YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 19 Nisan 2019 Cuma 18:37

Ekrem başkanın işlemini durdurmak yerine, keşke 'yürütenleri' durdursalardı. Verilerin kopyalanmasının bir başka amacı da her şeyi kayıt altına almak, dışarıdan silme - yükleme gibi müdahaleleri de engellemektir. Mahkemenin kararını anlayabilmek mümkün değil. AKP hani "yargı vesayeti"ne karşıydı? İBB Başkanı İmamoğlu'nun verileri güvence altına alma talimatını durdurmak için mahkemeye koşan kişinin AKP'li İBB İmar Komisyonu Başkanı Yüksel Akyol. olması, panik ve telaşın sebebini göstermiyor mu?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Nisan 2019 Cuma 18:35

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun resmi verilerin silinmesine engel olmak için attığı adım AKP yönetiminde panik yaratmış. Gizlenecek - korkacak bir şeyleri yoksa niye tedirgin oluyorlar? Yoksa Türkiye'yi sahipsiz mi sanıyorlar?İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, resmi verileri güvenceye aldırtmak için kopyalatmak istiyor, İstanbul'daki bir mahkeme "yürütmeyi durdurma" kararı alıyor. Nedir bu panik, nedir bu telaş?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Nisan 2019 Cuma 05:14

Saray İttifakı’nın ortağı MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım Canlı yayınına bağlandığı A Haber’de seçim gündemini değerlendirirken “CHP’nin amacı belediye alıp hizmet etmek değil. ‘Demokrasiye geçeceğiz tek adam rejimini yıkacağız’ diye iddia eden bir genel başkanı var. Hedef bu" diyor. Beyimiz demokrasiden rahatsız, açıkça faşist diktatörlükten yana. Ve bu yaratıkların yandaşları düne kadar avantadan geçinenler, şimdi CHPlilere çamur atıyorlar. Gerçek yüzlerini görün. (DilaverElYaver)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:52

SAYIN RAHMİ BEYEFENDİ; SİZE EŞİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA SELAM VE SAYGI GÖNDERİYORUZ EŞİMLE EFENDİM. HÜRMETLER. Emekli TÜM GENERAL Yılmaz ve Şenay Gür.

Yorumu oyla      59      49  
Misafir 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:51

CHPnin haklı 0larak bu seçime 3 ay önceden hazırlanmsı ve seçim kurullarına gelecek 0lanların kanunun aradığı özelliklerin haricinde elemanlarla d0lması. hatta bu arada kesinlikle belli bir göruş ve mezhebi agırlık duşunulmesi.elbet CHPnin lehine 0lacaktır.CHP bu işi başarırken AKP de eziklik, hödukluk, pısırıklık, umursamazlık ve enaniyetçilik 0nları bu hale getirdi.bu gevşeklik AKP yi bu hale getirdi. şimdi kara kara duşunuy0rlar,biz ne halt ettik diye.. (hursit dilaver)

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:51

Bence de Akapeli sandık görevlilerinin bazıları da bıktılar bunlardan, bunların sürekli sandıklarda hile yaptırmalarından, belki de bu defa hile yapamadılar ve yapmadılar. Böylece akapenin sürekli sandıklarda hile yapmasına bireysel olarak son vermek istediler veya Allah bunların bazılarını ıslah etti. Nasıl ıslah etti bilemem!!!! Islah kendisinden başlar, çocuklar ve torunlara kadar gidebilir..

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:49

Bunlar çalışılmış hareketler. Akape, seçimleri kaybedersek çirkefleşiriz, yerlerse seçimi alırız, yemezlerse yolsuzluk evraklarını yok ederiz demiş galiba. Bence 2003 yılından sonra yapılan seçimlerin hepsini yeniden saymak lazım. Varmısın AKAPE

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 15 Nisan 2019 Pazartesi 11:49

oyunu kaybetmek kaçınılmazsa kaybedenin tek şansı MASAYI DEVİRMEK, ak parti de istanbul seçiminde bunu yapmayı kafaya koymuş. , MALTEPE İLÇE SEÇİM KURULUnda oylar sayılırken ak parti ve ortağı mehapenin adamları resmen HAYDUT gibi baskın yapıp oyları yok etmeye ve seçimi iptal ettirmeye kalkıştılar. sözün bittiği yerdeyiz. seçimle geldiler ama seçimle gitmeyecekler, bunu vatandaşın kafasına sokarlarsa bu işin sonu çok kötü, kardeş kavgasına gider.

Yorumu oyla      56      49