YORUMLAR
Toplam 6 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
hulya 23 Şubat 2017 Perşembe 12:24

Çift başlılık neden olur Alper bey ? Türkiye'nin çıkarları belli değil mi? Tbmm'de çoğunluk Türkiye'nin çıkarlarını savunursa ve bunu onaylaması gereken kişi de onaylamayıp farklı düşünüyorsa işte o zaman çift başlılık olur. Ucu açık maddeler ile halkın vekaleti alınarak kötüye kullanılmayacağının hiç bir şekilde garantisi yoktur.15 temmuz, iyiyi kötüyü ayırt edemeyen, hiç fark etmeyen buna rağmen daha fazla yetki dilenenlerin eseri değil mi?

Yorumu oyla      57      49  
Misafir 23 Şubat 2017 Perşembe 03:27

medyanın, özellikle de internet medyasının şu haline üzülmemek elde değil. Doğruları haykırmaktan yılmayan bir avuç haber portalı dışında benim gibi yolunu şaşırmış bir iki DonKişot dışında kaç tane okuru var, kaçar TIK alabiliyor makaleler? Ne okuyanı var ne de yoruma yüz vereni, sırf ipleri (nezaketen ipleri dedim, anlarsınız) elinde tutanı kızdırmamak için kalem oynatanlar da biliyor, ne okuyan var ne de "takan". Fazla değil, beş yıl önce bu sayfalara okuyucu yağardı, yorum yağdırırdı herkes.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 22 Şubat 2017 Çarşamba 02:41

birisi canını hiçe sayıp KRAL ÇIPLAK diyebilmeli. Sayın Cumhurbaşkanı, Gaziantep mitinginde toplanan 5300 kişiden 4100'ünün otobüslerle getirilen Suriyelilerin olduğunu biliyor mu? Ona zarar veriyorlar etrafındakiler, onu yanlış bilgilendiriyorlar. Elbette etrafındakiler korkuyorlar ama onu seviyorsanız bunu kendisine söylemelisiniz sayın yazar. Yol yakınken bu referandumdan ve değişiklikten vazgeçmesi hem kendisinin hem de ülkenin selâmeti için elzem.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 21 Şubat 2017 Salı 10:54

mevcut sistemde ne istediler de yapamadılar? önce bu soruyu yanıtlasınlar EVETçiler. Aslında sorunun yanıtı yok ve asıl uykuları kaçıran da bu. HAYIR duydukça uykular haram, değil mi sayın yazar. Emir "yüce"lerden geliyorsa bunları yazamazsınız, bari bizler yorumlarda yazalım da biraz yükünüz hafiflesin. Kaldı ki az farkla alınacak bir evet bile dörttenbirfazlatepede yine fırtınalar estirecek., ki oranın sakini az farkla almaya bile razıdır.

Yorumu oyla      55      49  
Misafir 18 Şubat 2017 Cumartesi 12:25

Seni de birgün kimse hatırlamayacak.2007 Cumhurbaşkanlığına karşı çıkılmasının haklılığı şimdi ortaya çıktı.Ama yandaşlık böyle bir şey işte.Yazdırmazlar adama doğruları.

Yorumu oyla      58      49  
Misafir 16 Şubat 2017 Perşembe 08:57

anlat anlat, helecanlı olooor...

Yorumu oyla      57      50