YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Mayıs 2017 Perşembe 19:09

hulya kardeşim yorumlarınız yazar ile doğru orantılı,kabul edilen değerlere saygılı olmak gerekir.Bizler saygılı olmayı unuttuk,akabinde sevgi de dağarcığımızdan çıktı.Tamamen "çıkar"ilişkileri üzerine kurulu hayat felsefesi girdi hayatımıza.E.G.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 11 Mayıs 2017 Perşembe 17:17

Talat abi, 28 Şubat, 'Ergenekon', FETÖ konusunda akıntıya doğru kürek çekmediğin için Allah senden razı olsun. Malum kanalı, programı ve sunanları zaman zaman takip edenlerdenim (Dünya görüşüm nedeniyle). Özellikle Mustafa Armağan'ın niyetinden şüpheliyim. Atatürk'ü değerlendirmek, icraatlarından dolayı eleştirmek başka şey, gündem olmayan zamanlarda yalan ve hakaret katarak saldırmak başka şey. Lütfen oyuna gelmeyelim, dindarı-seküleri kardeşiz, ayni gemideyiz.

Yorumu oyla      55      49  
hulya 11 Mayıs 2017 Perşembe 09:29

Ben siyasetçi olsam sn. Atilla'yı Anadolu'yu temsil eden mütedeyyin insanlarımızın profili olarak değerlendirirdim. Bir taraftan Atatürk ve laikliğe bağlı kalmak istiyor bir taraftan da dini kaidelerin rezil rüsvan olmasını istemiyor. Anadolu insanı bir kalite arıyor ve klavuzlarının niyetlerini test edebilecek akıl ve veriye sahip değiller. Bunu anlayıp değerlendirecek siyasetçi yok. Bu sitenin sloganı Atatürk'ün sözü " bağımsızlık benim karekterimdir." di "andımız" gibi bunu bile sildirdiler.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 10 Mayıs 2017 Çarşamba 23:01

Bazen aklıma geliyor rahmetli Atatürk'ün iyi ki çocuğu olmamış,neler söylenirdi ne hakaretler edilir di...Sözüm ona Dindar görünümlü bu "Dinciler"akılları sıra tarihcilik oynuyorlar.Yazıklar olsun.Siz Dininizi falan yaşamıyorsunuz...Siz ve sizin gibiler Yüce Dinimizi kullanarak hayatınızı yaşıyorsunuz.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 10 Mayıs 2017 Çarşamba 22:54

Atatürk'e küfredenlere,hakaret edenlere acıyorum.Onlar da pekala biliyorlar ki;Atatürk ve tüm silah arkadaşları Türk Milletinin bugünlere gelme sebebidir.Onları Allah ıslah etsin.Bir yerde okumuştum,sizlerle paylaşmak isterim...Çocuklarımıza her şeyden önce "Ahlaklı" olmayı öğretelim.Yoksa çocuklarımız;Namaz kılan bir hırsız,Oruç tutan bir sapık,Hacca giden bir yalancı,kurban kesen bir tefeci ,,Şahadet getiren bir terörist olabilir...(Allah korusun) E.G.

Yorumu oyla      64      49  
Misafir 10 Mayıs 2017 Çarşamba 18:02

sizin gibi kırmızı çizgileri"Atatürk" olan bir gazetecinin tepkisini yeterli bulmadım.E.G.

Yorumu oyla      58      49