YORUMLAR
Toplam 8 yorum var. Onay bekleyen yorum yok.
Misafir 11 Kasım 2016 Cuma 23:34

Allah'la Kandıranlar Partisi iyi ÇALışıyor, HAkkını yememek gerek. Kadın ve gençlik kolları, ENSAR vakfı, yürüTÜRGEV, hepsi çok iyi çalışıyor. Bir zamanlar troller burayı boş bırakmazdı, şimdi yeni bir mesaj veremez olunca yorumcuları yeniden işbaşı yaptı. Aksilik, tam da KaramanENsarVakfı uyutulmuşken GERGER İmamHatipLisesi rezaleti patlak verdi. Aldı mı beni bir merak, nasıl kıvırtacaklar aktroller? HAberden bahsedilmesi bile yassah. Hele de tam Atatürkçülüğe KAYYUM ATAYACAKKEN ne yapmalı?

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 11 Kasım 2016 Cuma 22:22

Cuma 18:26, Atatürkçülüğe sahip çıkmaya kalkışmak, ONDÖRT YILLIK ihaneti görmezden gelip "düzmece darbe"ye taraftar toplamaya kalkışan bedevi zihniyetlilere düşmez. O'nun kurduğu cumhuriyetin SEKSEN yılının kazanımlarını sekiz yılda yabana peşkeş çekildiğini göremeyen gözler, ülkenin nasıl bir kargaşanın içine itildiğini de göremez. PKK-HDP-AKP-FG ortaklığını da göremez, OSLOdan,HABURdan, DOLMABAHÇEMUTABAKATIndan da rahatsız olmaz bu gözler. CHPye çamur atmak için iyi para getiriyor.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 11 Kasım 2016 Cuma 21:49

Cuma 18:26, 'Erdoğan'ı veya AKP'yi sevenler bu siteye yorum yazamaz' diye bir uyarı gerekmez zaten ama soruyu tekrarlamak gerek, " bu haydut çetesine oy verenler, kucaklarından inmeyenler, ortaya çıkmayan bu ihanet destekçileri kimler?"

Yorumu oyla      54      50  
Misafir 11 Kasım 2016 Cuma 18:26

İkinci yorumu yazan kardeşim, 'Erdoğan'ı veya AKP'yi sevenler bu siteye yorum yazamaz' diye bir uyarı görmedim. Görürsem gereğini yapar, sizi rahatsız etmem. Kemalistlerin oylarıyla PKK/HDP siyaseti yapılması kanıma dokunuyor hepsi bu. Siz de bu durumdan rahatsız değilseniz, lütfen Atatürk'ü ağzınıza almayın. Çünkü Atatürkçülük, laikliği islam karşıtlığı sanan, diğer ilkeleri de ters yüz edenlerin malı değildir.

Yorumu oyla      53      52  
Misafir 11 Kasım 2016 Cuma 14:05

Atatürk bu milletin namusudur rahmi abı. rahat ol.

Yorumu oyla      56      49  
Misafir 11 Kasım 2016 Cuma 14:04

Rahmi Turan bir efsanedir. Partisi de yoktur. CHP, MHP ve iktidar partisine gerektiği her durumda eleştiri yapar. Geçmiş yıllarda da yaşınız yetmeyebilir. Demirel'e muhalefet ettiği için hapis yatmış bir gazetecidir arkadaşlar.

Yorumu oyla      54      49  
Misafir 10 Kasım 2016 Perşembe 05:53

ilk yorum tipik bir akepeli yorumu, hani "ben akepeli değilim ve akepeye oy vermedim ama" diye başlayıp akepe ve rte güzellemesiyle devam eden "beyin çitileme" maksatlı türden. Madem "Türklüğü ve Atatürkçü'lüğü tekelinde tutanlara ; İslamcı biri olarak yazıyorum, türk yaratıldığım için mutluyum, Atatürk'le bir sorunum yok. Kadir Mısırlı gibileri de defterden sileriz, sildik" diyorsun, bu haydut çetesine oy verenler, kucaklarından inmeyenler, ortaya çıkmayan bu ihanet destekçileri kimler?

Yorumu oyla      53      49  
Misafir 7 Kasım 2016 Pazartesi 19:29

Türklüğü ve Atatürkçü'lüğü tekelinde tutanlara ; İslamcı biri olarak yazıyorum, türk yaratıldığım için mutluyum, Atatürk'le bir sorunum yok. Kadir Mısırlı gibileri de defterden sileriz, sildik. Ama siz muhtemelen ; Sezgin Tanrıkulu gibi Öcalan'ın dava arkadaşları ve Mehmet Bekaroğlu gibi tescilli Atatürk düşmanlarıyla dolu olan partiye 'tıpış tıpış' oy vermeye devam edeceksiniz. Partisini bile Türk ve Atatürk düşmanlarına kaptıranlar, memleketi düzlüğe çıkarabilir mi ?.

Yorumu oyla      54      54