YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 1 Nisan 2019 Pazartesi 14:31

Faşist düktatörlüklerde muhalefet olmaz diyorlar, muhalif medya olmaz diyorlar, KOCA BİR YALAN. Muhalif medya orada da var, nasıl mı?İşte zurnanın ZORT dediği yer de orası. Muhalif olmaya soyunan yandaş-yalaka kalemşorlar elbette muhalefet de ederler, kime mi? Muhalefete elbette. Muhalefete muhalefet, yandaş-yalakaların ortalıkta şişinerek dolaştıkları bir siyaset tarzıdır. İktidara, muktedire muhalefet, ERKEK işidir, yürek ister, vicdan ister, altıokka başak ister.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 1 Nisan 2019 Pazartesi 14:31

ülkemizdeki hepsi sünni olan suriyeli bebeleri, yaşlıları,çocuk ve kadınları suriyeye göndermek demek,şii/nusayrilerin,haşdi şabilerin muhaberatın önüne atmak demektir ki,olacak olan,hz.hüseyinin intikamı diye sünni bebeleri kaynar suda haşlayarak öldürtmek demektir..ve bir sünni katliamıdır.bunu bilerek suriyeliler gitsin demek bizdeki ve bize özel laikçi kafaların din tanimaz,halkına yabancı, islam kin ve nefreti yanında bir de tayyip bey düşmanı olmanın bir sonucudur.(hursit dilaver)

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 1 Nisan 2019 Pazartesi 14:31

Akape li İstanbul ve Ankara belediyelerini paraya boğarken, CHP li İzmir belediyesini bırakın para vermeyi, tam zamanlı müfettişler atayarak İzmir belediyesi ve İzmir halkını cezalandırdınız. Akape belediyelerine her zaman torpıl geçtiniz. Marifet iltifata tabi ise gereken dersi İzmirlilerden sandıkta alırsın akape genel başkanı

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 27 Mart 2019 Çarşamba 13:06

abi seçim tahmininiz ne?

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Mart 2019 Çarşamba 13:06

Uçak yaptık, otomobil yaptık, uzaya otoban yaptık(dört şeritli), elektrikli traktör yaptık. Hiç biri ortada yok. Bu araçların hepsi seçime kadar yapılıyor, seçimden sonra hiç haber alınamıyor. Traktörlerin Prototipleri seri üretime hazırmış. Prototipleri gösterin bakalım. Ama Yalancıların prototipi değil, seri üretimden çıkmış halleri ortada geziyor. Örneğin, tarım bakanı ve iç işleri bakanı gibi

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 27 Mart 2019 Çarşamba 13:05

Akape de ne kadar kraldan çok kralcılık yapan ve yalan dahil her türlü yola ölümüne baş vuran varsa, genel olarak eskiden fettullah gülene övgüler düzmüştür ya da gülen ile birlikte yürümüştür. Şimdi ise bu kraldan çok kralcılığı ise, fetö ile irtibatının olmadığını ispatlama çabasıdır.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 25 Mart 2019 Pazartesi 13:52

HAklısınız ama hangi iktidar iktidar da olup da iktidar olanaklarını kullanmadı efendim. :))

Yorumu oyla      56      50  
Misafir 25 Mart 2019 Pazartesi 13:51

TURKTIME SİTESİNİN EN YAKIŞIKLI YAZARINA SELAMLAR, HÜRMETLER... SEVİL GAZİ

Yorumu oyla      57      49