YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 19 Haziran 2018 Salı 17:17

Perşembe 5:10, sen ancak Yunan adalarına rakı balığa, ahlakın dibe vurduğu partilere , yani dolaylı olarak PKK ve DHKPC'yi finanse etmeye gidersin. Oradaki durumu anlayamazsın. Sana uzun uzadıya yazmayım. İstanbul rumlarından sözde gazeteci(Etki ajanı) Nikolas Stelya'nın Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'ta kimi hedef aldığını, Kardak'a Türk Bayrağı diken Çiller'in kimi desteklediğini görmen yeterli.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Haziran 2018 Perşembe 05:10

Çarşamba 17:22, haklısın. Geçenlerde yolum Atinaya düştü, birden televizyonda reisin EY ALMANYA diye . gürlemesiyle ahali tuvaletlere koştu, herkes altına kaçırıyordu. Bebek bezi karaborsaya düştü, hükümet bir hafta olaganüstü hal ilan etti ve bebek bezini karneye bağladı. Çok korkuyorlar azizim. Lakin EGE DENİZİNDEKİ 18 ADAMIZA EL KOYAN Yunanistan'ın Genel kurmay başkanı adalar için TÜRKLER GELSİN DE ALSIN DEDİĞİNDE neden o kükremeyi duymadık? Yoksa satıldı mı? Aydınlatırsan seviniriz.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 14 Haziran 2018 Perşembe 00:14

Evet bizim NOKTA ALANLI yani mahalle ortalaması Türkiye ile aynı olan yerlerde yapılan 3 araştırmamızın tek farkı İYİ parti bizde daha yüksek ve AKP bizde 2 puan daha düşük. İncenin partisinden 5 puan fazla olacak. Çünkü HDP'liler CB de inceye veriyor. CHP de vekillikte 3 puan PKK'ya oy kaydırıyor. Bu arada CHP den 2 puanlık Merale kayış var kısaca biz inceyi 4-5 puan CHP den gazla olacak... İnce 27.2 ise sende 22-23 olması gerekirdi. Neyse bu anketi sende yayınlamak istiyorsan okumalısın facede

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Haziran 2018 Çarşamba 17:22

Yunan savunma bakanının bir konuşması üzerinden, güya kararsızlığı sona eren kardeşim ; Keşke Yunan hükümet yetkililerinin diğer açıklamalarını, muhalefetini, basınını, sokağını, askerini, akademisyenini vesaire bir tamam takip etme imkanın olsaydı. Erdoğan'dan korktukları kadar, tanrılarından korkmadıklarını öğrenirdin.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 13 Haziran 2018 Çarşamba 05:14

şu haberi okuyuncaya kadar kararsızdım:"Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias, Kontra televizyonuna verdiği röportajda Türkiye'deki muhalefet partilerini eleştirdi. Kotzias, “Aslında Türkiye ile sorunumuz bizi rahatsız eden konularda Erdoğan yönetiminden daha iyi olmayan bir muhalefet bulunmakta. Bana göre Erdoğan daha tutarlı ve daha karizmatik bir lider” yorumunda bulundu". EGE DENİZİNDEKİ 18 ADAYA EL KOYAN Yunanistan!ın dostu benim dostum olamaz. Kim yerli, kim "milli" belli oluyor, TAMAM

Yorumu oyla      53      50  
Misafir 12 Haziran 2018 Salı 17:03

3-Erdoğan ve Cumhur İttifakı çünkü; Irak'ı şiiler, sunniler, kürtler diye böldüler, arablardan bahseden yok. Suriye'yi Nusayriler(aleviler), Muhalifler(sunniler), kürtler diye böldüler, arablardan bahseden yok. Farkında değiliz ama bize de aynisi yapılıyor !. TV ekranlarında ve her mecrada kürtlerden tek blok olarak bahsediliyor. Kürtler ne karar verirse o olacak deniyor. Türkler yok !. Muhafazakarlar, sekülerler ...... diye bölüyorlar. Türkler uyanın ve doğru adrese oy verin !!!.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 12 Haziran 2018 Salı 16:46

2- Erdoğan ve Cumhur ittifakı çünkü; Erdoğan ve Bahçeli neyse odur. Erdoğan Van'da HDP'yi, İzmir'de CHP'yi eleştirebiliyor, nabza göre şerbet vermiyor. İnce batıda Atatürkçü, doğuda federalist.Kadıköy'de başka söyler, Esenler'de başka. Demirtaş doğuda kürt ırkçısı, batıda solcu. Meral'de Temel'de..............

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 12 Haziran 2018 Salı 16:34

1-Herkes gönlünden geçeni 'Anket' diye sunuyor. Ben adına anket demiyor, direk gönlümden geçeni, duamı yazıyorum ; Erdoğan ilk turdan yüzde elliyi aşar ve kazanır, Cumhur İttifakı'da mecliste yarıdan fazla koltuk sayısı elde eder inşallah.

Yorumu oyla      53      52