YORUMLAR
Toplam 7 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 3 Temmuz 2018 Salı 15:50

Cuma 15:53 bu kaçıncı malubiyetiniz.Bunlar acaba Takdir-i İlahimi yoksa İlahi Adalet mi? O örnek verdiğin ileri demokratlar kaç seçim kazanmışlar. Cevabını verirsen sevinirim. Sen bu kadar kaybetmenize rağmen hala aynı kişileri savunuyorsan baya bi yemliyorlar seni ya da biraz düşünme sıkıntın var. 17:46 o 8 imla yanlışını göster bakıyım. Ya yorumu anlamıyorsun yada kişilik bozukluğun var. İşiniz gücünüz yabancılar.Bence git onlarla yaşa. Buraları kirletme.

Yorumu oyla      55      51  
Misafir 2 Temmuz 2018 Pazartesi 16:00

madem meclisin ehemmiyeti yoktu tüm değerlerini bir yana birakıp,5 benzemez neden biraraya geldi?ince olsaydı herşeyi iyi bilecekti de erdoğan bilemiyecekmi?yazarımızın 100 yıllık kazanımlarını merak ediyorum doğrusu,demokrasi;daha eskiye dayanır,parlamento,meclis vb mazisi 100 yılı aşkın.biz bu ülkeye yüzyilin başında zenbille inmedik."cumhuryet"torundur,bunun babası vardır dedesi vardır ceddi vardır.torunun sistemini gördük, birde oğlunun sistemine bakalım.olmazsa torunun torunu vardır.

Yorumu oyla      56      52  
Misafir 29 Haziran 2018 Cuma 16:05

Cuma 17:46, eğitmeye senden başlamalı. Türkçe okuyup yazmayı bilmeyen Türkçe düşünmeyi de beceremez. Yabancıların Türkçe öğrenmedeki başarıları dilimizin tam bir matematk dil oluşundan. İmlâsı da en kolay dillerden ama seni hangi molla "badem"lemişse yaşadığın travmayla öğrenmeyi becerememişsin. Bir paragrafta sekiz imlâ yanlışı, bir mantık yanlışı ve bir itiraf. 420 karakterlik bir yorumda bunu ancak totem gibi bir AKTROL başarabilir. Tebrikler

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 29 Haziran 2018 Cuma 15:53

22 Haziran 2018 Cuma 17:46, seninki mızraklı ilmihal'den sonra Stalin'iin Tavuğu'nu da hatmetmiş, anlaşılan.İnsanları önce işsiz, aç, çıplak ve çaresiz bırakıp, sonra da önlerine öldirmeyecek kadar birkaç lokma atıp kendisine bağlamayı Stalin'den öğrenmiş. Bütün "ileridemokrat"lar da aynı yolu izliyor, Tarihte hep öyle olmuş, seçimle gelmişler ama seçimle gitmek kısmet olmamış, son anlarında yatak kısmet olmamış. Senin gibi yandaşları da öyle. Takdir-i İlâhî mi demeli, İlâhî Adalet mi demeli?

Yorumu oyla      59      51  
Misafir 22 Haziran 2018 Cuma 17:46

01:32 gecenin bi vakti sana dert oldu ondan yorum yazmışsın heralde. Sende Ce-Ha-Pe trolümüsün. İnsanları küçük görüp bide insanmış gibi yorum yapıyorsun. Sende biraz akıl mantık insan sevgisi varsa beğenmediğin insanların olduğu bu memlekette durmazsın. Sen kimsin de milleti eğitiyorsun. Sen kendi liderine bak ondan sonra konuş. Bütün millete üçotuzpara mı veriyorlar. Sen önce para hesabını öğren. Sonra yorum yap.

Yorumu oyla      59      64  
Misafir 18 Haziran 2018 Pazartesi 01:32

sahada seçmenleri kandırmaya yetmiyor elerindeki ÇAY-KEK-YAT-YUVARLAN projeleri, şimdi de bu sayfalarda aklıbaşında yurtsever yazarların makalelerine tırışkadan yorumlarla kafa karıştıracak sevgili AKTROLLER. Hoşgöreceğiz, reisleri gibi sığ ve bilinçsiz olduklarından kızmayacağız. Ülkemin yokuşaşağı gidişini durdurduktan sonra onları da eğiteceğiz, biraz akıl-mantık-insansevgisi kalmışsa onlar da öğrenecekler nasıl üçotuzparaya kandırıldıklarını. Onlara tarih de öğreteceğiz, elbirliğiyle.

Yorumu oyla      80      53  
Misafir 11 Haziran 2018 Pazartesi 13:51

Ancak sistem değişikliği, bir ülkenin tarihinde geri dönüşü pek de kolay olmayan tehlikeli bir maceradır. Sayın yazar sizin deyiminizle "1923'te biz yaptık oldu" mu diyorsunuz. Daha sonra ne gibi tehlikeler oldu veya ne oldu onuda belirtirseniz sevinirim. Ancak şimdi sistem değişirse Türkiye Cumhuriyeti batar değilmi? Ama 1923 te bişey olmadı.

Yorumu oyla      60      81