YORUMLAR
Toplam 9 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 9 Ocak 2017 Pazartesi 21:59

sayın yazar, bu yazdıklarınız için en uygun cevabı Rahmi Turan bugün yazmış, bir göz atmanızı önereceğim. "Bizi bu hale getiren"in ADINI vermiş, önemli bilgi...

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 9 Ocak 2017 Pazartesi 08:25

Sayın Talât Atillâ, Sarıkamış yürüyüşünde sırtındaki parkanın üzerinde kendi ülkesinin değil de bir başka ülkenin bayrağını taşımaktan sakınmayanların olduğu bir kurum ile yola çıkıldığında neler olabileceğini kestirebiliyormusunuz? Sizden cevap beklemiyorum, sadece okurların dikkatini çekmek istedim. Cevap vermeye kalkışmanız her iki şekilde de başınızı derde sokabilir. Size birçok konuda karşı çıksam da bundan zarar görmenizi istemem.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 4 Ocak 2017 Çarşamba 19:50

Reina katliamı gibi olaylar turnusol kağıdı vazifesi yapar. Kimileri Talat abi gibi sağduyuya kardeşliğe davet ederek Türkiye'nin iyiliğinden yana olduğunu ısbatlarlar. Kimileri de mekan sahibinin alevi (Tunceli'li) olmasını, katledilenlerin (Ki çoğu Müslüman arab turistlerdir) yılbaşı kutlamasında olmasını bahane ederek kendilerince 'Karşı taraf'ı suçlayıp, Türkiye'yi kendi siyasi hırslarına/şahsi menfaatlerine kurban ederler. Allah böylelerine fırsat vermesin.

Yorumu oyla      54      54  
Misafir 3 Ocak 2017 Salı 14:30

Mastika oynayanların yorumları sizin yüreğinizi anlamaktan çok uzak. Vatan sevgisi nedir bilmez onlar. Feto'nun çocukları ve ABD'nin çocukları onlar. Şu yazıyı bile eleştirmek için sevgisiz, cahil ve türkiye düşmanı olmak lazım. Atilla beye takdir ve hürmetlerimle. Sami Aslan/ Bolu mengen

Yorumu oyla      55      60  
Misafir 3 Ocak 2017 Salı 14:28

Sağduyu ve vatan sevgisine bile bu kadar ucuz yorumlarla karşılık vermek için bu toprağa ait olmamak gerekir. Yazık. Talat bey sizi sevgi ile selamlıyorum.

Yorumu oyla      56      60  
Misafir 3 Ocak 2017 Salı 10:13

bu kadar zahmete gerek yok, tek cümlede okuyucuyu SonerYalçın'ın makalesine göndermek yeter, başlığı "GÜNAYDIN".

Yorumu oyla      61      51  
Misafir 3 Ocak 2017 Salı 07:54

Başyazarın makalesine iki yorum, diger yazarlarınkine hafta içinde belki bir-iki TIK, o kadar. Hiç düşündünüz mü nedenini? Neden okuyucu-yorumcu sayaçları kalktı? Neden insanlar "tarafsızgörünümlüyandaşyazı"lara lütfedip bakmıyor, değil yorumyazmak, TIK bile yok? Neden? Aynaya bakmak yeter? "BizNeYaptık?" deseniz, samimi bir özeleştiri yapsanız yeter. Kaldıysa biraz insan-yurt sevgisi, gereğini yapmak, çok mu zor? "KaleminiKırAmaSatma" demişti bir eski usta, kaç kişi kaldı o namus kalibresinde?

Yorumu oyla      62      51  
Misafir 3 Ocak 2017 Salı 01:17

o dediğin ayrıştırmayı bilhakkın yapan, ve ısrarla devam eden birisini tanıyorum, tükrüğünü ona sakla. benimkini onun peşinden gidenlere saklıyorum.

Yorumu oyla      57      51  
Misafir 2 Ocak 2017 Pazartesi 12:37

Çok doğru talat bey çok doğru. birlik olamazsak canımız daha çok yanacak. teşekkür ederim.

Yorumu oyla      53      49