YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Haziran 2018 Pazar 16:46

Sayın Talât Atillâ, az önce okuduğum haberde "Ankara Mithatpaşa Caddesi'nde bulunan Yüksek Seçim Kurulu'nun çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri alınmaya başladı.Ankara Emniyetin'ne bağlı polis ekipleri yavaş yavaş bölgeye sevk edilirken, YSK'nın bulunduğu Mithatpaşa Caddesi trafiğe kapatıldı" DİYOR. Gidecekler besbelli ama sahtekarlık yapmadan kazanamayavaklarını bildiklerinden, halkı polis bariyerleriyle durdurabileceklerini sanıyorlar. Bunları kan dökmeden çekip gitmeye ikna etmeli.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 23 Haziran 2018 Cumartesi 00:02

"İktidar partisinin üzerinden silindir geçecek!" mi? Bence her ihtimale karşı sıkı hırsızlar hemen tek yön uçak biletini ceplerine koysunlar, henüz almadılarsa. Omazsa kıyılarda ufak da olsa bir motorlu tekneyi el altında bulundursunlar, hem de kıyılarda tatil fırsatını değerlendirsinler. Neme lazım, gitmesi kolay olur, hesap vermek o kadar kolay olmayabilir.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 22 Haziran 2018 Cuma 23:38

Perşembe 15:05, "Tersi olacak olsaydı ; ABD Membiç'te bizimle anlaşmaz, TSK Hakurk'u aşıp Kandil'e dayandığı halde bu kadar tepkisiz kalmazdı" haklısın. AKPden daha iyi işbirlikçi bulamazlar da ondan. BOP EŞBAŞKANI kimdi? RECEPTAYYİP ERDOĞAN KENDİ AĞZIYLA BOP EŞBAŞKANLARINDAN BİRİSİ DE BİZİZ DEDİ. unuttun mu? BOP neydi? Ortadoğudaki devletlerin sınırları değişecekti, AKP sayesinde Libya-İRAK-SURİYE kan gölüne döndü. Unutmadık, unutanlara da hatırlatalım. Bu fırsatı verdiğin için sana TEŞEKKÜRLER

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 21 Haziran 2018 Perşembe 15:05

Gayret bizden, zafer Allah'tan, Erdoğan ve Cumhur İttifakı kazanacak İnşallah. Tersi olacak olsaydı ; ABD Membiç'te bizimle anlaşmaz, TSK Hakurk'u aşıp Kandil'e dayandığı halde bu kadar tepkisiz kalmazdı. ABD ve Almanya merkezli Batı her ne kadar medya üzerinden kara probogandaya , algı operasyonlarına devam etseler de, kendi yaptırdıkları anket ve araştırmaların sonuçlarına göre pozisyon almak zorundalar.

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 21 Haziran 2018 Perşembe 06:17

"Şayet ikinci tura kalırsa, Erdoğan en az yüzde 55 oyla alır". Bana bir halk deyişini hatırlattı, *ayı'ya sormuşlar "bu sene armut nasıl olacak" diye, o da bol olacak demiş. Peki nerden biliyorsun demişler ayı'ya. O da "işime öyle geliyor" diye cevap vermiş*. Neyse, mal adamakla , oy dilemekle tükenmezmiş diyelim biz de.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 20 Haziran 2018 Çarşamba 17:56

Birinci tura kalacak derken, 2. tur demek istediniz sanırım.

Yorumu oyla      56      49