YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 24 Haziran 2017 Cumartesi 08:02

nden TIK sayaçlarını haberlerden kaldırdıkları belli oldu, Almanyanın Sesi (DW Türkçe)'den bir haber, " Türklerin yüzde 60'ının ana akım medyadaki haberlerin doğruluğuna güvenmediğini ve sosyal medyaya yöneldiği ortaya çıkmış". Böyle olduğu şundan belli, yolunu şaşırmış benim gibi bir-iki yorumcu dışında kaç kişi TIKlıyor sanıyorsunuz. Yazmak için bir TIK, çıktı mı çıkmadı mı üç TIK daha, umudu kesince bir daha YOK TIK. Editör desen TOPUN AĞZINDA. Onun elinde değil ama ilk tokat onun ensesinde.

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 18 Haziran 2017 Pazar 21:19

medyanın kokuşmuşluğundan çok, aydınların kendi aydın çizgilerine ihanetinden söz etmek daha doğru olur. Ülkelerini ve uluslarını kendi küçük çıkarları için satmışlardır. İlkelerini ve ülkülerini satmışlardır. Ecevit'in oy uğruna Fettulah Gülen'e yanaşması da bunlardan biridir. D.Baykal da Siirt'teki seçimin yenilenmesinde satmıştır ülkülerini, varsa tabii. Bunlar solda, sosyaldemokrat çizgidekiler. Muhafazakar kanat sadece çıkarlarının "muhafazakar"ları olmuşlardır. Şimdikilerse kayıp vak'a.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 18 Haziran 2017 Pazar 19:49

10 Haziran 2017 Cumartesi 07:37, "internetmadyası"nın ruhuna fatiha. Kaldı elde bir tek SOSYAL MEDYA. Elbette ne editörler, ne de patronları suçlu, "emir_demiri_kesiyor". Yazdığın yorum, iğne deliğinden geçebilirse, yayınlanıyor. En küçük îmâ, en küçük "dokandırma", en basit benzetme bile "geridönüşümkutusu"na gönderiyor. Yakında sağır-dilsizlerin işaret dilini öğrenmek zorunda kalırsak şaşırmayacağız. Şimdiden işaret dilini öğrenmeye başladım bile.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 10 Haziran 2017 Cumartesi 07:37

neyse ki internet medyası ve ondan çoook daha dürüst ve sansürsüz SOSYAL medya var. Yoksa Beşir Esad'ın Şam pazarında ayağında kot pantolla halkın arasında bir sevgi seli, dolaştığını yazılı-görsel medya hangi cesaretle verebilirdi? Ülkemizde de benzerini görmeyi özlediğimiz ama görebileceğimiz kuşkulu görüntüler, ne yazık ki.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 8 Haziran 2017 Perşembe 15:13

sağlam yazı olmuş duygusal ... peki talat bey türkiye nereye gidiyor?

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 7 Haziran 2017 Çarşamba 13:26

medya bugünlerde en güzel şekle girdi, gül bahçesi kadar güzel, dikensiz.

Yorumu oyla      54      49