikeyi afişe etmeye cesaret eden tek kişi olduğundan hukuksal deliller TAMAMEN LEHİNE olsa dahi işte böyle hala yargılanıyor.Masonlar yargıya da mı sızdı?Yoksa yargı,son günlerde birçok köşeyazarının ele aldığı gibi baskı altında mı?

Yorumu oyla      18      12  
mete 28 Nisan 2008 Pazartesi 

8 senedir süren bir dava da üstelik medyanın bitirmek için yakaladığı iyi bir av gibi görünen BAV davası'nın bitmemesi, zaten herşeyin ortada olduğunu gösteriyor.BAV yıllardır vatana , millete bir çok konuda yol göstermiş, bir çok yanlışdan korumuş bir vakıf'dır.Bu sebeple yüce adalet her zaman doğrunun yanında olucaktır.

Yorumu oyla      18      10  
Sadık 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Artık Türkiye'de çok derinden çalışan karanlık güçlerin, derin çetelerin ortaya çıkmasının zamanı geldi. BAV 'a karşı uygulanan ciddi bir adaletsizlik göze çarpıyor.Bunun altından da bir gizli güç çıkacağı belli

Yorumu oyla      18      10  
Av. Seval Y. 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Bir avukat olarak yıllardır bu davayı şaşkınlıkla takip ediyorum. Adeta bize okulda öğretilen Türk Ceza Hukuku'nun nasıl görmezden gelinildiğinin bir belgesdir bu dava. Böyle taraf hakimleri, çıkarcı insanları gördkçe insan mesleğinden soğuyor gerçekten. Lütfen yetkinizi bir kenara koyun ve vicdanınızla hareket eden sayın hakimler. Bırakın artık çıkarlarınızı, emirlere uymazsam başıma neler gelir düşncelerini sadece işinizi yapın! Bize öğrettiğiniz şeyleri yerine getirin yada çekilin.

Yorumu oyla      18      10  
Ahmet Gündoğdu 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Tamamen içi boş, hangi maddeyle yargılanıldığı belli olmayan, aleyhte hiç bir suç ve delil bulunmayan, hukuksuzluk üzerine hukuksuzluk işlenen, savcının beraat istediği ve süre olarak zaman aşımına girmiş olan bu dava nasıl hala devam edebiliyor inanılacak şey değil. Yıllardır bir şarlatanlık yaşanıyor adeta. Türk Ceza Hukukuna göre avukat yanında alınmayan ifadeler geçersizdir. Ve davanın tek delilide bu yalan ifadelerdir. Ya davaya beraat verilecektir yada bu hakimler hukuku tanımamış olacaktr

Yorumu oyla      18      10  
salih 28 Nisan 2008 Pazartesi 

adnan bey in sonuna kadar arkasindayiz. davalarda yapilan haksizliklar bize peygamberlere yapilanlari hatirlatiyor. masonlar istedigini yapsin, Allah duzen kurucularin en hayirlisidir.

Yorumu oyla      18      10  
musa kayalı 28 Nisan 2008 Pazartesi 

bav ın yaptıgı calısmalar ortada Adnan oktarın yargılanması Turk adaletının Turkıyenın yaıbıdır.

Yorumu oyla      18      10  
APAÇİ 28 Nisan 2008 Pazartesi 

ORTADA ÇOK AÇIK ,BİR LİNÇ GİRİŞİMİ VAR. SUÇ YOK, DELİL YOK ,SAVCI BERAAT İSTİYOR..BİRİLERİ ,ADNAN OKTAR VE BİLİM ARAŞTIRMA VAKFININ FAALİYETLERİDEN ÇOK RAHATSIZ,ÇARESİZLİKLERİNDEN HUKUK DIŞI YOLLARA TEVESSÜL EDİYORLAR.PSİKOLOJİKSAVASYÖNTEMLERİ COM. ADRESİNE GİRERSENİZ ,NELER OLUP BİTTİĞİNİ SİZDE BENİM GİBİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

Yorumu oyla      18      10  
Selçuk Ak 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Basın da nasıl farklı anlatılıyor Adnan Oktar ve BAV davası, bunları hiç bilmiyordum, ben de “iddiaları çok sağlam delillere dayanan bir dava olmuştur' diye düşünüyordum ama ortada çok büyük bir hukuksuzluk var, ortada suç yok yıllardır yargılanıyorlar bu insanlar. Adnan Oktar 'yahudilik masonluk' kitabını çıkardıktan sonra da akıl hastanesine konulmuş.Bu masonlardan hersey beklenir

Yorumu oyla      18      10  
yavuz 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Adnan Hoca ya yıllarca iftira attılar kimler diye merak ettik bak masonlar cıktı

Yorumu oyla      18      10  
mehmet ekinci 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Adnan Hoca masonlarla ugrasmasa bunlar basina gelmezdi dunyada masonlari korkutan tek kisi Adnan Hoca onun icin onu sindirmeye calisiyorlar. Turkiye de de Ataturk bunlari kovmus ama Ismet Inonu ve CHP sahip cikmis bunlara, Chp nin de 80 % mason dolu. Onun icin her turlu fitne fucuru cikariyorlar, gecen gun fransiz mason locasi turk masonlara talimat vermis Ermeni Soykirimini kabul ettirmeye calisin TUrklere demis, iste serefsiz masonlari n gorevi bu artik

Yorumu oyla      18      10  
Hakan C 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Masonların kirli işlerini ortaya çıkartır çıkartmaz nedense Adnan Oktar için davalar ve hapishane gunleri başladı. Belliki Masonların yaptığı ve yaptırdığı işler bunlar. Ama bu hareketleri Adnan Oktarı yıldırmaktansa güçlendiriyor. Bu da tarihi bir konudur.

Yorumu oyla      18      10  
yaren 28 Nisan 2008 Pazartesi 

nedir bu masonlar her yerde karşımıza çıkıyorlar.artık bunlara dur demenin zamanı geldide geçiyor.Harun Yahya da bunu çok iyi yapıyor.derin devletin içinde her yerde onlar var.Bu kökü dışardaların kökünün kurutulması gerekiyor artık.

Yorumu oyla      18      10  
hakkı cansever 28 Nisan 2008 Pazartesi 

BAv davası Turkiyenin hukuk ayıbıdır. emniyetten baslayaıp gazetelerde devam eden en sonda yargıtayda eklenen ayıplar zinciridir. Hakimlerin vicdanının koreltip ceza verdirmek isteyenlere sesleniyorum Turk adaleti bu baskılardan yılmayacaktır

Yorumu oyla      18      10  
ayşe eren 28 Nisan 2008 Pazartesi 

bu kadar hukuksuzluğun yaşandığı başka bir dava herhalde yoktur. kesin beraat olması gereken bir davada ısrarla, hukuk çiğnenerek ceza verilmeye çalışılıyor. Hz Yusufa yapılan yapılmak isteniyor.

Yorumu oyla      18      10  
Saadet Cengiz 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Ülkeye hizmet eden kim varsa önünde diz çökülmelidir

Yorumu oyla      18      10  
Umut 28 Nisan 2008 Pazartesi 

Bu ülkede gizli bir el; kim ülke menfaatine çalışıyorsa ona dokunuyor. Bence BAV'ın düştüğü pozisyonda budur.

Yorumu oyla      18      10