YORUMLAR
Toplam 28 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 29 Şubat 2012 Çarşamba 13:41

Röportaj da en ilgimi çeken Kılıçtaroğlu nun yalana hiç tahammülüm yok demesi,kendi kendine nasıl tahammül ediyor acaba?

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 9 Ekim 2011 Pazar 13:09

zerdüşte tapan zerdüşte dua eder! sen de öylesin kemal karabulut. önce soyadını niye değiştirdiğini açıkla militan tuncelili! 1 ülkücüyü nasıl yurttan aşağı itip öldürdüğünü açıkla ülkücülere! senin sonun hapis. baykal yeniden başkan olacak! ülkücüler bu tarihe kadar sana bişi yapmazlarsa tabi!

Yorumu oyla      22      12  
Misafir 26 Eylül 2011 Pazartesi 14:33

o misafir ler ,o iftiracilar, o nlar sadece kotuleyenler,onlar muaviye ve amerika'nin yandaslari.....utanmak insanlara ...hayvanlarda utanir...sadece domuz utanmaz... agar oldu ama ne yapalim

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 14 Eylül 2011 Çarşamba 09:30

kimin için dua ediyorsun? iranın kuklası iran alevisi beşar esat ve ermeni pkk için mi? türk ordusu için dua etmediğin açık!

Yorumu oyla      27      14  
Misafir 12 Eylül 2011 Pazartesi 11:21

zerdüşte mi dua ediyosun kemal sen de diğer pkklılar gibi? kime dua ettiğin belli değil! tuncelililer zerdüşte tapıp devlete kurşun sıkıyorlar! alevi bile değiller. ermeniler.

Yorumu oyla      26      17  
Misafir 12 Ağustos 2011 Cuma 16:22

militanlara, ergenekonculara ve pkkya değil.. bir kere de türkiyeye dua et tuncelili. zihninden türkiye düşmanlığını at!

Yorumu oyla      28      17  
Misafir 1 Temmuz 2011 Cuma 09:41

mustafa beyzade oğlu sn talatın bır hümet sözçusu oldugunu dın üzerınden sıyasetın mubah olugunu hangı kırıterlerde oldugu apaçık ortada degılmı ödülde aldınızmı atılla bey yanı dıyorlarkı bugun yukselen degerler ışıgı altında neolıbarel dönüşümün gereklılıgının çok kulturluluk çok küreselızımın sıyasal pratıkte devletten önçe bıreyın korunması ınsan güvenlıgının oluşturulması bektaşı ve alevılerının nasıl ınandıgınan geçıyorla mı bulçaksınız ARTIK UYANIN LÜTFEN ALEVI BEKTAŞILERI ÖÇÜ GİBİ GRMY

Yorumu oyla      19      13  
Misafir 21 Haziran 2011 Salı 13:16

Bırakın bunları , bu milleti yüzyıllardır allah allah diyenler uyuttu , donuna kadar soydular yetmedi yunanı anadoluya çıkardılar , bari siz bunlara sığınmayın.

Yorumu oyla      20      10  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 16:32

Sn.Atilla bey, bir röportajda başbakanımızla yapmanızı rica ediyorum.ona kul hakkı yiyip yemediğini ve 1995 senesinde belediye başkanı olduğu zamandan bu zamana kadar 16 sene geçti.bu zaman zarfında dünya zenginleri listesine nasıl girdiğini sormanızı istiyorum.

Yorumu oyla      41      16  
fikrullah 20 Haziran 2011 Pazartesi 15:54

sayın genel başkan daha liderlik vasıflarının en önemli tarafının ne olduğunu çözememiş.lider bağımsız olmalı ki kadrolarının hakimiyetini elinde tutabilsin. sayın başkanın elindeki kadro bağımsızken ve her telden ötebiliyorken ne yazık ki kendisi onlara bağımlı.kendisinin seçimde her dakikasını koşuşturma içinde geçmesi çok çalışma değil boş çalışmaya çeviren en yakınında kibağlı olduklarıdır.ortaya içi boş vaatler koyarak meydanlara salınması,akp'nin sağlam hedeflerini daha netleştirmiştir.

Yorumu oyla      22      19  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 15:47

Hulya kardeşim, SSCB de yıllarca,bir asra yakın ÜRETMEYEN Halkını asgari yaşam sağlıyacak bir MAAŞA bağlamıştı.Ben sn KILIÇTAROĞLUNUN Kürt Politikalarındaki duruşunu tasvip ediyorum,bunun dışındaki ekonomik ve sosyal politikalarının hiçbirini tasvip etmiyorum ve çağdışı buluyorum.Sizler bu kafada giderseniz, Sizi UYGAR Dünyalılar, muadiliniz olan 18 ci-19 cu ASIRLARIN Yaşanmakta olduğu GEZEGENLERE Postalıyacaklar.Yeter artık,Lütfen kendinizi GÜNCELLEYİNİZ.H.tahsin.

Yorumu oyla      21      22  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 15:42

Sevgili Zombi,CHP her zaman örneğin bir AKP den çok daha az buyurgan ve statükocu olmuştur.Yandaşların CHP nin içini boşaltmak için söylediği aslı olmayan şeylerdir.Herkesi azarlayan,kovan,kovduran,bitaraf olan bertaraf olur diyen AKP ye demokrat diyen yandaş,CHP de okuma yazma oranı yüksek ve kafası çalışan insanlar olduğu için halktan kopuk diyor.Bunu başka kılıflarla sunuyor.Su götürmez bir gerçek CHP içinde bu kara propagandaya uyan cahil insanlarda var artık.Birisi dahil.

Yorumu oyla      25      12  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 15:26

siyasilere şahıs olarak oy ver deseler,,,KEMAL BEYE oy veririm...chp buyurgan,statükocu zihniyeti bırakıp,,,,özgürlükçü,yaptırımcı değil,denetleyici,,olsa,kısaca şeksiz,şüphesiz,amasız,fakatsız,çözeceğiz,yapacağızlarla değil,,NET,BARİZ,KESİN ifadelerle yürüse yol alır düşüncesindeyim....zombi

Yorumu oyla      20      11  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 14:33

Hiçbir Genel Başkan bu kadar kısa sürede kredisini yitirmedi ve tartışılmadı.Sarfettiği sözlerin arkasında durmuyor,kendine güvenip onu yükseltenleri kötülüyor,herşeyden önemliside batı kompleksi var.Kompleksler tedavisi zor saplantılardır.Geçer gibi olur sora gene nükseder.Partide istikrar isteyen kişiler şimdilik belkide kendince haklı olarak kalsın diyorlar ama sorun her geçen gün büyüyecek,gün gibi ortada.

Yorumu oyla      21      12  
hulya 20 Haziran 2011 Pazartesi 14:32

Syn başkanın yorumları okuyacağını düşündüğüm için yazıyorum.Halkın %75'i CHP den korkuyor, bunun nedenlerini araştıracak anket yaptırsın.Çok ilginç sonuçlara ulaşacaktır.Aile sigortası gibi çok çağdaş öneri reddelip yerine sadakayı kabul etmenin altındaki korku nedir? Bence "kayıt altına alınmak"...Kayıtlı herşeyden korkan çok insan var.Nedeni "somali" gibi yaşam mücadelesi veren halka ALMANYA gibi müfettiş gelmesidir.

Yorumu oyla      20      12  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 13:35

laiklik söylemini Atatürkü ağzından düşürmeyen baykallı chp 2007 de desp ile beraber %20 küsür aldı,kılıçdaroğlu tek tabanca %26 aldı,akp valiler dahil devletin tüm imknalarını kullandı.Allah'tan korkan Kılıçdaroğlu başarısız demez,ancak küçük olsun benim olsun düşüncesinin artıkları başarısız diyebilir.

Yorumu oyla      23      13  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 12:28

CHP ilk fırsatta kurultaya gitmelidir.Kılıçdaroğlu beklemeye alarak aklınca şimdiki parti yapısına karşı olanların ayrılmasını ve başka oluşuma gitmesini bekliyor.Biz AKP liler gibi değiliz,herhalde biliriz bu kurultay stratejilerini.Ortamı geren ve şu anda soğuk savaş isteyen Kılıçdaroğludur.Partinin parçalanmasını ne yazıktır ki kaçınılmaz görüyorum.Kılıçdaroğlunun amacıda o zannederim

Yorumu oyla      22      15  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 12:05

talat kardeşim teşekkür ederim.

Yorumu oyla      21      10  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 10:48

Anladığım kadar bu röportajda ya sn.ATİLLA jest yapıp yada incelik yapıp önemli soruları yöneltmemeiş,yada röportajın bir bölümünü sunmuş fakat cins biri olmama rağmen ATİLLA ya güvenirim.Kılıçdaroğlu ise ne yazık ki iyi bir rota hala çizemiyor.Haberal,Balbay gibi tercihler olumlu karşılandı her kesimde fakat medya hala bu soruyu soruyor.Konuşmalarından,örgüt seçiminden,herşeyden sonra ben şunu merak ediyorum.Bu başkan liberalmi,sosyal demokratmı?Bilen varmı.

Yorumu oyla      20      14  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 10:40

Farklılıkları kabullenerek,saygı duyarak,dayatmayarak,farklı unsurlarda gizli ajandaları olmadan yaşamayı,iktidarlarda farklılıkları adaletli yönetmek yeterliğini,becerisini göstermelidir.Ama benim seçtiğimi tanımam gerk,benim adıma beni yönetme irade ve yetkisini devrettiklrimi tanıma hakkımdır.Onun için ben buyum diyebilmeli,toplum tanımalı,ama yetenekli,becerikli,farklılıklara saygılı,bunu ispatladığına tanık olarak da ben ona oy vermeliyim,vekaletimi devretmeliyim.Çözmeye gerek kalmamalı Ali

Yorumu oyla      19      12  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 10:27

İnsanlar inancını,kimliğini,yani aidiyetlerini inkar ederek veya gizleyerek değil,aksine inancını ve değerlerini yaşayarak kişilikli bir tavır içinde olmalıdır.Bu tavır içindeki insanlar birbirinin inançlarına ve değerlerine saygı göstermeli,kabullenmeli ve birlikte yaşama yeterliğini,iradesini ve eylemini göstermelidir.Hristiyan da Allah' a inanıyor.Mesela,Banagöre Müslümanım demeli sonra gerekirse-Aleviyim veya sunniyim,Türk vatandaşı olarak türkmenim,kürdüm,arabım demeli,farklılıkla yaşanmalı

Yorumu oyla      19      13  
hulya 20 Haziran 2011 Pazartesi 10:00

Kılıçtaroğlu CHP'yi ve görevlerini teorik anlamda iyi biliyor.Fakat uygulamadaki siyasi riyakarlıkları bilmiyor.Etrafındaki insanları test etmeden tanıması zaten imkansız."Herkese güvenirim, taaa ki bir yanlışını görene kadar..." mantığı ile hareket ediyor.Etrafındaki insanları seçerken,bilhassa danışmanlarını çok acımasız, ve hedefleri yüksek olmalı diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      20      12  
hulya 20 Haziran 2011 Pazartesi 09:46

Syn Atilla 2,5 yıl aradan sonra sitenize karşı kırgınlığımdan dolayı kilitlenmiştim, çamaşır makinası kapağı gibi bir süre durduktan sonra kendiliğinden çözülen tiplerdenim.Sitenizde maşallah bütün yorumcu arkadaşlarım aynı performansta devam ediyorlar.2,5 yıla rağmen kimseciklerin fikrinde bir değişiklik olmamış.Herkes aynı fikirde duruyor.Bence siyasetçiler bu yorumcuların ruh halini çözerlerse eminim epey yol katetmiş olacaklar.

Yorumu oyla      19      14  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 09:08

Dün dünür geldi, sağolsun kendisi hasta chp lidir.Başladı saçmalamaya; "Bu salak halk akp ye %50 verdi.." vs.diye sıralamaya başladı.Bende cevaben, Bu Halkın %25 lik SALAK dilimi, Portekizde,İspanyada,Yunanistandaki Sol İKTİDARLARIN Ülkelerini ne hale getirdiğini görmemekte ISRAR ederek,hala popülist politikacıların yuvalandığı Chp ye oy vermeye devam ediyorlar.2001-2002 Unutmuş olacak kadar HAFIZA ZAYIFI bir toplum dilimi ancak Türkiyede bulunur dedim....H.Tahsin

Yorumu oyla      23      16  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 03:46

SN CHP LIDERI KEMAL KILIÇTAR OĞLUNUN dın hakındakı düşünçelerı tüüüm ınsanlıga ıbret olsun aslında hıçbır kışı ınsanların dını ırkını meshebını yargılama gıbı bır luxlerı olmaması lazıdır sıyasetçılerın özellıkle bunlardan kaçınması aksısı sosyolojı lıtaretüründe en etkılı sılahın dın ırk meshep ayrıçalıklarının sılahıdır sn başbakanın bu derslere hızlı şekılde çalışması aksı davranışlar TÜRKIYE CUMHURİYETINDE YAŞAYAN vatandaşlara faturaları kesılmektedır 4,5 ta bu yorumu neden gönderıyorum

Yorumu oyla      22      13  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 01:10

demirel rica etmis olabilir,bu suc ta degil utanilacak bir durumda degil.haberal oyle siradan bir insanda degil.chp de esas anlasilmaz olan,hatta utanilacak olan.bazi saibeli isimlerin myk ve baskan yardimcisi olmasidir,sizde birkac ay once yazdiniz.gursel tekinin durumunu.sonradan turk time eksen kaymasi oldu,bir daha yazamadiniz,bunu yazacaginizi beyan etmistiniz,maalesef olmadi sayin atila,nede?.koca chp neden bir kisinin ikbali ugruna harcandi

Yorumu oyla      21      17  
Misafir 20 Haziran 2011 Pazartesi 00:49

Sayın atilla sizi severim ama kritik tek soru yok,eksen kaymasıyla ilgili tek soru yok,söylemle ilgili yok,tartışılan konularla ilgili yok.Ne yazık ki kemal Beyde söylememiş.CHP liderliği olumsuz alışkanlıklarla mücadele demekmiş.Hangi alışkanlıklar?İçimden geleni ilk kez yazayım.Kılıçdaroğlu istifa et,yok etmem diyorsan bence sen oraya getirildin.Dediğin gibi samimi ve inançlıysan lütfen.

Yorumu oyla      22      15  
Misafir 19 Haziran 2011 Pazar 23:41

Samimi olmaktan kaçınmamak lazım.Samimi olmak lazım.Çamur atıp leke bırakırım hesabından vaz geçip,İnandırıcılığı olan Projelere yönelmek lazım.Dünyayı daha yakından mercek altına almak lazım.Küfüre ve Hakarete teşebbüs etmemek lazım.Korkmadan BDP ile Birleşme Projesini açıklamak lazım.Bunu korkmadan telafuz etmek lazım.Değilmi.?

Yorumu oyla      22      17