YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Eylül 2019 Pazar 09:25

Sayın Yazar, polemikten kaçınma adına iki densiz yoruma karşı yazdığım yorumlar tırpanlandı, bilginiz olsun. Bu tırpan ya editor tarafından ya da şahsınız tarafından atıldı. Eğer şahsınız ise, bundan sonra sizi AKTROLLERle başbaşa bırakmak gerekecek, yok eğer editör ise de onlara hesap sormanın zor olmadığını belirtmek gerek. Bu yorum da tırpanlanırsa sebebin editör olduğu sonucu çıkar. Şimdilik bu kadar, bekleyip göreceğiz. Saygılar.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 5 Eylül 2019 Perşembe 13:30

Rukiye ve Fatoş kardeşler hangi gezegende yaşıyorlar merak ettim. Dünya olmadığı kesin))

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 4 Eylül 2019 Çarşamba 14:34

o uydurma, bu uydurma tipik chp kafası:))

Yorumu oyla      55      61  
Fatoş Eroğlu 2 Eylül 2019 Pazartesi 18:51

Devlet yokki farkında olsun tek adamda böyle olsun istiyor. Mezheplerde uydurma zaten

Yorumu oyla      64      50  
Misafir 2 Eylül 2019 Pazartesi 12:49

Rukiye hanım iyi güzel yazmışsınız da biraz daha objektif olarak chp nin hafızasının türkiye ye kaybettirdiği yılları da keşke yazsaydınız. Mehmet Çor

Yorumu oyla      54      59  
Rukiye Binbaşaran 2 Eylül 2019 Pazartesi 09:36

Sorun Camide 30 Ağustos da Atatürk ve Savaş arkadaşlarının ismi anılmadı diye çatlak Sesler çıkıyorsa bu iyi bir şey. Alevi topluluğu zaten Laik ve Cumhuriyetle yaşamayı ve Mustafa Kemal’i savaş arkadaşlarının emeğini, aydınlığını içine sindirmiş kitle. Sevindirici olan Dindar topluluğun Dinle , küfrederek, aşalıyarak Ana meselelerin üstünün kapatıldığını kaynamayan tencerenin eve giren bir paranın her geçen gün kuşa çevrilmesi ve kendilerinden olduğunu düşünen kaymak tabakanın saltanat için de yaşaması gerçeğidir. Dış güçler zaten amaçları bu. Cennet ülkeyi nasıl talan edip nifak sokalım. Valla kimse Aptal değil Dinle, beyinler aç olunca maalesef uyumuyor. Bir ayda elektiriğe, Doğalgaza zam koyup elini attığınız ürünü iki katı yaparsanız bıçak kemiğe dayandı . Peykamber de olsanız siz son model arabalarda , saraylarda israf ve ziyan içinde yaşayıp kendi yandaşlarınızı kalkındırıp Vatandaşı yok sayarsanız size onlar müslümamsa ben Müslüman değilim der. Kimse kusura bakmasın. Nerde hata yapıyoruz? Biz nasıl bu hale geldik diye şapkasını önüne alıp düşünsünler. Kaleminize sağlık.

Yorumu oyla      61      50  
Hüseyin Kutsi Tuncay 2 Eylül 2019 Pazartesi 09:33

Bu oyunu bozabiliriz

Yorumu oyla      56      49