YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Mayıs 2019 Cuma 14:30

sizi seviyoruz bülent bey. sizi seveni de..

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Mayıs 2019 Cuma 14:29

sebeplerin birincisi ne oldum delisi olmak, ben olmazsam dünya yıkılır yanılgısına kapılmak. Bu dünyadan İskender, sezar, 33ten 45e başkanlık yapan roosevelt, fatih, atatürk gelmiş geçmişte dünya dönmeye devam etmiş. İkincisi ekonomiyi tıkayan, yatırımları üretime kaydırarak yavaş kontrollü sağlıklı gelişme yerine anlamsız ve kısır betona yatırım yapılması. Kim beton partisi olursa önce biraz yükselir sonra çakılır. üçüncüsü ekonomiye yapışan rüşvet ve yolsuzluk keneleri.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Mayıs 2019 Cuma 14:29

ben müjdeyi vereyim. istihareye yattım ayrıca beni amerikadan da aradılar.AKPnin iddialarını zayıf ve oy sayısına etkisi olmayacak. zaten delege araştırması da 4.5 yıl sürecek.çünkü il seçim kurullarından geçersizlerin durumu sorulacak.onlar da hazırlanıp cevap verecekler.bu sa çook uzun sürer.onun için ekrem bey beklemesin.İŞTE, EŞBAŞKANIN CANAN İLE İSTANBUL.HAYIRLI OLSUN.bizim ezikler..nasssıııız... eyissiiiiz eyisiiiiiz..(Ugur mumcu-demirel,1971 kokteyl karşılaşma)(hursit dilaver)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 3 Mayıs 2019 Cuma 14:29

yahu afbuyru da. o köyde mansur yavaş da vardı. olaylar olurken nerede idi. hiiiç görülmedi. başkanı yanlız bıraktı. oradaki şehit yakınları zaten milliyetçi ve ülkücü olduğundan mansur bey AMAN CANIM CÜMLEDEN AZİZDİR . NE BİLELİM. 15 TEMMUZDA NERDEYDİ BU BAŞKAN YAHU.

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 3 Mayıs 2019 Cuma 14:29

CHP haklı.yumruk yiyen AKPli bakan taner değil.bu kapı gibi CHP başkanı.EŞbaşkanı da çok kızgındı twitlerinde.ben İDAM İSTEDİM AMA CHP liler de ciddiye almadı.sen atanın partisinin başkanına yumruk atacaksın da asılmıyacaksın.ismet paşa aklıma geldi ALİLERDEN BİRİNİN koluna girip BANA BAK,HÜSEYİN CAHİTİ ASACAKSIN demişti.ONUN DEDİĞİ OLMADI, BENİM DEDİĞİM DE OLMADI.ADAM SERBEST KALDI BAK,huseyin cahit gibi.şimdi tasası aynı zamanda İBB eşbaşkanı da olan canan ablam ve bana düştü.(hursit dilaver

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 2 Mayıs 2019 Perşembe 02:59

herkesin bildiği bir sır, en başa geçtiğinde danışmanlarından birisi emekli olmadan önce bir veda görüşmesinde kendisinden yapmayı tasarladığı işleri dinlemiş. Danışman, konuşma sırası kendisine geldiğinde "bu dediklerinizin onda birini yapsanız iç savaş çıkar "demiş, aldığı yanıt korkutucu: "Çıksın, ezer geçeriz". Üst akıl nerede diye aramaya gerek var mı? Elbette "usûletle ve suhûletle" davranmalı, ama, muhatabımızdan çok umutlu olmamak gerek, tecbir almak gerek. Nasıl mı? On puanlık soru bu.

Yorumu oyla      53      49