YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 8 Aralık 2018 Cumartesi 11:03

Devlet bey kalitesini CHP-MHP-HDP hükümetinde başbakan olma teklifini reddederek göstermiştir. Boşuna uğraşmayın Devlet bey kimseye benzemez, bütün kritik süreçlerde Türkiye'nin önünü açmıştır. Değil ama, velev ki Devlet Bahçeli MİT'çi olsun ne var bunda ?. Bölücü/Irkçıların oyunun batıda yüzde onların, doğuda yüzde doksanların üzerine çıktığı, CHP'nin bunlarla ayni kafadaki isimlerle donatıldığı bir ortamda, neden vatansever cepheyi bölen İyi Parti kurulur, vatandaş bunu bir düşünsün ?!!!.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 7 Aralık 2018 Cuma 06:22

mehapede kalmada ısrar edenler kendi aymazlıklarını itiraf edip tövbekar olmak, İYİ PARTİye katılmak yerine yaptıkları ihanetin mazeretlerine, cehapedeki kimilerinin yaptıklarına sığınıyorlar. mızrak çuvala sığmıyor, boşuna çaba. ihanetin mazereti olmaz. Kaldı ki DevletBahçelinin kimlere hizmet ettiğini Başbuğ da ifade etmişti, bunu da mı inkar edecekler? Ağacı kesen baltanın sapı da kendinden maalesef.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 6 Aralık 2018 Perşembe 21:30

Ülkü Ocaklarına ve tüm MHP'li dostlara selam ve saygılarımı sunarım. Ancak, ben gerçekleri yazıyorum. Bazı gerçekler can sıkıcı da olsa gerçektir. Bu böyle biline... R.T.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 4 Aralık 2018 Salı 11:36

Değerli büyüğüm solcuyum diyen ama gece gündüz halen pkk ile yatıp kalkan chp lileri de bir gün değerli köşenize misafir etmeniz umuduyla saygılar sunarız. ANKARA ÜLKÜ OCAKLARI

Yorumu oyla      54      51  
Misafir 4 Aralık 2018 Salı 11:33

Rahmi abi bugün grup toplantısında liderimiz bahçeli bu konuda gereken şeyleri söyledi.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 4 Aralık 2018 Salı 11:03

PKK terör örgütü değil 'Silahlı kürt halk hareketidir' diyen, eli kanlı PKK'lıların cenazelerine katılmayan vekil olursa derhal partiden atacağını söyleyen, Çukur teröründe il il,ilçe ilçe gezip halkı isyana polis ve askere kurşun sıkmaya çağıran, 6-8 ekim kürt ayaklanmalarında 53 masumun ölümünde en büyük pay sahibi olan ( Liste uzun) Demirtaş'ın serbest bırakılması için; Erdoğan ve Bahçeli dışında bütün liderler lehte görüş bildirmiştir. Bunu da yazsana Rahmi bey.

Yorumu oyla      54      52  
Misafir 4 Aralık 2018 Salı 10:45

Rahmi bey o yazdığınız ve yazınızda geçmeyen 'açılımcı' isimler; Ya sözde Türk solcuları, ya sözde İslamcı/Muhafazakar özde kürtçü isimler. Ak parti ile ya hiç ilişkileri olmayan, ya da artık kalmayan tipler. Kaftancıoğlu'ndan, Tanrıkulu'na kadar CHP bunlarla dolu,şu anda CHP'nin iç ve dış siyasetini belirleyen bu kafalar, onu niye yazmıyorsunuz ?. Ne sayın Bahçeli, ne de Türk Milleti birilerinin sandığı gibi 'bidon' kafalı değil.

Yorumu oyla      53      51