YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 16 Şubat 2019 Cumartesi 17:31

hep israil diyeceksiniz ama bu işin içinde israille ortak iran da var. sanmayın ki iran ile israil ne ayak. türkiye düşmanliğında ikisi her zaman beraberdir. açık niyet bu koridorun hataydan denize çıkmasıdır. yoksa CHP niye afrine girmeyin der.bunu görmüyor mu..görür elbette. ama şimdi biri çıkıp lozanda hatay bizim değildi, lozana uyalım derse ne edeceğiz. hain mi yok bu ülkede.(hursit dilaver

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 19 Kasım 2018 Pazartesi 11:51

5- Türkiye'de ve Türkiye'nin Hatay gibi doğrudan veya dolaylı olarak anavatana katmak istediği bir toprak parçasında ; 4. maddede yazdığım çözüm şeklinin tam tersi yaşanmaktadır !. Eğer gereken tedbirler alınmazsa Türkiye hem kendi içinde, hemde anavatana bir şekilde bağlamak istediği toprak parçasında çok müşkül duruma düşebilir. Geçmişten günümüze, Çin'den Avrupa'ya tüm devletlerin, kendi içinde ve hedef toprak parçasında uyguladığı demografik siyaseti biz de uygulamalıyız .

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Kasım 2018 Pazartesi 11:38

4-Burada çözüm: Kürtlerin yaradılıştan gelen haklarını teslim etmenin yanında; 1.Teknolojik, ideolojik,sayısal bakımdan çok güçlü bir ordu meydana getirmek. 2.Türkiye'nin bazı bölgelerinde ırkçı baskı ve terörle homojenleşen etnik yapıyı, on yıllar öncesi, bir asır öncesi olduğu gibi yeniden heterojen bir yapıya getirmektir. Buralardaki devlet arazileri; asker aileleri, yurt içi ve yurt dışından getirilecek türki ve müslüman toplumların yerleştirilmesi için tapulandırılıp kullanılabilir.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Kasım 2018 Pazartesi 11:17

3-Kürtlere haklarını teslim etmek ayrılıkçı, ırkçı Terör/İsyanların bitmesine yeterli ise ; Kökleri kürtlerin kimlik, ana dil, hatta otonomi sorununun olmadığı 1800'lü yıllara dayanan kürt isyanlarını neyle izah edeceğiz ?. Kavim kimliği ve anadil sorununun çözüme kavuştuğu 2000'li yıllarda, bu alanlarda baskı ve görmezden gelmenin olduğu 90'lar ve öncesine göre ayrılıkçı siyasetin oylarının iki kat artmasını, buna bağlı terör faaliyetlerinin artmasını neyle izah edeceğiz ?.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 19 Kasım 2018 Pazartesi 10:54

2- Burada demografi/Nüfus çok önemli. PKK'ya müzahir partinin oy oranı yüzde 10'larda. Bu oy oranı illerin ve ilçelerin demografik yapısına göre yüzde 90-95'lere kadar çıkıyor. Kürt kimliğinin ve kürtçenin özgürleşmesini destekleyenlerdenim. Ama kürtlerin hakkı olanı teslim etmek başka, terörü bitirmek ve kürt ayrılıkçılığını/ırkçılığını bastırmak başka şeylerdir.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 19 Kasım 2018 Pazartesi 10:31

1-Beğenmedikleri Erdoğan'ın siyasetine dua etsinler, Savunma Sanayisini canhıraş bir şekilde ayağa kaldırmaya çalışıyor. 'Yerli' , yabancı her türlü engellemeye rağmen bu alanda çok önemli ilerlemeler kaydedildi.

Yorumu oyla      53      50